×
سیاسی
شناسه خبر : 99940
تاریخ انتشار : شنبه 1401/04/11 ساعت 11:17
پولیتیکو: تداوم حمایت غرب از اوکراین با چالش‌های سیاسی و اقتصادی داخلی مواجه است

پولیتیکو: تداوم حمایت غرب از اوکراین با چالش‌های سیاسی و اقتصادی داخلی مواجه است

تارنمای پولیتیکو نوشت: چالش های سیاسی و داخلی در کشورهای غربی می‌تواند تداوم حمایت ها از اوکراین و تلاش‌ها برای انتقال سلاح و کمک رسانی به این کشور را در فصل زمستان و متعاقب آن دشوار کند.

نورنیوزـگروه بین‌الملل: پولیتیکو با اشاره به اجلاس اخیر ناتو در اسپانیا ، افزود: رهبران جهان در اجلاس سالانه ناتو در نمایش  قدرت بی سابقه علیه جنگ روسیه در اوکراین، درباره گسترش ناتو و تقویت این ائتلاف توافق کردند اما نمایش همبستگی دموکراتیک، به ویژه  با توجه به تشدید فشارهای سیاسی و اقتصادی در داخل،  نگرانی های فزاینده ای را درباره این که  تا چه زمانی غرب - به ویژه آمریکا - به ارسال ده‌ها میلیارد تسلیحات و کمک‌های بشردوستانه به این کشور ادامه خواهد داد، به بار آورده است.

جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا و بوریس جانسون نخست‌وزیر انگلیس، در خلال کنفرانس‌های مطبوعاتی روز پنج‌شنبه، در میان لبخندها و بیانیه‌های قاطعانه، خود را درگیر سؤالات داخلی دیدند و هر دو، جنگ ولادیمیر پوتین با اوکراین را در فشار اقتصادی که رای‌دهندگانشان احساس می‌کنند، مقصر دانستند.

این استدلال برای آمریکایی‌ هایی که در حال حاضر با تورم بی‌سابقه مواجه هستند و می‌خواهند حزب بایدن را در انتخابات میان ‌دوره‌ای کنگره در ماه نوامبر شکستی جانانه بدهند، دشوار به نظر می رسد. در واقع، در واشنگتن تردیدهایی وجود دارد که آیا کنگره می تواند بسته کمک چند میلیارد دلاری دیگری به اوکراین را در صورت نیاز در اواخر سال جاری تصویب کند؟

رهبران کنگره به طور معمول تمایلی به تصویب قوانین در ایام نزدیک به انتخابات میان دوره ای ندارند و قانونگذاران خواسته های رای دهندگانی را مدنظر قرار می دهند که از مقام های منتخب خود می خواهند بر روی چالش های داخلی که به طور مستقیم بر زندگی روزمره آنها تأثیر می گذارد، تمرکز کنند.

علاوه بر این، رای دهندگان و نامزدهای همسو با دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق آمریکا به طور فزاینده ای موضع انزواطلبی را در قبال جنگ اتخاذ کرده اند.

به نظر نمی رسد جنگ اوکراین به زودی تمام شود و دولت کنونی آمریکا به ظاهر مصمم است به حمایت خود از اوکراین به رغم نارضایتی در داخل و تاثیر آن بر مسائل اقتصادی ادامه دهد.

بخشی از چالش قانونگذاران آمریکایی این است که رای دهندگان را قانع کنند که بحران اوکراین به طور مستقیم آنها را تحت تأثیر قرار می دهد.

تام تیلیس سناتور جمهوریخواه که همراهی تیم اعزامی آمریکا به مادرید را بر عهده داشت، گفت اگر آمریکا از تعهدات بشردوستانه خود به عنوان بخشی از آخرین بسته کمک به اوکراین عقب نشینی کند، «چالش گرسنگی جهانی» می تواند بدتر شود.

