×
فرهنگی
شناسه خبر : 97480
تاریخ انتشار :

وجود 947 برج بالای 12 طبقه پرخطر در تهران

معاون پیشگیری و حفاظت از حریق سازمان آتش‌نشانی تهران با اشاره به وجود 33 هزار و 221 ساختمان ناایمن در شهر تهران، گفت: عمده این ساختمان‌های قدیمی هستند و متأسفانه 947 برج ناایمن بالای 12 طبقه در بین این ساختمان‌ها وجود دارد.

نورنیوز-گروه جامعه: کامران عبدولی در گفت‌وگوی خبری درباره پایش و رصد ساختمان‌های ناایمن اظهار کرد: آنچه همیشه در تهران مشکل‌ساز بوده، بهره‌برداری از ساختمان‌ قبل از پایان کار و مجوزهای ایمنی بوده و این ضعف قانونی بزرگ متأسفانه در کشور در همه جا دامن‌گیر ما شده است.

معاون پیشگیری و حفاظت از حریق سازمان آتش‌نشانی تهران بیان کرد: به طور مثال ساختمانی با عمر 20 ساله هنوز تأییده ایمنی ندارد، در صورتی که در کشورهای پیشرفته دنیا، تأییده ایمنی ساختمان به عنوان یکی از موضوعات اصلی به منظور بهره‌برداری آن ساختمان است.

وی تصریح کرد: ما چند دسته ساختمان داریم، ساختمان‌های ناایمن تهران را به روش‌های مختلف شناسایی می‌کنیم، با توجه به پراکندگی ایستگاه‌های آتش‌نشانی در تهران، از طریق ایستگاه‌ها و نیروهای عملیاتی تمام شهر پایش می‌شود.

عبدولی با اشاره به وجود 33 هزار و 221 ساختمان ناایمن در شهر تهران، گفت: عمده این ساختمان‌های قدیمی هستند و متأسفانه 947 برج ناایمن بالای 12 طبقه در بین این ساختمان‌ها وجود دارد همچنین بارها اعلام کردیم 129 ساختمان بحرانی در تهران داریم که همین الان باید اقدام درباره آن‌ها انجام شود.

معاون پیشگیری و حفاظت از حریق سازمان آتش‌نشانی تهران متذکر شد: گزارشات درباره ساختمان‌های ناایمن توسط شهرداری به مالکان و دستگاه‌هایی همچون وزارت کار، وزارت بهداشت و دادستانی اعلام می‌شود.

وی با ابراز خرسندی از ورود معاون پیشگیری از وقوع جرم دادستان تهران در بحث ساختمان‌های ناایمن، خاطرنشان کرد: از اسفندماه سال گذشته، جلسات زیادی با دوستان داشتیم؛ در ابتدا اولویت را روی همان 129 ساختمان بحرانی گذاشتیم؛ هر دو هفته یک بار، به ترتیب پرخطر بودن این 129 ساختمان، مالک، ذی‌نفع یا بهره‌بردار سه ساختمان را دعوت کرده و با کمک معاون دادستان، دستورالعمل آتش‌نشانی به آن‌ها ابلاغ می‌شود.

عبدولی ادامه داد: ما دستورالعمل‌ها را فازبندی کردیم؛ اگر در مدت 3 تا 6 ماه دستورالعمل ابلاغی، اجرایی شد، مجدداً مابقی دستورالعمل‌ها به ساختمان‌های ناایمن ابلاغ می‌شود اما در صورتی که این دستورالعمل‌ها به طور مثال در مدت سه ماه اجرا نشود، اخطار قطع برق و گاز به آن‌ها داده شده و در نهایت منجر به پلمب خواهد شد.

معاون پیشگیری و حفاظت از حریق سازمان آتش‌نشانی تهران با بیان اینکه متأسفانه دستورالعمل‌های آتش‌نشانی درباره ساختمان‌های پرخطر دیگر کارایی ندارد، درباره اعلام اسامی ساختمان‌های پرخطر نیز خاطرنشان کرد: مراجع قضائی اجازه اعلام اسامی ساختمان‌های پرخطر را به ما نداده است.

وی با بیان اینکه متأسفانه مراکز درمانی و بیمارستان‌ها نیز بین این 129 ساختمان پرخطر وجود دارند، افزود: متأسفانه درباره ساختمان‌های ناایمن ضعف قانونی وجود دارد، بند 14 ماده 55 قانون شهرداری‌ها، سال 1345 نوشته شده و بعد از آن نیز هیچ ویرایشی نداشته است.

عبدولی، قانون مذکور را نیازمند بازنگری دانست و گفت: متأسفانه این قانون جوابگوی ما در شهر تهران نیست.

معاون پیشگیری و حفاظت از حریق سازمان آتش‌نشانی تهران با ابراز تأسف از اینکه تاکنون از 129 ساختمان پرخطر نیز هیچ کدام به ایمن‌سازی نرسیده‌اند، اظهار کرد: معاون دادستان به ایمن‌سازی این 129 ساختمان، از اسفند سال گذشته ورود پیدا کرد و به این ساختمان‌ها مهلت دادیم البته اقدامات درباره ایمن‌سازی آن‌ها صورت گرفته و در حال اجرای دستورالعمل‌ها هستند.

