×
اقتصادی
شناسه خبر : 97305
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1401/03/03 ساعت 22:14
مهلت دو هفته‌ای مجلس به وزارت نفت برای اجرای قانون قیر تهاتری

مهلت دو هفته‌ای مجلس به وزارت نفت برای اجرای قانون قیر تهاتری

سخنگوی کمیسیون عمران مجلس گفت: وزارت نفت باید ظرف مدت دو هفته آینده نسبت به انجام تعهدات خود بر اساس قانون بودجه 1400 و 1401 در رابطه با اختصاص قیر به دستگاه‌های اجرایی اقدام کند.

نورنیوزـ گروه اقتصاد: سخنگوی کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی از تعیین مهلت دو هفته‌ای برای وزارت نفت به منظور اجرای تکالیف قانونی در تخصیص قیر به دستگاه‌های اجرایی در نشست امروز این کمیسیون خبر داد و گفت: با توجه به اهمیت اختصاص قیر به دستگاه‌هایی اجرایی برای تکمیل پروژه های راهسازی در فصل گرم سال، وزارت نفت باید هر چه سریع‌تر تعهدات قانونی خود را اجرایی کند.

این درحالی است که برخی رسانه‌ ها سعی دارند با القای نقش این قانون در اجرای بی‌کیفیت پروژه‌های عمرانی و تقویت ظن ایجاد رانت از محل قیر اختصاص یافته به پروژه‌های محرومیت زدایی، آن را از جمع تصمیمات دولت و مجلس خارج کنند.

سخنگوی کمیسیون عمران تاکید کرده  در صورتی که وزارت نفت ظرف مدت تعیین شده به تعهدات خود بر اساس قانون بودجه ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ در رابطه با اختصاص قیر به دستگاه‌های اجرایی عمل نکند،کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی از ابزارهای نظارتی خود استفاده خواهد کرد.

عبدالجلال ایری، ضمن تشریح مباحث عنوان شده در جلسه امروز کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، بیان کرد: درنشست امروز، الزامات قانونی برای اختصاص قیر به دستگاهها بویژه در فصل گرم سال که زمان اجرای پروژه های عمرانی است و تعهدات مشخص شده برای وزارت نفت در بودجه سال جاری و سال گذشته با حضور مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ، نمایندگان دستگاه‌های اجرایی و نمایندگان تشکل رسمی تولید کنندگان قیر بررسی شد.

جلسه امروز کمیسیون عمران مجلس در حالی برگزار شد که برخی جریانات مخالف اجرای این قانون که احتمالا منافع آنها از رهگذر اجرای قانون قیر تهاتری محدود شده تلاش می‌کنند با فضاسازی های رسانه ای عرضه قیر در بورس کالا که به گفته وزیرنفت موجب افزایش شدید قیمت این کالا می شود را جایگزین اجرای قانون قیر تهاتری کنند. این درحالی است که آزادسازی قیمت مواد اولیه و محصول نهایی نتیجه‌ای جز توقف یا کاهش کیفیت پروژهای عمرانی در مناطق محروم نخواهد شد.

این نماینده مجلس خاطر نشان کرده: با توجه به تکالیف قانونی در بودجه سال ۱۴۰۰ کل کشور وزارت نفت باید نسبت به تحویل معادل ۱۵۰ هزار میلیارد ریال نفت خام و همچنین مطابق قانون بودجه سال ۱۴۰۱ معادل ۱۹۰ هزار میلیارد ریال نفت خام به پالایشگاهها برای اجرای قانون قیر تهاتری اقدام کند.

