×
سیاسی
شناسه خبر : 97828
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1401/03/17 ساعت 15:59
روزانه 2000 زائر بدون روادید به عتبات خواهند رفت

روزانه 2000 زائر بدون روادید به عتبات خواهند رفت

وزیر کشور عراق گفت: دیروز دولت عراق اعلام کرد که با ورود روزانه 2000 زائر بدون روادید از گذرگاه‌های زمینی به عراق موافقت می‌کند و از هفته آینده نیز مکانیزم لازم برای این کار انجام خواهد گرفت.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: احمد وحیدی وزیر کشور پس از دیدار با عثمان الغانمی همتای عراقی خود که پیش از ظهر امروز در محل وزارت کشور صورت گرفت، طی سخنانی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: ما امروز میزبان وزیر محترم کشور عراق بودیم و در جلسه، درباره موضوعات متنوع از جمله درباره مسائل مرزی، تجارت، بازارچه‌های مرزی، توسعه روابط استان‌های مرزی و موضوعات مربوط به زوار دو کشور صحبت شد. 

وی افزود: ما امروز دو تفاهم‌نامه درباره موضوعات امنیتی و در موضوع زوار و اربعین امضا کردیم و ان‌شاءالله با نظراتی خوبی که در جلسه مطرح شد بتوانیم نتایج خوبی را در مسائل تجارت و امنیت مرزی داشته باشیم و تعاملات‌مان در این حوزه افزایش یابد. 

وزیر کشور عنوان کرد: اراده طرفین بر تسهیل سفر به عتبات عالیات است و طرف عراقی قول همکاری در این زمینه را داده و ما هم برای سفر عراقی‌ها به ایران قول مساعد دادیم و همکاری خواهیم کرد.

عثمان الغانمی وزیر کشور عراق نیز طی سخنانی گفت: در جلسه امروز بحث امنیت مرزهای مشترک و بسیاری از پرونده‌های دیگر بررسی شد؛ عبور غیرقانونی از مرزها، قاچاق کالا و مواد مخدر از طریق گذرگاه‌های غیررسمی، قاچاق انسان و غیره مورد بحث قرار گرفت. همه‌گیری کرونا تاثیر منفی بر سفر میان دو کشور داشت و اکنون شاهدیم که گذرگاه‌های هوایی به روی مسافران باز شده و از این طریق، بدون روادید به عراق سفر می‌کنند. 

وی افزود: دیروز دولت عراق اعلام کرد که با ورود روزانه 2000 زائر بدون روادید از گذرگاه‌های زمینی به عراق موافقت می‌کند و از هفته آینده نیز مکانیزم لازم برای این کار انجام خواهد گرفت. به‌صورت تدریجی شاهد افزایش این تعداد نیز خواهیم بود. 

وزیر کشور عراق بیان کرد: ما می‌دانیم که سفرهای هوایی هزینه‌بردار است و عمده مسافران دو کشور مایل هستند به صورت زمینی به عتبات بروند و از هیچ کوششی برای تحقق آرزوی این زوار دریغ نمی‌کنیم. 

الغانمی گفت: یادداشت تفاهمی بین دو کشور وجود داشت و در این جلسه درباره امنیت مرزی بحث و بررسی داشتیم و بنده مکلف هستم که آن را به امضا برسانم. هم‌چنین به بحث قاچاق مواد غذایی و مواد مخدر اشاره کردیم و قرار شد دو کمیته از سوی دو کشور تشکیل شود که مفاد این یادداشت تفاهم را دنبال کنند. 

وی ادامه داد: سال‌های اخیر سابقا یادداشتی درباره سفر اربعین وجود داشت و نکات کلی در آن آمده بود اما به خاطر بحث کرونا که جهان را فراگرفت، اجرای آن تعلیق شده بود اما با پایان یافتن کرونا مجددا این یادداشت تفاهم اجرا می‌شود. 


