×
سیاسی
شناسه خبر : 97836
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1401/03/17 ساعت 17:36
قالیباف: آمریکا هیچ گاه با ما کنار نخواهد آمد

قالیباف: آمریکا هیچ گاه با ما کنار نخواهد آمد

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه آمریکا هیچ گاه با ما کنار نخواهند آمد، به ضرورت «جهاد تبیین، جهاد تصمیم و جهاد تولید» اشاره کرد و گفت: برای ساختن دولت اسلامی نیازمند فعالیت در عرصه خدمات عمومی مشترک هستیم که موردنیاز همه مردم است.

نورنیوز-گروه سیاست: محمدباقر قالیباف در سومین اجلاس بین‌المللی فعالان مهدوی گفت: مهدویت وجود حضرت حجت بر این زمین و عالم است. این مسئله انکارناپذیر و جزء حقایق نظام آفرینش است. بحث از انسان کاملی است که در بین ما وجود دارد. این توفیق خداوند متعال برای روزی رساندن به عالمیان است. باید از خداوند طلب توفیق کنیم برای بدل شدن به یک منتظر واقعی.

رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: باید انقلاب اسلامی ایران را درک و فهم کنیم که در چه زمانی شروع شد و به پیروزی رسید. در عصری که در مسائل اقتصادی، امنیتی - اطلاعاتی و سایر مسائل مادی در قبضه ابرقدرت‌ها بود و در شرایطی که حکومت پهلوی نوکر رژیم صهیونیستی و قدرت استکباری آمریکا بود، این انقلاب روی کار آمد، شکل گرفت و به پیروزی رسید. فلسفه انقلاب ما از دو فرهنگ عاشورای حسینی و فرج مهدوی می‌آید.

قالیباف درباره «فرهنگ عاشورایی و مهدوی» گفت: عاشورا برای مقاومت و ایستادگی و فرج برای امید به آینده است. مهدویت مقصد و مقصود نهایی ماست. ما به این امید و با این نگاه به آینده گام برمی‌داریم و زندگی می‌کنیم. انقلاب اسلامی ایران و روح این انقلاب با تمام قدرت در مقابل همه باورهای فرهنگ اومانیستی و  نئولیبرالیستی ایستاده است. بیانیه گام دوم انقلاب منشوری فشرده و حکیمانه از سرنوشت ما تا سرگذشت ما است. این مسیر حرکت ما در گام دوم را روشن می‌کند. چند مرحله اساسی دیده شده است که در این مسیر باید به آن توجه کنیم.

رئیس مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: بحث ما یک تحول معرفتی و معنویتی است که این دو باعث پیروزی انقلاب اسلامی ایران شد. پیروزی انقلاب باعث شد، نظام اسلامی شکل بگیرد. طبق فرمایش حضرت آقا در دروه دولت اسلامی هستیم. باید به سمت جامعه اسلامی و حکومت اسلامی برویم تا نهضت انتظار و ظهور خورشید ولایت عظیم(عج) برویم. دشمنان با جمهوری اسلامی که ریشه در فرهنگ و عترت ندارد، مشکلی ندارند. کشورهای به‌اسم اسلامی وجود دارد که استکبار جهانی هیچ مشکلی با آنها ندارد.

وی با بیان این مطلب که مردم برای فرهنگ مهدوی هزینه دادند و ایستادند، گفت: اگر در دهه گذشته، هزینه‌های زیادی دادیم، ملت ما تحمل رنج و زحمت و مشقت را داشته است و دم برنیاورده است، علتش استقلال، آزادی، و مبارزه با سلطه‌گری و زیرسطله نرفتن است. وقتی به گذشته نگاه می‌کنیم، می‌بینیم که دشمنان انقلاب گاهی عظمت این انقلاب و قدرتش را بیشتر درک کردند. نسبت به کسانی که تصور می‌کردند تاریخ مصرف انقلاب گذشته است. آنها از گذشته خود پشیمان هستند که بخش قابل توجهی از نارسایی‌های کشور الزاما به‌خاطر فشارهای خارجی نیست. به این خاطر است که باورهای انقلاب اسلامی را فراموش کرده‌اند. بعضی می‌خواهند بگویند هزینه‌های تحمیل شده به کشور نتیجه مبارزه با شیاطین است؛ این در حالی است که هزینه‌های نتیجه همراهی با شیاطین است.

قالیباف با اشاره به حضور رزمندگان جمهوری اسلامی ایران در جبهه مقاومت گفت: همه اراده رژیم صهیونیستی این بود که در مرزهای ما با ما مقابله کند اما رزمندگان اسلامی در کنار گوششان ایستاده‌اند. فرهنگ مهدویت است که توانسته در برابر هژمونی آمریکا بایستند و این هژمونی را بهم بزند. این مهم چیزی جز بینش و روش انقلاب اسلامی نیست. یکی از مأموریت‌های جدی ما نشان دادن کارآمدی دین در اداره جامعه است. این مهم‌ترین وظیفه ماست. این ما مسئولان هستیم که با عملمان نشان دهیم یک منتظر واقعی هستیم.

رئیس مجلس شورای اسلامی درباره مطالبه مردم از مسئولان گفت: برای ساختن دولت اسلامی نیازمند فعالیت در عرصه خدمات عمومی مشترک هستیم که موردنیاز همه مردم است. این مطالبه مردم درست و منطقی است و باید در کشور توسط خود مردم تولید شود. تولیدی قابل رقابت با همه دنیا. تا امروز کارها بسیاری انجام شده است و در مقام قیاس در قله‌ای غیرقابل مقایسه با گذشته هستیم؛ اما باید بپذیریم اشکالاتی هم داریم. باید رضایت مردم را در بخش خدمات عمومی جذب کنیم.

