×
اقتصادی
شناسه خبر : 97481
تاریخ انتشار : یکشنبه 1401/03/08 ساعت 16:02
خودرو گران نمی‌شود؟

خودرو گران نمی‌شود؟

وزیر صنعت در پاسخ به سوالی مبنی بر "آیا در شرایط فعلی تصمیمی برای افزایش قیمت خودرو دارید؟"، گفت: تصمیمی برای افزایش قیمت خودروها و گران شدن آنها نداریم.

نورنیوز-گروه اقتصاد: سید رضا فاطمی امین در حاشیه بازدید از شرکت سایپا با حضور در جمع خبرنگاران، گفت: در ماه‌های گذشته تمرکز اولیه ما روی موضوع تولید و افزایش تولید بود، زیرا وقتی تولید افزایش می‌یابد گردش مالی شرکت‌ها اتفاق می‌افتد و قیمت تمام‌شده کاهش می‌یابد.

وی با ابراز "با حرکت شرکت‌های قطعه‌ساز و بهبود کیفیت افزایش تولید محقق خواهد شد"، افزود: نکته دوم، حرکت به‌سمت تغییر محصول است، زیرا بخش عمده‌ای از بی‌کیفیتی که مردم در خصوص خودروها اشاره دارند، ناشی از پلت‌فرم‌های قدیمی در خودروهایی همچون تیبا، سمند و پژو405 است که خیلی قابل اصلاح نیستند.

وی تصریح کرد: ایران‌خودرو در سال جاری 80 هزار دستگاه خودروی تارا و سایپا 80 هزار دستگاه خودروی شاهین را جایگزین محصولات قدیمی خواهند کرد. این گونه اقدامات تغییر ریل و حرکت به‌سمت خودروهای جدید است.

وزیر صنعت، معدن و تجارت در پاسخ به خبرنگار تسنیم مبنی بر "آیا در شرایط فعلی تصمیمی برای افزایش قیمت خودرو دارید؟"، گفت: تصمیمی برای افزایش قیمت خودروها و گران شدن آنها نداریم.

فاطمی امین در ادامه با اشاره به برنامه دوساله تعریف‌شده برای صنعت خودرو، اظهار داشت: خودروسازی صنعتی بزرگ و مهم است که با مشکلات و چالش‌هایی نیز همراه است، اما این مسائل قابل حل است.

وی خاطرنشان کرد: امروز تا حدود زیادی مشکل تولید خودرو حل شده است. سال گذشته 70 هزار خودروی ناقص در کف پارکینگ خودروسازان وجود داشت و متوسط عبور مستقیم خودرو در شرکتی نظیر سایپا تنها 18 درصد بود که مشکلات زیادی را ایجاد می‌کرد.

وزیر صمت اضافه کرد: امروز عبور مستقیم خودرو از خط تولید به بازار در ایران‌خودرو به 100 درصد و در سایپا به 97 درصد رسیده است.

وی در ادامه با اشاره به اینکه اقدامات دیگری نیز در نقشه راه صنعت خودرو آغاز شده است، اظهارداشت: از آن جمله مبارزه با کالاهای یدکی قاچاق است که 30 درصد بازار لوازم‌یدکی خودرو را تشکیل می‌داد.

فاطمی امین اضافه کرد: در سایر موضوعات از جمله تنوع محصول، بهبود کیفیت، اصلاح ساختار مالکیت خودروسازان و غیره به‌طورکلی در 9 محور، برنامه‌هایی تهیه شده است و از خودروسازان نیز خواسته‌ایم که در همین راستا حرکت کنند.

وزیر صنعت، معدن و تجارت همچنین بیان داشت: از این پس باید بیشتر روی محصولات جدید متمرکز باشیم، خودروهایی همچون تارا و شاهین از کیفیت مناسبی برخوردارند، اما قیمت‌های بالایی دارند که برای آحاد جامعه قابل دسترسی نیستند، در تلاشیم خودروهایی با قیمت‌های پایین‌تر در کشور تولید کنیم.

فاطمی امین در خصوص قانون جوانی جمعیت گفت: این طرح از سوی مجلس شورای اسلامی مصوب شده است و دو خودروساز بزرگ کشور را در قبال آن متعهد کرده است که باید مطابق قانون اجرا شود و کارهای آن به پیش بروند.


تسنیم
اخبار مرتبط
ارتقاء ایمنی خودروهای بی‌کیفیت دغدغه رئیس پلیس راهور فراجا
شنبه 1403/04/30 ساعت 18:29
ارتقاء ایمنی خودروهای بی‌کیفیت دغدغه رئیس پلیس راهور فراجا
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی فراجا از پزشکیان، رئیس جمهور منتخب مردم خواست تا فردی را برای راس وزارت صنعت، معدن و تجارت انتخاب کند که به موضوع ارتقاء ایمنی خودروهای بی‌کیفیت توجه ویژه داشته باشد.
50 هزار خودرو تا آخر هفته به مشتریان تحویل داده می‌شود
دوشنبه 1402/02/04 ساعت 09:36
آغاز بزرگترین عرضه خودرو در کشور؛
50 هزار خودرو تا آخر هفته به مشتریان تحویل داده می‌شود
دو خودروساز بزرگ کشور از امروز بزرگترین عرضه هفتگی خود را آغاز می‌کنند و قرار است 50 هزار خودرو به مشتریان تحویل داده شود.
شرایط واگذاری خودروی صفر تغییر کرد
دوشنبه 1401/10/05 ساعت 13:53
شرایط واگذاری خودروی صفر تغییر کرد
سخنگوی وزارت صمت در مورد برنامه عرضه خودرو در بازار گفت: 20 درصد عرضه خودروسازان به دارندگان خودرو فرسوده و 50 درصد به طرح جوانی جمعیت اختصاص می یابد و 30 درصد هم در بورس عرضه می شود.
انگیزه مالک خودروها حلقه گمشده اسقاط اتومبیل‌های فرسوده است
شنبه 1401/07/02 ساعت 12:17
انگیزه مالک خودروها حلقه گمشده اسقاط اتومبیل‌های فرسوده است
مدیرکل صنایع خودرویی وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت باید با طراحی ساز و کارها و راهکارهایی، انگیزه مالکان خودروهای فرسوده را به تحویل این خودروها و دریافت خودروهای نو افزایش داد.
نظرات

