×
سیاسی
شناسه خبر : 97652
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1401/03/11 ساعت 18:53
اکران ویژه نمایش‌های کپی‌برداری شده نفتالی بنت برای جو بایدن

نورنیوز بررسی کرد؛

اکران ویژه نمایش‌های کپی‌برداری شده نفتالی بنت برای جو بایدن

ماهیت جنجال رسانه‌ای وال‌استریت ژورنال و نفتالی بنت که دارای کوچکترین ارزش حقوقی نیست، دقیقا ادامه نمایش‌های مضحک نتانیاهو است که این‌بار در قالبی کپی‌برداری شده اجرا می‌شود.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: نفتالی بنت نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در اقدامی هماهنگ با ادعای وال‌استریت ژورنال درباره سرقت اسناد محرمانه آژانس بین‌المللی اتمی از سوی ایران و در مقام تایید آن، اسنادی با دست‌خط‌‌های غیر رسمی را در گوگل‌درایو منتشر کرد و مدعی شد که بر اساس این دست‌نوشته‌ها ایرانیان درصدد داستان‌پردازی برای فریب آژانس بین‌المللی انرژی اتمی بوده‌اند! 

مدعای نفتالی بنت تایید «سرقت اسناد از آژانس توسط  ایران» است حال آنکه مستندِ ارائه شده، سندی مجعول بوده و اصالت ندارد.

بنت که در نمایش تبلیغاتی اخیرش سعی داشت خود را معقول‌تر از نخست‌وزیر پیشین این رژیم، «بنیامین نتانیاهو» نشان دهد، اینک با انتشار تصویری که به ادعای او سندی محرمانه است، نشان داد دستِ کمی از همتای پیشین خود در نشان دادن نقاشی بمب و طنزپردازی ندارد.

ماهیت جنجال رسانه‌ای وال‌استریت ژورنال و نفتالی بنت که دارای کوچکترین ارزش حقوقی نیست، دقیقا ادامه نمایش‌های مضحک نتانیاهو است که این‌بار در قالبی کپی‌برداری شده اجرا می‌شود.

 انتشار انیمیشین در پایان گزارش نفتالی بنت نیز نشان داد که او برای تکمیل رفتارهای مضحک خود حاضر است هزینه‌های بیشتری بپردازد و نقاش‌های نتانیاهو را به انیمیشن تبدیل کند.

 دفاع ناشیانه نفتالی بنت از وال‌استریت‌ژورنال و انتشار به اصطلاح اسناد محرمانه به سرقت رفته از ایران با چاشنی طنز انیمیشن پایانی، نشان‌گر آن است که منشاء تمامی اقدامات اخیر برای ایجاد حساسیت در فعالیت هسته‌ای ایران، رژیم تروریستی و جعلی اسرائیل است که سعی دارد با «سفارش تولیدِ گزارش» به برخی رسانه‌ها و افراد حقیقی و حقوقی تا پیش از برگزاری نشست شورای حکام آژانس، فضا را به‌گونه‌ای مدیریت کند که با ایجاد موانع جدی، آمریکا را از بازگشت به برجام برحذر دارد.

در همین حال؛ انتشار جزئیات پیش‌نویس قطع‌نامه آمریکا و سه کشور اروپایی در شورای حکام علیه ایران با محوریت «همکاری ناکافی سیستماتیک ایران درباره موضوع ذرات اورانیوم یافت شده در سه سایت اعلام نشده» در رویترز را می‌توان به عنوان حلقه دیگری از زنجیره اقدامات مخرب رژیم صهیونیستی برای برهم زدن مذاکرات وین نام برد.

گرچه مردم آمریکا از اینکه منافعشان توسط صهیونیست‌ها گروگان گرفته شده دل خوشی از این رژیم ندارند اما سیاست‌مداران آمریکایی هر از چندگاه به پرداخت هزینه‌هایی تن می‌دهند که برای شهروندان آمریکایی، چنین تصمیم‌هایی جز همین معنا را نمی‌دهد.

اجابت درخواست لابی صهیونیستی برای مقاومت آمریکا در پذیرش تعهدات برجامی خود ضمن آنکه موجب طولانی شدن مذاکرات و ایجاد چالش‌های جدی در مسیر دستیابی به توافق شده، توافق پیشین را نادیده می‌گیرد و به اصطلاح حقوقی بازگشت به برجام را غیرممکن می‌سازد.

