×
فرهنگی
شناسه خبر : 97596
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1401/03/10 ساعت 17:20
موج‌سواری بیگانگان بر سوگ ملی ایرانیان

نورنیوز بررسی کرد؛

موج‌سواری بیگانگان بر سوگ ملی ایرانیان

تلاش برای انحصاری نمودن موضوعات ملی که همه مردم نسبت به آن حساس و متعهد هستند ضمن انکه انسجام ملی به عنوان شالوده نشاط اجتماعی در ایران را هدف گرفته نمی تواند از سر دلسوزی و تلاش برای اصلاح رویه های غلط و حتی مبارزه با فساد باشد.

نورنیوز ـ گروه جامعه: ساعت ۱۲:۴۰ دقیقه روز دوشنبه دوم خرداد قسمت‌هایی از ساختمان متروپل آبادان فروریخت و به خبر اول رسانه‌های کشور تبدیل شد. خبری که تاثر و اندوه عموم مردم ایران را برانگیخت.

در این میان رسانه‌های معاند طبق رویه خود این اتفاق را دستمایه تهییج احساسات مردم داغدار قرار دادند و با پوشش عجیب و غریب این حادثه تلاش کردند از این حادثه یک بحران سیاسی خلق کنند.

تنها یکی از صفحات رسانه‌های بیگانه در پنج روز اول این اتفاق ۸۰ پست اینستاگرامی درباره ریزش ساختمان متروپل منتشر کرده است که در هیچکدام از آن‌ها خبری از کمک‌های مردم، نیروهای امدادی و پیگیری‌های مسئولین وجود ندارد. هیچکدام از این رسانه‌ها به کارگرانی که از شرکت نفت مرخصی گرفته‌اند تا در کنار نیروهای امدادی به آواربرداری کمک‌ کنند یا خانواده‌هایی که هر روز برای نیروهای اعزامی غذا و امکانات لازم تهیه می‌کنند اشاره‌ای نکرده‌اند.

حقیقت آن است که از همان لحظه انتشار خبر مسئولین کشوری و استانی در عالی‌ترین سطح برای پیگیری موضوع وارد عمل شدند. وزیر کشور با حضور در محل حادثه از عملیات آوار برداری بازدید کرد و بلافاصله جلسه اضطراری کمیته بحران را با حضور مقامات کشوری و استانی برگزار نمود.

وی بیش از ۴ شبانه روز محل حادثه را ترک نکرد و در مسجدی نزدیک ساختمان متروپل از نزدیک بر عملیات امداد رسانی نظارت نمود

صرف نظر از تخلفات افراد و مسئولین سابق پروژه متروپل که باید بدون اغماض و با شدت عمل به اعمال خلافشان رسیدگی شود،تلاش رسانه های معاند برای تبدیل کردن این فاجعه به موضوعی برای حمله ناجوانمردانه به نظام و مسئولین کشور از موضوعاتی است که نشان از رفتار غیرحرفه ای و جهت دار رسانه های مدعی بی طرفی دارد. در حالی که تنها یک فقره مقایسه رفتار دولتی‌های ایران در این واقعه با حادثه فروریختن ساختمان دوازده طبقه میامی آمریکا نشان می‌دهد که اتفاقا مسئولین ایران بیش از آنچه این رسانه‌ها وانمود می‌کنند پیگیر عوامل و دلایل این حادثه هستند.

نکته مهمی که باید رسانه‌‌ها بدانند این است که موضوع ساختمان متروپل و غم مردم آبادان یک سوگ ملی است. همچنان که مردم سراسر کشور و با هر تفکری خود را در این غم شریک می‌دانند، هر نوع دو قطبی سازی جامعه در این رخداد غم بار سو استفاده از این حادثه است.

مسلما آنچه به تسریع  روند امداد رسانی و آواربرداری از مخروبه های متروپل با  وسعت و حساسیت قابل توجه آن کمک می کند، فراهم کردن فضای آرامش و همدلی و همراهی مردم است که با ایجادشرایط مناسب برای امدادرسانان و متخصصان مهیا می‌شود. از این رو جریان‌هایی که به دنبال ایجاد دو قطبی در این مسئله هستند را نمی‌توان دلسوز مردم و همدرد با عزاداران آبادان دانست.

در طی این مدت پوشش‌ گسترده و انتشار خبرهای منفی و تهییج احساسات پاک داغداران که جهت گیری ضدملی آن کاملا آشکار است و هیچ نشانه ای از دلسوزی وهمدلی با ایران و ایرانی در آن دیده نمی شود به روشنی از ماهیت کاملا مغرضانه این اقدامات پرده برداشت.  جریاناتی که در داخل و خارج سعی کرده و می کنند که از این رخداد تلخ بستری برای نمایش چهره‌ای ناکارآمد از نظام اسلامی فراهم کنند حتی به  مراسم سوگواری مردم متدین آبادان برای قربانیان متروپل که به درخواست امام جمعه این شهر برگزار شد نیز رحم نکردند و با بی احترامی به مردم عزادار که در گرمای این روزهای آبادان برای بزرگداشت همشهریان فقید خود گرد هم آمدند توهین و تعرض کردند.

اینگونه فضاسازی ها و تلاش برای انحصاری نمودن موضوعات ملی که همه مردم نسبت به آن حساس و متعهد هستند ضمن انکه انسجام ملی به عنوان شالوده نشاط اجتماعی در ایران را هدف گرفته نمی تواند از سر دلسوزی و تلاش برای اصلاح رویه های غلط و حتی مبارزه با فساد باشد.

