×
سیاسی
شناسه خبر : 99560
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1401/04/02 ساعت 22:16
رئیس جمهور: مدیران خسته را به حاشیه ببرید

رئیس جمهور: مدیران خسته را به حاشیه ببرید

رئیس جمهور گفت: اگر در ادارات نیروهایی هستند که روحیه تحولی ندارند، از اداره اخراج نکنید اما در حاشیه و کنار بگذارید تا راه باز شود و کار کشور جلو رود.

نورنیوز -گروه سیاست: رئیس جمهور، عصر امروز در شورای اداری استان که در محل سالن شهدای دولت استانداری خراسان شمالی برگزار شد، اظهار کرد: در دولت جدید، نظامی مبتنی بر توحید برقرار کردیم تا اساس ارتباط با مردم باید بر اساس عدالت باشد.

سید ابراهیم رئیسی گفت: امروز میزان عدالت در جامعه باید به میزانی که قانونی در جامعه عمل شود، باشد، زیرا فقر، فساد و تبعیض زیبنده نظام نیست.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه در شورای اداری استان‌ها بعد از بررسی مشکلات، اولویت‌های رسیدگی به آنها تعیین می‌شود، افزود: همه مدیران بدانند، مصوباتی که در استان به تصویب می‌رسد باید توسط مدیران و مسئولان اجرایی شود.

مردم انتظار پروژه‌های نیمه تمام در دولت انقلابی را ندارند

آیت‌الله رئیسی اضافه کرد: مردم انتظار ندارند که در مرحله گام دوم انقلاب، با روی کار آمدن دولت مردمی و مجلس انقلابی همچنان پروژه‌ها نیمه تمام باشند، بلکه به نگاه تحولی نیاز است.

آیت الله رئیسی با بیان اینکه انتظار نخبگان کشور از مدیران این است که روحیه تحولی داشته باشند، گفت: مدیران کارها را به نامه و تماس تلفنی خلاصه نکنند، بلکه این کفایت ندارد، اگر بخواهید کاری ایجاد شود قطعا ایجاد خواهد شد، زیرا اعتبار، بودجه و نیروی انسانی قابل قبول است اما بیش از همه و در صدر شرط موفقیت تمام برنامه‌ها مدیر متحول و تحول آفرین است.

از مدیران جمهوری اسلامی انتظار کار تحولی وجود دارد

رئیس جمهور یادآور شد: از مدیران در جمهوری اسلامی انتظار این است که کار تحولی انجام شود، باتوجه به اینکه خراسان شمالی بعد از استان شدن اتفاقاتی رخ داده، کارهایی انجام شده اما هنوز عقب ماندگی‌هایی وجود دارد که قطعا گزارش دادن کار را حل نمی کند و نیازمند کار جهادی است.

رئیسی با اشاره به اینکه دولت مردمی دولت حل‌ مسئله خواهد بود و نباید صورت مسئله پاک شود و این به دست مدیران اقدام می شود، بیان داشت: گزارش دادن در ادارت وجود دارد، باید روحیه تحولی و کار متفاوت ایجاد شود که به همکاران تحول گرا نیازمند است.

نیروهایی که روحیه کار تحولی ندارند، کنار گذاشته شوند

رئیس جمهور گفت: اگر در ادارات نیروهایی هستند که روحیه تحولی ندارند، از اداره اخراج نکنید اما در حاشیه و کنار بگذارید تا راه باز شود و کار کشور جلو رود.

او افزود: برای رفع آسیب‌های اجتماعی در محلات حاشیه شهر طبق تاکیدات مقام معظم رهبری رهبری نیاز به کار جهادی است، دستگاه‌ها گزارش عملکرد دارند، اما در میدان چه خبر است، کار تحولی میدانی برای ریشه کنی فساد و اجرای عدالت و برخورداری مردم از مواهبی که حقشان است و ظرفیت‌هایی که باید در اختیار مردم قرار گیرد.

رئیس جمهور اظهار کرد: سلسله مراتب اداری قابل قبول است، اما در استان خیلی اختیارات است و نباید استان را معطل مرکز گذاشت و کار را دنبال کنید که کار حل و اجرا شود  و مسئله را حل کنید و صورت مسئله را پاک نکنید.