ایجاد شرایط فوق از جمله مواردی است که توانسته جو بایدن را در موقعیتی قرار دهد که برخلاف شعارهای انتخاباتی‌اش نتواند به قول خود در مقابل انتخاب کنندگانش وفادار بماند، خاصه آنکه نخست‌وزیر رژیم اشغالگر بارها در قامت سخنگوی کاخ سفید از قصد و اراده بایدن در این مورد سخن گفته و با این ترفند نشان داده است که تا چه حد بر دیپلماسی آمریکا نفوذ دارد.

شایان توجه است که درخواست ایران برای تضمین عدم خروج آمریکا از برجام به مثابه شرط جدیدی که هیچ تاثیری در تغییر ماهیت متن قبل ندارد، از سوی آمریکا به عنوان درخواستی فرابرجامی تلقی شده و با این استدلال امکان‌ناپذیر نامیده می‌شود.

این درحالی است که توافق بر حذف و تغییر یکی از بندهای توافق پیشین که ماهیت متن قبلی را به واقع تغییر می‌دهد و از منظر حقوقی متن جدیدی به شمار می‌آید، با فشار صهیونیست‌ها مورد درخواست آمریکا قرار می‌گیرد بی‌آنکه مشکلی حقوقی ایجاد کند!

این تصمیم در کنار اقدامات تروریستی و خراب‌کارانه رژیم صهیونیستی و سفارش و حمایت از نشر گزارش‌های بی‌پایه و اساس درباره فعالیت هسته‌ای ایران در حجم کم‌سابقه از سوی صهیونیست‌ها، هدفی جز بر هم زدن مذاکرات وین در آستانه اجلاس شورای حکام  آژانس ندارد و نشان می‌دهد تل‌آویو عزم خود را برای ایجاد مانع در مقابل شکل‌گیری توافق جزم کرده است.


نورنیوز
اخبار مرتبط
سوء استفاده از حسن نیت ایران به نفع هیچکس نیست!
چهارشنبه 1401/03/18 ساعت 16:09
نورنیوز بررسی کرد؛
سوء استفاده از حسن نیت ایران به نفع هیچکس نیست!
با توجه به رفتارهای سیاسی و غیرحقوقی آژانس و سوء استفاده مدیرکل آژانس از حسن نیت ایران، مسئولیت شرایطی که در آینده ایجاد خواهد شد مستقیما متوجه شخص آقای گروسی است که باید پاسخگوی این اتفاقات باشد.
جبران لغو سفر بایدن به تل‌آویو با پاس گل گِروسی به بِنِت!
دوشنبه 1401/03/16 ساعت 21:56
نورنیوز بررسی کرد؛
جبران لغو سفر بایدن به تل‌آویو با پاس گل گِروسی به بِنِت!
سفر پرحاشیه مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به فلسطین اشغالی به فاصله چند روز قبل از برگزاری نشست شورای حکام آژانس، پاس گلی استثنایی به بنت بود که برای مشخص شدن مابه‌ازای آن برای گروسی باید منتظر ماند.
سفری که بی‌آبرویی و عدم استقلال آژانس را جار می‌زند!
جمعه 1401/03/13 ساعت 12:07
نورنیوز بررسی کرد؛
سفری که بی‌آبرویی و عدم استقلال آژانس را جار می‌زند!
گزارش منفی آژانس و متن قطعنامه پیشنهادی آمریکا و اروپا و اکنون سفر گروسی به فلسطین اشغالی نشان می‌دهد که مجموعه این اقدامات با رویکردی سیاسی و برای خوشایند دولت جعلی اسرائیل که بزرگترین متخلف در فعالیت‌های هسته‌ای جهان است صورت گرفته است.
اختلاف‌نظر صهیونیست‌ها در مورد اثرات مذاکرات وین
پنج‌شنبه 1401/03/12 ساعت 12:40
نورنیوز بررسی کرد؛
اختلاف‌نظر صهیونیست‌ها در مورد اثرات مذاکرات وین
رفتارهای تحریک‌آمیز و ناپخته رژیم صهیونیستی که تداوم آن به‌دلیل هزینه‌های بالایی که برای امنیت این رژیم دارد حتی در هیئت حاکمه صهیونیست‌ها نیز با مخالفت‌های جدی روبروست و نه تنها کمکی به تغییر وضعیت موجود نخواهد کرد بلکه به‌دلیل ماهیت خصمانه آن، موجب افزایش تنش و رخدادهای غیرقابل پیش‌بینی در منطقه خواهد شد.
نظرات

