×
فرهنگی
شناسه خبر : 98281
تاریخ انتشار : شنبه 1401/03/28 ساعت 14:44
غریب آبادی: بازداشت اسدالله اسدی مغایر با حقوق بین المللی بود

غریب آبادی: بازداشت اسدالله اسدی مغایر با حقوق بین المللی بود

معاون امور بین الملل قوه قضاییه و دبیر ستاد حقوق بشر آخرین وضعیت پرونده اسدالله اسدی و حمید نوری را تشریح کرد.

نورنیوزـگروه سیاست: «کاظم غریب آبادی»، معاون امور بین الملل قوه قضاییه و دبیر ستاد حقوق بشر به تشریح آخرین وضعیت پرونده «حمید نوری» و «اسدالله اسدی» پرداخت.

دبیر ستاد حقوق بشر در مورد پرونده «اسدالله اسدی»، گفت: «ایشان از مصونیت دیپلماتیک برخوردار است؛ بازداشت ایشان در آلمان و نگهداری ۱۰۱ روزه اش در وضعیت نامناسب مغایر با حقوق بین الملل، حقوق بشر و کنوانسیون ۱۹۶۳ وین ناظر بر روابط کنسولی بود.»

«غریب آبادی»، افزود: «انتقال آقای اسدی به بلژیک و حکمی که علیه وی در این کشور صادر شد، نیز چنین شرایطی داشت و ما آن دادگاه را دادگاهی کاملا غیرقانونی و ناعادلانه در این زمینه می‌دانیم.»

وی عنوان کرد: «من روز دوشنبه گذشته (۲۳ خرداد) نامه‎ای را به کمیسر عالی حقوق بشر فرستاده و از ایشان خواستم در این پرونده مداخله کند؛ زیرا ما شاهد نقض‌های گسترده حقوق بشری علیه آقای اسدی در آلمان و بلژیک هستیم؛ این اتفاق نباید می‌افتاد و ما خواهان آزادی هرچه سریع تر آقای اسدی و جبران خسارت هستیم؛ ما این درخواست را در بالاترین سطح به مقام‌های بلژیک اعلام کردیم و به پیگیری‌های خود نیز هم در حوزه قضایی، هم در ستاد حقوق بشر و هم از طریق وزارت امور خارجه و در سطوح دیگر ادامه می‌دهیم.»

«غریب آبادی» همچنین در بخش دیگری در مورد پرونده «حمید نوری» نیز اظهار کرد: «در پرونده آقای نوری هم وضع همینگونه است؛ حقوق ایشان کاملا نقض شده و بازداشت وی کاملا غیرقانونی بود؛ بیش از یک سال فقط طول کشید تا دادستان بتواند کیفرخواست خود را تنظیم کند؛ زیرا آن‌ها مستنداتی در اختیار نداشتند.»

وی افزود: «با ایشان بسیار بد برخورد و حقوق مختلف ایشان نقض شد؛ البته به تازگی اعلام کردند که حکم ایشان به زودی صادر خواهد شد.»

معاون امور بین الملل قوه قضاییه در ادامه گفت: «ما به دولت سوئد پیام دادیم که بازداشت آقای نوری را توطئه‎ای از سوی گروه‌های تروریستی با حمایت دولت سوئد می‌بینیم که هدف آنها در واقع نشانه گرفتن ایران است و نه صرفا آقای نوری که همه اتهام‌هایی که متوجه اش کرده‎اند، اتهام‌های نادرستی هستند و هیچ وجهی ندارند.»

به گفته دبیر ستاد حقوق بشر گفت: «ما به دولت سوئد به صراحت اعلام کردیم آقای نوری نباید حکمی دریافت کند و باید هرچه سریع تر آزاد شود.»

«غریب آبادی» در مورد اقدام‌های دولت سوئد نیز بیان کرد: «دولت سوئد متاسفانه به پایگاهی برای تروریست‌ها علیه جمهوری اسلامی ایران مبدل شده است؛ ما این را تحمل نخواهیم کرد و به آن‌ها پیام دادیم که باید تروریست‌ها را از خاک خود اخراج کنند و دست از حمایت مالی، سیاسی و دیپلماتیک از گروه‌های تروریستی در این زمینه بردارند.»

معاون امور بین الملل قوه قضاییه و دبیر ستاد حقوق بشر در بخش دیگری گفت: «ما از اتباع خودمان دفاع و حمایت خواهیم کرد؛ حتی اگر به ما مراجعه نکنند ولی با حمایت ما موافق باشند، ما از آن‌ها حمایت می‌کنیم.»