دولت اسلامی و نظام جمهوری اسلامی نقطه تمایزی با بقیه کشورها دارد. قدرت نرم و گفت‌وگو و در عین حال قدرت سخت از ظرفیت‌های دولت اسلامی است. اگر منتظر واقعی باشیم، منفعل نخواهیم بود. منتظر نشسته نداریم. نیازمند حکمرانی نو هستیم. بدون شک نیازمند اندیشه‌ورزی برای تولید فکر هستیم. پس ما نیازمند جهاد تولید، جهاد تصمیم، و جهاد تبیین هستیم. نباید در تصمیم‌گیری تردید کنیم. هر گاه تردید کردیم، نتیجه‌اش این شد که تاخیر کردیم. تاخیر شرایط را تغییر داد و ما را منفعل کرد. نیازمند گوش شنوای مسئولان برای شنیدن اهل علم، حرف مردم و همه کسانی هستیم که حق به گردن ما دارند.

وی با اشاره رفتار آمریکا در حوزه هسته‌ای هم گفت: آمریکا هیچ گاه با ما کنار نخواهند آمد. به عنوان یک خدمت‌گذار که یک دستم زیر سنگ آسیب کار بوده است، باید بگویم امکانات مادی و انسانی ما بزرگترین فرصت برای حرکت است. ناامیدی در فرهنگ شیطان است و در فرهنگ مهدویت وجود ندارد. مگر می‌شود کسی بر این باور باشد که امامش حاضر است و صاحب ماست، و ناامید باشد. باید در هر شرایطی امیدوار باشیم. با حرف نمی‌شود کسی را قانع کرد. باید با عملمان در هر نقطه‌ای که هستیم مهدوی کنیم.


ایسنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
وزیر ارشاد: قصد مچ‌گیری از مدیران را نداریم
بیانیه وزارت کشور یمن در خصوص کشف یک شبکه جاسوسی+ فیلم
کشف شی تاریخی عصر آهن در اسلامشهر
رهگیری و انهدام 8 پهپاد اوکراینی از سوی روسیه
زمین‌گیر شدن بوئینگ‌های ام‌دی 2 شرکت معروف آمریکایی
دنیامالی: پاداش قهرمانان بازنگری می‌شود
کاخ سفید: بی‌بی‌سی ماشین تبلیغاتی است!
غزه تحویل گرفتن 15 پیکر شهید از رژیم صهیونیستی را تأیید کرد
کاهش 50 درصدی سقط جنین در کشور
امشب هر دو مسیر تونل رسالت مسدود است
پیروزی و صعود فوتسال ایران مقابل تاجیکستان + گل ها
خیبر (0)- تراکتور (0) | جدال برای صدر جدول لیگ برتر
محکومیت شرکت «بادران گستران» به دو سال ممنوعیت از فعالیت در حوزه رمزارز
آغاز تولید فصل سوم «کارآگاه علوی» با حضور وحید رهبانی
افزایش فشار ترامپ بر مخالفان سیاسی
دوگانگی غرب؛ از تطهیر جولانی تا تحریم غزه
دیدار تراکتور و پرسپولیس با تماشاگر برگزار می‌شود
مذاکرات کابل-اسلام‌آباد در نشست «استانبول» بی‌نتیجه ماند
300 پرونده قتل در 6 ماه اول سال منجر به سازش شد
احضار مدیرعامل و سرپرست رسانه‌ای استقلال به کمیته اخلاق
علوی: شایعه برگزاری شهرآورد بدون تماشاگر صحت ندارد
شش کشته در آتش‌سوزی کارخانه لوازم آرایشی در ترکیه+ فیلم
افشای دخمه‌های مرگ
رشد قیمت املاک نداریم
هشدار جدی درباره بحران آب در تهران؛ محدودیت‌ها آغاز شد
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 17 آبان 1404 + جدول
هیچ تصمیمی برای حذف ارز ترجیحی کالاهای اساسی و دارو اتخاذ نشده است
جنگ 12 روزه آزمایشگاه واقعی برای تست گزاره‌های معیوب علیه ایران بود
آمار تکان‌دهنده سازمان ملل از حملات ژیم صهیونیستی به کرانه باختری
نخستین قطار باری روسیه به بندر خشک آپرین رسید + فیلم
عارف: دولت حق ندارد خلاف منویات مردم کاری کند
زندی در صدر رنکینگ جهانی تکواندو
واردات خودرو امسال به 50 هزار دستگاه هم نمی‌رسد
نبیه بری: عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی مطرح نیست
حذف 4 صفر از پول ملی کلید خورد/رفع فیلتر تلگرام منوط به جزئیات توافق است
رشد بورس در نخستین روز هفته
قیمت دلار و سایر ارزها امروز شنبه 17 آبان 1404
استراتژی بقا در عصر هوش مصنوعی
جزئیات تغییر در پرداخت کالابرگ الکترونیک
آزادی 14 زندانی جرائم غیر عمد در ایام فاطمیه با کمک خیران
4 شهر خوزستان در وضعیت بنفش
آخرین جزئیات از آزمون استخدامی قوه قضاییه
قاتل فراری کرمانشاه در تهران دستگیر شد
واکنش مشاور وزیر آموزش و پرورش به «کاهش سن ورود به مدرسه»
13 میلیون ایرانی در حوزه استخراج غیرمجاز رمز ارز فعال هستند
گالیاردی جانشین احتمالی قلعه نویی پس از 2026
کاشف ساختار مارپیچ دوگانه دی‌ان‌ای در گذشت
آغاز سکوت انتخاباتی در عراق
رودخانه تجارت، میان دو دل شرقی
دبیرکل ناتو: جنگ هسته‌ای هیچ برنده‌ای ندارد
X
آگهی تبلیغاتی