×
سیاسی
شناسه خبر : 97624
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1401/03/11 ساعت 10:51
گزارشی از تبعیض نژادی در کاخ سفید

گزارشی از تبعیض نژادی در کاخ سفید

تارنمای پولیتیکو گزارش داد، دستکم 21 نفر از کارکنان سیاه پوست، از سال گذشته تاکنون کاخ سفید را ترک کرده و یا قصد ترک آن را دارند و افراد باقی مانده نیز به دلیل فضای کاری و فقدان حمایت از سوی مقامات ارشد و شانس اندک ارتقا احساس ناامیدی می کنند.

نورنیوزـگروه بین‌الملل: پولیتیکو نوشت: این خروج  کارکنان سیاه پوست آن قدر علنی است که به گفته یک مقام کنونی و یک مقام سابق کاخ سفید، برخی از مشاوران سیاه پوست از واژه «بلکزیت» برای توصیف آن استفاده می کنند.

اولین خروج بزرگ کارکنان سیاه پوست در دسامبر گذشته رخ داد که سخنگوی اصلی و مشاور ارشد کامالا هریس معاون جو باید رئیس جمهوری آمریکا به بهانه استخدام در شبکه خبری ام اس ان بی سی کاخ سفید را ترک کرد. تینا فلورنوی، اشلی اتینن و وینست ایوانس به همراه سدریک ریچموند رئیس روابط عمومی تاکنون کاخ سفید را ترک کرده اند.

به گفته مقامات کاخ سفید دانیل کانلی، معاون مشاور کاخ سفید و ساحارا گریفین، دستیار شورای مشاوران اقتصادی، از جمله افرادی هستند که در هفته‌های آینده قصد خروج از کاخ سفید را دارند.

این خروج دسته جمعی نگرانی هایی را دربین ناظران خارجی ایجاد کرده که در جهت متنوع سازی در رده های دولتی تلاش می کنند.

اسپنسر اورتون، رئیس مرکز مشترک مطالعات سیاسی و اقتصادی که تعداد کارمندان دولت را دنبال می‌کند، گفت: من درباره مهاجرت کارمندان سیاه‌پوست از کاخ سفید شنیده‌ام - بلکزیت - و نگران هستم. رای دهندگان سیاه پوست ۲۲ درصد از رای دهندگان به بایدن را در نوامبر ۲۰۲۰ تشکیل می دادند. ضروری است که کارمندان سیاه پوست نه تنها برای خدمت در پست های ارشد، میانی و پایین تر کاخ سفید استخدام شوند، بلکه در تصمیم گیری های مهم سیاست گذاری و پرسنلی نیز مورد توجه قرار گیرند و فرصت هایی برای پیشرفت داشته باشند.

یک مقام کاخ سفید با رد این نگرانی‌ها گفت: کارکنان سیاه پوست حدود ۱۴ درصد از کارکنان فعلی کاخ سفید را تشکیل می دهند که با سهم ملی این قشر از جامعه مطابقت دارد.

 این مقام کاخ سفید افزود: انتظار می‌رود با ورود کارکنان سیاه‌پوست بیشتری، این تعداد افزایش یابند و ۱۵ درصد از کارکنان سیاه‌پوست در سال گذشته ارتقاء یافته‌ اند.

دلایل خروج ممکن است مختلف باشد اما سه نفر از کارمندان سیاه پوست شاغل در کاخ سفید که خواسته اند نامشان فاش نشود گفته اند که این خروج ها به روحیه آنها آسیب زده و مشکلاتی که وجود داشته را پیچیده تر کرده است.

یکی از مقامات فعلی کاخ سفید گفت: ما اینجا هستیم و کارهای زیادی انجام می‌دهیم، اما تصمیم‌گیرنده نیستیم و هیچ مسیر واقعی برای تصمیم‌گیر شدن وجود ندارد. هیچ بازخورد واقعی و هیچ مسیر روشنی برای هرنوع ارتقایی وجود ندارد.

تعدادی از کارکنان سیاه پوست در برخی مصاحبه ها از این که جن اومالی دیلون معاون رئیس ستاد کارکنان کاخ سفید برای حفظ و ارتقای برخی از کارمندان سیاه پوست کاری انجام نداده ابراز نگرانی کرده اند. این درحالیست که برخی از مقامات چنین نگرانی هایی را بیجا توصیف کرده اند.

کارمندان کاخ سفید اذعان می‌کنند که حقوق‌ها که از ۴۸ هزار دلار برای یک شغل پایه در کاخ سفید شروع می‌شود، حفظ کارمندان سیاه‌پوست را در شهری با هزینه‌های بالای زندگی دشوار کرده است. دومین مقام کاخ سفید در این زمینه گفت: دستمزدها در کاخ سفید به طور سنتی چندان خوب نیست و بسیاری از سیاه‌پوستان در این پست ها از خانواده‌های ثروتمندی نیستند.

