×
سیاسی
شناسه خبر : 99490
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1401/04/01 ساعت 13:33
معاون پارلمانی رئیس‌جمهور: امیدواریم نمایندگان مجاب شوند که اکنون وقت استیضاح نیست

معاون پارلمانی رئیس‌جمهور: امیدواریم نمایندگان مجاب شوند که اکنون وقت استیضاح نیست

معاون پارلمانی رئیس جمهور با اشاره به اینکه انتظار داریم به دلایلی که می شود از آن ها صرف نظر کرد استیضاح در مجلس انجام نشود، تاکید کرد که برخی نمایندگان امضایشان درخصوص استیضاح وزیر صمت را پس گرفته اند.

نورنیوز-گروه سیاست: سید محمد حسینی، معاون پارلمانی رئیس جمهور در حاشیه جلسه دولت در جمع خبرنگاران گفت: دولت سیزدهم بیشترین تعامل را با نمایندگان داشته است ، از شخص آقای رئیس جمهور گرفته که هم در تهران و هم در سفرهای استانی جلسات متعددی با نمایندگان داشته است و همین طور بقیه ی وزرا و معاونین، آماری که ما داریم غیر قابل مقایسه با گذشته است. متقابلا نیز مجلس تعامل خوبی تاکنون داشته است، ما در دوره های قبل تا ده ماه اول گاهی اوقات حتی ۷ کارت زرد داشته ایم ،مثلا در دولت دوازدهم ۷ کارت زرد داشته ایم ولی اکنون فقط یک مورد بوده است که از ۱۲ سوالی که مطرح شده فقط یک بار نمایندگان قانع نشده اند و در بقیه موارد مثلا ما روز گذشته از وزیر بهداشت سوال داشتیم و سوال کنندگان قانع شدند و دیگر به رای گذاشته نشد. ما همکاری لازم را داریم و توقع داریم همان رهنمودهایی که مقام معظم رهبری فرمودند مدنظر باشد، مثلا یکی از مواردی که مطرح شده این است که لایحه را در طرح اولویت دهند که نمایندگان نیز اعلام کردند که این کار را خواهند کرد، و امیدواریم که در عمل نیز این گونه شود. یا اینکه فرمودند که در اجرا دخالت نمی کنیم و نمایندگان نیز گفتند که بر اساس رهنمودهای رهبری عمل می کنیم باید عملیاتی و اجرایی شود.

وی در پاسخ به این سوال که آیا این قضیه درمورد وزیر رفاه نیز از سوی نمایندگان مطرح است، گفت: نمایندگان پیشنهادات خود را می دهند ما هم گزینه های آنان را با آقای رئیس جمهور مطرح می کنیم ولی به هر حال این درحد مشورت است و دخالت نیست، در هر حال در نهایت رئیس جمهور باید وزیر رفاه ، تعاون و کار را معرفی کند که این کار انجام خواهد شد.

سید محمد حسینی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آقای خاندوزی اعلام کردند که با مجلس تعامل کردند تا لایحه ی وضع مالیات بر سوداگری مسکن به تصویب علنی مجلس برسد، این مساله اکنون در چه مرحله ای است گفت: این مساله در کمیسیون مطرح می شود و جزئیات تخصصی آن را خود آقای خاندوزی اعلام می کنند ولی ما هر لایحه ای که از دولت تصویب می شود در نهایت پیگیری می کنیم تا با همکاری نمایندگان تصویب شود و همانطور که اشاره کردم اصل باید بر لایحه باشد و طرح های متعددی که مطرح می شود باید کار کارشناسی انجام شود.

معاون پارلمانی رئیس جمهور در ادامه تاکید کرد: ما امیدواریم که ان شاءالله هم لوایحی که از دولت قبل باقی مانده است و هم لوایحی که ما اکنون به مجلس ارسال می کنیم در اولویت قرار داده شوند.

وی در پاسخ به این سوال که تعدادی از نمایندگان امضایشان درخصوص استیضاح وزیر  صمت را پس گرفته اند گفت: بله، برگه ای که دیروز به ما داده اند۳۶ نفر اسم داشت البته ما قبلا ۲۲ نفر داشته ایم که این ۲۲ نفر تعداد قابل توجهی از آن ها امضایشان را پس گرفته اند ولی روز دوشنبه و بعد از اینکه اعلام شد که ما بحث استیضاح را به کمیسیون صنایع فرستاده ایم، حدود ۱۴ امضا صورت گرفت. طبق خبری که اکنون من دارم از ۳۶ نفری که دیروز امضا دادند روز گذشته ۲۰ نفر منصرف شدند، یعنی با توضیحاتی که به آن ها داده شد ابهاماتی که داشتند برطرف شد و امیدواریم که تا اوایل هفته آینده که در کمیسیون صنایع مطرح می شود بقیه نمایندگان هم مجاب شوند که اکنون وقت استیضاح نیست ، وزرا اکنون با تمام توان درحال کار کردن هستند و قابل مقایسه با گذشته نیستند و شرایط کشور به گونه ای نیست که تلقی نوعی تقابل صورت بگیرد البته ما این را حق نمایندگان می دانیم و به هر حال با تاکیداتی که وجود داشته که سه قوه با هم همکاری کنند ما انتظار داریم که به دلایلی که می شود از آن ها صرفنظر کرد استیضاح در مجلس انجام نشود.


