×
سیاسی
شناسه خبر : 97689
تاریخ انتشار : جمعه 1401/03/13 ساعت 12:07
سفری که بی‌آبرویی و عدم استقلال آژانس را جار می‌زند!

نورنیوز بررسی کرد؛

سفری که بی‌آبرویی و عدم استقلال آژانس را جار می‌زند!

گزارش منفی آژانس و متن قطعنامه پیشنهادی آمریکا و اروپا و اکنون سفر گروسی به فلسطین اشغالی نشان می‌دهد که مجموعه این اقدامات با رویکردی سیاسی و برای خوشایند دولت جعلی اسرائیل که بزرگترین متخلف در فعالیت‌های هسته‌ای جهان است صورت گرفته است.

نورنیوز ـ گروه سیاسی: «رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی روز پنجشنبه به فلسطین اشغالی سفر کرده و قرار است امروز جمعه 13 خردادماه با «نفتالی بنت» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی پیرامون برنامه هسته‌ای ایران دیدار و گفتگو کند.

این سفر و ملاقات در حالی در آستانه نشست فصلی شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی صورت می‌گیرد که سه روز پیش خبرگزاری رویترز با انتشار پیش‌نویس قطعنامه ضدایرانی تهیه شده از سوی ایالات متحده و سه کشور اروپایی برای طرح در این نشست، عملا سناریوی تشدید فشارها بر ایران را کلید زد.

طرح ادعای دروغین «سرقت اسناد محرمانه آژانس بین‌المللی اتمی از سوی ایران» توسط روزنامه آمریکایی وال‌استریت ژورنال که با نمایش تبلیغاتی نفتالی بنت تکمیل شد نیز فاز دیگری از این سناریو بود که طی چند روز گذشته سعی کرد فضا را برای طرح قطعنامه ضد ایرانی در نشست شورای حکام فراهم کند.

سفر سوال برانگیز رافائل گروسی به سرزمین‌های اشغالی اما ابهام‌های قابل توجهی در محافل سیاسی و رسانه‌ای ایجاد کرده است، چه، دشمنی رژیم صهیونیستی با ملت ایران و عاملیت این رژیم در ترور دانشمندان و خراب‌کاری در صنعت هسته‌ای کشورمان کاملا روشن است.

مدیرکل آژانس نیز حتما به تبعات منفی این اقدام در آستانه برگزاری شورای حکام آژانس که قرار است گزارش گروسی در مورد برنامه هسته‌ای ایران را بررسی کند آگاه است و می‌داند که این سفر شبهه جدی در مورد استقلال آژانس و فاصله گرفتن از رویه فنی-حقوقی ایجاد خواهد کرد.

بدیهی است؛ به جان خریدن اتهام سنگین «عدم رعایت اصل بی‌طرفی» و «ضربه زدن به حیثیت آژانس» از سوی گروسی حتما باید مابه‌ازای قابل توجهی برای او داشته باشد.

به هر شکل؛ رافائل گروسی باید پاسخ دهد که اولا رایزنی و مشورت با رژیمی که خود متهم ردیف اول فعالیت‌های هسته‌ای غیرقانونی در جهان است با چه توجیهی انجام شده است و ثانیا رژیم صهیونیستی که خود به خرابکاری در تاسیسات هسته‌ای و ترور دانشمندان ایرانی معترف است، چه نقشی در تهیه گزارش مغرضانه اخیر گروسی علیه ایران داشته است؟

پاسخ این سوالات و سوالات بسیار دیگر البته از پیش روشن است، چنانچه این سفر به روشنی دلیل عدم واکنش آژانس به اقدامات مخرب رژیم صهیونیستی علیه تاسیسات هسته‌ای و ترور دانشمندان ایرانی را که مطابق اساس‌نامه آژانس جزو وظایف ذاتی آن محسوب می‌شود، مشخص می‌کند.

گزارش منفی آژانس و متن قطعنامه پیشنهادی آمریکا و اروپا و اکنون سفر گروسی به فلسطین اشغالی نشان می‌دهد که مجموعه این اقدامات با رویکردی سیاسی و برای خوشایند دولت جعلی اسرائیل که بزرگترین متخلف در فعالیت‌های هسته‌ای جهان است صورت گرفته است.

