×
سیاسی
شناسه خبر : 97895
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1401/03/18 ساعت 18:53
جنتی: عمل به توصیه‌های رهبر انقلاب موجب تسریع در پیشرفت کشور می‌شود

جنتی: عمل به توصیه‌های رهبر انقلاب موجب تسریع در پیشرفت کشور می‌شود

آیت‌الله جنتی با اشاره به سخنان رهبر انقلاب در روز 14 خرداد گفت: عملیاتی شدن توصیه‌های مهم ایشان به سرعت حرکت انقلاب در مسیر پیشرفت ایران اسلامی خواهد افزود.

نورنیوز-گروه سیاست: آیت‌الله احمد جنتی دبیر شورای نگهبان در جلسه این شورا با اشاره به فرا رسیدن دهه کرامت و ایام میلاد مبارک حضرت امام رضا (ع) به تبیین برخی ابعاد شخصیتی آن حضرت پرداخت و گفت: وجود باعظمت هر یک از معصومین (ع) به یک ویژگی شناخته می‌شوند که امام رضا (ع) به صفت عالم آل محمد (ع) مشهورند.

وی خاطرنشان کرد: مامون مناظرات فراوانی بین چهره‌های شاخص ادیان از جمله مسیحیان و یهودیان با حضرت امام رضا (ع) ترتیب داده بود تا به گمان خودش امام را شکست دهد و از منزلت ایشان در جامعه بکاهد، اما ایشان پیروز همه‌ آن مناظره‌ها بود.

جنتی با تاکید بر اینکه مضجع با برکت امام رضا (ع) محل نزول فرشتگان الهی و حلقه اتصال دل‌های مومنان به ذات باری تعالی است، گفت: در طول تاریخ، مخالفان اسلام همواره کینه این امام مهربان را در دل داشته‌اند و مصداق فرمایش خداوند در آیه ۸ سوره صف بوده‌اند که می‌فرماید «آنان تصمیم دارند که نور خدا را با دهان‌ها (و سخنان و افتراها)ی خود خاموش کنند، در حالی که خداوند کامل کننده نور خویش است، هرچند کافران ناخشنود باشند».

وی افزود: گاهی اوقات درون برخی شرّها، خیرتی وجود دارد؛ به طور مثال دشمن با سوء‌نیت امام رضا(ع) را به ایران فرستاد اما حضور ایشان در این سرزمین برای ابد مایه خیر و برکت شد و امروز مضجع نورانی ایشان کانون نورانی برای خیل عظیم مسلمانان جهان و زوار ایرانی و خارجی است.

وی با تاکید بر اینکه موضوع ولایتعهدی امام رضا (ع) و دستاوردهای باارزش این اتفاق باید در جلسات تخصصی، مطرح و تبیین شود، تصریح کرد: این کار با یک برنامه‌ریزی دقیق توسط مامون انجام شد، اما حضرت امام رضا(ع) با تکیه بر ایمان به خداوند و علم الهی خویش این تهدید را به فرصت تبدیل کرد و از آن برای تثبیت مبانی اعتقادی اسلام بهره برد.

جنتی با بیان اینکه حضرت امام رضا(ع) پاسخ بسیاری از شبهاتِ دینی را برای جامعه اسلامی به یادگار گذاشتند و مانع بسیاری از بدعت‌ها و گمراهی‌ها شدند، گفت: رفتار کریمانه ایشان در حق دشمنان و مخالفان‌شان هم معروف است.

وی گفت: واقعیت این است که زندگی ائمه (علیهم‌السّلام) به طورکامل شناخته نشده و ابعاد مختلف تلاش عظیم آنان برای حفظ اسلام ناب تبیین نشده است؛ اگر این نقص جبران شود و ائمه(علیهم السلام) به خوبی به جامعه شناسانده شوند، روز به روز بر ارادت جامعه و بخصوص جوانان به حضرات معصومین افزوده می‌شود.

جنتی در همین زمینه از رسانه‌ها و نهادهای فرهنگی خواست تا کوتاهی‌های صورت گرفته در این زمینه را جبران کنند.

دبیر شورای نگهبان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به بیانات رهبر انقلاب اسلامی در سالروز ارتحال حضرت امام خمینی(ره) گفت: بحمدالله امسال در سالروز ارتحال حضرت امام خمینی(ره) با توجه به بهتر شدن وضعیت کشور به لحاظ شیوع ویروس کرونا، این امکان فراهم شد تا مراسم بزرگداشت حضرت امام(ره) با حضور دوست‌داران آن حضرت برگزار شود و مردم انقلابی در این مراسم از بیانات ارزشمند مقام معظم رهبری بهره مند شوند.