پولتیکو در پایان نوشت: رهبران غربی نگران هستند که مردم از بحران اوکراین خسته شوند. ائتلاف رهبران کشورهای غربی اکنون نگران هستندکه علاقه عمومی از وضعیت اوکراین به مسائل اقتصادی در داخل از جمله افزایش قیمت سوخت، تورم و تداوم مشکلات مربوطه به همه گیری کرونا تغییر یابد.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
قیمت گوشت قرمز امروز 10 تیر 1405 + جدول
برنامه بازی‌های جام جهانی 2026 امروز چهارشنبه 10 تیر
بورس صعودی شد؛ ورود 3 همت پول حقیقی به تالار شیشه‌ای
چرا ترکیه ناگهان به مهم‌ترین هدف تل‌آویو تبدیل شد؟
پیش‌ بینی قیمت دلار چهارشنبه 10 تیر 1405 / دلار در دوراهی صعود و عقب‌نشینی قرار گرفت
پیش بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه 10 تیر 1405 / سایه سنگین دلار بر بازار طلا
فرزاد جمشیدی مجری معروف تلویزیون درگذشت + جزئیات علت فوت و زمان خاکسپاری
روسیه: امیدواریم تفاهم ایران و آمریکا به توافق نهایی برسد
قیمت طلای جهانی امروز چهار‌شنبه 10 تیر 1405
ترافیک سنگین در جاده‌های شمال و ورودی تهران
مهلت بازگشت ارز صادراتی تمدید شد
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز چهارشنبه 10 تیر 1405+ جدول
شهادت مأمور انتظامی در حمله مسلحانه در سیب و سوران
تهران سه‌شنبه 16 تیر تعطیل شد
امباپه تاج پادشاهی را پس گرفت؛ هالند تاریخ‌ساز شد و مکزیک جشن 40 ساله گرفت
اقتصادنگار | شوخی تلخ و خطرناک با نان
آیزنکوت رسماً نامزد نخست‌وزیری رژیم صهیونیستی شد
برنامه مسابقات ورزشی امروز 10 تیر 1405+ جدول پخش
وضعیت آب و هوا امروز چهارشنبه 10 تیر 1405 + وضعیت استانها
سازمان غذا و دارو: این محصولات را نخرید
توصیه‌های مهم به سالمندان برای حضور در مراسم تشییع رهبر شهید
الشرق: اسرائیل عامل اصلی بحران‌های منطقه است
هشدار درباره آمپول‌های لاغری
دانشمندان سلول‌های سرطان پانکراس را وادار به خودتخریبی کردند
سازمان جهانی بهداشت:تابستان‌های داغ‌تر در انتظار اروپا
استاندار تهران: پایتخت در آماده‌باش کامل برای مراسم تشییع رهبر شهید
سازمان همکاری اسلامی خواستار توقف حملات اسرائیل به سوریه شد
رئیس‌جمهور: وزارت علوم فرآیند استفاده از ظرفیت‌های علمی کشور را راهبری کند
وزارت بهداشت دستورالعمل نظارت بر مراسم تشییع رهبر شهید را ابلاغ کرد
ادعای ونس: مذاکرات فنی با ایران ادامه دارد
حماس: نیروهای بین‌المللی باید حملات اسرائیل به غزه را متوقف کنند
نکاتی برای استفاده از موبایل در مراسم تشییع رهبر شهید
دیدار وزیر کشور ترکیه با الجولانی در دمشق
جزئیات تازه قالیباف از تفاهم اسلام‌آباد؛ مذاکرات ایران و آمریکا به کجا رسید؟
قطعی برق 16 هزار مشترک در فرانسه همزمان با گرمای بی‌سابقه
حسین طیبی برترین بازیکن فوتسال ایران در سال 1404 شد
رئیس سیا؛ جنگ با ایران، جنگ فناوری است
آماده‌باش امنیتی پس از اعلام ربایش هواپیمای عازم تل‌آویو
هالند در آخرین فرصت درخشید؛ نروژ حریف برزیل شد
پاکستان: قطع آب از سوی هند، اعلام جنگ است
ثابت کردید شایستگی میزبانی یک تورنمنت بین‌المللی را ندارید
لایحه امنیتی انگلیس، آزادی رسانه‌ها را نشانه گرفت
مصر و قطر بر تداوم مذاکرات تهران و واشنگتن تأکید کردند
رئیس‌جمهور گرجستان در مراسم تشییع رهبر شهید ایران حضور می‌یابد
اعلام آمادگی کامل نیروی زمینی سپاه برای مراسم تشییع رهبر شهید
سفر هیئت حماس به قاهره برای ادامه مذاکرات آتش‌بس
بودجه ویژه برای مقابله با قاچاق سوخت
آمار شوکه‌کننده وزیر آموزش و پرورش از مدارس آسیب‌دیده
فراخوانی که همه را غافلگیر کرد
تأکید وزارت راه بر هم‌افزایی دستگاه‌ها برای حل بحران مسکن