×
اقتصادی
شناسه خبر : 99688
تاریخ انتشار : یکشنبه 1401/04/05 ساعت 19:39
وزیر صمت: تولید و واردات خودروهای اقتصادی در دستور کار است

وزیر صمت: تولید و واردات خودروهای اقتصادی در دستور کار است

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: تولید و واردات خودروهای اقتصادی متناسب با قدرت خرید مردم در دستور کار است.

نورنیوز -گروه اقتصاد: سید رضا فاطمی‌امین، وزیر صمت امروز (یکشنبه) در مراسم رونمایی از نخستین خودروی کراس‌اوور گروه صنعتی ایران‌خودرو گفت: اوایل اسفندماه رئیس‌جمهوری طی بازدید از گروه صنعتی ایران‌خودر، فرامین هشت‌ماده‌ای صادر کرد که برخی از مفاد آن از جمله افزایش طول دوره گارانتی خودروها از ۳۶ به ۶۰ ماه از همان ابتدا اجرایی شد.

وزیر صمت بیان‌ کرد: با این حال برخی دیگر از این فرامین به‌تدریج در حال اجراست که از آن جمله کاهش تعداد خودروهای ناقص باقی مانده در کف کارخانجات از ۱۷۰ هزار دستگاه در بهار پارسال به کمتر از ۴۲ هزار دستگاه در مدت مشابه امسال است.

فاطمی‌امین ادامه‌ داد: در یک ماه اخیر دو خودروساز بزرگ کشور به رقم ۱۰۰ درصد عبور مستقیم خودرو دست یافتند که حاکی از وضعیت خوب تولیدات است.

او با اشاره به برنامه‌ریزی برای افزاشی ۱.۵ برابری تولید خودرو در سال جاری، خاطرنشان‌کرد:‌ در سه ماهه نخست امسال خودروسازان ۹۸ درصد برنامه تولید را اجرایی کردند.

وزیر صمت تاکید کرد:‌ یکی از نکات مدنظر رئیس‌جمهور، جایگزینی خودروهای قدیمی با خودروهای جدید است؛ پلتفرم‌های قدیمی زیادی در کشور وجود دارد که قابلیت توسعه محصول ندارند و اگر به دنبال دستیابی به کیفیت بالاتر تولیدات هستیم باید به پلتفرم‌های جدید روی بیاوریم.

وزیر صمت ادامه‌ داد: امروز شاهد رونمایی از خودروی «ری را» هستیم که روی پلتفرم تارا توسعه یافته و تولید شده است و این مساله نشان‌دهنده ظرفیت‌های تولید در خودروسازی کشور است.

فاطمی‌امین گفت: ‌این خودرو در اواخر شهریورماه پس از پشت سر گذاشتن آزمون‌های جاده‌ای، اوایل سال آینده وارد بازار خواهد شد.

او خاطر نشان‌ کرد: ‌همانطور که مشکلات تولید و تحویل خودرو و محصولات ناقص حل شده، محصولات جدید نیز به‌تدریج رونمایی خواهند شد و تا پایان امسال خبرهای خوبی درخصوص بهبود کیفیت خودروها خواهید شنید.

وزیر صنعت، معدن و تجارت یادآور شد: برای حذف قره‌کشی خودرو، باید شکاف بین عرضه و تقاضا کاهش یابد، امسال ۱.۵ برابر سال گذشته تولید خواهیم داشت و آیین‌نامه واردات خودرو هم در حال نهایی شدن است که این دو جریان سبب کاهش قرعه‌کشی تا پایان سال خواهد شد.

او همچنین از برنامه‌ریزی برای کاهش قیمت تمام شده خودروهای تولیدی تا پایان سال خبر داد که به کاهش زیان خودروسازان منجر شده و بهبود فرآیند تولید را به دنبال خواهد داشت.

فاطمی‌امین در ادامه اظهار کرد: برای سال‌ها پراید و تیبا نقیصه تولید خودروهای اقتصادی متناسب با قدرت خرید مردم را رفع کرده بودند، اما امروز به معضلی جدی تبدیل شده و تولید خودروهای اقتصادی باکیفیت و سازگار با قدرت خرید آحاد مردم در دستور کار است.

او بیان‌ کرد: در آیین‌نامه واردات خودرو، مشوق‌هایی برای واردات خودروهای اقتصادی در نظر گرفته شده که از جمله آنها در نظر گرفته شدن سقف قیمتی و افزایش تدریجی داخلی‌سازی خودروها است.

بر اساس این گزارش کراس‌اوور گروه صنعتی ایران‌خودرو با نام «ری‌را» امروز (یکشنبه) با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت و مدیرعامل این گروه صنعتی رونمایی شد.


ایرنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
وضعیت آب و هوا امروز شنبه 26 مهر+ وضعیت استان ها
پایان محدودیت‌های برجامی ایران با انقضای قطعنامه 2231
برجام تمام شد، ایران در مسیر جدید دیپلماسی مستقل
قاتلان خاموش ریه‌ها / عامل 85 درصد از سرطان‌های ریه کشف شد
طراحی هوشمند پپتیدها برای مقابله با مقاومت آنتی‌بیوتیکی
چهره پنهان مریخ: بادهایی به تندی 160 کیلومتر در ساعت
افق‌های تازه‌ای در پزشکی ترمیمی با رشد ساختارهای شبه‌جنین
کنار زدن موانع سنتی آموزش رشته کامپیوتر با استارتاپ CS12
کاربران اپ‌های هوش مصنوعی از یک میلیارد کاربر گذشت
8 نشانه‌ای که می‌گویند بدن‌تان بیش از حد خسته است
پیش‌بینی عفونت‌های تنفسی کودکان با هوش مصنوعی
اجساد کشته شدگان اسرائیلی بهانه‌ آزار فلسطینیان است
رقابت عشقی خونین / پسر جوان در دعوا بر سر یک دختر کشته شد
محبوبیت بالای پوتین بر اساس نظرسنجی اخیر روسیه
درخواست اعدام برای نخست‌وزیر سابق بنگلادش
حمایت قاطع شورای امنیت از دولت لبنان
نامه ایران، روسیه و چین به سازمان ملل درباره قطعنامه 2231
رسوایی‌های شاهزاده کار دستش داد
قتل عمد در تصادفات مربوط به خودروهای با چراغ زنون صحت ندارد
با وجود تمدید آتش بس صورت گرفت؛ حمله هوایی پاکستان به پکتیکا افغانستان
اعلام قوی‌ترین گذرنامه‌های جهان/ایران در رتبه چندم قرار دارند؟
طلایی‌پوشان سپاهان برنده از آبادان بیرون آمدند
ترکیه و سوریه درصدد گسترش توافق میان خود
تعطیلی مدارس تمام مقاطع مشهد فردا 26 مهر
فیلمبرداری با تلفن همراه از مسابقات لیگ برتر ممنوع شد
لحن ترامپ نرم شد/تعرفه‌های سنگین چین پایدار نخواهد بود
نتایج اولیه انتخابات نظام پزشکی اعلام شد؛ مشارکت بیش از 76 هزار نفر
بیانیه تند ایران در واکنش به ادعاهای ضدایرانی مقام انگلیس
وزیر خارجه: ایران تحت هیچ فشاری قرار نمی‌گیرد/حقوق حاکمیتی ایران قابل مذاکره نیست
آثار شکنجه بر پیکر 120 شهید فلسطینی
ترامپ به زلنسکی : تاماهاوک‌ها را نمی‌دهیم!
تمدید 4 ماهه خدمت سربازی اجباری در رژیم اسرائیل
پاداش عجیب عربستان صدای قهرمان جام جهانی را درآورد
کاهش 10 درصدی ارزش بورس تهران در نیمه نخست امسال
چین همزمان با رزمایش مشترک فیلیپین و آمریکا قدرت‌نمایی کرد
جان بولتون خود را به مقامات قضایی تسلیم کرد
ساپینتو: به باخت عادت نداریم / فکر نکنید رئال مادرید هستیم
حماس خواستار تکمیل روند آتش بس شد
واکنش تند هاشمیان به شایعات درباره جانشینش
فوت رهبر اپوزیسیون آرژانتین در پخش زنده تلویزیونی
فایننشال تایمز:عربستان در پی پیمان دفاعی با آمریکاست
هشدار حماس: خلع سلاح مقاومت، آغاز ناآرامی هاست
جدول لیگ برتر پس از بازی‌های امروز / استقلال در یک قدمی صدرنشینی!
پیشنهاد پرسپولیس به سرمربی سابق سپاهان!
سناتورهای آمریکایی قطعنامه‌ای برای جلوگیری از حمله آمریکا به ونزوئلا ارائه می‌دهند
جزییات جدید از ثبت‌نام وام 50 میلیون تومانی بازنشستگان تأمین اجتماعی
روسیه: شکست اروپایی‌ها در بازگرداندن تحریم‌ها علیه ایران
یارانه پردرآمدهاحذف می شود/ تعداد و دهک های مشمول
پلاک‌های جدید و متفاوت در راه سیستان و اینچه‌برون
اولین پیروزی استقلال در خانه/استقلال (1) - مس رفسنجان (0)+ فیلم گل مسابقه
X
آگهی تبلیغاتی