آخرین اخبار
پیش بینی قیمت طلا و دلار تا پایان سال ؛ ریسک معامله چقدر است؟
هشدار نارنجی هواشناسی؛ سامانه بارشی جدید در راه شمال و غرب کشور
رقابت شدید الهلال و الاتحاد برای جذب لواندوفسکی
صنعت خودروسازی جهان در چاله جنگی ترامپ
جدول پخش فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون
مابه‌التفاوت افزایش حقوق بازنشستگان چه زمانی پرداخت می شود؟
ایروانی: شورای امنیت نباید در برابر تهدیدهای مکرر ترامپ بی‌تفاوت بماند
واکنش تند لهستان به رفتار صهیونیست‌ها با فعالان بین‌المللی
ادمه رایزنی‌های مصر با عربستان و قطر برای مهار تنش
7 مزایای حیاتی زایمان طبیعی برای مادر و نوزاد
کاهش 70 درصدی پیوند اعضا پس از جنگ؛ 27 هزار بیمار چشم‌انتظار هستند
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز پنجشنبه 31 اردیبهشت + جدول
تنگه هرمز؛ ابعاد حقوقی ترتیبات جدید در پرتو تجاوز و تغییر بنیادین اوضاع
فرمانده ارتش پاکستان امروز وارد تهران می شود ؛ ادامه رایزینی ها با ایران
با سنگر‌های استیجاری سنتکام چه باید کرد؟
صدور کیفرخواست آمریکا علیه رائول کاسترو
از حمله مرگبار شامپانزه‌ها تا سکوی قهرمانی؛ روایت یک قهرمان کشتی
فهرست نهایی مصر برای جام جهانی اعلام شد؛ صلاح در اندیشه درخشش مقابل ایران
عقب‌نشینی دولت ترامپ؛ تحریم‌های گزارشگر ویژه سازمان ملل لغو شد
شرایط سنی برای شرکت در کنکور دانشجو معلمان اعلام شد
سامانه فراموشی
استون‌ویلا فاتح لیگ اروپا شد
جنگ و تاب‌آوری انرژی
سناتور دموکرات: جنگ ترامپ علیه ایران بالاترین درجه شکست است
هلاکت دو تروریست مسلح در پاسخ قاطع پلیس
انقاتد شدید اتحادیه اروپا از یورش به ناوگان صمود
انتقاد شدید سناتور آمریکایی از رفتار «نفرت‌انگیز» بن‌گویر با فعالان ناوگان صمود
فرانسه؛ پایتخت حقوق بشر یا پناهگاه رسوایی‌های خاموش؟
نماینده دموکرات: اقدامات دولت ترامپ برای آزادی ملت‌ها نیست
استرالیا و نیوزیلند سفرای اسرائیل را احضار کردند
اجرای حکم اعدام دو عضو هسته تروریستی تجزیه‌طلب + جزئیات اعترافات
ترکیه حمله اسرائیل به ناوگان «صمود» را به شدت محکوم کرد
برنامه مسابقات ورزشی امروز 31 اردیبهشت 1405 + جدول پخش
هاآرتص: رفتار بن‌گویر با فعالان ناوگان «صمود» رسوایی آشکار است
تلاش واشنگتن برای حذف نامزدی نماینده فلسطین در مجمع عمومی
لاوروف: روسیه و چین از هرج و مرج در دنیای چندقطبی جلوگیری می‌کنند
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 31 اردیبهشت+ وضعیت استان ها
خبر خوب برای والدین: راهی برای کاهش خطر اوتیسم و بیش‌فعالی پیدا شد!
4 نشانه پنهان فراموشی که از آن‌ها بی‌خبرید!
حقیقتِ پشت پرده روغن‌های سویا و آفتابگردان در ابتلا به سرطان
تولد جوجه‌ها در پوسته سه‌بعدی؛ گامی برای بازگشت پرندگان منقرض شده
ناله ارواح از دل کیهان/ چرا صدای سیاره زحل ترسناک است؟
راهکارهایی برای تعیین مرزهای منصفانه در خانه
کوبا: ادعای واشنگتن کذب است
مصدومیت روزبه چشمی در تمرین پرفشار تیم ملی
عارف :وظیفه ملی ما ادامه مسیر خدمت صادقانه و حفظ وفاق است
بیش از 160 نفتکش در خلیج فارس گرفتار شده‌اند
پزشکیان: به تسلیم واداشتن ایران از طریق زور توهمی بیش نیست
هشدار سایبری گروه «حنظله» به آمریکا و رژیم صهیونیستی
افزایش شمار شهدای حملات اسرائیل به لبنان به 14 نفر