×
فرهنگی
شناسه خبر : 99739
تاریخ انتشار : دوشنبه 1401/04/06 ساعت 14:06
واکنش سردار باقری به حضور صهیونیست‌ها در خلیج فارس

واکنش سردار باقری به حضور صهیونیست‌ها در خلیج فارس

رئیس ستادکل نیروهای مسلح گفت: عضویت رژیم صهیونیستی در سنتکام و استقرار تجهیزات و حضور آن در رزمایش‌ها را بسترساز ایجاد تهدیداتی برای منطقه می‌دانیم و در قبال آن عکس العمل نشان می‌دهیم.

نورنیوزـگروه سیاست: سردار سرلشکر پاسدار محمد باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در دیدار با ندیم رضا رئیس کمیته مشترک روسای ستاد ارتش پاکستان اظهار داشت: بدون تردید در سال‌های اخیر با تلاش فرماندهان و مسئولان دو کشور روابط فی مابین توسعه خوبی یافته و این روابط باید توسعه و استمرار یابد.

وی با بیان اینکه ما معتقدیم دو کشور از ظرفیت‌های قابل توجهی برخوردارند، گفت: باید در راستای تقویت همکاری های مشترک بیشتر تلاش کنیم؛ در 5 سال گذشته ما تعاملات و رفت آمدهای زیادی بین مسئولان نظامی ایران و پاکستان را شاهد بوده‌ایم که این روند باید گسترش یابد و موجب ایجاد امنیت در مرزهای دوکشور شده و دو کشور در سایه این امنیت و آرامش روابط اقتصادی را مورد تاکید قرار دادند.

سرلشکر باقری ادامه داد: مسئله امنیت مرزهای ایران و پاکستان از مهمترین مسائل بین دو کشور بوده است و بنده در سفری که به پاکستان داشتم به طور  جدی پیگیر موضوعات مشترک دو کشور به ویژه در حوزه امنیت مرزی بوده‌ام.

وی افزود: رویکرد جمهوری اسلامی ایران به توسعه روابط با همسایگان نگاه ویژه‌ای دارد و این مهم در دولت جدید نیز تقویت شده و رو به توسعه است.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ادامه داد: در سال‌های اخیر روابط نظامی ایران و پاکستان توسعه چشمگیری داشته که این روابط سبب امنیت و اثربخشی در توسعه اقتصادی دو کشور شده است.

وی با بیان اینکه منطقه‌ای که جمهوری اسلامی ایران و پاکستان در آن قرار دارند بسیار مهم و حساس است، گفت: این منطقه از حساسیت فزاینده‌ای برخوردار است به ویژه اینکه رویدادها و تحولات اخیر سبب مداخلات کشورهای فرامنطقه‌ای شده و مشکلاتی در سطح منطقه ایجاد کرده است.

سرلشکر باقری رژیم صهیونیستی را در راس مداخله‌گری‌ها و زمینه ساز بی ثباتی در منطقه اعلام کرد و گفت این رژیم  با اجرای طرح هایی در صدد ایجاد ارتباط با کشورهای منطقه و دست یابی به اهداف مداخله گرانه است.

وی عضویت رژیم صهیونیستی در سنتکام و استقرار تجهیزات و حضور آن در رزمایش‌ها را بسترساز ایجاد تهدیداتی برای منطقه عنوان کرد و افزود: ما این تهدیدات را برنمی‌تابیم و مطمئنا در قبال آن عکس العمل نشان می‌دهیم.

رییس ستاد کل نیروهای مسلح در خصوص مداخلات آمریکا و رژیم صهیونیستی در منطقه گفت: تشکیل گروه های تروریستی و تکفیری در منطقه به ویژه در سوریه و عراق از دیگر مواردی است که آمریکا و رژیم صهیونیستی در منطقه ایجاد کرده و به آن دامن زدند و در ادامه روند سلطه گری تا سقوط این دو کشور پیشرفتند.

وی با اشاره به تحولات یمن گفت: از دیگر مسائل منطقه ما فاجعه یمن است که برای مدت زمان زیادی است که این روند ادامه یافته و باید به سرعت این به این جریان خاتمه داد.

سردار باقری گفت: مسئله کشمیر یکی دیگر از مسائل جهان اسلام محسوب می‌شود و موضع جمهوری اسلامی ایران در این رابطه همان تدبیر و موضع رهبر معظم انقلاب اسلامی است که حمایت از مردم مظلوم و مسلمان را تحت توجه قرار می دهد.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در ادامه تحلیل مسائل منطقه گفت: جنگ روسیه و اوکراین قطعاً بر منطقه و جهان تاثیرگذار خواهد بود و توسعه ناتو به سمت مرزهای روسیه و خطری برای امنیت این کشور محسوب می شود که امیدواریم طرفین با گفتگو مسائل و مشکلات  را حل و فصل کنند.