تسنیم
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
میلیون‌ها نفر حس بویایی خود را از دست داده‌اند
از دیابت بی مزه چه می دانید؟
خوردنی محبوب کاهش کلسترول را بشناسید
خطر آلودگی پلاستیکی برای قلب و عروق
انقلابی جدید در درمان پیرچشمی
جمع‌آوری 115 هزار خودروی چینی از بازار
درخواست 20 کشور اروپایی برای استرداد مهاجران غیرقانونی افغان
مرشایمر: تاماهاوک چاره مشکلات اوکراین نیست
اعتراضات در وین علیه جنگ اوکراین
مخالفت قطر با اقدامات رژیم صهیونیستی در غزه، قدس و جولان اشغالی
افت شدید ورودی آب به سدها
183 هزار میلیارد تومان خسارت خاموشی در سال گذشته
وزیر کشور: خسارت خودروهای آسیب‌دیده در جنگ 12 روزه پرداخت می‌شود
مخالفت دولت لبنان با خواسته کاخ‌سفید درباره آینده حزب الله
مدودف: زلنسکی تحت هیچ شرایطی پیروز نخواهد شد
هشدار حزب‌الله: هر گونه کانال مذاکراتی با رژیم صهیونیستی مسدود خواهد شد!
وزیر آموزش و پرورش نیز به پویش «بساز مدرسه» پیوست
نامه به سران قوا‌؛ 95 میلیارد دلار ارز صادراتی بازنگشته است
احتمال سقوط قیمت نفت به 55 دلار
عکس های منتخب ایران، شنبه 26 مهر 1404
هاشمیان: نتیجه دیدار با خیبر عادلانه نبود
نتانیاهو با بازگشایی گذرگاه رفح مخالفت کرد
درویش استعفا کرد
احتمال دیدار ترامپ با رئیس کره شمالی قوت گرفت
ایران اقدام رژیم صهیونیستی در نقض آتش‌بس در غزه و کشتار زنان و کودکان را محکوم کرد
​​​​​​​نامه روسیه، ایران و چین درباره خاتمه قطعنامه 2231 به سازمان ملل
هاشمیان در آستانه برکناری !
هوای ناسالم تهران در روزهای آینده
پیام غریب آبادی درمورد دیپلماسی ایران و همگرایی کشورهای مستقل در دفاع از حاکمیت قانون
اعتراض به ترامپ هم‌زمان با هجدهمین روز از تعطیلی دولت
معاون رئیس‌جمهور: تعطیلی پنجشنبه‌ها فعلاً ممکن نیست
جدول لیگ برتر در هفته هفتم پس از بازی پرسپولیس
پایان 10 سالگی برجام در آینه رسانه‌های اروپا
اوربان: دیدار پوتین-ترامپ، شانس توافق درباره اوکراین را افزایش می‌دهد
آغاز بازگشایی گذرگاه رفح از دوشنبه
پزشکیان: در کنار رسیدگی به تخلفات افراد، اجازه ندهیم حقوق او تضییع شود
2-0 | سیتی بدون رودری هم درخشان است
بزرگداشت استاد محمود فرشچیان در وین؛ شاعر رنگ و عشق در خاطره‌ها ماندگار خواهد ماند
رایزنی تلفنی وزیر خارجه مصر با عراقچی، گروسی و ویتکاف
خیبر (2)- پرسپولیس (1) | پرسپولیس در دقیقه 97 تسلیم خیبر شد + خلاصه بازی
1-0 | پیکان هم در برابر آلومینیوم شکست خورد+ خلاصه بازی
کشته و زخمی شدن 210 تن در حملات پاکستان به اسپین‌بولدک افغانستان
واگذاری سایپا رسما کلید خورد
47 بار نقض آتش بس در غزه از سوی رژیم صهیونیستی
عارف: المپیک 2028 فرصت حیثیتی برای کشورمان است
چرا برای پرونده نیشکر هفت‌تپه کیفرخواست جدید صادر شده است؟
برقراری پرواز رشت- آستراخان از فردا
پیروزی پرگل تیم فوتبال نوجوانان مقابل قرقیزستان در بیشکک
زلزله‌ای به بزرگی 6.2 ریشتر جنوب فیلیپین را لرزاند
حمله پهپادی رژیم اسرائیل به جنوب لبنان
X
آگهی تبلیغاتی