سریعاً باید پساب جایگزین آب شرب پتروشیمی خراسان شود

آیت‌الله رئیسی به موضوع استفاده پتروشیمی خراسان از آب شرب استان اشاره کرد و گفت: پتروشیمی آب شرب و کشاورزی را مصرف می کند، که باید سریعا نسبت به جایگزین استفاده پساب برای پتروشیمی به جای آب شرب اقدام کرد زیرا این آب سهم مردم و کشاورزی است و بخش زیادی از این آب در حال تبخیر است و مربوط به مدیریت نادرست آب می باشد.

رئیسی با اشاره به اینکه صنایع تبدیلی مهم و ضروری است، اضافه کرد: در جایی که قطب دامداری است باید صنایع تبدیلی و لبنی داشته باشیم.

او گفت: در جلسه با ترکمنستان بیشترین حجم ورودی به این کشور از خراسان بزرگ است که کاهش پیدا کرده و حتی محصول ایرانی که مورد نظر ترکمن‌ها است، اینکه چه کشورهایی جای ایران را گرفتند و این موجود است باید کار جدی صورت بگیرد، براین اساس کالاهای مورد نیاز ترکمنستان ارزیابی شود، زیرا این کشور برای تبادلات اعلام آمادگی کرده است.

رئیس جمهور یادآور شد: ایجاد بازار دائمی برای صنایع دستی خراسان شمالی، می تواند یک کار ثابت باشد که سریعا باید این بازار ایجاد شود تا سود دست خود تولید کننده برسد.

راه‌آهن مشهد - بجنورد - گرگان باید احداث شود

رئیس جمهور گفت: راه آهن مشهد - بجنورد - گرگان سال‌هاست مطرح بود که از ضرورت‌های قطعی است و باید احداث شود.

آیت‌الله رئیسی ادامه داد: ایجاد صنایع لبنی و کشتارگاه صنعتی در استان ضروری است و باید زنجیره در قطب دامداری کامل شود و خراسان شمالی این ظرفیت را دارد. کارخانه سیمان سمنگان که ۶۵ درصد پیش رفت فیزیکی داشته است، این کار باید از طریق آستان قدس دنبال و باید تمام شود و به یک نقطه قطعی برسد.

بروکراسی اداره کارآفرین را خسته کرده است

رئیس جمهور با اشاره‌به اینکه بروکراسی اداری، تولید کننده و کارآفرین را خسته کرده است، افزود: برنامه سال جاری براین اساس است که با رشد اقتصادی هشت درصدی و سرمایه‌گذاری و افزایش بهره‌وری هدف‌گذاری شده است و قطعا افزایش بهره‌وری با بروکراسی اداری همساز نیست.

آیت‌الله رئیسی گفت: تاکید براین است افزایش بهره‌وری در گرو اقدام قاطع و تحولی مدیران و کادری انقلابی ارزشی و روحیه تحولی قرار گیرد که کار پیش رود زیرا در غیر این‌صورت سرمایه از استان خارج می شود.

رئیس جمهور افزود: اگر بانک‌های استان نقدینگی را به سمت تولید ببرند تورم ایجاد نمی شود، بلکه خبر خوش است، همچنین میدان دادن به بخش خصوصی سیاستی دولت و وظیفه دولت است و با به دست گرفتن کار توسط بخش خصوصی دولت بخش هدایت و نظارت را عهده دار شود.