سرلشکر باقری گفت: مسئله افغانستان از تاثیرگذارترین مسائل بین دو کشور ایران و پاکستان است. با توجه به شرایط افغانستان مشارکت و مداخله سایر اقوام در ایجاد امنیت و ثبات نقش سازنده ای در آینده این کشور خواهد داشت.

وی افزود: ما نگران توسعه تروریسم از سمت افغانستان هستیم  در این خصوص برنامه‌هایی نیز داریم و معتقد هستیم که این مسائل و مشکلات با همکاری کشورهای ایران و پاکستان قابل حل خواهد بود. و نیازی به مداخله کشورهای بیگانه نیست.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
بلومبرگ: تنگه هرمز پس از درگیری آمریکا و ایران مسدود است
سی‌ان‌ان مدعی شد: هشدار سپاه به کشتی‌ها در تنگه هرمز
محسنی اژه‌ای: شهید تنگسیری سند اقتدار دریایی ایران را با خونش مُهر کرد
سفیر ایران در آلمان: نگران تنگه هرمز هستید، واشنگتن را مهار کنید
اتحادیه اروپا: ابتدا باید درباره موضوعات مذاکره با روسیه توافق کنیم
پیام تبریک رئیس قوه قضاییه به تیم ملی وزنه‌برداری جوانان
صالحی‌امیری: 149 اثر تاریخی در جنگ آسیب دید
پلیس راهور: از توقف زیر درختان در تهران خودداری کنید
آناتولی: واشنگتن زیر فشار برای پایان جنگ با ایران
عکس های منتخب ایران، جمعه 18 اردیبهشت 1405
آسمان جنوب روسیه باز شد
فوتسال زنان ایران دهم جهان شد
حملات ادامه دار اسرائیل به جنوب لبنان
شهادت بیش از 2750 لبنانی در دوماه
پیام تبریک رئیس جمهور به وزنه برداران قهرمان کشور
نخست وزیر لبنان: به دنبال تثبیت آتش بس هستیم
شاگردان شمسایی بهترین تیم فوتسال آسیا شدند
ان‌پی‌آر: اروپا سناریوی ناتوی بدون رهبری آمریکا را بررسی می‌کند
دیدار احتمالی «ونس» و نخست وزیر قطر
حمله به دو ملی‌پوش بوکس در مجموعه انقلاب
ادعای حمله ایران به نفتکش چینی در تنگه هرمز رد شد
وزیر جهاد کشاورزی: سال خوبی برای تولید محصولات کشاورزی داریم
راز آمادگی جسمانی رونالدو در 41 سالگی
مخبر: خون‌بهای شهدا قابل معامله و چشم‌پوشی نیست
انتشار اسناد تازه پنتاگون درباره «یوفوها»+ تصویر
روایت باقری از 17 روز پایانی زندگی شهید لاریجانی
سفیر ایران: روابط تهران و برزیل 120 ساله و پایدار است
رئیس جمهور: مدارا و مبارزه با ظلم در تاریخ ایران می‌درخشد
آغاز به کار کمپین ملی «#از_نو برای ایران»
آشفته‌گویی های آمریکا تاثیری بر‌ واقعیت‌های میدان ندارد
مترو و اتوبوسرانی تهران تا 21 اردیبهشت رایگان است
4 زائر ایرانی در بیمارستان‌های سعودی بستری شدند
واکنش پاکستان به اخبار اخراج اتباع پاکستانی از امارات
زیکو: ژاپن شگفتی‌ساز جام جهانی می شود
خطر قحطی جدی شد
یوونتوس در کمین هافبک هلندی
قیمت نفت برنت در محدوده 100 دلار ثابت ماند
اعتبارات گردشگری به 45 همت رسید
کربی: ارتش آمریکا با بحران جدی روبه‌رو است
نقد فیلم «آنتیک» در برنامه هفت
معاون وزیر کشور: مشکلی در تامین امنیت مرزها نداریم
روس‌اتم: وضعیت نیروگاه هسته‌ای بوشهر آرام است
حمایت ایران از طرح چهار ماده‌ای چین برای امنیت خلیج فارس
ساماندهی افراد بی‌سرپناه در طرحی جدید
بازگشت فلامینگوها به گیلان+فیلم
برگزاری مراسم یادبود شهید علی لاریجانی
پیام تبریک وزیر ورزش به وزنه برداران قهرمان
پاسخ تند سفارت ایران به پست سخنگوی کاخ سفید
تیم وزنه‌برداری جوانان ایران قهرمان جهان شد
10 مصدوم، یک شهید و 4 مفقود در حمله امریکا