×
سیاسی
شناسه خبر : 99385
تاریخ انتشار : دوشنبه 1401/03/30 ساعت 20:35
دروغ‌پردازی‌های صهیونیست‌ها علیه ایران و ترکیه

نورنیوز بررسی کرد؛

دروغ‌پردازی‌های صهیونیست‌ها علیه ایران و ترکیه

مقامات رژیم صهیونیستی با طرح ادعاهای دروغین در مورد قصد ایران برای اقدام علیه گردشگران رژیم صهیونیستی که به ترکیه سفر می‌کنند در تلاشند ضمن لطمه وارد کردن به روابط ایران و ترکیه هزینه انتقام‌گیری ایران از شرارت‌های اخیر این رژیم را بالا ببرند.

نورنیوز ـ گروه سیاسی: «نفتالی بنت» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در اظهاراتی که با حمایت رسانه‌های غربی و عبری بازتاب رسانه‌ای زیادی نیز داشته است مدعی شده که ایران برای آسیب زدن به اسرائیلی‌ها در مناطق مختلف جهان به‌ویژه گردشگرانی که به ترکیه سفر می‌کنند در حال تلاش است.

«یائیر لاپید» وزیر خارجه، «اسحاق هرتزوگ» رئیس و «بنی گانتز» وزیر جنگ این رژیم نیز در مواضعی مشترک مدعی وجود تهدید از سوی ایران علیه صهیونیست‌ها در ترکیه شدند.

با مرور مواضع مقامات صهیونیستی به‌ویژه پس از اقدام تروریستی که منجر به شهادت شهید صیاد خدایی شد می‌توان به اهداف سیاسی، امنیتی و رسانه‌ای که در پس این فضاسازی‌ها نهفته است پی برد.

رژیم صهیونیستی با توجه به تجربیات گذشته از قطعی بودن پاسخ ایران به شرارت‌ها و اقدامات تروریستی این رژیم از جمله شهادت شهید صیاد خدایی به خوبی آگاه هستند.

علاوه بر این مسئولین این رژیم می‌دانند که جمهوری اسلامی ایران هیچگاه در مقام انتقام‌گیری از جنایت‌های دولت صهیونیستی، افراد بی‌گناه را مجازات نخواهد کرد.

گرچه نخست وزیر رژیم صهیونیستی از ابعاد و شیوه انتقام‌گیری ایران و سطح و گستره تاثیرگذاری آن بی‌اطلاع است اما به‌شدت نگران شکل‌گیری وضعیتی است که طی آن تداوم حیات دولت ائتلافی او که از سوی احزاب سیاسی مخالف تهدید می‌شود دچار مخاطره شود.

چنین رخدادی می‌تواند در حکم وارد شدن آخرین میخ بر تابوت دولت بنت باشد.

بر این اساس؛ سران این رژیم با علم به این واقعیت که تنها عاملان و آمران شرارت‌های تروریستی هدف مجازات ایران خواهند بود، با فضا‌سازی‌های رسانه‌ای در تلاشند ضمن ایجاد حساسیت در افکار عمومی و متهم کردن ایران، هزینه انتقام‌گیری را بالا ببرند.

چنانچه سخنگوی وزارت امور خارجه ایران در واکنش به هشدار این رژیم به شهروندانش برای خودداری از سفر به ترکیه از بیم اقدامات تروریستی جمهوری اسلامی در این کشور، گفته بود؛ «مقام‌های اسرائیلی در رختخواب‌های خود نگران باشند و جای دیگر نگران نباشند.»

با این حال این رژیم شرور تلاش می‌کند با طرح این ادعا صرفا در مرکز توجهات قرار بگیرد.

رژیم صهیونیستی با طرح دروغ بزرگ «قصد ایران برای هدف قرار دادن گردشگران رژیم صهیونیستی» به دنبال گسترده کردن زمین بازی تحرکات ضد ایرانی خویش در منطقه است.

مقامات اسرائیل با این ادعاهای واهی به دنبال رودررو قرار دادن تهران و آنکارا هستند، حال آنکه طی روزهای اخیر امیرعبداللیهان وزیر خارجه ایران در تماس تلفنی با «چاووش اوغلو» همتای ترکیه‌ای بر گسترش مناسبات دو کشور تاکید و طرف ترکیه‌ای نیز از این امر استقبال نموده است.

در این خصوص سناریوی گرفتار کردن ترکیه در بازی ضد ایرانی صهیونیست‌ها نیز مطرح است. سوابق تاریخی نشان می‌دهد صهیونیست‌ها برای نفوذ در ساختار امنیتی کشورها به خودزنی می‌پردازند چنانچه پس از حادثه گروگان‌گیری در هتل بمبئی هند در سال ۲۰۰۸ که عده‌ای یهودی در آن بودند، مشخص شد که این حادثه طراحی صهیونیست‌ها برای اعمال فشار بر دهلی‌نو برای تحمیل همکاری‌های امنیتی بوده است.

در خصوص رفتار اخیر تل‌آویو نیز شواهد امر نشان می‌دهد که رژیم صهیونیستی به دنبال سوء استفاده از ظرفیت‌ها و طرح‌های ترکیه برای جمع‌آوری منابع انرژی منطقه و انتقال آن به اروپاست تا در نهایت در کنار توجیه سرقت منابع انرژی مناطقی چون غزه، لبنان، سوریه، اقلیم کردستان عراق، مصر و برخی کشورهای آفریقایی، از این مولفه برای وابسته‌سازی امنیتی اروپا به خویش بهره گیرد.

