×
فرهنگی
شناسه خبر : 97614
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1401/03/10 ساعت 22:30
شمخانی: آبادان از زیر آوارهای متروپل و جنگ روانی دشمن سربلند بیرون خواهد آمد

شمخانی: آبادان از زیر آوارهای متروپل و جنگ روانی دشمن سربلند بیرون خواهد آمد

مردم آبادان چون همیشه از زیر آوارهایی که دشمنان برای لطمه زدن به جان و روان انها طراحی کرده اند سربلند بیرون خواهند آمد.

نورنیوز-گروه سیاست: در مراسمی که امروز (سه‌شنبه ۱۰، خرداد ماه) با حضور اقشار مختلف مردم به ویژه خوزستانی های مقیم تهران در مسجد ولی‌عصر(عج) برگزار شد، دریابان علی شمخانی، نماینده مقام معظم رهبری و دبیر شورای عالی امنیت ملی، طی سخنانی با تسلیت به بازماندگان و داغدیدگان حادثه فروریختن متروپل، گفت: هیچ بیانی قادر به تسلی خاطر بازماندگان این حادثه تألم برانگیز نیست غیر از إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ. چگونه می‌توان با چیدن کلمات با مادری که تنها مانده و همسر و فرزندانش را از دست داده ابزار همدردی نمود؟

شمخانی ادامه داد: خانواده‌های داغدار آبادانی در این حادثه دهشتناک زیر بار دو آوار قرار گرفتند، نخست آوار فروریختن ساختمان و دیگری آوار روانی هدایت‌شده از سوی بازماندگان ورشکسته‌های سیاسی که سال‌ها قبل فاجعه سینما رکس‌ آبادان را ایجاد کردند.

دبیر شورای عالی امنیت با اشاره به مسیر صدور یک پروانه ساختمانی در کشور که دارای انسجام و سلسله مراتب مشخصی است، اظهار کرد: اگر افراد متخصص در این ساختار با رعایت اصول مهندسی و فنی و بدون اعمال نظر  تصمیم بگیرند؛ قطعا شاهد وقوع چنین حوداث تلخی نخواهیم بود.

دریابان شمخانی با اشاره به نقش کلیدی مردم در دفاع مقدس گفت مردم آبادان چون همیشه از زیر آوارهایی که دشمنان برای لطمه زدن به جان و روان آنها طراحی کرده‌اند سربلند بیرون خواهند آمد. در حالی که مسئولین محلی و ملی با حداکثر توان مشغول آوار برداری فیزیکی و در حال بررسی ابعاد فنی موثر در این حادثه بودند، آوارریزان دست به تولید و نشر حداکثری شایعات بی‌اساس به منظور تشویش اذهان مردم زدند.

او گفت: سلطنت طلب‌ها، منافقین و تجزیه طلبها با گسیل نیرو، محورهای این آوارسازی روانی هستند. آنها به کمک شبکه‌های مجازی و ماهواره‌ای وارد این معرکه شدند.

فرمانده دوران دفاع مقدس تصریح کرد، آبادان در جنگ ،حامی خرمشهر شد و اجازه نداد شهر خرمشهر سقوط کند. آبادان اجازه نداد دشمن  محاصره این شهر استرتژیک را  کامل کند. یادتان هست بسیج مردمی با محوریت سپاه آبادان، آوار جنگ را به سرعت برداشت. یکی از موارد تغییر شرایط جنگ، شکستن حصر آبادان بود.

نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی گفت: امروز آبادان همان آبادان و مردم غیور و صبور و دلاور این شهر قهرمان نیز با همان روحیه و اراده مشکلات و ناملایمات را پشت سرخواهند گذاشت.

شمخانی در پایان گفت: پس از شکست حصر آبادان، رادیو آبادان اعلام کرد: اینجا آبادان است و آبادان باقی می ماند،بدون شک مردم آبادان در انتهای این رویارویی ظالمانه نیز فریاد خواهند زد، اینجا آبادان است و آبادان باقی خواهد ماند.


