×
سیاسی
شناسه خبر : 99791
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1401/04/07 ساعت 15:54

سردار سلامی: رژیم صهیونیستی قادر به دفاع از خود نیست

فرمانده کل سپاه در دیدار با ژنرال ندیم رضا گفت:‌ رژیم صهیونیستی که قادر به دفاع از خود هم نیست و کاملاً یک رژیمی بدون سیاست است، اما سؤال مهم این است که چگونه برخی کشورهای اسلامی بر آن تکیه می‌کنند.

نورنیوز-گروه سیاست: ژنرال ندیم رضا رئیس کمیته مشترک رؤسای ستاد ارتش پاکستان در رأس هیئت نظامی با حضور در ستاد فرماندهی کل سپاه با سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی فرمانده کل سپاه دیدار و گفتگو کرد.

سرلشکر سلامی در این دیدار ضمن خیر مقدم و خوش آمد گویی به هیئت پاکستانی با تأکید بر مناسبات نزدیک و ریشه‌دار دینی، فرهنگی و تاریخی دو ملت، کشور و نیروهای نظامی ایران و پاکستان اظهار کرد: ما دو ملت مسلمان هستیم که خدای واحد، پیامبر عظیم‌الشأن و قرآن ما را به یکدیگر پیوند داده است؛ علاوه بر این یک فرهنگ غنی مشترک که دو ملت را به هم متصل می‌کند از عوامل دیگر این احساس برادری است و در کنار آن همسایگی که در مفاهیم و تعابیر قرآنی و تعالیم پیامبر عظیم‌الشأن نیز وجود دارد، درباره همسایگان ما هم صادق است.

وی با تأکید بر اینکه در تاریخ ریشه‌دار دو ملت هیچ نشانه‌ای جز دوستی و برادری وجود ندارد گفت: علاوه بر این اشتراکات قوی و ریشه‌دار، ما به عنوان جزئی از جهان اسلام دشمن‌های مشترکی داریم.

سرلشکر سلامی از رژیم غاصب صهیونیستی به عنوان دشمن جهان اسلام و بشریت یاد کرد و با بیان اینکه آمریکایی‌ها نیز که تکیه‌گاه اصلی صهیونیست‌ها هستند اساساً دشمن حکومت اسلام هستند، فرجام و سرنوشت عادی‌سازی روابط با صهیونیست‌های کودک‌کش را برای برخی حکام منطقه تلخ توصیف و تصریح کرد: سؤال مهمی است که رژیم صهیونیستی که قادر به دفاع از خود هم نیست و کاملاً یک رژیمی بدون سیاست است، چگونه برخی کشورهای اسلامی بر آن تکیه می‌کنند که دارای امنیت یا اقتصاد باشند این مسئله هیچ منطقی ندارد.

وی ارمغان حضور آمریکایی‌ها در جهان اسلام را تفرقه‌های بزرگ، جنگ‌های داخلی طولانی، تخریب خانه‌ها و همچنین آواره کردن مردمان، محروم کردن ملت‌های مسلمان از ثروت‌های خودشان و در واقع داشتن ناامنی و فقر و عقب‌ماندگی دانست و گفت: وقتی به افغانستان نگاه می‌کنیم آثار زیان‌بار و غیر قابل جبران مداخله آمریکایی‌ها را می‌بینیم. همان‌گونه که ما از این مداخلات ویرانگر آمریکایی‌ها در افغانستان رنج می‌بریم، مردم، دولت و اساساً کشور پاکستان هم به نحو دیگری رنج می‌برند.

فرمانده کل سپاه در ادامه پس از برشماری حضور نامبارک آمریکایی‌ها در منطقه و کشورهای اسلامی تأکید کرد: به یاری خدا دشمنان ما در حال عقب‌نشینی هستند و امیدواریم دوباره این کشورها با اعتماد به نفس و همدلی، استقلال خود را به دست آورند.

فرمانده کل سپاه در پایان با بیان اینکه امنیت جمهوری اسلامی پاکستان را معادل امنیت جمهوری اسلامی ایران می‌دانیم، بر توسعه و تحکیم مناسبات و همکاری‌ها در حوزه‌های مختلف به ویژه ارتقای هرچه بیشتر امنیت مرزهای مشترک و مبارزه با تروریست‌ها تأکید کرد و گفت: خوشبختانه ما بیشتر ملاقات‌هایمان طی سال‌های گذشته با فرماندهان عزیز ارتش پاکستان بوده است؛ این نشان‌دهنده آن است که ما روابط برادری خوبی با ارتش پاکستان داریم و با هر چیزی که بخواهد به آن خدشه وارد کند مقابله می‌کنیم.

ژنرال ندیم رضا، رئیس کمیته مشترک رؤسای ستاد ارتش پاکستان نیز در این دیدار با اشاره به اشتراکات فراوان دو ملت و کشور ایران و پاکستان، تفرقه و اختلاف‌افکنی در جهان اسلام را ثمره طراحی آمریکا و غرب دانست و گفت: آمریکایی‌ها بعد از بیست سال و بدون تأمین امنیت افغانستان آنجا را ترک کردند و حضور آنان دستاوردی نداشت.

