×
فرهنگی
شناسه خبر : 99666
تاریخ انتشار : یکشنبه 1401/04/05 ساعت 13:07
مدیرعامل جدید بانک گردشگری :خدمات غیرحضوری با نگاه جامع‌نگر گسترش می یابد

آیین معارفه مدیرعامل جدید بانک گردشگری برگزار شد؛

مدیرعامل جدید بانک گردشگری :خدمات غیرحضوری با نگاه جامع‌نگر گسترش می یابد

مدیرعامل جدید بانک گردشگری اعلام کرد: خدمات غیرحضوری بانک باید با تعریف خدمات جدید تا حدممکن بر اساس نیاز مشتریان حقیقی و حقوقی گسترش یابد.

نورنیوزـگروه اقتصاد: به گزارش روابط عمومی بانک گردشگری، محمدرضا فهمی در آیین معارفه اش که با حضور اعضای هیات مدیره گروه مالی گردشگری و بانک گردشگری و همچنین جمعی از مدیران گروه و بانک برگزار شد، گفت: صنعت بانکداری در جهان امروز با معیشت مردم پیوندی تنگاتنگ پیدا کرده و هیچ دسته و رسته ای از زندگی روزمره را نمی‌توان یافت که نیاز به خدمات بانکی نداشته باشد.

وی افزود: توسعه خدمات دیجیتالی در دو دهه اخیر هر روز آدمی را به سمت سهولت بیشتر امور سوق می دهد و موسسات پولی و مالی از این خدمات جدا نیستند. زمان بانکداری سنتی سپری شده است از این رو همان‌گونه که از یک سال گذشته به سمت توسعه خدمات الکترونیکی گام برداشته ایم، ضمن تداوم و توسعه این خدمات، با مختصات نوین و ارائه خدمات جدید را تا حدممکن بر اساس نیاز مشتریان به صورت جدی مورد توجه قرار دهیم.

فهمی ادامه داد: هر چه خدمات بر بستر سامانه های غیرحضوری بخصوص tobank حرکت کنیم، مسیر را کوتاه کرده ایم و در کنار آن خدمت رسانی به تجار و ارائه خدمات ارزی و بین‌المللی، توسعه سرمایه گذاری در عرصه‌های مولد، مشارکت در پروژه های بزرگ ملی از اهداف مهمی است که با اهداف و برنامه های کوتاه، میان و بلندمدت درصدد میل به آن خواهیم بود.

وی با بیان اینکه توسعه خدمات بانکی با نگاه جامع نگر لازم است مورد توجه همه حوزه های فنی، مطالعاتی و عملیاتی باشد، تاکید کرد: باید با تسهیل شرایط برای خدماتی نظیر صدور ضمانت نامه‌ها، اعتبارات اسنادی و توسعه تسهیلات خرد، سهم خود را از سهم دایره شبکه بانکی بزرگتر کنیم.
فهمی گفت: اگر میخواهیم بانک را ارزانتر اداره کنیم، باید در یک سری از شاخص ها در نقطه مطلوب باشیم که از جمله آنها کاهش قیمت تمام شده پول، بهبود کفایت سرمایه، افزایش منابع ارزان قیمت و کاهش منابع بین بانکی است.
وی افزود: در کنار ارائه خدمات نوین، سرلوحه قرار دادن اصول بانکداری نوین و اجرایی نمودن روش های سرمایه گذاری جدیدتر که بازدهی بالاتری را دارد، بسیار مطلوب خواهد بود که از جمله اینها انواع مختلف سرمایه گذاری در بازار سرمایه است.
فهمی ادامه داد: از آنجا که گروه مالی گردشگری به عنوان مجموعه بالنده، که حوزه های مختلف تولیدی، صنعتی، سرمایه گذاری و کارآفرینی را شامل می شود، شرکت ها و پروژه های فاخر و بزرگی در سطح ملی و منطقه ای را داراست که با حمایت مناسب بانک و ارائه خدمات منطقی می تواند با سرعت مطلوبی به حرکت ادامه دهد.
وی اظهار کرد: بانک گردشگری اکنون در دومین دهه از فعالیت به میزانی از بلوغ و کارآمدی رسیده که بتواند کادرسازی و توسعه منابع انسانی را بیش از گذشته در دستور کار قرار دهد. 

