×
اقتصادی
شناسه خبر : 98105
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1401/03/24 ساعت 11:18
معیشت میلیون‌ها انگلیسی در تنگنای انرژی و غذا

نورنیوز بررسی کرد؛

معیشت میلیون‌ها انگلیسی در تنگنای انرژی و غذا

همزمان با افزایش بهای سوخت، انرژی و مواد غذایی در انگلیس شماری از نهاد‌های مدنی و نمایندگان پارلمان انگلیس از دولت خواستند دستکم مالیات‌ها را کمتر افزایش دهد، اما دولت تاکنون این درخواست آنان را نپذیرفته است.

نورنیوزـ گروه بین‌الملل: آسیب های اقتصادی که پس از برگزیت و پاندمی کرونا گریبانگیر دولت انگلیس شد طی ماه‌های اخیر ابعاد گسترده تری یافته است. افزایش قابل توجه قیمت بنزین در این کشور یکی از چالشهای مهمی است که علاوه بر اثرات اقتصادی نامطلوب،موجب توسعه برخی ناهنجاری های اجتماعی نیز شده است.

گزارش های منتشر شده از سوی رسانه های انگلیسی حاکی است که بدنبال افزایش قیمت سوخت در این کشور،سرقت بنزین از جایگاه‌های عرضه سوخت رشد قابل توجهی داشته است.

ناامن شدن جایگاههای عرضه بنزین بدلیل افزایش سرقت ضمن این که شهروندان را با مشکلات عدیده رو برو ساخته،امنیت کارگران شاغل در این مراکز را نیز با خطر روبرو نموده است.

در کنار مشکلات مستقیم و غیر مستقیمی که افزایش قیمت سوخت در انگلیس بوجود اورده، بالا رفتن سرسام اور قیمتها بویژه در بخش مواد غذایی نیز موجب تهدید امنیت غذایی اقشار کم درآمد شده است. بر اساس گزارش دفتر آمار ملی انگلیس، شاخص نرخ مشتری (CPI) از ۷ درصد در ماه مارس به ۹درصد در ماه آوریل رسید که ۲ درصد نسبت به ماه قبل از آن افزایش نشان می‌دهد. این میزان بالاترین سطح از سال ۱۹۸۲ میلادی تاکنون به‌شمار می‌رود.

«دیلی رکورد» نیز نوشته است: هزاران نفر از کارگرانی که کشور انگلیس را در طول همه‌گیری کرونا حفظ کردند، اکنون به علت بحران هزینه زندگی در فقر زندگی می‌کنند.

همچنین پایگاه خبری «بلومبرگ» با استناد به داده‌های «موسسه ملی تحقیقات اقتصادی و اجتماعی» انگلیس پیش‌بینی کرده است، تعداد انگلیسی‌هایی که در فقر شدید زندگی می‌کنند ممکن است در سال ۲۰۲۳ به یک میلیون نفر برسد. بلومبرگ در ادامه گفته است: تورم در پایان سال جاری در این کشور به ۱۴.۴ درصد خواهد رسید که بالاترین نرخ در چهار دهه گذشته است و پیش‌بینی می‌شود اقتصاد انگلیس تا پایان سال، ۵ درصد نزول داشته باشد.

از سوی دیگر طبق تحقیقات پژوهشکده "جی‌ اف‌ کی اچ" انگلیس، حجم خرده‌فروشی در ماه مارس گذشته ۱.۴ درصد نسبت به فوریه کاهش یافته که بدتر از پیش بینی اقتصاددانان است.

نهاد‌های خیریه از جمله بنیاد جوزف واونتری درباره افزایش بی‌سابقه هزینه‌های زندگی هشدار دادند و با توجه به افزایش چشمگیر میزان مراجعه به بانک‌های غذا در انگلیس از دولت و خیرین خواستند به نهاد‌های خیریه کمک کنند تا آنان بتوانند افراد بیشتری را از گرسنگی نجات دهند.

همزمان با افزایش بهای سوخت، انرژی و مواد غذایی در انگلیس شماری از نهاد‌های مدنی و نمایندگان پارلمان انگلیس از دولت خواستند دستکم مالیات‌ها را کمتر افزایش دهد، اما دولت تاکنون این درخواست آنان را نپذیرفته است.