ایسنا
نظرات

آخرین اخبار
استفاده از تلفن همراه در مدارس چک ممنوع می شود
هوای تهران در آستانه وضعیت ناسالم قرار گرفت
مجلس در تامین داروی بیماران خاص به کمک وزارت بهداشت می رود
پشت پرده شبکه نفوذ دیجیتال اسرائیل در میان مسیحیان آمریکا
چین خواستار پایبندی کامل ایران و آمریکا به توافق شد
هالند ستاره دیدار نروژ و سنگال شد
رئیس‌جمهور: موفقیت مذاکرات در گرو اجرای کامل تعهدات است
فاجعه ژئوپولیتیکی و «تسلیم سیاسی» نتیجه جنگ آمریکا علیه ایران
عاشورای پیروز و بلاهت و بطالت نتانیاهو
قیام امام حسین(ع)؛ صحنه تقابل دنیاطلبان و آزادگان
مرز مهران در اوج تردد؛ هزاران زائر در مسیر کربلا
حادثه خونین در شهر چیکو؛ تیراندازی در کتابخانه عمومی قربانی گرفت
مذاکرات لوسرن و سایه لبنان بر آن
زخم‌های پنهان یک نوجوان؛ وقتی خانه امن نیست
سخنگوی کاخ سفید: توافقی برخلاف منافع آمریکا امضا نخواهد شد
سناریوی سرقت ساختگی، پرده از راز جنایت دختر جوان برداشت
دکترین دفاعی سه‌گانه ایرانی
قیمت گوشت قرمز امروز 2 تیر 1405 + جدول
اگر عدالت باشد...
رکورد تاریخی ورود شمش نقره به خزانه بورس کالا
شب طوفانی جام جهانی؛ از توقف دو ساعته بازی تا صعود مدعیان با دبل ستاره‌ها
سیاست نامه | داستان سرایی با اسناد محرمانه روی آنتن زنده
اعتراف رسانه عبری به شکست کمربندهای امنیتی اسرائیل
برنامه کامل مسابقات جام جهانی 2026؛ چهارشنبه3 تیر
برد ارزشمند الجزایر مقابل اردن؛ شانس صعود سبزها افزایش یافت
احتمال بازداشت نتانیاهو در پی توافق ایران و آمریکا
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز سه شنبه 2 تیر 1405+ جدول
چالوس یک‌طرفه شد؛ محدودیت‌های ترافیکی جدید در جاده‌های شمال
قیمت طلای جهانی امروز سه شنبه 2 تیر 1405
اعلام برنامه هفته دوم لیگ ملت‌های والیبال 2026/ مصاف ایران با آمریکا، ژاپن و فرانسه
دلیل درخواست‌های مکرر ترامپ برای کمک از ناتو فاش شد
وضعیت آب و هوا امروز سه شنبه 2 تیر 1405 + وضعیت استانها
واکنش مشاور رئیس‌جمهوری به تهدید پزشکیان
جزئیات تازه مذاکرات ایران و آمریکا؛ تشکیل 4 کارگروه تخصصی و صدور مجوز فروش نفت
علت پریدن آنتن گوشی‌ها چیست؟
واکنش تل‌آویو به گزارش‌های مربوط به ورود 50 نظامی صهیونیست به سومالی‌لند
بُرد خروس‌ها در طولانی‌ترین بازی جام
همتی: هیچ الزامی برای خرید نهاده‌های کشاورزی از آمریکا نداریم
گلزنی مرد تمام نشدنی فوتبال؛ مسی بهترین بازیکن زمین شد
قالیباف: تنگه هرمز با ترتیبات ایرانی و توسط ایران اداره خواهد شد
شهید چمران نماد مقاومت، اقتدار و الهام‌بخش نیروهای مسلح است
عزاداری شب هشتم محرم 1448 مسجد ولی عصر (عج) خوزستانی های مقیم تهران
هشدار سازمان ملل درباره فعالیت اسرائیل در جنوب سوریه
اژه‌ای: جنگ ترکیبی دشمن علیه ایران در پنج سال اخیر تشدید شد
گفت وگوی وزرای خارجه عرب درباره امنیت منطقه در سایه مذاکرات ایران و آمریکا
ستاد مردمی اربعین در گیلانغرب تشکیل شد
شرط جدید برای طرح‌های عمرانی استان‌ها اعلام شد
قالییاف وارد مسقط شد
جزئیات محدودیت‌های پروازی در مراسم تشییع رهبر شهید اعلام شد
جاده چالوس و آزادراه تهران ـ شمال یک‌طرفه شد