نورنیوز ـ گروه بینالملل: «نفتالی بنت» نخستوزیر سابق رژیم صهیونیستی که در قالب یک دولت ائتلافی به قدرت رسیده بود و با وجود ادعای تغییر در شیوه مدیریت، عملا همان راه سلف خود یعنی نتانیاهو را طی کرد، سرانجام از قدرت کنار کشید تا نام او هم در پرونده ساختار سیاسی متزلزل این رژیم به عنوان ناکامی دیگر در مواجهه با مشکلات داخلی و خارجی ثبت شود
بنت از ابتدای حضور در پست نخستوزیری با فرافکنیهای مداوم و قدرتنماییهای توخالی تلاش کرد مشکل اصلی نابسامانیهای داخل سرزمینهای اشغالی را به خارج و بهویژه محور مقاومت نسبت داده و خود را تنها راه چاره مقابله با آن معرفی کند.
او با سوء استفاده از مهمترین نیاز و حساسیت ساکنان سرزمینهای اشغالی یعنی «امنیت» همه ظرفیتهای رسانهای و تبلیغاتی در اختیار را بهکار گرفت تا توجه آنها را از مشکلات اقتصادی و اجتماعی به سمت ضرورت برخورد با تهدیدکنندگان امنیت سوق دهد تا از این طریق بتواند خود را به عنوان فرشته امنیتساز در ذهن مخاطبان تثبیت کند.
اتخاذ این رویکرد از سوی بنت و اقدامات شرارتبار او در کوتاهمدت نه تنها وضعیت بیثبات حاکم بر سرزمینهای اشغالی را بهبود نداد بلکه بهدلیل اقدامات شرورانه او چالشهای جدید و کمسابقه امنیتی به وضعیت گذشته اضافه شد.
در کنار توسعه ناامنی، ناتوانی دولت بنت در تمشیت امور داخلی و وضعیت اقتصادی این رژیم، احساس عدم امنیت در ابعاد مختلف را نزد افکار عمومی به اوج رساند.
در کنار اقدامات گروههای مقاومت در غزه، کرانه باختری و اراضی ۱۹۴۸، دولت بنت در این بازه زمانی با حملات گسترده سایبری علیه زیرساختهای خود مواجه شد و عملا مهمترین سامانه پدافندی این رژیم یعنی«گنبد آهنین» در مقابله با حملات گروههای مقاومت فلسطینی به زانو در آمد.
دولت بنت سعی کرد با تمرکز بر استفاده از اقدامات سایبری علیه جمهوری اسلامی ایران ضعف این رژیم در مقابله با حملات موشکی مقاومت را جبران کند اما در این حوزه نیز با وجود ادعاهای فراوان، نه تنها موفق به انجام اقدام موثری نشد بلکه با دریافت ضربات کاری متعدد بیش از گذشته ناتوان و عاجز جلوه نمود.
بنت در همین راستا؛ چندی پیش از اجرای «دکترین اختاپوس» علیه ایران دم زده و مدعی شده بود که میخواهد ایران را مستقیما هدف قرار دهد و با جمهوری اسلامی مبارزهای بیواسطه داشته باشد.
بنت یکی از کانونهای این نبرد را در عرصه سایبری تعریف کرده و مدعی شده بود که در آیندهای نزدیک ایران را از این نقطه به زانو در خواهد آورد.
هفته گذشته اما؛ او که با ادعای تخصص سایبری میخواست ایران را نابود کند به ناچار از عرصه قدرت خارج و پارلمان این رژیم نیز منحل شد.
ادعاهای جهانی بنت در حوزه سایبری در حالی بود که او به واسطه اوجگیری انفجارها، آتشسوزیها و اختلالهای زیرساختی صنعتی و نظامی در سرزمینهای اشغالی که مقامات صهیونیستی مدعی هستند بسیاری از آنها از طرف جبهه مقاومت صورت میگیرد، مجبور به کنارهگیری از قدرت شد.
جالب اینکه در این میان؛ سهشنبه هفته گذشته «گابی پورتنوی» رئیس اداره ملی سایبری اسرائیل که در مراسم «هفته سایبری» در دانشگاه تلآویو شرکت کرده بود، خبر داد که اسرائیل در حال ساخت یک «گنبد آهنین سایبری» است!
او با بیان اینکه ایران همراه با شبهنظامیان حزبالله لبنان و حماس به رقبای اصلی سایبری اسرائیل تبدیل شدهاند، گفت: «ما آنها را میبینیم، میدانیم چطور عمل میکنند و همانجا بغل گوششان هستیم!»
این پروپاگاندای وسیع صهیونیستها در خصوص توان سایبری در حالی اتفاق میافتد که ناتوانی آنها در این خصوص نتیجهای جز تحمیل هزینه هنگفت جدیدی به نام «گنبد آهنین سایبری» برای آنان بهدنبال نداشته است، زیرا اگر چنین توان صیانتی وجود داشت نیازی به چنین طرح جدیدی نبود.
البته گرچه این گنبد ادعایی نیز همچون گنبد آهنین قبلی که یارای مقابله با موشکهای مقاومت را نداشت و به نماد شکست برای صهیونیستها تبدیل شد، شکست خواهد خورد اما سردمداران این رژیم باید تاکنون فهمیده باشند که نبرد میان دو جبهه تنها در صفحات مجازی و پروپاگانداهای توخالی خلاصه نمیشود.
نورنیوز