وی افزود: رهبر معظم انقلاب همچون سال‌های گذشته در این مراسم به معرفی برخی وجوه شخصیتی، به ویژه ابعاد رهبری انقلاب توسط حضرت امام خمینی(ره) پرداختند و حقیقتا سخنانی راهگشا ایراد فرمودند که جای تقدیر دارد.

جنتی تصریح کرد: همچنین ایشان توصیه‌های مهمی خطاب به فعالان عرصه‌های انقلابی، اجتماعی، سیاسی و اقتصادی داشتند که عملیاتی شدن این توصیه‌ها به سرعت حرکت انقلاب در مسیر پیشرفت ایران اسلامی خواهد افزود.

وی در پایان گفت: مردم ما همیشه قدردان زحمات امام (ره) و یارانش بوده‌اند و نیمه خرداد که از ایام الله است، فرصتی مناسبی است تا ارزش‌های انقلاب و امام یادآوری و مورد توجه همه قرار بگیرد.


ایسنا
نظرات

آخرین اخبار
قلدری ترامپ علیه شهردار مینیاپولیس
وقوع زمین لرزه در هرمزگان
حزب دعوت اسلامی مداخله خارجی در امور عراق را محکوم کرد
رسانه آمریکایی: متحدان واشنگتن گزینه‌های ترامپ علیه ایران را محدود کردند
هواشناسی ایلام هشدار داد؛ برف و باران تشدید می‌شود
جنپو به تمرینات استقلال اضافه شد
اسناد گسترده‌ای از دخالت آمریکا و اسرائیل در ناآرامی‌های ایران وجود دارد
لغو گسترده پروازها به سرزمین‌های اشغالی از ترس موشک‌های ایرانی
مصدومیت کهنه گریبان‌گیر ستاره ازبک
اروپا در تقاطع تاریخ: از گذرگاه آمریکا به مقصد هند
دستیار پوتین: امنیت زلنسکی را تضمین می‌کنیم
جدول لیگ در پایان مسابقات امروز
هشدار صنعا به آمریکا درباره حمله به ناو هواپیمابر«آبراهام لینکلن»
دسترسی به اینترنت بین‌المللی فراهم شد
اروپا در برابر ترامپ می‌ایستد
ژاپن، استرالیا را گلباران کرد
افزایش جدید قیمت خودرو وجاهت قانونی ندارد
جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه
دیدار مقام امنیتی هند با لاریجانی
ترامپ دوباره تهدید کرد؛ پاسخ ایران: پشیمانی بی‌سابقه
معاون وزیر دادگستری: ممنوعیت قانونی برای موتورسواری بانوان نداریم
همراه اول وارد حوزه خرید اعتباری شد/خرید بدون پول نقد با «اعتبار اوانو»
افزایش سهم سوخت‌گیری با کارت شخصی
برتری فجر سپاسی مقابل خیبر
پیش‌فروش گسترده سکه عامل تضعیف پول ملی
تاکید عارف بر حفظ سرمایه و قدرت خرید مردم
دیدار پوتین با جولانی در کاخ کرملین + فیلم
رشد 20 درصدی ترانزیت ریلی کشور تنها در 20 روز
پایتخت‌نشینان میزبان برف و باران خواهند بود
المیادین: ایران به هر تجاوزی پاسخ می‌دهد
شکست سنگین پرسپولیس مقابل فولاد
غریب آبادی: اولویت تهران مذاکره با آمریکا نیست
خبر محاصره دریایی ایران جعلی است
پادکست | خطر چاقی و آسیب هایی که می تواند نباشد
فرار شمس‌آذر از منطقه سقوط
بقائی: خلیج فارس «واقعیت تمدنی پایدار و بخش جداناشدنی از هویت ملی ایرانیان» است
جدال بی‌فایده مس رفسنجان و ذوب‌آهن
بهت رهبر اسلواکی از وضعیت «خطرناک» سلامت روان ترامپ
کوهنوردان مراقب باشند
انصارالله یمن: عراق به اجازه آمریکا نیاز ندارد
عراقچی به وزیر امور خارجه عربستان هشدار داد
معاریو: رویای عادی‌سازی روابط اسرائیل با عربستان فروریخته است
وزیر کشاورزی: مردم مطمئن باشند در حوزه غذایی دچار مشکل نمی‌شویم
شروع مقتدرانه فوتسال ایران در جام ملت ها
تاکید پزشکیان در رسیدگی به خانواده‌ آسیب‌دیدگان و پیگیری برای تسریع در آزادی زندانیان
واکنش مجلس اعلای اسلامی عراق به مداخلات ترامپ
آیت‌الله جنتی: مقام معظم رهبری سدی در برابر زیاده‌خواهی دشمنان است
شرط جدید بخشش غیبت سربازی اعلام شد
کلاس‌های رسمی موتورسواری بانوان زیر نظر فدراسیون کلید خورد
المالکی: با مداخله آمریکا در امور داخلی عراق مخالفیم