×
سیاسی
شناسه خبر : 97895
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1401/03/18 ساعت 18:53
جنتی: عمل به توصیه‌های رهبر انقلاب موجب تسریع در پیشرفت کشور می‌شود

جنتی: عمل به توصیه‌های رهبر انقلاب موجب تسریع در پیشرفت کشور می‌شود

آیت‌الله جنتی با اشاره به سخنان رهبر انقلاب در روز 14 خرداد گفت: عملیاتی شدن توصیه‌های مهم ایشان به سرعت حرکت انقلاب در مسیر پیشرفت ایران اسلامی خواهد افزود.

نورنیوز-گروه سیاست: آیت‌الله احمد جنتی دبیر شورای نگهبان در جلسه این شورا با اشاره به فرا رسیدن دهه کرامت و ایام میلاد مبارک حضرت امام رضا (ع) به تبیین برخی ابعاد شخصیتی آن حضرت پرداخت و گفت: وجود باعظمت هر یک از معصومین (ع) به یک ویژگی شناخته می‌شوند که امام رضا (ع) به صفت عالم آل محمد (ع) مشهورند.

وی خاطرنشان کرد: مامون مناظرات فراوانی بین چهره‌های شاخص ادیان از جمله مسیحیان و یهودیان با حضرت امام رضا (ع) ترتیب داده بود تا به گمان خودش امام را شکست دهد و از منزلت ایشان در جامعه بکاهد، اما ایشان پیروز همه‌ آن مناظره‌ها بود.

جنتی با تاکید بر اینکه مضجع با برکت امام رضا (ع) محل نزول فرشتگان الهی و حلقه اتصال دل‌های مومنان به ذات باری تعالی است، گفت: در طول تاریخ، مخالفان اسلام همواره کینه این امام مهربان را در دل داشته‌اند و مصداق فرمایش خداوند در آیه ۸ سوره صف بوده‌اند که می‌فرماید «آنان تصمیم دارند که نور خدا را با دهان‌ها (و سخنان و افتراها)ی خود خاموش کنند، در حالی که خداوند کامل کننده نور خویش است، هرچند کافران ناخشنود باشند».

وی افزود: گاهی اوقات درون برخی شرّها، خیرتی وجود دارد؛ به طور مثال دشمن با سوء‌نیت امام رضا(ع) را به ایران فرستاد اما حضور ایشان در این سرزمین برای ابد مایه خیر و برکت شد و امروز مضجع نورانی ایشان کانون نورانی برای خیل عظیم مسلمانان جهان و زوار ایرانی و خارجی است.

وی با تاکید بر اینکه موضوع ولایتعهدی امام رضا (ع) و دستاوردهای باارزش این اتفاق باید در جلسات تخصصی، مطرح و تبیین شود، تصریح کرد: این کار با یک برنامه‌ریزی دقیق توسط مامون انجام شد، اما حضرت امام رضا(ع) با تکیه بر ایمان به خداوند و علم الهی خویش این تهدید را به فرصت تبدیل کرد و از آن برای تثبیت مبانی اعتقادی اسلام بهره برد.

جنتی با بیان اینکه حضرت امام رضا(ع) پاسخ بسیاری از شبهاتِ دینی را برای جامعه اسلامی به یادگار گذاشتند و مانع بسیاری از بدعت‌ها و گمراهی‌ها شدند، گفت: رفتار کریمانه ایشان در حق دشمنان و مخالفان‌شان هم معروف است.

وی گفت: واقعیت این است که زندگی ائمه (علیهم‌السّلام) به طورکامل شناخته نشده و ابعاد مختلف تلاش عظیم آنان برای حفظ اسلام ناب تبیین نشده است؛ اگر این نقص جبران شود و ائمه(علیهم السلام) به خوبی به جامعه شناسانده شوند، روز به روز بر ارادت جامعه و بخصوص جوانان به حضرات معصومین افزوده می‌شود.

جنتی در همین زمینه از رسانه‌ها و نهادهای فرهنگی خواست تا کوتاهی‌های صورت گرفته در این زمینه را جبران کنند.

دبیر شورای نگهبان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به بیانات رهبر انقلاب اسلامی در سالروز ارتحال حضرت امام خمینی(ره) گفت: بحمدالله امسال در سالروز ارتحال حضرت امام خمینی(ره) با توجه به بهتر شدن وضعیت کشور به لحاظ شیوع ویروس کرونا، این امکان فراهم شد تا مراسم بزرگداشت حضرت امام(ره) با حضور دوست‌داران آن حضرت برگزار شود و مردم انقلابی در این مراسم از بیانات ارزشمند مقام معظم رهبری بهره مند شوند.

وی افزود: رهبر معظم انقلاب همچون سال‌های گذشته در این مراسم به معرفی برخی وجوه شخصیتی، به ویژه ابعاد رهبری انقلاب توسط حضرت امام خمینی(ره) پرداختند و حقیقتا سخنانی راهگشا ایراد فرمودند که جای تقدیر دارد.