حال با این وجود؛ آیا هنوز جامعه جهانی می‌خواهد به گزارش‌های نهادی که جانبداری‌اش از اصلی‌ترین دشمن جمهوری اسلامی یعنی رژیم صهیونیستی را علنا تبلیغ می‌کند، اعتماد کند؟!


نورنیوز
اخبار مرتبط
سوء استفاده از حسن نیت ایران به نفع هیچکس نیست!
چهارشنبه 1401/03/18 ساعت 16:09
نورنیوز بررسی کرد؛
سوء استفاده از حسن نیت ایران به نفع هیچکس نیست!
با توجه به رفتارهای سیاسی و غیرحقوقی آژانس و سوء استفاده مدیرکل آژانس از حسن نیت ایران، مسئولیت شرایطی که در آینده ایجاد خواهد شد مستقیما متوجه شخص آقای گروسی است که باید پاسخگوی این اتفاقات باشد.
جبران لغو سفر بایدن به تل‌آویو با پاس گل گِروسی به بِنِت!
دوشنبه 1401/03/16 ساعت 21:56
نورنیوز بررسی کرد؛
جبران لغو سفر بایدن به تل‌آویو با پاس گل گِروسی به بِنِت!
سفر پرحاشیه مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به فلسطین اشغالی به فاصله چند روز قبل از برگزاری نشست شورای حکام آژانس، پاس گلی استثنایی به بنت بود که برای مشخص شدن مابه‌ازای آن برای گروسی باید منتظر ماند.
نمایش مضحکی که حماقت نفتالی بنت پشت پرده آن را لو داد!
جمعه 1401/03/13 ساعت 20:58
نورنیوز بررسی کرد؛
نمایش مضحکی که حماقت نفتالی بنت پشت پرده آن را لو داد!
رژیم صهیونیستی بارها به تصریح و تلویح اعلام کرده که علیه برنامه هسته‌ای ایران دست به اقدامات مخرب زده و دانشمندان ایرانی را به شهادت رسانده است. جالب‌تر اینکه نفتالی بنت با این حجم از جنایت، در ملاقات با گروسی مدعی پیگیری گزینه دیپلماتیک شده است!
اختلاف‌نظر صهیونیست‌ها در مورد اثرات مذاکرات وین
پنج‌شنبه 1401/03/12 ساعت 12:40
نورنیوز بررسی کرد؛
اختلاف‌نظر صهیونیست‌ها در مورد اثرات مذاکرات وین
رفتارهای تحریک‌آمیز و ناپخته رژیم صهیونیستی که تداوم آن به‌دلیل هزینه‌های بالایی که برای امنیت این رژیم دارد حتی در هیئت حاکمه صهیونیست‌ها نیز با مخالفت‌های جدی روبروست و نه تنها کمکی به تغییر وضعیت موجود نخواهد کرد بلکه به‌دلیل ماهیت خصمانه آن، موجب افزایش تنش و رخدادهای غیرقابل پیش‌بینی در منطقه خواهد شد.
اکران ویژه نمایش‌های کپی‌برداری شده نفتالی بنت برای جو بایدن
چهارشنبه 1401/03/11 ساعت 18:53
نورنیوز بررسی کرد؛
اکران ویژه نمایش‌های کپی‌برداری شده نفتالی بنت برای جو بایدن
ماهیت جنجال رسانه‌ای وال‌استریت ژورنال و نفتالی بنت که دارای کوچکترین ارزش حقوقی نیست، دقیقا ادامه نمایش‌های مضحک نتانیاهو است که این‌بار در قالبی کپی‌برداری شده اجرا می‌شود.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
پرونده اپستین دوباره خبرساز شد: چامسکی و گیتس در کانون توجه
اتهام شدید ماهاتیر محمد به آمریکا: «نسل‌کشی در حال وقوع است»
بارش‌های گسترده و کاهش دما؛ دو سامانه بارشی معادل 6 برابر باران پاییز کشور
واکنش تند نوه عزالدین قسام به تهدید وزیر افراطی رژیم صهیونیستی
