×
فرهنگی
شناسه خبر : 99604
تاریخ انتشار : شنبه 1401/04/04 ساعت 11:56
قطعی آب برنامه‌ریزی‌شده نداریم

قطعی آب برنامه‌ریزی‌شده نداریم

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور گفت: با همکاری مردم و تلاش بی‌وقفه همکاران شرکت‌های آب و فاضلاب قطعی برنامه‌ریزی‌شده آب نداریم.

نورنیوز-گروه جامعه: اتابک جعفری با حضور در برنامه‌ای تلویزیونی در مورد وضعیت ذخیره سدهای کشور گفت: میزان بارندگی نسبت به میانگین بلندمدت در کشور ۲۲ درصد کاهش یافته و ذخیره حال‌ حاضر سدهای کشور ٢٦.٥ میلیارد متر مکعب است که این میزان ۵۳ درصد ظرفیت کل مخازن سدهاست.

جعفری ادامه داد: رعایت الگوی مدیریت مصرف با وجود افزایش جمعیت به‌ویژه در بخش خانگی ارتقا یافته است و در سایر مصارف (غیرخانگی) هم نیازمند بهبود رفتار مصرف هستیم.

او در پاسخ به نحوه برخورد با صاحبان استخرهای خانگی در شهری مثل تهران که به‌دلیل مصرف بیش از حد آب از سوی بخش کوچکی از جمعیت موجب تضییع حقوق سایر شهروندان می‌شود توضیح داد: عموم مردم یعنی ۶۵ درصد جمعیت کم‌مصرف و در حد الگو هستند، ۲۵ درصد پرمصرف و بیش از الگو مصرف می‌کنند و ۵ درصد بدمصرف هستند که در شهر تهران این ۵درصد جمعیت، حدود ۱۵ درصد مصرف را به خود اختصاص داده‌اند که در وهله اول درخواست توجه بیشتر و رعایت الگوی مصرف از سوی آن‌ها را داریم.

مشاور وزیر نیرو تصریح کرد: در بحث تعرفه‌ها با افزایش تعرفه مشترکان پرمصرف، سعی در کنترل الگوی مصرف شده است و اگر رعایت نکنند، مطابق جداول طراحی‌شده از نیم ساعت تا ۵ ساعت با قطع آب مواجه خواهند شد، اما امیدواریم به این مرحله نرسیم و با همکاری مردم، مصرف مدیریت شود.

جعفری بخش دیگری از سخنان خود از تلاش‌ شرکت‌های آب و فاضلاب برای کاهش هدررفت شبکه توزیع خبر داد و گفت: هم‌اکنون حدود ۲۰ درصد هدررفت داریم که این عدد بزرگی است و تلاش می‌کنیم به‌زودی به۱۰ تا ۱۳درصد رسیده و مدیریت شود.

مدیرعامل شرکت مهندسی آبفای کشور در مورد آب‌رسانی به روستاها در قالب طرح جهاد آب‌رسانی تشریح کرد: با تصویب این طرح از اسفند سال گذشته آب‌رسانی به روستاها با همکاری نهادهای انقلابی و بخش خصوصی و همکاران آب و فاضلاب بسیار جدی‌تر پیگیری می‌شود، ما برای حدود ۵۰۰۰ روستا آب‌رسانی سیار داریم که در تابستان تعداد این روستاها به ۷۰۰۰ هم می‌رسد و شرایط را برای روستاییان سخت و دشوار می‌کند، بر اساس این طرح آب‌رسانی به ۱۰هزار روستا پیش‌بینی شده که از این میزان آب‌رسانی به ۷۰۰۰ روستا از سوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و ۳۰۰۰ روستا بخش خصوصی انجام می‌شود، هم‌چنین در تلاشیم ۵۰۰۰ روستا از سوی خیرین آب‌رسان به این عدد افزوده شود.

به گفته جعفری در مرحله اول تلاش می‌شود میانگین سرانه آب‌رسانی روستایی به ۹۲ درصد برسد و در هدف نهایی تمام روستاهای بالای ۲۰ خانوار آب‌رسانی شود.


ایسنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
سارقی که پس از مرگ، زنده دستگیر شد
وقوع انفجار در شرق قاهره قبل از برگزاری اجلاس شرم‌الشیخ
عون: سیاست تجاوزکارانه اسرائیل علیه لبنان ادامه دارد
چین: دولت ترامپ اشتباهات تعرفه ای خود را اصلاح کند
عارف: صادرات به کشورهای همسایه و منطقه در اولویت دولت قرار دارد
زخم‌های عمیق غزه؛ وقتی آتش‌بس پایان کابوس نیست
النخاله: آزادی اسرای فلسطینی با جانفشانی مردان مقاومت حاصل شده است
«بچه مردم» از 30 مهر اکران می‌شود
کاهش 85 میلی‌متی بارش در کشور
سرلشکر حاتمی: جنگ 12 روزه به اندازه 12 سال برای ما درس آموخته داشت
معرفی سه بانک متخلف در پرداخت «وام ازدواج» به سازمان بازرسی
اجرای مرحله اول توافق آتش‌بس در غزه/ اسرا آزاد شدند
پرواز همدان - تهران پس از 6 سال دوباره فعال شد
هشدار مدودف نسبت به ارسال موشک «تاماهاوک» به اوکراین
ترامپ به دامادش در مورد ایران مأموریت داد
هشدار ورود سرمای شدید به 7 استان
دستگیری 181 مالخر در عملیات پلیس فراجا
الشرع: اسرائیل از خاک سوریه عقب‌نشینی کند
نتانیاهو به شرم الشیخ نخواهد رفت
تسلیت رئیس جمهور در پی درگذشت محمود روحانی
قطع سخنان ترامپ در کنست اسرائیل
تشکر نتانیاهو از ترامپ برای کمک‌های در جنگ 12 روزه علیه ایران
اظهارات ضد ایرانی رئیس کنست در حضور ترامپ
پزشکیان: مردم را به خودی و غیرخودی تقسیم نکنیم
پیروزی طلایی فرجی مقابل قهرمان چین
گوترش احترام به آتش‌بس و پایان کابوس غزه را خواستار شد
استقبال حماس از اظهارات ترامپ درباره غزه
پیام عراقچی در پی انتخاب دیپلمات ایرانی در شورای حقوق بشر
تلویزیون در ایران؛ مخاطب زیاد یا نفوذ واقعی؟
طوفان الاقصی؛ ضربه تاریخی جبهه مقاومت به اسرائیل یا اشتباه محاسباتی؟
نتانیاهو خطاب به ترامپ: شما به صلح پایبندی من نیز هستم
از جنگ ادراکی تا موازنه بازدارندگی مقاومت
قیمت طلا و سکه امروز دوشنبه 21 مهر + جدول
قاتل مجری تلویزیون به‌زودی محاکمه می‌شود
برندگان جایزه نوبل اقتصاد 2025 معرفی شدند
استان‌ها سهم خود از انرژی را به‌صورت هوشمندانه مدیریت کنند
قیمت دلار و سایر ارزها امروز دوشنبه 21 مهر 1404
نورنما | جاده موسیقی، شنیدن صدای آهنگ با عبور ماشین‌ها بر روی جاده‌ها
سقوط مرگبار یک دانشجو در دانشگاه تبریز
میزبانی بغداد برای «ایران در چند دقیقه»
دشمن درصدد فتنه‌انگیزی، فریبکاری و حق جلوه دادن باطل است
قتل مادر در پی اختلافات مالی
عارف: دور زدن تحریم‌ها را به کنارگذاشتن آنها تبدیل خواهیم کرد
رهبر انقلاب هیچ توصیه‌ای نسبت به «پالرمو و CFT» نداشته‌اند
برتری اخلاقی حماس در تبادل اسرا
آزادی همه اسرای زنده اسرائیلی در غزه
پایان نزاع مرگبار کبابی‌ها
انسداد جاده چالوس به دلیل تردد احشام
وزیر صمت: حمایت از صنوف و واحدهای تولیدی را دنبال می‌کنیم
2 نماینده پارلمان رژیم صهیونیستی سخنرانی ترامپ را تحریم کردند
X
آگهی تبلیغاتی