×
فرهنگی
شناسه خبر : 99628
تاریخ انتشار : شنبه 1401/04/04 ساعت 16:40
سال سیاه نتفلیکس

سال سیاه نتفلیکس

بحران در «نتفلیکس» که یکی از بزرگترین شرکت‌ها‌ی تولید و پخش فیلم و سریال در دنیاست به شکل عجیبی پیش می‌رود. این شرکت در دوران شیوع کرونا با رشد قابل‌توجهی مواجه بود اما از سال گذشته و با وجود رقبای دیگری همچون شبکه‌های آمازون، دیزنی پلاس و اچ بی او مکس، پیش‌بینی می‌شد که تعداد مشترکان پلتفرم با کاهش روبرو شود و چالشی جدی را به وجود بیاورد.

نورنیوز-گروه فرهنگ: بر اساس اخبار منتشرشده این پلتفرم اخیرا ۲۰۰هزار مشترک خود را از دست داده است و علاوه‌بر آن به دلیل قطع کردن خدماتش در روسیه حدود ۷۰۰هزار مشترک دیگر نیز از دست رفته و این شرکت با ضرر ۵۴میلیارددلاری مواجه شده است. سالی که برای بزرگ‌ترین سرویس استریمینگ جهان بد آغاز شده بود، حال بدتر هم شده است. رسانه‌ها پیش‌بینی کرده‌اند نتفلکیس در ماه‌های آینده دو میلیون نفر دیگر از کاربران خود را از دست بدهد. از این‌رو در هفته‌های اخیر سهام این شرکت کاهش قابل‌توجهی پیدا کرد. ارزش سهام این شرکت در ماه ژانویه ۶۰۰دلار بود اما اکنون به ۱۸۰ دلار رسیده است. در همین رابطه، دیروز ورایتی خبر داد نتفلیکس 300 نفر دیگر از کارکنان ۱۱هزار‌نفره‌اش را از کار برکنار کرد. پیش از این نیز در ماه می‌ یعنی اردیبهشت‌ماه هم این شرکت ۱۵۰ نفر دیگر را اخراج کرده و گفته بود این دور نخست کاهش نیرو در سال جاری است تا کمپانی بتواند با کاهش قیمت سهامش کنار بیاید. سخنگوی نتفلیکس دیروز تصمیم جدید را تایید کرد و گفت این کار ضروری است تا بتوانند کاهش درآمدهایشان را تا حدودی جبران کنند. البته نتفلیکس امیدوار است با برداشتن اقداماتی که قبلا در برابر آن‌ها مقاومت کرده بود، موج را معکوس کند، از جمله مسدود کردن اشتراک‌گذاری حساب‌ها و معرفی یک نسخه ارزان‌تر و با پشتیبانی تبلیغاتی از سرویس خود. برخی منابع نیز نوشته‌اند نتفلیکس شروع به سرکوب اشتراک‌گذاری رمزهای عبور مشترکان می‌کند که به چندین خانواده امکان دسترسی به خدمات آن از یک حساب واحد را می‌دهد. شرکت  Los Gatosکالیفرنیا تخمین زده است که حدود ۱۰۰میلیون خانوار در سراسر جهان که ۳۰میلیون آن‌ها در آمریکا و کانادا مستقر هستند با استفاده از حساب یکی از دوستان یا یکی دیگر از اعضای خانواده، خدمات آن را به صورت رایگان تماشا می‌کنند. نتفلیکس اعلام کرد برای متوقف کردن این روش و ترغیب افراد بیشتری به پرداخت هزینه حساب‌های خود برنامه جدی دارد.

تد ساراندوس مدیرعامل نتفلیکس اخیرا در مورد کاهش ارزش سهام نتفلیکس اعتراف کرد که احتمال خریداری شدن نتفلیکس وجود دارد. او گفت همواره یک واقعیت است، بنابراین باید در مورد این احتمال با چشم باز عمل کنیم ولی همچنان فرصت زیادی برای رشد نتفلیکس وجود دارد. او درباره برنامه‌هایش برای بهبود وضعیت گفت: مشتریان زیادی که هستند که نتفلیکس را بیش از حد گران‌ می‌دانند، در حالی که تبلیغات برای من اهمیتی ندارد و آن را از روی میز کنار گذاشتیم. ما یک طرح به همراه تبلیغات اضافه می‌کنیم؛ اما به نتفلیکسی که امروز می‌شناسید تبلیغات اضافه نخواهیم کرد. برای افرادی اضافه خواهیم کرد که می‌گویند دسترسی به خدمات را با قیمت کمتری می‌خواهند و حاضرند تبلیغات هم تماشا کنند.

او افزود: طبیعتا همه را راضی نخواهیم کرد، اما این زیبایی خدمات استریم است؛ می‌توانید خاموشش کنید. علت حساسیت کمدی این است که همه ما به یک موضوع نمی‌خندیم. اما همگی برای یک موضوع گریه می‌کنیم و به همین علت کارِ درام کمی آسان‌‌تر است، اما وقتی بحث کمدی در میان باشد، متفاوت خواهد بود. بخشی از معنای فرم هنری عبور از خط قرمزهاست، و بخشی از معنایش این است که تنها با عبور کردن از این خطوط می‌توان به آن دست یافت. حمایت از آزادی بیان واقعا مهم است.

