×
فرهنگی
شناسه خبر : 99744
تاریخ انتشار : دوشنبه 1401/04/06 ساعت 15:48
خدمات زیبایی و ترمیمی دندانپزشکی در صدر شکایات مردمی

خدمات زیبایی و ترمیمی دندانپزشکی در صدر شکایات مردمی

معاون انتظامی سازمان نظام پزشکی گفت: خدمات زیبایی و ترمیمی دندانپزشکی در صدر بیشترین شکایات مردمی از پزشکان قرار دارد و منجر به قصور پزشکی می‌شود.

نورنیوز-گروه جامعه: دکتر محمد رضا خردمند با اشاره به این که جراحی‌های ارتوپدی و زنان و زایمان بعد از زیبایی و ترمیمی دندانپزشکی بیشترین شکایات مردمی را از پزشکان شامل می‌شود؛ گفت: امسال این موارد رو به افزایش بوده است و در بیش از ۴۵ درصد موارد پزشکان محکوم می‌شوند و تذکر شفاهی، کتبی، محرومیت از طبابت سه تا یک سال و محرومیت دائم از طبابت از جمله مراحلی است که برای پزشکان مجرم در نظر گرفته می‌شود.

وی افزود: سالانه حدود ۱۰ مورد محرومیت دائم از طبابت داریم و سازمان نظام پزشکی همواره سعی کرده رسیدگی به شکایت بیماران و قصور پزشکی را در اولویت کاری خود قرار دهد، زیرا حفظ و حمایت از حقوق بیماران از مفاد آیین نامه انتظامی این سازمان است.

دکتر خردمند، تلاش در جهت تحقق بخشیدن به ارزش‌های عالی اسلامی در کلیه امور پزشکی، تلاش در جهت پیشبرد و اصلاح امور پزشکی، مشارکت در جهت ارتقای سطح دانش پزشکی، حفظ و حمایت از حقوق صنفی شاغلان حرف پزشکی و تنظیم روابط شاغلان حرف پزشکی با دستگاه‌های ذی‌ربط در جهت حسن اجرای موازین و مقررات و قوانین مربوط به امور پزشکی را از اهداف انتظامی سازمان نظام پزشکی برشمرد.

 وی گفت: در بخش انتظامی به تخلفات صنفی و حرفه‌ای شاغلان حرف پزشکی که عنوان جرائم عمومی را نداشته باشند. رسیدگی شده و اظهارنظر کارشناسی در مورد جرائم پزشکی به‌عنوان مرجع رسمی به دادگاه‌ها و دادسرا‌ها انجام می‌شود و ما نیز برای رسیدگی به تخلفات غیرصنفی و جرائم شاغلان حرف پزشکی و وابسته به پزشکی و اظهارنظر‌های کارشناسی مشورتی در این رابطه با مراجع ذی‌ربط همکاری داریم.
 
افزایش پزشک نما‌ها در تهران 
معاون انتظامی سازمان نظام پزشکی با اشاره به افزایش پزشک نما‌ها در تهران تصریح کرد: در کلانشهر تهران با توجه به گستردگی و تراکم جمعیت برخی از افراد بدون صلاحیت حرفه‌ای پزشکی بصورت پزشک نما فعالیت می‌کنند و این موارد رو به افزایش است.

وی افزود:این پزشک نما‌ها محلی را به عنوان مطب طراحی و چیدمان کرده و از تابلوی تقلبی استفاده می‌کنند و با تبلیغات زیاد در فضای مجازی بیماران زیادی را جذب می‌کنند و سلامت جسمی و روانی آن‌ها را به خطر می‌اندازند.

دکتر خردمند تأکید کرد: موارد زیادی از پزشک نما‌ها به معاونت انتظامی سازمان گزارش شده و شکایاتی در این زمینه داشته ایم، با توجه به اینکه امکان نظارت بر فعالیت پزشک نما‌ها کم است از مردم می‌خواهیم آگاهی و دانش خود را درباره مراجعه به پزشک افزایش دهند و فریب این گونه افراد را نخورند.


