×
اقتصادی
شناسه خبر : 98105
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1401/03/24 ساعت 11:18
معیشت میلیون‌ها انگلیسی در تنگنای انرژی و غذا

نورنیوز بررسی کرد؛

معیشت میلیون‌ها انگلیسی در تنگنای انرژی و غذا

همزمان با افزایش بهای سوخت، انرژی و مواد غذایی در انگلیس شماری از نهاد‌های مدنی و نمایندگان پارلمان انگلیس از دولت خواستند دستکم مالیات‌ها را کمتر افزایش دهد، اما دولت تاکنون این درخواست آنان را نپذیرفته است.

نورنیوزـ گروه بین‌الملل: آسیب های اقتصادی که پس از برگزیت و پاندمی کرونا گریبانگیر دولت انگلیس شد طی ماه‌های اخیر ابعاد گسترده تری یافته است. افزایش قابل توجه قیمت بنزین در این کشور یکی از چالشهای مهمی است که علاوه بر اثرات اقتصادی نامطلوب،موجب توسعه برخی ناهنجاری های اجتماعی نیز شده است.

گزارش های منتشر شده از سوی رسانه های انگلیسی حاکی است که بدنبال افزایش قیمت سوخت در این کشور،سرقت بنزین از جایگاه‌های عرضه سوخت رشد قابل توجهی داشته است.

ناامن شدن جایگاههای عرضه بنزین بدلیل افزایش سرقت ضمن این که شهروندان را با مشکلات عدیده رو برو ساخته،امنیت کارگران شاغل در این مراکز را نیز با خطر روبرو نموده است.

در کنار مشکلات مستقیم و غیر مستقیمی که افزایش قیمت سوخت در انگلیس بوجود اورده، بالا رفتن سرسام اور قیمتها بویژه در بخش مواد غذایی نیز موجب تهدید امنیت غذایی اقشار کم درآمد شده است. بر اساس گزارش دفتر آمار ملی انگلیس، شاخص نرخ مشتری (CPI) از ۷ درصد در ماه مارس به ۹درصد در ماه آوریل رسید که ۲ درصد نسبت به ماه قبل از آن افزایش نشان می‌دهد. این میزان بالاترین سطح از سال ۱۹۸۲ میلادی تاکنون به‌شمار می‌رود.

«دیلی رکورد» نیز نوشته است: هزاران نفر از کارگرانی که کشور انگلیس را در طول همه‌گیری کرونا حفظ کردند، اکنون به علت بحران هزینه زندگی در فقر زندگی می‌کنند.

همچنین پایگاه خبری «بلومبرگ» با استناد به داده‌های «موسسه ملی تحقیقات اقتصادی و اجتماعی» انگلیس پیش‌بینی کرده است، تعداد انگلیسی‌هایی که در فقر شدید زندگی می‌کنند ممکن است در سال ۲۰۲۳ به یک میلیون نفر برسد. بلومبرگ در ادامه گفته است: تورم در پایان سال جاری در این کشور به ۱۴.۴ درصد خواهد رسید که بالاترین نرخ در چهار دهه گذشته است و پیش‌بینی می‌شود اقتصاد انگلیس تا پایان سال، ۵ درصد نزول داشته باشد.

از سوی دیگر طبق تحقیقات پژوهشکده "جی‌ اف‌ کی اچ" انگلیس، حجم خرده‌فروشی در ماه مارس گذشته ۱.۴ درصد نسبت به فوریه کاهش یافته که بدتر از پیش بینی اقتصاددانان است.

نهاد‌های خیریه از جمله بنیاد جوزف واونتری درباره افزایش بی‌سابقه هزینه‌های زندگی هشدار دادند و با توجه به افزایش چشمگیر میزان مراجعه به بانک‌های غذا در انگلیس از دولت و خیرین خواستند به نهاد‌های خیریه کمک کنند تا آنان بتوانند افراد بیشتری را از گرسنگی نجات دهند.

همزمان با افزایش بهای سوخت، انرژی و مواد غذایی در انگلیس شماری از نهاد‌های مدنی و نمایندگان پارلمان انگلیس از دولت خواستند دستکم مالیات‌ها را کمتر افزایش دهد، اما دولت تاکنون این درخواست آنان را نپذیرفته است.