اگرچه مجموعه شاخصهای رسمی اقتصادی بیانگر وضعیت نابسامان اقتصادی در انگلیس است اما رسانه های دولتی در این کشور با بهره گیری از ترفندهای مختلف، بدنبال پنهان سازی ناکارآمدی و ضعف دولت در غلبه بر بحران اقتصادی جاری که طبقات کمتر برخوردار را با فشارهای معیشتی جدی روبرو نموده بر آمده‌اند.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
«آنتیک» صدرنشین جدید سینماها؛ پژمان و مجید رکود را شکستند
واشنگتن‌پست: پیش‌بینی ترامپ درباره فروپاشی صنعت نفت ایران بعید است
فراخوان به جامعه کارگری برای حضور در تجمعات سراسری روز کارگر
حسین‌زاده: اینترنت برای معیشت روستاییان یک ضرورت است، نه کالای لوکس
چگونه جنگ خلیج فارس جهان را وارد هشدار گرسنگی می کند؟
اجرای رالی موتورسیکلت‌ها در محکومیت حمله به آثار تاریخی ایران
سفارت ایران در لندن اتهام دخالت در حملات تروریستی را رد کرد
واکنش بقایی به گزارش آمریکا درباره اقدام تجاوزکارانه علیه ملت ایران
پیام پزشکیان به مناسبت روز جهانی کار و کارگر
برخی خدمات ابری آمازون در خلیج فارس همچنان مختل است
تمدید واردات کالاهای اساسی از مرزها تا پایان شهریور
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز جمعه 11 اردیبهشت1405+ جدول
گزارش معاریو از «جنگ اعصاب» میان ترامپ و نتانیاهو
طباطبایی: ایران داعیه‌دار صلح است اما در برابر زور پاسخ قاطع می‌دهد
آیا ستاره مراکشی ها در جام جهانی پا به توپ می‌شود؟
گزارش الجزیره از خسارت چندین میلیارد دلاری تجهیزات آمریکا در جنگ ایران
تعرفه حقوق ورودی خودرو در انتظار تصویب دولت
وزارت ارتباطات: «اینترنت پرو» طرح ما نبود
قیمت جهانی طلا در مسیر کاهش هفتگی
هشت پلیس در انفجار خانه ای در نیویورک زخمی شدتد
تداوم شرایط سالم هوا در پایتخت
عارف: کارگران در خط مقدم دفاع از معیشت مردم ایستاده‌اند
رئیس انجمن قطعه‌سازان: بخش عمده قیمت خودرو در بازار کاذب است
کلسترول بالا فقط مشکل افراد چاق نیست
نقش بنادر شمالی در تأمین کالاهای اساسی و مواد غذایی
شوک هرمز، صادرات آمریکا را بلعید
هاآرتص: جبهه لبنان سخت‌ترین میدان نبرد برای ارتش اسرائیل
اینستاگرام با حساب‌های بازنشرکننده محتوا مقابله می‌کند
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 11 اردیبهشت+ وضعیت استانها
آخرین وضعیت ترافیک در محورهای شمالی کشور
پلیس فتا نسبت به افزایش کلاهبرداری‌های اینترنتی هشدار داد
ابلاغ پیام تشکر رهبر انقلاب از شورای مفتیان فدراسیون روسیه
انتقال پنج نفر به بیمارستان پس از چاقوکشی در دبیرستان آمریکایی
سفر ترامپ به چین و تصمیم گیری درباره جنگ با ایران
معاون وزیر آموزش و پرورش از جبران افت تحصیلی ابتداییها در بستر مجازی خبر داد
ایران و روسیه درباره همکاری‌های هسته‌ای رایزنی کردند
فرمانده پیشین ناتو: جایگزینی رادار‌ها و موشک‌های آمریکا دشوار و زمان بر است
فرار سرمایه از دوبی به سنگاپور در پی تنش‌های منطقه‌ای
هشدار پکن به واشنگتن درباره مسئله تایوان
این غذاها خطر سرطان روده را کاهش می‌دهند
اختلاف در واشنگتن بر سر قانونی بودن جنگ با ایران
آمریکا ناوگان کمک‌رسانی به غزه را محکوم کرد
واکنش رئیس فدراسیون فوتبال فلسطین به پیشنهاد دست دادن با مقام اسرائیلی + فیلم
ادعای مقام آمریکایی: ترامپ به‌زودی تصمیم مهمی درباره ایران اتخاذ می‌کند
جهان هر ماه 750 میلیون بشکه نفت را در هرمز از دست می‌دهد
نوراینفو | نکاتی برای بالا بردن امنیت گوشی هوشمند
ایروانی: ادعاهای مطرح‌شده علیه ایران بی‌اساس است
9 نشانه سرطان روده بزرگ که نباید نادیده بگیرید
چرا ابتلا به سرطان روده بزرگ در جهان افزایش پیدا کرده است؟
آیا بستن چشم‌ها باعث تقویت شنوایی می‌شود؟