نورنیوز
اخبار مرتبط
نظرات

آخرین اخبار
احتمال انجام بزرگترین آزادسازی ذخایر نفتی
وزیر دادگستری: آمریکا در باتلاقی گیر افتاده که نمی‌تواند از آن خارج شود
کپی‌برداری آمریکا از پهپاد ایرانی شاهد136
اتحادیه اروپا 19 مقام و نهاد ایرانی را تحریم کرد
شهرک نشینان صهیونیست: دیگر بیش از این نمی‌توانیم توان تاب بیاوریم
تماس‌های تلفنی پوتین با سران امارات و جمهوری آذربایجان
دو کشتی صهیونیستی در تنگه هرمز مورد هدف آتش سپاه قرار گرفت
رهایی گروگان در شهرستان فنوج
مشکلی در تامین دارو، تجهیزات پزشکی و شیر خشک نداریم
بی‌اعتمادی مسکو به ترامپ درپی حمله آمریکا در میانه مذاکرات
پیام‌های تبریک مقامات خارجی در پی انتخاب رهبر جدید انقلاب
بی‌توجهی مجامع بین‌المللی به زیست‌بوم خلیج فارس
معاریو: حزب‌الله زنده است
مدافع برزیلی چادرملو: مردم ایران فوق‌العاده هستند
شلیک بیش از 850 موشک از سوی حزب الله به سمت سرزمین‌های اشغالی
مشاور سخنگوی وزارت امور خارجه: هیچ مذاکره‌ای با آمریکا انجام نخواهد شد
خبر خوش به فرهنگیان؛ پرداخت حقوق زودتر از موعد
اسپانیا سفیر خود را از اسرائیل فراخواند
سردار تنگسیری: اجازه عبور از تنگه هرمز در اختیار ایران است
نمی‌گذاریم حتی یک لیتر نفت به نفع آمریکا و شرکای آنها از تنگه هرمز عبور کند
گزارش تصویری | احیای شب بیست و یکم ماه رمضان میدان تجریش
قیمت نفت برنت در 2 ماه آینده به بالای 95 دلار می‌رسد
پیام فرمانده هوافضای سپاه به ترامپ
متجاوزان آمریکایی و شرکایش حق عبور از تنگه هرمز را ندارند
اندونگ: با استقلال و ایران می‌مانم
تحلیل رسانه‌های آسیایی: جنگ آمریکا و اسرائیل تهدیدی برای ثبات منطقه است
گوگل عامل‌های هوش مصنوعی به پنتاگون می‌دهد
حمله دشمن آمریکایی صهیونیستی به دو شناور در اسکله جزیره هرمز
مهلت ارسال اطلاعات دفاتر تجاری الکترونیکی تمدید شد
آغاز موج سی ونهم عملیات وعده صادق 4 با یاد و نام شهدای اقتدار علیه اهداف آمریکا در منطقه
حادثه برای کشتی تایلندی در تنگه هرمز
اکونومیست: آمریکا قدرت محافظت از کشتی‌ها در تنگه هرمز را ندارد
قلعه نویی: شهادت دختران لکه سیاهی بر شعارهای دشمنان است
اختلاف میان تل آویو و واشنگتن بر سر جنگ ایران
تهران تا شنبه بارانی است
اذعان مقام صهیونیست: حملات حزب‌الله خواب و امنیت را از اسرائیل گرفته است
تاجگردون: در تلاشیم بودجه در موعد مقرر ابلاغ شود
اردوغان: جنگ علیه ایران باید متوقف شود
حمله به 19734 ساختمان غیرنظامی/ نقاط امن خانه را به کودکان آموزش دهید
رحیمی: تجاوز به ایران نقض فاحش منشور ملل متحد و کنوانسیون حقوق کودک است
کولیوند : نگرانی درخصوص تهیه دارو و تجهیزات وجود ندارد
آمریکا 330 میلیون دلار پهپاد در تجاوز به ایران از دست داد
نشریه گلوبس: مقابله با موشک‌های ایران رویاپردازی است
بررسی ایرادات شورای نگهبان در لایحه بودجه 1405 در کمیسیون تلفیق
وداع باشکوه پایتخت با سرداران شهید رمضان
آغاز مرحله تکمیلی فروش اینترنتی ایران‌خودرو از روز 24 اسفندماه
نبردِ آزادی یا پوششِ تجاوز؟
موج بعدی ضربات اقتصادی به متحدان آمریکا در راه است
در رایزنی بن فرحان با همتایان آلمانی و آمریکایی چه گذشت؟
خودمراقبتی در شرایط جنگ مثل اکسیژن، ضروری است