قائم مقام بانک گردشگری خبر داد؛
رشد چشمگیر منابع بانک گردشگری/ افزایش شمار مشتریان به حدود یک میلیون نفر

عضو هیات مدیره و قائم مقام مدیرعامل بانک گردشگری اعلام کرد: منابع این بانک در مقایسه با دو سال گذشته به طور چشمگیری رشد کرده و اکنون به 680 هزار میلیارد ریال رسیده است.
حسین رحمتی در آیین معارفه محمدرضا فهمی مدیرعامل جدید بانک گردشگری گفت: با تلاش و همکاری همه مدیران و کارکنان بانک، اکنون تعداد مشتریان بانک به حدود یک میلیون نفر رسیده که 70 درصد آنها را مشتریان فعال تشکیل می دهد.
وی افزود: امروز دیگر بانک گردشگری را به عنوان یک بانک برای جذب منابع نمی شناسند، بلکه این بانک اثرگذاری خود را در فعالیت های اقتصادی کشور نشان داده است.
رحمتی تصریح کرد: امروز بانک گردشگری با وجود جوان بودن، به همت همه همکاران و خرد جمعی، در شبکه بانکی کشور رقابت می کند و با ایجاد فرهنگ کار و تلاش، دوری از مقررات زائد اداری(بروکراسی) و توسعه خدمات نوین به موفقیت‌های زیادی دست یافته است.
وی گفت: بانک گردشگری از دو سال پیش در زمینه استفاده از فناوری های نوین گام‌های بلندی برداشته و امروز شعبه مجازی بانک ( tobank) برای ارائه خدمات غیرحضوری به خوبی در حال فعالیت است و به زودی از 15 تیر ماه جاری نیز  خدمات جدیدی به آن افزوده خواهد شد.

رئیس هیات مدیره بانک گردشگری:
ایجاد مزیت های متنوع و جذب مشتریان جدید در دستور کار قرار گیرد
رئیس هیات مدیره بانک گردشگری نیز در آیین معارفه مدیرعامل جدید این بانک گفت:  تهیه طرح های جدید با هدف جب مشتریان جدید، ایجاد مزیت های متنوع و تکریم مشتریان باید در دستور کار مدیرعامل بانک قرار گیرد.
محمد بیگدلی افزود: مدیرعامل جدید بانک از مدیران نام آشنای بانکی است و تجارب و تخصص های لازم را هم در حوزه بانکی و هم بخش سرمایه گذاری دارد.
وی ادامه داد: ایجد تعامل بین بانک و ذینفعان یک ضرورت است و داشتن تجربه و تخصص یکی از ویژگی های مهم مدیرعامل جدید است که می تواند به موفقیت ها در این زمینه کمک کند.
بیگدلی اظهار کرد: در شرایط اقتصادی امروز ایجاد رقابت بین بانک گردشگری و دیگر بانکها نیازمند ایجاد مزیت های ویژه است و با توجه به خوشنامی و چابکی بانک گردشگری، سریع تر می توان به این مهم دست یافت.

نایب رئیس گروه مالی گردشگری؛
بانک گردشگری به بخش های مختلف اقتصادی کشور کمک کرده است
نایب رئیس گروه مالی گردشگری هم در آیین معارفه مدیرعامل جدید بانک گردشگری گفت: بانک گردشگری تاکنون در بخش های مختلف اقتصادی کشور از جمله بخش های معدن و هتلداری تاثیرگذار بوده و به این بخش‌ها کمک های شایانی کرده است.
سیدبهاءالدین حسینی هاشمی افزود: همچنین با رفع محدویت های مرتبط با افزایش گردشگران به کشور، این بانک می تواند بیش از پیش در رونق هر چه بخش صنعت گردشگری موثر باشد.
وی با بیان اینکه مدیرعامل جدید بانک (محمدرضا فهمی) در بخش‌های سرمایه گذاری و بانکداری دارای تجربه و تخصص است، گفت: در بانکداری آنچه عامل موفقیت خواهد بود، خلاقیت و نوآوری است و آنچه ضربه می زند، مقررات زائد اداری (بروکراسی) است.
حسینی هاشمی تصریح کرد: مردم اقتدار یک بانک را در شعبه می‌بینند و لذا بانک گردشگری باید با توجه به این مهم، خوشنامی و چابکی خود را حفظ کند.