نورنیوز
کلید واژگان
حادثهشمخانیآبادان
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
آغاز ساخت مسکن سازمانی
قیمت دلار و سایر ارزها امروز یکشنبه 23 آذر 1404+ جدول
تیراندازی مرگبار در جشن مذهبی یهودیان در سیدنی + فیلم تیراندازی
برکناری یک استاد ایرانی از دانشگاه آمریکا به دلیل انتقاد از رژیم صهیونیستی
تعرفه مکالمه و پیامک همراه اول 30 درصد گران شد
قوی‌ترین سامانۀ برفی در راه ایران
پرسپولیس - آلومینیوم ؛ نبرد صدرنشینی با گربه‌سیاه همیشگی
شهردار دزفول برکنار شد
بردن کودکان به ایستگاه 7 توچال می‌تواند مرگ‌آفرین باشد
رکود در بازار لوازم خانگی
سند ستاد ملی ترانزیت تصویب شد
واگذاری پلاک‌های فک شده بدون جریمه به رانندگان جدید
معمای نیکلاس
قتل هولناک کودک 13 ساله در چابهار؛ جسد پشت زندان پیدا شد
حذف ارز ترجیحی بدون برنامه، تورم شدید به‌دنبال دارد
نایب‌قهرمانی جوانان ایران با رکورد تاریخی 262 مدال
منتظر دریافت اطلاعات از مسوولان و منابع ذیربط هستیم
تابستان 1404؛ تورم بالا رفت، نفت ارزان شد
واکنش بقایی به تمرکز رژیم صهیونیستی بر کشتار کودکان با فناوری آمریکایی
تراکم جمعیت دانش‌آموزی کلاس‌های تهران 31.2 نفر
تشییع پیکر شهدای حمله تروریستی لار زاهدان + واکنش امام جمعه اهل سنت دادکان
نابغه ایرانی پدیده سال کشتی فرنگی جهان شد
مرگ تلخ دختر بچه اهوازی با گلوله سرگردان
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز یکشنبه23 آذر 1404+ جدول
تعداد تولدها در کشور به زیر یک میلیون نفر رسید
آیین رونمایی و بررسی کتاب «مسئله‌شناسی فرهنگی به روایت جریان مجدّد»
شکایت وزیر میراث فرهنگی از نمانیده مجلس
نتایج آزمون وکالت سال 1404 کانون وکلای دادگستری اعلام شد
علت فوت ستاره والیبال ایران مشخص شد + آخرین پیگیری‌های حقوقی از قطر تا تهران
اقتصاد ما و ورشکستگی اقتصاد کلان
هزینه سبد معیشت کارگران 33میلیون تومان شد
حمله پهپادی به تأسیسات سازمان ملل در سودان
سوریه؛ شکست پروژه‌ها
ادامه بارش‌ها و هشدار نارنجی هواشناسی برای 5 استان
استادِ خواندن
نزاع و درگیری خونین بر سر معامله ملک
گفتاورد سند امنیتی ملی آمریکا
2 کشته در جریان تیراندازی در یک دانشگاه آمریکا
اعتراضات سراسری در ونزوئلا علیه اقدامات آمریکا در منطقه کارائیب
امشب آخرین مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد
مداردیپلماسی | دیپلماسی همسایگی؛از سفر تا معنا
زمان واریز کالابرگ دهک‌های بعدی اعلام شد
قدیمی ترین سینمای تهران در آتش سوخت
امتناع رئیس جمهور مصر از دیدار با نتانیاهو
هوای تهران در وضعیت مطلوب
برنامه مسابقات ورزشی امروز 23 آذر 1404+ جدول پخش
وضعیت آب و هوا امروز یکشنبه23 آذر 1404+ وضعیت استانها
چین سیستم هوش مصنوعی گسترده ملی را فعال کرد
دزفول عضو مجمع شهرداران آسیایی شد
نشستن اشتباه، علت کمر درد
X
آگهی تبلیغاتی