وی با بیان اینکه ساختمان‌های ناایمنی وجود داشتند که ایمن‌سازی آن‌ها صورت گرفته است، در پاسخ به این سؤال که اگر این ساختمان‌های ناایمن مربوط به مجموعه شهرداری باشند، گفت: دستورالعمل‌ها ساختمان‌های ناایمن درباره ساختمان‌های شهرداری نیز اجرا می‌شود، خود شورای شهر مصوب کرد که ساختمان‌های شهرداری نیز در این پروسه باید ایمن‌سازی شوند.


تسنیم
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
رئیس سازمان اطلاعات سپاه: امنیت کشور در شرایط خوبی قرار دارد
فاجعه در بزرگراه پاکستان؛ واژگونی مرگبار اتوبوس در پنجاب
فداکاری در دل شب؛ ناجی‌ای که برای نجات 6 نفر جان باخت
کمبود نیروی کار ماهر؛ مهم‌ترین چالش صنعت کشور از نگاه کارفرمایان
نتانیاهو: اجازه ورود کامل کمک به غزه را نمی‌دهیم
انتقال پایتخت به سواحل جنوبی مخاطرات امنیتی ندارد
خروج ایران از NPT در واکنش به فعال‌سازی مکانیسم ماشه
برنامه کامل هفته‌های اول تا پانزدهم نیم‌فصل اول اعلام شد
خلافِ واقع!
استقلال و پرسپولیس مهرماه به ورزشگاه آزادی بازمی‌گردند
جهش فناوری در ایران؛ ساخت بازوی رباتیک فایبرکربنی برای صنعت خودرو
سودجویان در کمین‌اند؛ ارز و سیم‌کارت را فقط از مراکز مجاز تهیه کنید
رسانه ژاپنی: «زاهدی» کلید تقویت خط حمله «توکیو وردی» است
بارسلونا با پیروزی 3-1 گام نخست خود را محکم برداشت
ثبت احوال بدون مراجعه حضوری گواهی انحصار وراثت صادر می‌کند
راه اندازی مسیر دریایی خرمشهر-بصره برای زائران اربعین
دیلی تلگراف خبر داد: آتش‌بس در غزه تعارض آشکار دیدار ترامپ و استارمر
4 دلار میزان تخفیف نفتی ایران به چین
قانون‌گذاری برای سکوت یا مقابله با اخبار جعلی؟
نورویدئو | چهل روز گذشت
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات: ارتباطات پایدار از ایران تا کربلا تامین می‌شود
حمله نظامیان صهیونیست به کشتی حنظله/حنظله چیست؟/جهاد اسلامی اقدام اسرائیل را محکوم کرد
محور هراز سه شب متوالی بسته می‌شود
قیمت خودرو امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
از وعده پایان جنگ ها تا بمب‌های رادارگریز؛ تناقض بزرگ سیاست ترامپ
قیمت دلار و سایر ارزها امروز یکشنبه 5 مرداد 1404
ناگفته‌های جنگ 12 روزه از زبان وزیر امور خارجه ایران
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
از عفو نظام تا بازگشت به ترور؛ بهروز احسانی اسلاملو که امروز اعدام شد کیست؟
آخرین وضعیت پرونده قتل الهه حسین‌نژاد؛ بررسی اتهامات و مراحل قانونی
خشونت در فروشگاه آمریکایی؛ 11 نفر قربانی چاقوکشی شدند
«ابرقویی‌نژاد» پرسپولیسی شد
بورسا در محاصره آتش
نورنما | الگوگیری دختر کوچولو از خانم سحر امامی
تاخیر در اعزام، به مرگ کودک عقرب گزیده منجر شد
ارتش: در خط مقدم دفاع از ملت ایستاده‌ایم
قول رئیس دادگستری سیستان و بلوچستان درباره قطع دست گروهک جیش‌الظلم از منطقه +عکس و فیلم
ابهام استراتژیک در دیپلماسی هسته‌‌‌ای ایران
جریان های جدید سیاسی و نظامی در غرب آسیا
اولین سفر دریایی زائران اربعین از بندر خرمشهر به بصره جمعه شروع می‌شود
زمان و مکان مسابقه سوپرجام 1403 مشخص شد
همدلی مردم انگلیس با فلسطینیان افزایش یافت
اعدام 2 عضو گروه منافقین در تهران +تصاویر
روبیو: ترامپ پلیس جهان است!
احتمال ادامه تعطیلی چهارشنبه‌ها تا پایان تابستان
تجربه تعامل ایران و تروئیکای اروپا در پرونده هسته‌ای
استفاده از موبایل برای نمایندگان در صحن مجلس ممنوع شد
مسئله آب در ایران و گسست قدرت
مجلس با دوفوریت لایحه مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع در فضای مجازی موافقت کرد
ماکرون: فلسطین باید اسرائیل را به رسمیت بشناسد!
X
آگهی تبلیغاتی