باید دید مجلس و دولت در راستای تسریع ودر توسعه طرح های محرومیت زدایی در کشور تا چه میزان به اجرای قوانینی از این دست پایبند خواهند بود.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
بازگشت قاتل جوان از یک قدمی چوبه دار
رهبر انصارالله: مسلمانان نسبت به مقدسات خود غیرتمند باشند
تراز پرداخت، اولویت اقتصاد ایران
احتمال افزایش تنش در منطقه
اقتصادنگار | حذف ارز ترجیحی درد یا درمان؟
ترامپ دستور محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد
بی‌نیاز از دشمن
از تعلیق تا توازن
ترامپ محدودیت‌های جدید ورود به آمریکا را اعلام کرد
بارش برف و باران در جاده‌های 24 استان
مادورو: قسم خورده‌ایم از میهن خود دفاع کنیم
عراقچی: موضوع هسته‌ای ایران راه حل نظامی ندارد
برنامه مسابقات ورزشی امروز 26 آذر 1404+ جدول پخش
وضعیت آب و هوا امروزچهارشنبه 26 آذر 1404+ وضعیت استانها
زمستان خطرناک برای دیابتی‌ها: مراقب سلامت خود باشید
چرخه معیوبی که بی‌خوابی را در مغز تثبیت می‌کند
7 هشدار سلامتی که افراد بالای 50 سال نباید نادیده بگیرند
سلبریتی‌ها کفش‌های خود را برای غزه حراج کردند
کشف ارتباط ژنتیکی میان حساسیت به صدا و اختلالات روانی
فعالیت ابزار امنیتی گوگل متوقف می شود
مردم خودشیفته جهان در کدام کشورها هستند؟
رایزنی نبیه بری و سفیر ایران درباره تحولات لبنان و منطقه
نگرانی تل‌آویو از خرید جنگنده‌های اف‑35 توسط قطر
افزایش بی‌سروصدای ذخیره‌سازی نفت چین
حمله مجدد رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
اردوغان: اسرائیل غزه را با 14 برابر بمب هیروشیما ویران کرد
ادعای جنجالی رئیس موساد علیه ایران
خشم رهبر انصارالله از اهانت نامزد آمریکایی به قرآن
سقوط هواپیما در مکزیک؛ 7 نفر کشته شدند
مبادله 6 زندانی میان ایران و ترکمنستان
آخرین نت‌های شجریان برای اولین بار رونمایی شد
دمبله و انریکه، بهترین‌های فوتبال جهان در 2025
آغاز طرح پرداخت یارانه دستمزد شاغلین واجد شرایط در 91 شهرستان کم‌برخوردار
عارف: روش‌های قدیمی اداره دانشگاه‌ها دیگر پاسخگو نیست
احضار سفیر قبرس در تهران به وزارت خارجه ایران
پزشکیان: دانش‌آموزان باید مهارت‌هایی را بیاموزند که با نیازهای روز همخوانی داشته باشد
ریاض: شهرک‌سازی اسرائیل نقض قطعنامه‌های سازمان ملل است
شهادت نوجوان بلوچ اهل سنت در حادثه تروریستی جاده زاهدان - فهرج
پلیس راه: هموطنان از سفرهای غیرضروری به مازندران خودداری کنند
نورنما | جذاب‌تر از مارتن کیش
یارانه نقدی آذرماه دهک‌های اول تا سوم واریز شد
نماینده پارلمان اروپا: جایزه صلح نوبل را به فرانچسکا آلبانیزه بدهید
اعتراض‌ها جاده‌های شمال فلسطین را بست
احضار مربی استقلال به کمیته اخلاق
برکناری برخی مسئولان عراق در پی اشتباه سهوی درباره حزب‌الله و انصارالله
اعتراض به رأی دادگاه کره جنوبی علیه دوومیدانی‌کاران ایرانی
تبادل نامه بر سر اسرای جنگی بین روسیه و اوکراین
ردگیری گردش مالی سنگین 3 فرد با 45 حساب بانکی
ریزش ساختمان در یافت‌آباد/ نجات زنده 4 نفر از زیر آوار
مدارس استان کرمان در روز چهارشنبه 26 آذرماه غیرحضوری شد
X
آگهی تبلیغاتی