جنتی تصریح کرد: همچنین ایشان توصیه‌های مهمی خطاب به فعالان عرصه‌های انقلابی، اجتماعی، سیاسی و اقتصادی داشتند که عملیاتی شدن این توصیه‌ها به سرعت حرکت انقلاب در مسیر پیشرفت ایران اسلامی خواهد افزود.

وی در پایان گفت: مردم ما همیشه قدردان زحمات امام (ره) و یارانش بوده‌اند و نیمه خرداد که از ایام الله است، فرصتی مناسبی است تا ارزش‌های انقلاب و امام یادآوری و مورد توجه همه قرار بگیرد.


ایسنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
اختراع فراموش‌شده‌ هلندی که جهان مدرن را شکل داد
عکس «تلسکوپ فضایی هابل» از یک کهکشان آبی درخشان
ورود اپلیکیشن‌ها به معاملات ملک و خودرو با حمایت معاونت علمی ریاست‌جمهوری
عرضه عینک‌های مجهز به هوش مصنوعی گوگل در سال 2026
بایرن مونیخ 3 _ 1 اسپورتینگ
16 ساله‌های استرالیا به شبکه‌های اجتماعی دسترسی ندارند
اعتصاب و اعتراض گسترده مردم ساحلی سوریه علیه سیاست‌های جولانی ادامه دارد
دولت ترامپ لغو روادید 85 هزار تبعه خارجی را اعلام کرد
نیروی دریایی آمریکا پرواز جنگنده‌های اف-18 در نزدیکی مرز هوایی ونزوئلا را تأیید کرد
ماجرای نجات خانواده حادثه دیده در جاده یاسوج_ اصفهان توسط کودک 5 ساله
انگلیس هفت فرد و نهاد مرتبط با روسیه را تحریم کرد
ترامپ: زمان برگزاری انتخابات در اوکراین فرا رسیده است
دیدار قائم‌مقام وزیر امور خارجه عربستان و معاون وزیر امور خارجه چین با وزیر امور خارجه
انفجار مهیب در پایتخت سوریه
طرح زوج و فرد از درب منازل فردا در تهران اجرا می شود
خداداد به کمیته انضباطی احضار شد
نام‌نویسی قطعی حج تمتع از 62 هزار نفر فراتر رفت
سفارت روسیه تکذیب کرد: آگهی جذب نیروی نظامی در ایران جعلی است
زلزله کرمانشاه و آذربایجان شرقی را لرزاند+جزییات
رئیس‌جمهور روسیه بار دیگر بر مالکیت دونباس تأکید کرد
نورنما | رانندگی روی لبه تیغ
سردار معدنی : یگان های عملیاتی سپاه در مرزها هوشیارند
تکلیف سهمیه بنزین خودروهای نوپلاک مشخص شد+ جزییات
هشدار قطر: حمله به آنروا، پیامدهای فاجعه‌بار دارد
عارف هشدار داد: وضعیت کم‌آبی در کشور بی‌سابقه است
کرملین: پوتین قصد بازسازی شوروی و حمله به ناتو را ندارد
پاپ خواستار صلح عادلانه و پایدار در اوکراین شد
کاهش 2 درصدی مصرف گاز با توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر تا تابستان آیند
واکنش مدیر مجموعه تاریخی سعدآباددرخصوص سرقت از موزه ظروف سلطنتی و مخزن سعدآباد
تولید نفت ایران به 4.3 میلیون بشکه در روز رسید
تیراندازی نظامیان صهیونیست/ 3 شهروند سوری در قنیطره زخمی شدند
هر دو مسیر تونل توحید امشب مسدود است
باران تا جمعه در تهران ادامه دارد؛ هوا سرد می‌شود
وزارت آموزش‌وپرورش: مدارس نمونه دولتی حذف می‌شوند
بارش برف و باران در غرب و شمال غرب کشور
زمان ثبت نام وام 50 میلیون تومانی بازنشستگان تامین اجتماعی اعلام شد+شرایط دریافت وام
بخشش گلی کوهکن؛ پایان یک پرونده جنجالی
پرسپولیس 1 - 0 پیکان +فیلم
دونالد ترامپ خواهان دیدار با پاپ لئو چهاردهم شد
اتوبوس و مترو برای بانوان پایتخت رایگان شد+علت
بارش‌های پیش‌رو جبران‌کننده نیست
ثابثی خطاب به فرمانده سپاه تهران: لباس سپاه یادگار شهیدان است؛ شأن آن را حفظ کنید
کدام مدارس و دانشگاه فردا چهارشنبه غیر حضوری هستند؟/اسامی استانها
لحظه نجات مرد 45 ساله با راهنمایی اپراتور هلال احمر+فیلم
رسوایی «استیک‌نایف»؛ پرده‌برداری از سال‌ها پنهان‌کاری سرویس جاسوسی انگلیس
ترکیب پرسپولیس برای دیدار با پیکان اعلام شد
یک مقام مسول: مصرف مازوت در تمام نیروگاه‌های پایتخت متوقف است
دولت عراق: مسدودسازی دارایی‌ها فقط شامل گروه‌های مرتبط با داعش و القاعده است
مدارس سیستان‌وبلوچستان فردا مجازی شد
واکنش جبلی به ادعای دستکاری نظرسنجی ها
X
آگهی تبلیغاتی