×
سیاسی
شناسه خبر : 97689
تاریخ انتشار :

نورنیوز بررسی کرد؛

سفری که بی‌آبرویی و عدم استقلال آژانس را جار می‌زند!

گزارش منفی آژانس و متن قطعنامه پیشنهادی آمریکا و اروپا و اکنون سفر گروسی به فلسطین اشغالی نشان می‌دهد که مجموعه این اقدامات با رویکردی سیاسی و برای خوشایند دولت جعلی اسرائیل که بزرگترین متخلف در فعالیت‌های هسته‌ای جهان است صورت گرفته است.

نورنیوز ـ گروه سیاسی: «رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی روز پنجشنبه به فلسطین اشغالی سفر کرده و قرار است امروز جمعه 13 خردادماه با «نفتالی بنت» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی پیرامون برنامه هسته‌ای ایران دیدار و گفتگو کند.

این سفر و ملاقات در حالی در آستانه نشست فصلی شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی صورت می‌گیرد که سه روز پیش خبرگزاری رویترز با انتشار پیش‌نویس قطعنامه ضدایرانی تهیه شده از سوی ایالات متحده و سه کشور اروپایی برای طرح در این نشست، عملا سناریوی تشدید فشارها بر ایران را کلید زد.

طرح ادعای دروغین «سرقت اسناد محرمانه آژانس بین‌المللی اتمی از سوی ایران» توسط روزنامه آمریکایی وال‌استریت ژورنال که با نمایش تبلیغاتی نفتالی بنت تکمیل شد نیز فاز دیگری از این سناریو بود که طی چند روز گذشته سعی کرد فضا را برای طرح قطعنامه ضد ایرانی در نشست شورای حکام فراهم کند.

سفر سوال برانگیز رافائل گروسی به سرزمین‌های اشغالی اما ابهام‌های قابل توجهی در محافل سیاسی و رسانه‌ای ایجاد کرده است، چه، دشمنی رژیم صهیونیستی با ملت ایران و عاملیت این رژیم در ترور دانشمندان و خراب‌کاری در صنعت هسته‌ای کشورمان کاملا روشن است.

مدیرکل آژانس نیز حتما به تبعات منفی این اقدام در آستانه برگزاری شورای حکام آژانس که قرار است گزارش گروسی در مورد برنامه هسته‌ای ایران را بررسی کند آگاه است و می‌داند که این سفر شبهه جدی در مورد استقلال آژانس و فاصله گرفتن از رویه فنی-حقوقی ایجاد خواهد کرد.

بدیهی است؛ به جان خریدن اتهام سنگین «عدم رعایت اصل بی‌طرفی» و «ضربه زدن به حیثیت آژانس» از سوی گروسی حتما باید مابه‌ازای قابل توجهی برای او داشته باشد.

به هر شکل؛ رافائل گروسی باید پاسخ دهد که اولا رایزنی و مشورت با رژیمی که خود متهم ردیف اول فعالیت‌های هسته‌ای غیرقانونی در جهان است با چه توجیهی انجام شده است و ثانیا رژیم صهیونیستی که خود به خرابکاری در تاسیسات هسته‌ای و ترور دانشمندان ایرانی معترف است، چه نقشی در تهیه گزارش مغرضانه اخیر گروسی علیه ایران داشته است؟

پاسخ این سوالات و سوالات بسیار دیگر البته از پیش روشن است، چنانچه این سفر به روشنی دلیل عدم واکنش آژانس به اقدامات مخرب رژیم صهیونیستی علیه تاسیسات هسته‌ای و ترور دانشمندان ایرانی را که مطابق اساس‌نامه آژانس جزو وظایف ذاتی آن محسوب می‌شود، مشخص می‌کند.

گزارش منفی آژانس و متن قطعنامه پیشنهادی آمریکا و اروپا و اکنون سفر گروسی به فلسطین اشغالی نشان می‌دهد که مجموعه این اقدامات با رویکردی سیاسی و برای خوشایند دولت جعلی اسرائیل که بزرگترین متخلف در فعالیت‌های هسته‌ای جهان است صورت گرفته است.