رئیس کمیته مشترک رؤسای ستاد ارتش پاکستان همچنین بر توسعه همکاری‌های اطلاعاتی و عملیاتی به منظور تأمین امنیت مرزهای دو کشور تأکید کرد.


تسنیم
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
حزب‌الله لبنان: تجاوز به هیأت حماس جنایتی بی‌پرده و غیرقابل توجیه است
عفو رهبری شامل حال تتلو شده است؟/ وکیل تتلو پاسخ داد
نخست‌وزیر جدید فرانسه منصوب شد
قطر: حمله اسرائیل به دوحه مذاکرات آتش‌بس را به شکست کشاند
محکومیت حمله به دوحه توسط نخست‌وزیر انگلیس
عضو حماس: ما برای مقابله قاطعانه با اشغالگران آمادگی کامل داریم
جدول گروه I مقدماتی جام ملت‌های زیر 23 آسیا با صعود و صدرنشینی ایران
گفت‌وگوی تلفنی رئیس‌جمهور با امیر قطر
وزارت خارجه قطر: از حمله اسرائیل به دوحه اطلاعی نداشتیم/شکایت قطر از اسرائیل
آغاز به‌کار حساب رسمی حضرت آیت‌الله خامنه‌ای به زبان چینی در شبکه ایکس
زیاده گویی نتانیاهو بعد از حمله به دوحه
انصارالله: آمریکا تنها به اسرائیل وفادار است، نه هیچ کشور دیگری
پزشکیان: جامعه امروز تشنه اخلاق، عدالت و کرامت انسانی است
انگلیس(3) - صربستان (0) | دیدار حساس ستاره های انگلیس مقابل صربستان
پرتغال (2) - مجارستان (1) | پرتغال پر از ستاره در مقابل حریف خود
عراقچی: ایران همکاری پادمانی با آژانس را با چارچوب جدید ادامه می‌دهد
گروسی خبر داد؛ توافق جدید بین ایران و آژانس اتمی امضا شد
عکس های منتخب ایران ؛ سه شنبه 18 شهریور 1404
وال‌استریت‌ژورنال: ایران و آژانس به توافق دست یافتند
ایران حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به دوحه را شدیدا محکوم کرد
سخنگوی وزارت خارجه از نهایی شدن تفاهم ایران و آژانس خبر داد
دیدار عراقچی با رئیس‌ جمهور مصر
قدومی: طرح ترور سران حماس در دوحه ناکام ماند
حمله موشکی جدید یمن به عمق سرزمین‌های اشغالی؛ افزایش تنش در منطقه
مکرون: حمله اسرائیل به قطر اقدام تروریستی است
پزشکیان: رژیم صهیونی هیچ مرزی برای جنایت قائل نیست و هر تلاش دیپلماسی را نابود می‌کند
حماس: اسرائیل با حمله به دوحه، تیم مذاکره‌کننده ما را هدف گرفت
رئیس جمهور مولداوی: اتحاد با اروپا راه ایستادگی مقابل روسیه است
تصاویر 5 شهید امروز حماس که از اعضای اداری این جنبش در قطر بودند
یک مامور پلیس در خوزستان به شهادت رسید
دعوت مردم پاکستان به تظاهرات گسترده ضد اسرائیلی
لحظه اعلام خبر عفو رهبری به زندانی ها + فیلم
میدان هفتم تیر میزبان جشن میلاد پیامبر رحمت
تیم امید با این ترکیب به دنبال صعود مستقیم به جام ملت‌ها می رود
هیچ بمبارانی، صنعت هسته ای ایران را تعطیل نمی کند
ایران 3-2 امارات | صعود ایران به عنوان صدرنشین به جام ملت‌های آسیا + خلاصه بازی
قیمت نفت در پی تجاوز اسرائیل به قطر بالا رفت
پیامبر رحمت؛ میراثی فراتر از زمان
ترافیک فوق سنگین جاده‌های شمال
ستاره تیم ملی فوتبال آمریکا علیه جنایات رژیم صهیونیستی موضع گرفت
علت شکایت محیط زیست تهران از باغ وحش ارم چه بود؟
واکنش رسمی عراق به حمله اسرائیل به دوحه
فرصت عالی برای بخشودگی جرایم مالیاتی اصناف و صاحبان مشاغل
درباره حمله به قطر!
جزییات آتش سوزی فروشگاه چسب در اصفهان + فیلم
واکنش محتاطانه کاخ سفید به حمله اسرائیل به قطر
نورنما | عید میلاد رسول خاتم (ص) و امام جعفر صادق (ع)مبارک‌باد
خشم خیابانی در نپال: معترضان ساختمان تلویزیون را هدف قرار دادند + فیلم
سازمان ملل حمله اسرائیل به قطر را شدیداً محکوم کرد
از میز آتش‌بس تا آسمان خونین دوحه؛ پایان دیپلماسی
X
آگهی تبلیغاتی