ادامه ممنوعیت فعالیت الجزیره در رام الله
محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمالی
دستور صریح رئیس جمهور برای حل مشکل میدان نفتی آزادگان
هشدار سرعت لحظه‌ای در جاده‌ها؛ رانندگان مراقب باشید!
تنها 29 درصد صهیونیست‌ها احساس امنیت می‌کنند
هوای تهران دوباره آلوده شد
غرب برای مداخله و تاثیرگذاری بر انتخابات دومای دولتی روسیه تلاش می کند
اظهارات بحث‌برانگیز درباره آرزوی مرگ ترامپ توسط زلنسکی
آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون کارشناسی ارشد 1405 تا پایان امشب
هشدار صریح روسیه به استقرار نیروی نظامی غرب در اوکراین
موافقت اروپا با ارائه کمک 90 میلیارد یورویی به اوکراین
حمله مرگبار آمریکا در آب‌های آزاد شرق اقیانوس آرام
آزمایش پهپادی که آمریکا از ایران الهام گرفت
دستور ترامپ به اوکراین برای نهایی‌کردن توافق صلح با روسیه
جدول فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون |جمعه 28 آذر
شکایت پرسپولیس از سکوهای ورزشگاه تبریز بعد از حذف در جام حذفی
برنامه مسابقات ورزشی امروز 28 آذر 1404+ جدول پخش
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 28 آذر + وضعیت استان ها
چاقی کودکان؛ خطری که در کمین نسل آینده ایرانیان است
کشفی باورنکردنی درباره بیماری‌های خودایمنی
جارد ایزاکمن کیست و چرا رئیس ناسا شد؟
نوراینفو | نکات کلیدی برای بهبود مدیریت مالی
هوش مصنوعی جدید گوگل، بهتر از ChatGPT
ویتامین‌های مهمی که هنگام بارداری مانع پوسیدگی دندان‌های کودکان می‌شود
قرارداد اسرائیل و آلمان برای سیستم دفاعی «آرو 3»
تیم ملی فوتبال مراکش قهرمان جام کشورهای عربی شد
توقف پروازها در بندرعباس به دلیل طوفان شدید
واکنش ایران به اشغالگری اسرائیل در سوریه
تحلیل دقیق الجزیره از جنگ 12 روزه
سازمان ملل : اسرائیل از نقض حاکمیت سوریه خودداری کند
سخنگوی داعش خراسان بازداشت شد+ جزئیات دستگیری
هشدار درباره افزایش مصرف گاز با برودت هوا
تلاش سران اروپا برای توافق بر سر بلوکه کردن دارایی‌های روسیه
ترخیص 4 میلیون تن نهاده دامی/ شرایط برای استمرار تولید فراهم است
هفته نوزدهم لیگ برتر فوتسال؛ گیتی‌پسند صدرنشینی را حفظ کرد
کری‌خوانی اسکوچیچ برای پرسپولیس؛ خدا پاسخ شادی‌های تحریک‌آمیزتان را داد
اشغال سوریه توسط اسرائیل صدای فرانسه و انگلیس را در آورد
هشدار احتمال وقوع طوفان و سیلاب در بوشهر
نورنما | گرفتار شدن گوسفندها زیر برف
واکنش دیوان کیفری بین‌المللی به تحریم آمریکا علیه دو قاضی
سقوط هواپیما در ایالت کارولینای شمالی آمریکا
پزشکیان: آن‌چه را که می‌نویسیم، عمل می‌کنیم
24 کشته و زخمی در واژگونی مرگبار اتوبوس در محور اصفهان–نطنز + شناسایی هویت 9 جان‌باخته
میامی؛ میزبان مرحله دوم مذاکرات آتش‌بس غزه
نورنما | دلی به وسعت دریا،زیر باران رحمت الهی!
یورش شهرک نشینان به مسجدالاقصی
X
آگهی تبلیغاتی