آخرین اخبار
پزشکیان: ایران در دفاع از خود تردید نمی‌کند
رئیس‌جمهور کلمبیا: آمریکای لاتین باید یک صدا بایستد
اروپا برای نخستین بار آمریکا را تهدیدی برای خود خواند
هرگونه دخالت خارجی در روند انتصابات غیرقابل قبول است
240 حقوقدان ایرانی خواستار تعقیب قضایی ترامپ و دولت آمریکا شدند
دستگیری 115 نفر از اغتشاشگران در رودبار
شکست چادرملو مقابل ملوان در انزلی
خودروسازان بدون مجوز حق افزایش قیمت ندارند
سامانه بارشی تا جمعه در زنجان فعال است
زمین‌لرزه 3.2 ریشتری بار دیگر حوالی پارسیان هرمزگان را لرزاند
ذوق زدگی تروریست‌های اسرائیلی از اقدام اروپا علیه سپاه پاسداران
وزیر امور خارجه: اروپا مرتکب یک اشتباه راهبردی بزرگ شد
همتی: نتایج مثبت یکپارچه‌سازی نرخ ارز به مرور زمان خود را نشان خواهد داد
بیانیه ستاد کل نیروهای مسلح در واکنش به تروریستی اعلام شدن سپاه پاسداران
ادعای الجزیره: ایران با چین و روسیه رزمایش دریایی برگزار می‌کند
هشدار هواشناسی اردبیل: بارش برف و باران با وزش باد شدید و کاهش دما
بازداشت 65 عامل اقدامات تروریستی و تخریبگر در هرمزگان
آسوشیتدپرس مدعی شد: ایران یکشنبه و دوشنبه در تنگه هرمز رزمایش برگزار می‌کند
قیمت جدید گندم تا هفته آینده اعلام می‌شود
اقدام سیاسی و غیرقانونی اتحادیه اروپا علیه سپاه
گفتگوهای تلفنی وزیر امور خارجه ایران با وزرای خارجه منطقه
نتایج نهایی آزمون استخدامی برخی دانشگاه‌های علوم پزشکی اعلام شد
جزئیاتی از زمان اجرای مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیکی
عارف: اسامی همه جانباختگان حوادث اخیر اعلام می‌شود/مذاکره فقط با تضمین واقعی
جدول لیگ برتر پس از پایان هفته هجدهم
برف و کولاک در راه ایران + نقشه
تاکید پاکستان بر اهمیت دیپلماسی و صلح
آتش‌سوزی در شهرک صنعتی کاوش البرز 2 کشته بر جا گذاشت
ارتش اسرائیل آمار 70 هزار شهید غزه را پذیرفت
سردار وحیدی: دشمن نه می‌تواند ملت ایران را بترساند، نه فریب دهد
حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان ادامه دارد
هشدار هواشناسی درباره افزایش موج در جنوب کشور
آوردن این همه دارایی به تیررس ایران؛ اطمینان‌خاطر ترامپ از کجاست؟
خیز حسن یزدانی برای اولین طلای وزن 97 کیلوگرم
بازار معاملات همچنان کساد است
اتحادیه اروپا بسته تحریمی جدید علیه ایران تصویب کرد
از سوی سایپا؛ فروش خودرو آریا برای اولین بار آغاز شد
آغاز جشنواره فیلم فجر از پردیس ملت با یک انیمیشن
تحلیلگران: اختلال در عرضه نفت ایران با وجود حضور نظامی آمریکا بعید است
پوتین در دیدار با رئیس امارات: تحولات ایران را زیر نظر داریم
کدام آزادکاران به تیم ملی کشتی کشور دعوت شدند؟
قیمت محصولات ایران خودرو افزایش می‌یابد؟
پیام تهران به واشنگتن: تسلیم امضا نمی‌شویم
ماجرای سفر مقامات عربستان سعودی و اسرائیل به واشنگتن چیست؟
در صورت حمله به ایران، پاسخی پشیمان‌کننده می‌دهیم
تاج: ایران از جام جهانی حذف شدنی نیست
اسرائیل برای اولین بار آمار شهدای غزه در جنگ را پذیرفت
ادعاهای تکراری استارمر علیه ایران
وزیر فرهنگ: بپذیریم که میزان مصرف فرهنگی در کشور بالا نیست
تقویت عرضه اسکناس ارزی