فارس
نظرات

آخرین اخبار
بزرگترین اختلال نفتی تاریخ در راه است
پیام اینفانتینو درباره حضور ایران در جام جهانی 2026
حمله سنگین موشکی ایران به اراضی اشغالی/ هدف قرار گرفتن بالگرد اسرائیلی از سوی مقاومت
پیکر شهید سیدعبدالرحیم موسوی در قم تشییع می‌شود
نگرانی تل‌آویو از پایان جنگ با ایران
بازگشت تیم ملی فوتبال به ایران
جزئیات آیـیـن تشییـع و تدفـیـن پیـکـر شهید تنگسیری در آبادان
اوج بازگشت مسافران از فردا؛ تهران و البرز پرترددترین استان‌ها
با شهادت دریابان تنگسیری، خللی در اقتدار ایران ایجاد نمی شود
کشف محموله بزرگ مخابراتی جاسوسی/ بازداشت 8 عضو گروهک‌های تجزیه‌طلب
قانون اعدام اسرای فلسطینی عقب‌گردی خطرناک به سوی بربریت است
شهادت 24 کادر درمان در جنگ رمضان
هشدار دوباره سپاه نسبت به هرگونه اقدام تروریستی علیه ایران
ادامه حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/حمله به خرمشهر/شهادت 5نفر در میانه
مسافران جاده ای بخوانند
ضربات سنگین ایران به تل‌آویو، مقامات صهیونیستی را به محل حادثه کشاند
یک فروند پهپاد «لوکاس»در غرب کشور منهدم شد
نورنما| فلز زدن جنگنده برای فرار از موشک پدافندی ایران
پزشکیان: 12 فروردین، روز تثبیت اراده تاریخی ملت ایران است
ادامه موج 89 عملیات وعده صادق 4/ انهدام یک فروندپهپاد لوکاس/هدف قرار گرفتن نفتکش صهیونیستی
کنترل تنگه هرمز در اختیار کامل نیروی دریایی سپاه است
واکنش شکیب شجره و الهام پاوه‌نژاد به حملات اخیر امریکا و اسرائیل
حیات سیاسی نتانیاهو به خون‌های جنگ علیه ایران گره خورده است
توصیه فرمانده نیروی زمینی ارتش به خانواده نظامیان آمریکایی
سفر زمینی به عراق برقرار است
قالیباف خطاب به فعالان بازارهای جهانی: فریب نخورید
نورویدئو| فرجام خطرناک امنیت فروشی آمریکا در خلیج فارس
خسارت جنگ به 115 هزار واحد غیرنظامی/ بیشترین تخریب در تهران
آمریکا به دلیل محاسبه غلط و تحریک اسرائیل وارد جنگ شد
هیچ اختلافی در داخل وجود ندارد
تعطیلی 4 بوستان تهران در روز طبیعت
ظریف: ترامپ به زودی می‌رود اما ایران همیشه می‌ماند
نامه نرگس آبیار به اعضای آکادمی اسکار: «سکوت خود را بشکنید»
ایران مصوبه اعدام اسرای فلسطینی را محکوم کرد
آخرین‌ وضعیت ترافیکی و جوی محورهای مواصلاتی کشور
صدور کیفرخواست برای 4 متهم پرونده موسسه قرض الحسنه روستای زرندین در نکا
لغو امتحانات هماهنگ کشوری متوسطه اول/آغاز امتحانات از 9 خرداد
دستور نتانیاهو به ارتش برای تخریب منازل در جنوب لبنان
تایلند ادعا کرد با ایران برای عبور نفتکش‌ از هرمز به توافق رسیده
هیچ‌کس نمی‌داند چه در سر ترامپ می‌گذرد
آمریکا مذاکره را به تهدید نظامی گرینلند ترجیح داد
محدود کردن عرضه سوخت در جایگاه‌های اندونزی
بدرقه اهالی پایتخت با شهیدان تنگسیری و اسحاقی+ فیلم
کاهش بیش از 7 میلیون بشکه تولید روزانه نفت اوپک
آماده‌باش شهرداری تهران برای بازسازی مناطق آسیب‌دیده
پیام وزارت امور خارجه به مناسبت 12 فروردین
حملات پهپادی ارتش به محل استقرار هواپیماهای آواکس و سوخت رسان و پایگاه‌های آمریکا
واردات گاز طبیعی مایع کشورهای آسیایی از خلیج فارس به کمترین میزان در 6 سال گذشته رسید
انهدام پهپاد دشمن توسط سامانه پدافندی غرب کشور
عضو مستعفی دولت آمریکا: اول باید اسرائیل را مهار کنیم