مردم ایران با نثار خون خود آبادان را از محاصره سربازان بعثی خارج کردند و نشان پرافتخار فتح را بر بلندای نخلهای استوار این دیار قهرمان آویختند.

امروز هم چون همه سالهای گذشته آبادان و مردم خون گرم و صمیمی آن درقلب هموطنانشان جای دارند و سوگ و دردشان را برجان خود حس می کنند.

آبادن به قیم و دلسوز بیگانه نیاز ندارد.


نورنیوز
کلید واژگان
ایرانآبادانمتروپل
نظرات

آخرین اخبار
جنگ خاورمیانه ذخایر موشکی آمریکا را به شکل نگران‌کننده‌ای تخلیه کرده است
بقائی نسبت به استفاده از موشک جدید بالستیک در حمله به ورزشگاه لامرد واکنش داد
ادامه حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/ حمله دشمن متجاوز به آبادان و خرمشهر
پنتاگون تلفات نیروهای آمریکایی در جنگ با ایران را مخفی می‌کند
عامل تیراندازی در وردآورد دستگیر شد
اعدام عامل آتش‌زدن مکان نظامی در اغتشاشات
واکنش فرمانده هوافضای سپاه به اظهارات اخیر وزیر جنگ آمریکا
حسین رضازاده: پشت ایران به مردم و نیروهای مسلح گرم است
نخست‌وزیر استرالیا: ما می‌خواهیم شاهد کاهش تنش در خاورمیانه باشیم
حمله سایبری حنظله به شرکت های طراح سامانه‌های یکپارچه پدافند هوایی رژیم اسرائیل
ایران برای نشست اضطراری به یونسکو پیشنهاد داد
پیوستن رئیس قوه قضاییه به پویش «جانفدا برای ایران»
گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و فیلیپین
آخرین وضعیت جاده های شمالی کشور
اعتراض مجله آتلانتیک: چرا ترامپ جهش قیمت بنزین را پیش‌بینی نکرده بود؟
توزیع نهال رایگان در 22 بوستان پایتخت در روز طبیعت
هشدار سونامی برای چندین کشور در پی زلزله شدید دریای ملوک اندونزی
فرمانده کل ارتش: درصورت اقدام دشمن به عملیات زمینی یک نفر هم نباید جان سالم به در ببرد
ادامه حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/ محدوده غرب قم دو مرتبه مورد هدف قرار گرفت
آغاز پویش نهال امید در سراسر ایران
گفتگوی تلفنی عراقچی با همتای ویتنامی خود در خصوص تحولات منطقه
مهمترین چالش ترامپ؛ پایان گزینه های اقدام در برابر تهران‌
حمله حزب الله لبنان با پهپادهای انتحاری به شهرک‌های اسرائیلی
هاآرتص: ارتش اسرائیل تا آستانه فروپاشی رفته است
نحوه فعالیت بانک های کشور از 15 فروردین ماه اعلام شد
سفیر پیشین آمریکا در ناتو: نمی‌دانم چرا باید فکر کنیم که در امنیت بیشتری از گذشته هستیم
اگر تنگه هرمز تا پایان آوریل بسته بماند چه می‌شود؟
سپاه: یک فروند پهپاد هرمس 900 در آسمان شیراز منهدم شد
نجباء: هیچ مذاکره‌ای را نمی‌پذیریم؛ فقط انتقام
بقائی: ایران چرخه شرورانه جنگ، مذاکره، آتش‌بس را نمی‌پذیرد
پزشکیان چه گفت؟ ترامپ چه می گوید؟
توصیه های پلیس راهور تهران در روز طبیعت
ریزش قیمت جهانی طلا
بدون هیچ‌گونه تردیدی در مورد حقانیت موضع خود، در حال دفاع هستیم
جغرافیا چگونه به مثابه یک کارت بازی برای ایران درون جنگ عمل می‌کند؟!
پاسخ ایران در برابر تهدید احتمالی هسته ای آمریکا چیست؟
سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا: با توکل بر خداوند این جنگ تا خواری، ذلت شما ادامه دارد
چه کسی برنده واقعی شطرنج خونین امروز در غرب آسیا خواهد بود؟
زمان برگزاری مراسم وداع و تشییع شهید سپهبد سید عبدالرحیم موسوی اعلام شد
اعتراف کانال 14 اسرائیل: حملات دیشب گسترده و پردامنه بود
یک سخنرانی و واکنش‌های منفی در بازار
اردن تنها برای دو ماه ذخایر سوخت و گاز دارد
البرادعی: ترامپ ما (اعراب) را رها می‌کند؟
شکست اف-15 آمریکایی در دوئل با پهپاد ایرانی
سقوط سهام در بازارهار جهانی پس از اظهارات ترامپ
تغییر وضع تنگه هرمز بدون عادی‌سازی روابط با ایران ممکن نیست
واکنش‌ تند محافل آمریکایی به مهملات ترامپ: او یک متوهم است
بازسازی فولاد خوزستان؛ نیازمند 6 ماه تا یک سال
زلزله بزرگ 7.4 ریشتری سواحل اندونزی را لرزاند
تمرکز شهرداری تهران بر جبران عقب ماندگی‌های فضای سبز