×
سیاسی
شناسه خبر : 99484
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1401/04/01 ساعت 16:29
گوترش: 222 میلیون کودک در جهان از آموزش منظم بازمانده‌اند

گوترش: 222 میلیون کودک در جهان از آموزش منظم بازمانده‌اند

دبیرکل سازمان ملل متحد می‌گوید که 222 میلیون کودک در جهان به دلیل جنگ، حوادث طبیعی و مهاجرت از آموزش منظم و با کیفیت محروم شده‌اند.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: «آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل در پیامی توییتری نوشته‌ است: «آموزش باید در دسترس هر کودک و در همه‌جا باشد.» او همچنین از کشورها و سازمان‌ها خواستار حمایت از تلاش این سازمان در جهت کمک به کودکان شده‌ است.

پیش از این، صندوق حمایت از کودکان سازمان ملل (یونیسف) نیز در آخرین گزارش خود گفته‌ بود که شمار کودکان محروم از آموزش مستمر از ۷۵ میلیون در سال ۲۰۱۶ به ۲۲۲ میلیون در سال ۲۰۲۲ رسیده‌ است.

طبق گزارش این سازمان، ۷۸ میلیون کودک که ۵۴ درصد آن‌ها را دختران تشکیل می‌دهند از رفتن به مدرسه محروم‌اند. در این گزارش آمده است که از ۲۰ میلیون کودک دیگر هرچند به مدرسه می‌روند اما از آموزش مستمر محروم شده‌اند.

پیش‌تر، کمیساریای عالی سازمان ملل در امور پناهندگان گفته‌ بود که میلیون‌ها کودک در افغانستان از آموزش بازمانده‌اند که درصد زیاد آن‌ها را دختران تشکیل می‌دهند.

کیلی. تی. کلیمنت، معاون کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل در افغانستان در جریان بازدید از مدرسه دشت کهدستان در هرات بر نیاز حیاتی آموزش کودکان تاکید کرده و گفته‌ بود که میلیون‌ها کودک در افغانستان از آموزش محروم شده‌اند.

این در حالی‌ است که پس از تسلط طالبان بر افغانستان، مدارس دخترانه بالای کلاس ششم هنوز دایر نشده‌ و دختران از رفتن به مدارس محروم شده‌اند. طالبان محدودیت‌های مختلفی را در زمینه تحصیل، آموزش، کار، فعالیت، سفر و حتی پوشش ظاهری زنان و دختران در افغانستان وضع کرده است.

به همین دلیل، معافیت عبدالباقی حقانی، سرپرست وزارت تحصیلات عالی طالبان و سید احمد شهیدخیل، معاون وزارت معارف آن گروه از تحریم‌های سازمان ملل به دلیل نقش آن‌ها در ممنوعیت کار زنان و تحصیل دختران، لغو شد و به این ترتیب، آن‌ها از این پس حق سفر به خارج از این کشور را ندارند و دارایی‌های‌شان ضبط می‌شود.

سازمان ملل، روز دوشنبه با تمدید معافیت ۱۳ مقام طالبان تا دو ماه دیگر موافقت کرد؛ اما عبدالباقی حقانی؛ سرپرست وزارت تحصیلات عالی و سید احمد شهیدخیل؛ معاون وزارت معارف طالبان تحریم شده‌اند.

پیش از این، دیده‌بان حقوق بشر بر گام‌ها و اقدامات سخت‌تر در برابر طالبان تاکید کرده و خواستار ممنوعیت سفر مقامات طالبان شده‌ بود. این سازمان گفته‌ بود که نیاز است جامعه جهانی اقدامات هماهنگی را نسبت به رفتار طالبان در افغانستان اتخاذ کند.


ایسنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
چرا نباید از رسیدن به 60 سالگی ترسید؟
بهره هوشی دوقلوهای همسان یکسان نیستند!
گل‌های دی ان ای به بدن دارو می‌رسانند!
خشونت علیه مسلمانان در هند به سرگرمی تبدیل شده است
هشدار درباره رژیم کتوژنیک
برای سلامتی ریه ها آه بکشید
گفتگوی عراقچی و گوترش پیرامون مسائل غزه
کارشکنی اسرائیل در غزه همزمان با آغاز مذاکرات مرحله دوم آتش‌بس
اولتیماتوم چند هفته‌ای ترامپ به چین
شهادت 270 نفر در لبنان پس از برقراری آتش بس
سهمیه جهانی برای گلبال ایران
اسرائیل طرح آمریکا برای توقف حملات به لبنان را رد کرد
غریب‌آبادی: همکاری با آژانس در چارچوب توافق قاهره‌ متوقف شد
آمریکا تحریم های سوریه را لغو می کند؟
اعتراف عجیب نتانیاهو به نسل کشی در غزه
چرا داوران دیدار استقلال و الوحدات تغییر کردند؟
ادعای نیوزویک درباره گسترش همکاری‌های تهران و مسکو
راه‌حل قالیباف برای مترو حومه و بافت فرسوده تهران
نورنما | عبور جالب یک کشتی از تنگه پاناما
کسری بودجه 300 هزار میلیارد تومانی تأمین اجتماعی تا پایان سال!
قتل خونین پدرزن توسط دامادش
ماجرای احضار کادر فنی پرسپولیس چیست؟
وزیر میراث فرهنگی : اختیاراتم را به استانداران تفویض کردم
نظامیان آذربایجانی به نیروهای چند ملیتی در غزه پیوستند
آمریکایی‌ ها در صدر گردشگران حرم حضرت معصومه (س)
تعطیلی پالایشگاه روسیه به دنبال حمله پهپادی اوکراین
بازدید همسران سفیران 20 کشور از گروه صنعتی و پژوهشی زر(زرکام)
دومین پیروزی تیم فوتبال نوجوانان مقابل قرقیزستان
رئیس جمهور سابق فرانسه روانه زندان شد
درخشش پرشکوه دختران هندبالیست ایران مقابل چین
علی مطهری: جای حجاب، کم‌فروشی و گرانفروشی را رصد کنید
واکنش عراقچی به ادعاهای ضدایرانی لهستان
جزئیات سقوط بالگرد نیروی دریایی آمریکا
واکنش یوسف پزشکیان به سخنان اخیر مهرداد بذرپاش
بیانیه بغداد درباره رایزنی اخیر لاریجانی و الاعرجی
عکس های منتخب ایران، دوشنبه 28 مهر 1404
موج جدید تنش میان ترامپ و کلمبیا
ناطق نوری: قدرت موشکی ایران معادلات دشمن را بر هم زد
استقبال روسیه از آتش‌بس میان افغانستان و پاکستان
نامه جنجالی جوانان به پزشکیان + متن نامه
مومنی: امنیت مرزهای ایران در بالاترین سطح قرار دارد
ترکیب تراکتور مقابل شارجه امارات اعلام شد
بازگشت دوباره آتنه فقیه‌نصیری با «وحشی»
ایران دو ایرباس جدید می‌خرد
در دیدار عراقچی با نماینده ویژه پوتین در امور سوریه چه گذشت؟
افزایش موج مهاجرت معکوس از فلسطین اشغالی به کشورهای خارجی
مشهد میزبان دومین همایش دیپلماسی استانی شد
شکایت فلسطینی‌ها از آلمان به دیوان عالی
شهادت ده‌ها تن دیگر فلسطینی با نقض آتش بس در غزه
پاکستان تغییر رژیم در افغانستان را رد کرد
X
آگهی تبلیغاتی