خبرگزاری صدا و سیما
نظرات

آخرین اخبار
زندگی در فضا، مغز فضانوردان را جابه‌جا می‌کند
توصیه‌های تغذیه‌ای برای ماه رمضان
کدام کشورها رسانه‌های اجتماعی را برای کودکان ممنوع کرده‌اند؟
توزیع 100 آمبولانس جدید در طرح ارتقای اورژانس
رایزنی غریب آبادی با سفرای روسیه و چین درباره گفتگوهای ژنو
علی کریمی تهدید به سوزاندن قرآن کرد
آمریکا پایگاه نظامی با 5000 سرباز در غزه می‌سازد
فیفا به غزه کمک می‌کند
اردوغان: ترکیه ناوهواپیمابر بومی می سازد
صدرنشینی مس کرمان در لیگ برتر هندبال
واکنش حماس به نشست شورای صلح غزه در واشنگتن
اتصال شبکه بانکی به سیستم استعلام وضعیت طرح دعوای چک
بحران غزه تنها با رویکرد ترامپ قابل حل بود
معترضان آمریکایی:غزه فروشی نیست!
خروج بخشی از نیروهای آلمان از اربیل
6 هکتار از اراضی تالاب انزلی طعمه حریق شد
10 مصدوم در تصادف بزرگراه آیت‌الله سعیدی
آمریکایی‌ها خواهان پایان جنگ‌ و مداخلات خارجی هستند
سفر هیأت عراقی به ایران برای تأمین گاز
مخالفت قانونگذاران آمریکایی با سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ علیه ایران
آغاز ثبت‌نام تکمیل ظرفیت آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی کشور
گزارش تصویری| محفل انس با قرآن با حضور رهبر انقلاب
ونس هیات صلح غزه را به عنوان پیروزی دولت ترامپ تبلیغ کرد
گفتگوی سفرای ایران، روسیه و چین در وین با گروسی
دستگیری 34 اغتشاشگر و تروریست خیابانی
معاون رئیس‌جمهور: هدف دولت توزیع عادلانه ثروت ملی است
سرمایه‌گذاری 10 میلیارد دلاری امریکا برای بازسازی غزه
اروگوئه به دنبال برگزاری دیدار دوستانه با ایران؟
تعجب فرانسه از حضور نماینده کمیسیون اتحادیه اروپا در شورای صلح
برنامه لیگ برتر والیبال در رمضان اعلام شد
باشگاه استقلال اطلاعیه داد
نتانیاهو: آمریکا با خلع سلاح حماس موافق است
شتاب‌ ساخت آزادراه قائم‌شهر-ساری با بودجه 500میلیاردی
اسارت بیش از 9300 فلسطینی و عرب در زندان‌های رژیم صهیونیستی
دیپلماسی تنها مسیر پایدار برای حل مساله هسته‌ای ایران
حال و هوای تئاترهای خصوصی در آخرین ماه سال
بازدید وزیر ارتباطات ایران از نمایشگاه هوش مصنوعی هند
معاونت کمیته ویژه منشور ملل متحد به ایران رسید
قیمت نفت باز هم بالا رفت
بارندگی کم و وضعیت دشوار منابع آبی پایتخت
نقش 10 سرویس اطلاعاتی خارجی در اغتشاشات دی ماه
افززایش تعداد شهدای غزه در ماه رمضان
روابط ایران و مصر وارد مرحله جدید شد
اعلام قیمت جدید مرغ توسط وزارت جهادکشاورزی + جدول
برخورد رو‌در‌رو کمپرسی و سواری در شمال اردبیل
اعطای تسهیلات 40 میلیاردی فناوران
صرفه‌جویی 1.2 میلیارد متر مکعب در مصرف سوخت نیروگاه‌ها
انهدام باند قاچاق 5 میلیون لیتر سوخت در کشور
چرخش محمدصلاح به سوی عربستان
سرمربی پرسپولیس: ناراحتی ما از باخت بیشتر از هواداران است