حال با این وجود؛ آیا هنوز جامعه جهانی می‌خواهد به گزارش‌های نهادی که جانبداری‌اش از اصلی‌ترین دشمن جمهوری اسلامی یعنی رژیم صهیونیستی را علنا تبلیغ می‌کند، اعتماد کند؟!


نورنیوز
اخبار مرتبط
سوء استفاده از حسن نیت ایران به نفع هیچکس نیست!
چهارشنبه 1401/03/18 ساعت 16:09
نورنیوز بررسی کرد؛
سوء استفاده از حسن نیت ایران به نفع هیچکس نیست!
با توجه به رفتارهای سیاسی و غیرحقوقی آژانس و سوء استفاده مدیرکل آژانس از حسن نیت ایران، مسئولیت شرایطی که در آینده ایجاد خواهد شد مستقیما متوجه شخص آقای گروسی است که باید پاسخگوی این اتفاقات باشد.
جبران لغو سفر بایدن به تل‌آویو با پاس گل گِروسی به بِنِت!
دوشنبه 1401/03/16 ساعت 21:56
نورنیوز بررسی کرد؛
جبران لغو سفر بایدن به تل‌آویو با پاس گل گِروسی به بِنِت!
سفر پرحاشیه مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به فلسطین اشغالی به فاصله چند روز قبل از برگزاری نشست شورای حکام آژانس، پاس گلی استثنایی به بنت بود که برای مشخص شدن مابه‌ازای آن برای گروسی باید منتظر ماند.
نمایش مضحکی که حماقت نفتالی بنت پشت پرده آن را لو داد!
جمعه 1401/03/13 ساعت 20:58
نورنیوز بررسی کرد؛
نمایش مضحکی که حماقت نفتالی بنت پشت پرده آن را لو داد!
رژیم صهیونیستی بارها به تصریح و تلویح اعلام کرده که علیه برنامه هسته‌ای ایران دست به اقدامات مخرب زده و دانشمندان ایرانی را به شهادت رسانده است. جالب‌تر اینکه نفتالی بنت با این حجم از جنایت، در ملاقات با گروسی مدعی پیگیری گزینه دیپلماتیک شده است!
اختلاف‌نظر صهیونیست‌ها در مورد اثرات مذاکرات وین
پنج‌شنبه 1401/03/12 ساعت 12:40
نورنیوز بررسی کرد؛
اختلاف‌نظر صهیونیست‌ها در مورد اثرات مذاکرات وین
رفتارهای تحریک‌آمیز و ناپخته رژیم صهیونیستی که تداوم آن به‌دلیل هزینه‌های بالایی که برای امنیت این رژیم دارد حتی در هیئت حاکمه صهیونیست‌ها نیز با مخالفت‌های جدی روبروست و نه تنها کمکی به تغییر وضعیت موجود نخواهد کرد بلکه به‌دلیل ماهیت خصمانه آن، موجب افزایش تنش و رخدادهای غیرقابل پیش‌بینی در منطقه خواهد شد.
اکران ویژه نمایش‌های کپی‌برداری شده نفتالی بنت برای جو بایدن
چهارشنبه 1401/03/11 ساعت 18:53
نورنیوز بررسی کرد؛
اکران ویژه نمایش‌های کپی‌برداری شده نفتالی بنت برای جو بایدن
ماهیت جنجال رسانه‌ای وال‌استریت ژورنال و نفتالی بنت که دارای کوچکترین ارزش حقوقی نیست، دقیقا ادامه نمایش‌های مضحک نتانیاهو است که این‌بار در قالبی کپی‌برداری شده اجرا می‌شود.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
بورسا در محاصره آتش
نورنما | الگوگیری دختر کوچولو از خانم سحر امامی
تاخیر در اعزام، به مرگ کودک عقرب گزیده منجر شد
حمله نظامیان صهیونیست به کشتی حنظله
ارتش: در خط مقدم دفاع از ملت ایستاده‌ایم
قول رئیس دادگستری سیستان و بلوچستان درباره قطع دست گروهک جیش‌الظلم از منطقه +عکس و فیلم