 


دنیای اقتصاد
نظرات

آخرین اخبار
خاموشی برق کرمان فردا جمعه 20 شهریور + لینک برنامه خاموشی
مدودف: در صورت تهدید حیاتی از سلاح هسته‌ای استفاده خواهیم کرد
برق این مناطق فارس جمعه 20 شهریور قطع می‌شود؛ زمان‌بندی خاموشی
گاردین: ترامپ درباره 11 سپتامبر 6 دروغ شاخدار گفته است
پیش‌بینی قیمت دلار فردا جمعه 20 شهریور؛ موج گرانی در راه است؟
الجزایر روابط دیپلماتیک با امارات را قطع کرد
افزایش دما، معادله تازه امنیت و اقتصاد جهان
سازمان ملل: غزه در آستانه فاجعه جدیدی قرار دارد
نماینده پوتین: جنگ‌افروزان اروپا از توافق روسیه و آمریکا می‌ترسند
جزئیات آخرین تحولات جنگ ایران و آمریکا/ ترامپ از پایان جنگ گفت، نفت از 105 دلار عبور کرد
پکن و واشنگتن بر سر کاهش تعرفه‌های متقابل مذاکره می‌کنند
نیکزاد: دشمنان تصور می‌کردند تهران را سه‌روزه می‌گیرند، اما ایران را نشناختند
جاده چالوس جمعه یک‌طرفه می‌شود؛ جزئیات محدودیت‌های ترافیکی
میزان خسارت های طوفان و سیل در مازندران اعلام شد؛ 750 واحد مسکونی آسیب دید
آخرین قیمت طلای جهانی امروز پنجشنبه 19 شهریور؛ اونس طلا از 4400 دلار عبور کرد
کارمزد جدید بانک‌ها اعلام شد؛ هزینه دسته‌چک، چک برگشتی و گواهی تمکن چقدر شد؟
لغو 4 بازی هفته هفتم لیگ برتر؛ پرسپولیس و سپاهان بازی ندارند
عوارض 10 درصدی کرایه حمل مایعات نفتی و گازی متوقف شد
جدول پخش فیلم‌های تلویزیونی پنجشنبه 19 شهریور؛ از «دوازدهمین مرد» تا «اخراجی‌ها 2»
دو معاونت ریاست جمهوری مأمور پیگیری طرح مقابله با نفوذ شدند
دستور پزشکیان برای بسیج همه ظرفیت‌ها در مناطق سیل‌زده
آخرین قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 19 شهریور 1405؛ سکه امامی به 240 میلیون تومان رسید
پهپاد کاریال عربستان به دست نیروهای یمن ساقط شد
هشدار پلیس فتا درباره کلاهبرداری با وعده درآمد دلاری از لایک کردن
هشدار بغداد؛ استفاده از خاک عراق برای حمله به کشورهای دیگر ممنوع است
قیمت خودروهای داخلی و خارجی امروز پنجشنبه 19 شهریور؛ تارا و اکستریم رکورد زدند
آخرین قیمت دلار امروز پنجشنبه 19 شهریور 1405؛ جهش 10 هزار تومانی یورو
وزارت دفاع: صنعت دفاعی ایران نابودشدنی نیست
مخالفت دولت با طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی بیگانه
تعطیلی استخرها و سالن‌های همایش دولتی با دستور رئیس‌جمهور
رویترز: تصرف زهپاد آمریکایی فرصتی برای مهندسی معکوس ایران است
هزینه وام مسکن زوجین تهرانی به 470 میلیون تومان رسید
استقلال - پیکان / ترکیب احتمالی آبی ها ؛ 2 تغییر مهم بختیاری‌زاده
نورنما | نمایش هوایی جنگنده های ترکیه ای بر فراز اهرام مصر
آخرین اخبار از پیشتازی مخالفان نتانیاهو در آستانه انتخابات کنست
تعرفه تلفن ثابت بازهم گران شد؛ مکالمه با موبایل از فردا چقدر می‌شود؟
حمایت اسلام‌آباد از حق هسته‌ای ایران در نشست آژانس
یمن عربستان را به تشدید حملات متهم کرد؛ درگیری‌ها وارد مرحله جدید شد
قیمت گوشت قرمز امروز 19 شهریور 1405 + جدول قیمت گوشت گوسفندی و گوساله
عرب‌ها در انتخابات اسرائیل چه می‌کنند؟
گسترش جغرافیایی تنش
هشدار سازمان غذا و دارو درباره تبلیغات دارویی در فضای مجازی
رکوردشکنی دولت در اسقاط خودرو؛ 700 هزار دستگاه طی دو سال
آخرین قیمت محصولات ایران خودرو امروز پنجشنبه 19 شهریور؛ گرانترین محصول 7 میلیارد تومان
موشک‌های ایران به کشتی‌های جنگی آمریکا نزدیک‌تر شدند
قیمت سکه پارسیان امروز پنجشنبه 19 شهریور 1405 + جدول کامل قیمت ها
افشاگری اژه‌ای درباره دو وزیر دولت سیزدهم: ترک فعل نکرده بودند؛ جرم مرتکب شده بودند
فروش 42 هزار سکه در نخستین عرضه اوراق سلف
آخرین قیمت خودروهای سایپا امروز پنجشنبه 19 شهریور 1405؛ عبور شاهین اتوماتیک از 3 میلیارد
وزیر نیرو: 20 هزار مگاوات از ناترازی برق کشور برطرف شد