با این همه؛ میراث ترکیه از رفتار این رژیم چیزی جز زیر سوال رفتن امنیت این کشور و کاهش توجه گردشگران نخواهد بود، آن‌هم در شرایطی که به دلیل مسائل اقتصادی، وابستگی ترکیه به صنعت توریسم از گذشته بیشتر شده است.

مسلما گستردگی بحران داخلی صهیونیست‌ها در اتخاذ این تصمیمات بی‌تاثیر نبوده و از سوی دیگر انتقام‌گیری ایران از دولت تروریست صهیونیست‌‌ها امری قطعی است، لذا اسرائیل با آگاهی بر این امر تلاش می‌کند با طرح تهدید علیه مردم عادی، توجهات را از عاملان اصلی شرارت‌ها منحرف کند.

در نهایت آنکه روابط تاریخی و فراگیر ایران و ترکیه موضوعی نیست که با چند اظهار نظر مقامات رژیم صهیونیستی از هم گسسته شود و این موضع در نهایت چیزی جز سرخوردگی این رژیم به همراه نخواهد داشت.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
4 نشانه پنهان فراموشی که از آن‌ها بی‌خبرید!
حقیقتِ پشت پرده روغن‌های سویا و آفتابگردان در ابتلا به سرطان
تولد جوجه‌ها در پوسته سه‌بعدی؛ گامی برای بازگشت پرندگان منقرض شده
ناله ارواح از دل کیهان/ چرا صدای سیاره زحل ترسناک است؟
راهکارهایی برای تعیین مرزهای منصفانه در خانه
کوبا: ادعای واشنگتن کذب است
مصدومیت روزبه چشمی در تمرین پرفشار تیم ملی
عارف :وظیفه ملی ما ادامه مسیر خدمت صادقانه و حفظ وفاق است
بیش از 160 نفتکش در خلیج فارس گرفتار شده‌اند
پزشکیان: به تسلیم واداشتن ایران از طریق زور توهمی بیش نیست
هشدار سایبری گروه «حنظله» به آمریکا و رژیم صهیونیستی
افزایش شمار شهدای حملات اسرائیل به لبنان به 14 نفر
اردوغان در گفتگو با ترامپ: تمدید آتش‌بس تحولی مثبت است
ضربات سنگین حزب‌الله به تجهیزات و نیروهای ارتش اسرائیل در جنوب لبنان
خط و نشان نخست‌وزیر جدید عراق برای برهم‌زنندگان امنیت منطقه
تنش در تماس تلفنی ترامپ و نتانیاهو بر سر توافق احتمالی با ایران
رونمایی از دومین حریف تدارکاتی ایران
شوک سه میلیاردی به داماش
گفت‌وگوی تلفنی رهبر شهید با همسر شهید رئیسی منتشر شد
سنتکام مدعی شد: نفتکش مرتبط با ایران را توقیف کردیم
اعتراف مقام پیشین پنتاگون: ایران دست بالا را در منطقه دارد
عکس های منتخب ایران ؛ چهاشنبه 30 اردیبهشت 1405
سینماگران جهان در سوگ فرشتگان میناب
آمریکایی‌ها متن جدیدی به ایران ارسال کرده‌اند
خداحافظ آسیا، سلام اروپا/ سامورایی‌ها از قاره کهن دل می کنند؟
جزئیات تمرین 90 دقیقه‌ای تیم امید/ از دوهای کوتاه تا اجرای مدل‌های ترکیبی
شهادت مامور پلیس در حمله مسلحانه اشرار در سراوان
برتری قاطع استقلال در دربی بسکتبالی مقابل نفت
افشای جزئیات مذاکرات ایران و آمریکا در پاکستان از زبان بقایی
رهبر چین احتمالا هفته آینده به دیدار کیم جونگ اون می‌رود
خداحافظی وزارت کار با «ذوب‌آهن»/ مادر فولاد ایران زیر چتر یک بانک رفت
معمای خلبانان نامرئی آمریکا و سانسور سیستماتیک در رسانه‌های غربی
واردات مواد پتروشیمی به کولبران و ملوانان سپرده شد
شهیدی که متاعی بالاتر از جانش را فدای انقلاب کرد
العربیه: توافق ایران و آمریکا تا ساعاتی دیگر نهایی می‌شود؟
سقوط هواپیمای نظامی در پاکستان/علت حادثه چه بود؟
روسیه: ادعای خروج ایران از NPT بی‌اساس است
فرانسه خواستار احضار سفیر اسرائیل شد
بانکها به کمک آزادی زندانیان جرایم غیرعمد می آیند
ادعاهای عجیب ترامپ درباره ایران و ونزوئلا!
پیام بنت به نتانیاهو: کار تمام شد!
افشای رویترز از توافق هسته‌ای پنهانی واشنگتن و ریاض
واکنش وزیر خارجه عربستان به تصمیم ترامپ + جزئیات پیام بن‌فرحان
پرویز خرسند، رفیق دیرین شریعتی درگذشت + پیام تسلیت وزیر ارشاد
شوک مثبت به لاجوردی‌پوشان رشت/ داماش گیلان صاحب مالک جدید شد
زلزله در تیم امنیت ملی ترامپ/ عروس «کندی» هم استعفا داد!
علت گرانی مرغ چیست؟
انفجار خودرو در قلب مالی نیویورک/وحشت در نزدیکی مجسمه وال‌استریت
آمار فروش نمایشگاه مجازی کتاب تهران 1405 + لینک خرید
جراحی موفقیت‌آمیز هافبک بارسلونا/ فرمین لوپس جام جهانی 2026 را از دست داد