آگهی
نظرات

آخرین اخبار
راز طول عمر در وزنه‌ها؛ ورزش قدرتی عمر را افزایش می‌دهد
هشدار برای کلاهبرداری به نام سریال «وحشی»
مرگ 5 آمریکایی در هر ساعت به علت آلودگی خودروها
سفر در اروپا مختل شد!
شمار شهدای لبنان از 4250 نفر گذشت
پزشکیان: آمریکا به تفاهم نامه پایبند باشد، ما هم به تعهداتمان عمل می‌کنیم
حدادعادل: رابطه مردم و رهبری با معیارهای غربی قابل فهم نیست
گفت‌وگوی تلفنی اردوغان و مرتس
تیراندازی نظامیان اسرائیل به معترضان سوری در درعا
برخورد پهپاد با هواپیمای مسافربری در آسمان نیویورک
ادعای ترامپ: نشست دوحه شاید مهم باشد
ارتش جزئیات برنامه‌های مراسم بدرقه رهبر شهید را اعلام کرد
حمایت ویژه بنیاد ملی علم ایران از زنان و مادران پژوهشگر
روحانی: رهبر شهید در برابر بزرگ‌ترین فشارها ایستادگی کرد
شکست حقوقی ترامپ در پرونده رسوایی جنسی
سازمان ملل: اختلافات لبنان و اسرائیل باید پشت میز مذاکره حل شود
دایی فرزندان رهبر شهید: مردم برای دختر دوم رهبر شهید دعا کنند
معاون سیاسی نیروی دریایی سپاه در سانحه رانندگی جان باخت
پایان رؤیای سامورایی‌ها؛ برزیل با بازگشتی تماشایی صعود کرد
غریب‌آبادی: تنگه هرمز دیگر به وضعیت سابق بازنخواهد گشت
تنگه هرمز روی میز ناتو؛ رایزنی استارمر و دبیرکل ناتو در لندن
راز پیراهن 9 میلیون دلاری مارادونا فاش شد
پنالتی‌های سرنوشت‌ساز؛ گل‌گهر آخرین بلیت آسیا را گرفت
جزئیات فعالیت بانک‌ها در مراسم رهبر شهید
مخبر: شهید لاریجانی زبان گویای عقلانیت راهبردی جمهوری اسلامی بود
دیدار مکرون و سلطان عمان در کاخ الیزه
نور ویدئو | تحول قضایی ؛ از مطالبه تا واقعیت
برد نفس‌گیر ایران مقابل سوریه در انتخابی جام‌جهانی بسکتبال
بقائی: فعلاً هیچ مذاکره‌ای با آمریکا در کار نیست
130 هزار گواهینامه مهارتی فرهنگ و هنر صادر شد
چرا برقراری آتش بس، آغاز نبرد بر سر تنگه هرمز را کلید زده؟
لبنان زیر آتش؛ با وجود توافق، اسرائیل 10 نفر را به شهادت رساند
عارف: بحران بانک‌ها از ضعف امنیت سایبری شروع شد
پاسخ قاطع ایران به ادعای مکرون
پشت‌پرده خرید جنجالی اف-35 از آمریکا
ایران ادعای ترامپ درباره نشست دوحه را رد کرد
لگدکوب شدن غرور ملی در آمریکا
قتل مادربزرگ برای تأمین هزینه عروسی مجلل
نخبگان اجازه ندهند تفرقه جای همبستگی ملی را بگیرد
آمار آسیایی‌ها در جام جهانی؛ ایران بدشانس‌ترین
بازدید رئیس‌جمهور از پژوهشکده صنایع غذایی و فرآورده‌های کشاورزی سازمان ملی استاندارد
دیوان عالی آمریکا دست ترامپ را بازتر کرد
نورویدئو | تنگه هرمز ؛ کره‌ای که باز می شود یا محکم تر
آماده‌باش 1000 مدرسه تهران برای مراسم تشییع رهبر شهید
روسیه: «مسیر ترامپ» با مخالفت ایران و چین مواجه می‌شود
آمریکا بخشی از تحریم‌های مرتبط با روسیه را لغو کرد
واکنش مسکو به قانون هسته‌ای فنلاند
نخست‌وزیر عراق به اسلام‌آباد دعوت شد
دعوت از پزشکان داوطلب برای خدمت در مراسم تشییع قائد امت
کاتس: با سنتکام برای عدم عقب‌نشینی از غزه، لبنان و سوریه توافق کردیم