اگرچه مجموعه شاخصهای رسمی اقتصادی بیانگر وضعیت نابسامان اقتصادی در انگلیس است اما رسانه های دولتی در این کشور با بهره گیری از ترفندهای مختلف، بدنبال پنهان سازی ناکارآمدی و ضعف دولت در غلبه بر بحران اقتصادی جاری که طبقات کمتر برخوردار را با فشارهای معیشتی جدی روبرو نموده بر آمده‌اند.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
انیمیشن «رویاشهر» به سینماهای ترکیه رسید
نبض جام | ویژه برنامه روزانه نورنیوز برای جام جهانی 2026 / قسمت پنجم
تهران غبارآلود می‌شود / خطر وزش باد شدید در مناطق جنوبی و غربی
نورنما | متفاوت ترین هوادار روز اول رقابت های جام 2026
دیپلماسی تلفنی برای صلح؛ عراق و آژانس در مسیر کاهش تنش‌های منطقه‌ای
الجزیره: توافق ایران و آمریکا تا 24 ساعت آینده امضا می‌شود
گروه مرگ بسکتبال با ویلچر ایران در مسابقات جهانی کانادا
ترافیک سنگین در جاده‌های شمال
آنروا با چالش های پیچیده مواجه است
محور قدیم کرج–چالوس موقتاً مسدود می‌شود
پایان انتظار 18 ساله ژاپنی‌ها؛ لهستان در برابر اراده سامورایی تسلیم شد
سفر بدون ویزا میان آنکارا و ریاض کلید خورد
وزیر جهاد: امنیت غذایی جهان نباید گروگان اقدامات یک‌جانبه شود
جزئیات توافق 12 میلیارد دلاری با قطر؛ از آزادسازی پول‌های بلوکه‌شده تا خط اعتباری جدید
واردات برنج نامرغوب ممنوع شد
ماجرای سفر محرمانه رئیس حزب دموکرات‌های اسرائیل به امارات
24 خرداد؛ آغاز مهلت رفع نقص دستیاری+ اعلام زمان آزمون
مرتضی نعمت اللهی پیشکسوت مجسمه‌سازی درگذشت/ دبیر انجمن مجسمه‌سازان درباره او می گوید
ادعای تلگراف: ترامپ به‌دنبال امضای تفاهم با ایران پیش از نشست گروه هفت است
سخنگوی وزارت خارجه: تفاهم نامه اسلام آباد بر خاتمه جنگ تمرکز دارد
پیام طارمی در آستانه سفر به آمریکا : ورزش را از سیاست جدا کنید
ادعای جنجالی برادرزاده ترامپ درباره وضعیت سلامت ذهنی او
اکران «نیم‌شب» در میان تجمع مردمی میدان ولیعصر (عج)
سرمربی سابق پرسپولیس هدایت دهوک عراق را برعهده گرفت
حزب‌الله: توافق احتمالی ایران و آمریکا مسیر لبنان را تغییر می‌دهد
برای اولین بار محکومان به اعدام نیز مشمول عفو رهبری شدند
واکنش ستاد حقوق بشر به تخریب زیرساخت‌های آب در جنوب کشور
تلف شدن آهوهای ایرانی در تجاوز آمریکا به جزیره خارک
دیدار غریب آبادی با سفیران چین و روسیه در تهران
نورنما | جزیره مارو، ناشناخته ای زیبا در هرمزگان!
23 استان درگیر تنش آبی هستند
مجموعه پیراهن‌های جام جهانی با نام کودک شهید فلسطینی رونمایی شد
جزئیات جلسات ویژه برای تسریع اعلام نتایج کنکور و دانشجو-معلم
نخست‌وزیر پاکستان: 24 ساعت آینده توافق تاریخی امضا می‌شود
نبض جهان در نیروگاه‌ها می‌تپد؛ اما قلب انرژی کجاست؟
«هلیا» یوزپلنگ آسیایی وارد استان سمنان شده است
مقامات بصره: خوزستان بهترین شریک اقتصادی ماست
خبر جدید از اردوی ایران؛ چهار ویزای جدید برای سفر به آمریکا صادر شد
نورویدئو | ایران یکسال پس از آن دوازده روز
قیمت نقره امروز شنبه 23 خرداد 1405 + جدول
«آن‌سوی تیترها»؛ روایت ناگفته ترور دانشمندان هسته‌ای ایران
وزیر نیرو: با صرفه‌جویی مردم، جیره‌بندی آب نخواهیم داشت
مصر و پاکستان به نتایج سازنده مذاکرات ایران و آمریکا امیدوار شدند
مرگ روزانه 53 نفر در تصادفات؛ چه شهرهایی در صدر تلفات جاده‌ای قرار دارند؟
قالیباف: تا پای جان برای پیروزی نهایی ایران ایستاده‌ایم
پیش‌بینی هواشناسی تا پایان تیر؛ گرمای بالاتر از نرمال در راه است
نوراینفو | از تهران تا مشهد؛ برنامه بدرقه تاریخی رهبر شهید انقلاب منتشر شد
این روزها ورود کالاهای اساسی به کشور چگونه انجام می‌شود؟
از تهران تا مشهد؛ برنامه بدرقه تاریخی رهبر شهید انقلاب منتشر شد
توانیر: برق مشترکان پرمصرف بدون اغماض قطع می‌شود