برخی از کارمندان سیاهپوست که هنوز به دولت خدمت می کنند، نگران آن هستند که  خروج همکاران شان وضعیت را بدتر کند و این خروج ها باعث شود صدای کمتری برای انعکاس دیدگاه های جامعه سیاه پوستان وجود داشته باشد. آنها معتقدند که ناکامی در حفظ این کارکنان نشان دهنده گام های اشتباه سیاسی بزرگ تر در کاخ سفید است.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
یمن: اجرای معادله «محاصره در برابر محاصره» علیه عربستان آغاز شد
ادعای مقام پاکستانی درباره تداوم مذاکرات بر سر بازگشایی تنگه هرمز و پایان درگیری‌ها
سناتور مورفی: ایران بدون هیچ امتیازی پول‌های مسدودشده را به‌دست می‌آورد
دیدار همتی با نخست‌وزیر عراق
عکس های منتخب ایران: دوشنبه 26 مرداد 1405
. تیراندازی مرگبار در جنوب اسپانیا؛ قتل‌عام اعضای یک خانواده در هوئلوا
انتقاد رئیس کمیسیون کشاورزی از ناکارآمدی و ترک فعل در وزارت جهاد کشاورزی
انفجار در غرب کابل؛ جزئیات اولیه از حادثه
ثبت‌نام 4 میلیونی دانش‌آموزان در آموزش برنامه‌نویسی و هوش مصنوعی
26 مرداد سالروز بازگشت آزادگان به میهن
وزیر کشور: هیچ چیز جای کلاس حضوری را برای دانش‌آموزان نمی‌گیرد
هشدار درباره فاجعه انسانی در غزه با نزدیک شدن به فصل زمستان
الزیدی: عراق بیشترین آسیب را از بسته شدن تنگه هرمز می‌بیند
پارادوکس ذخایر آبی و قطعی برق؛ چرا با وجود پر بودن سدها، چراغ‌ها خاموش می‌شود؟
نوراینفو | 10 راهکار ساده برای کاهش مصرف بنزین و صرفه‌جویی در هزینه‌های خودرو
راه‌اندازی قطار مسافربری اردبیل - تهران؛ جزئیات و زمان آغاز بلیت‌فروشی
معمای «لحظه هرمز»؛ راهبرد جدید ایران در نظم منطقه‌ای چیست؟
توضیح عارف درباره ماجرای عرضه بنزین با نرخ جدید
مرغ منجمد قطعه‌بندی‌شده مشمول کالابرگ شد
تکرار ادعای واهی ترامپ درباره برنامه هسته‌ای ایران
مقام ایرانی: سیاست خود را از دفاعی به کاملاً تهاجمی تغییر داده‌ایم
علی مطهری: دولت دربارۀ حجاب بی‌تفاوت نباشد
آیا کوشنر و ویتکاف با «طرح صلح» به روسیه می‌روند؟
خلع سلاح مقاومت پیش‌شرط هیچ توافقی نیست؛ اسرائیل آتش‌بس را روزانه ده‌ها بار نقض می کند
تحول در نظام ارزشیابی آموزش و پرورش؛ پایان تمرکز صرف بر آزمون نهایی
واکنش سپاه به ادعای ترامپ درباره مذاکره پشت‌پرده
فرمانده نیروی هوایی ارتش: خلبانان نهاجا در جنگ تحمیلی سوم صحنه‌های عاشورایی خلق کردند
پیش بینی قیمت دلار فردا سه شنبه 27 مرداد/ دلار سقوط می کند؟
موضع‌گیری رئیس‌جمهور لبنان درباره روابط با ایران
پزشکیان: دانش‌آموزان ما با باور و ایمان می‌توانند ایران را به سوی پیشرفت هدایت کنند
خودداری دادستان کل آمریکا از تایید عملکرد مستقل وزارت دادگستری
علت تاخیر در واریز یارانه حکمت کارت بازنشستگان نیروهای مسلح مشخص شد
پاسداران انقلاب هرگونه تهدید و تعرض را با قاطعیت تمام در هم خواهند کوبید
کتاب درسی را فقط از سامانه رسمی بخرید
نقل و انتقالات پرسپولیس با ورود کدام ستاره خبرساز شد؟
دستگیری متهم تحت تعقیب 4 فقره قتل در کرمان
مدافع ذوب‌آهن پرسپولیسی شد
چین عصب مصنوعی شنوایی ساخت
ترامپ عمان را تهدید به بمباران کرد
شرط جدید برای تمدید 5 ساله خودروهای فرسوده اعلام شد+ لینک ثبت نام
بیراهه‌های یک طرح نابهنگام
رکوردشکنی بنادر جنوبی در دل بحران؛ کریدورهای ایران پابرجا ماندند
دریاچه ارومیه در مسیر احیا؛آب 7.6 برابر شد
تلاش برای پایان جنگ غزه؛ بلر با حماس دیدار کرد
ترامپ در موقعیت غیر ممکن!
چه کسانی مالیات بیشتری می‌دهند؟
جنگ ترامپ و بی‌بی‌سی به خانواده رئیس‌جمهور رسید
سبزپوشی 92 درصد بازار سهام
انتقاد پزشکیان از تعهدات مالی دولت‌های گذشته
نورنما | لحظه حمله اسرائیل به اردوگاه آوارگان غزه از دید دوربین دختر بچه فلسطینی