ابهام استراتژیک در دیپلماسی هسته‌‌‌ای ایران
جریان های جدید سیاسی و نظامی در غرب آسیا
اولین سفر دریایی زائران اربعین از بندر خرمشهر به بصره جمعه شروع می‌شود
زمان و مکان مسابقه سوپرجام 1403 مشخص شد
همدلی مردم انگلیس با فلسطینیان افزایش یافت
اعدام 2 عضو گروه منافقین در تهران +تصاویر
روبیو: ترامپ پلیس جهان است!
احتمال ادامه تعطیلی چهارشنبه‌ها تا پایان تابستان
تجربه تعامل ایران و تروئیکای اروپا در پرونده هسته‌ای
استفاده از موبایل برای نمایندگان در صحن مجلس ممنوع شد
مسئله آب در ایران و گسست قدرت
مجلس با دوفوریت لایحه مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع در فضای مجازی موافقت کرد
ماکرون: فلسطین باید اسرائیل را به رسمیت بشناسد!
موج محکومیت علمای اهل سنت در پی حادثه تروریستی دیروز زاهدان
پایان بازی دوستانه منچستریونایتد 2 - وستهم 1 + خلاصه بازی
ایران‌نما | معرفی جاذبه‌های گردشگری شهرهای ایران(58) «برزُک»
روایت پزشکیان از حمله اسرائیل به شورای عالی امنیت ملی +فیلم
ولایتی: دشمنان با طرح دالان زنگه‌زور در پی تهدید تمامیت ارضی هستند
اینترنت و تماس ارزان اربعینی فقط با ثبت‌نام در سماح!
نوراینفو | سالروز عملیات افتخارآفرین مرصاد
پرداخت مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی از فردا آغاز می‌شود +جدول زمان واریز برای دهک‌ها
وزیر علوم: مدت دوره‌ی کارشناسی سه ساله می‌شود
رئیس مجلس: تروریسم در زاهدان انتقام دشمن از مقاومت مردم ایران بود
وضعیت آب و هوا امروز یکشنبه 5 مرداد 1404+ وضعیت استان‌ها
کسب 3 طلا و یک نقره توسط تیم ایران در المپیاد جهانی زیست‌شناسی
انتقاد درویش از زنوزی؛ اگر حق با شماست، چرا دنبال مصالحه‌اید؟
سرژ اوریه در آستانه پیوستن به پرسپولیس+ عکس
تکذیب شایعات پرآبی سدهای تهران:/وضعیت منابع آبی بحرانی است
رژیم صهیونیستی تهدید کرد؛ کشتی «حنظله» را توقیف می کنیم
کریستیانو رونالدو همچنان در رتبه اول پردرآمدترین فوتبالیست‌ های جهان
احداث سازه مجاور برج آزادی بدون تایید میراث فرهنگی!
تخت‌روانچی: غنی‌سازی باید جزء جدایی‌ناپذیر هر توافقی باشد/مذاکره باید برد-برد باشد
ورود 117 کامیون کمک بشردوستانه به نوار غزه
سردار ابن‌رضا جانشین وزیر دفاع شد
نورنما | کودکان چه نقشی در جنگ دارند؟
یک کفش کتانی، راز سرقت میلیاردی در تهران را فاش کرد
اربعین زنان؛ کنشگری خیر دینی زنان ایرانی عراقی در آیین پیاده‌روی اربعین
امیدی تازه در درمان تومورهای مقاوم
عکس های منتخب ایران، شنبه 4 مرداد 1404
چرخش خطرناک قدرت؛ از دوحزبی‌گری تا فاشیسم
دوربین‌ شهروندان راست می‌گوید یا آمار و تحلیل دولت؟
زلزله 4.7 ریشتری در عسلویه/ تاسیسات نفت و گاز آسیبی ندیدند
قدرت‌نمایی هواوی با رونمایی از سیستم پیشرفته‌تر از انویدیا
چگونه با پویش «کلیک امن» پلیس فتا گرفتار کلاهبرداران اینترنتی نشویم؟
X
آگهی تبلیغاتی