×
سیاسی
شناسه خبر : 97287
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1401/03/03 ساعت 13:25
ترور شهید صیاد خدایی و تلاش بی‌حاصل صهیونیست‌ها برای اقتدارنمایی

نورنیوز بررسی کرد؛

ترور شهید صیاد خدایی و تلاش بی‌حاصل صهیونیست‌ها برای اقتدارنمایی

نوع تبلیغات انجام شده از سوی رسانه‌های رژیم صهیونیستی در مورد ترور شهید حسن صیاد خدایی نشان می‌دهد که این رژیم هنوز بر اساس توهمات بنیان‌گذاران آن، گرفتار «نمادگرایی افراطی» بوده و از این طریق به‌دنبال ایجاد فضاهای روانی جعلی به منظور «اقتدارنمایی» است.

نورنیوز ـ گروه سیاسی: به‌دنبال ترور شهید حسن صیاد خدایی که روز یکشنبه اول خردادماه در مقابل منزل شهید در خیابان مجاهدین اسلام صورت گرفت، رسانه‌ها و حساب‌های توییتری مرتبط با رژیم صهیونیستی بر اساس روش ثابت تبلیغاتی این رژیم با انتشار اخبار و تحلیل‌های مختلف سعی کردند به صورت غیر مستقیم مسئولیت این اقدام جنایت‌کارانه را متوجه تل‌آویو کنند.

تصمیم خام و بدون محاسبه‌ای که بر اساس آن این رخداد تلخ رقم‌ خورد به طور قطع شکل دهنده معادلات جدید امنیتی برای مواجه کردن آمران و عاملان این جنایت با نتایج خطرناک عبور از خط قرمزها خواهد شد. 

اگرچه رژیم صهیونیستی به صورت رسمی مسئولیت این جنایت را نپذیرفته اما نمی‌توان پذیرفت که فعالیت پرحجم تبلیغاتی رسانه‌های رژیم در مورد اقدامی که پذیرش آن مخاطرات جدی برای امنیت ملی  غاصبان سرزمین فلسطین خواهد داشت، بدون هماهنگی دولتی انجام شده باشد.

نوع تبلیغات انجام شده در مورد ترور شهید حسن صیاد خدایی نشان می‌دهد که رژیم صهیونیستی هنوز بر اساس توهمات بنیان‌گذاران آن، گرفتار نمادگرایی افراطی بوده و از این طریق به‌دنبال ایجاد فضاهای روانی جعلی به منظور اقتدارنمایی است.

از ارائه تفسیرهای بی‌مبنا پیرامون پیام واضح تعداد گلوله‌هایی که موجب شهادت شهید حسن صیاد خدایی شد تا افسانه‌سرایی از قدرت موساد و...، جریان غالب در رسانه‌های رژیم در طول روزهای گذشته بوده است.

نمادگرایی افراطی رسانه‌های رژیم صهیونیستی در حالی دنبال می‌شود که آثار آتی آن بر ساکنین سرزمین‌های اشغالی و انتظارات امنیتی که این‌گونه تبلیغات برای آنها به‌وجود خواهد آورد در نظر گرفته نشده است.

تل‌آویو به‌دلیل وقوع رخدادهای بی‌سابقه‌ای که طی چند ماه گذشته شکاف‌های امنیتی فاحش رژیم صهیونیستی را برملا ساخت دچار نوعی سردرگمی راهبردی شده و برای برون‌رفت از این وضعیت دست به اقداماتی می‌زند که تنها بتواند شرایط موجود را مدیریت نماید.

مقابله‌های کاملا ناموفق سامانه گنبد آهنین با موشک‌های مقاومت، عبور پهپادهای مقاومت از تور پدافندی رژیم، هک مستمر سامانه‌های حیاتی و از کار افتادن آنها، افشای گسترده اطلاعات سران رژیم و نمادهای اقتدار آن از جمله موساد در فضای مجازی و عملیات مستمر نیروهای مقاومت در پایتخت و شهرهای مختلف در سرزمین‌های اشغالی که با تلفات ده‌ها نفر از صهیونیست‌ها همراه بوده تنها گوشه‌ای از مشکلات امنیتی حادی است که رژیم صهیونیستی با آن روبرو است.

فارغ از اهداف خاص و ماهیت ترور شهید صیاد خدایی که در زمان مناسب باید به آن پرداخته شود، تقارن چنین حرکت‌های خشونت‌زا و ضد امنیتی با برخی اتفاقات در تجمعات اعتراضی محدود اخیر در کشور، نشان‌گر آن است که این اقدامات با دوران سختی که هم‌زمان با اجرای برنامه‌های اقتصادی جدید در کشور در حال اجراست، برخی عوامل خارجی را امیدوار کرده تا از ابزار«خشونت» برای افزایش فشار به ملت ایران بیشترین بهره را ببرند.

آنچه تاکنون دستگاه‌های امنیتی معاند و برخی دولت‌های بداندیش را در تحلیل تحولات مربوط به ایران به خطا کشانده و مانع تحقق اهداف سوء آنها در قبال ملت ایران شده در دو واقعیت مهم نهفته است:

نخست؛ فقدان شناخت نسبت به باورهای معرفت‌شناسانه ملت ایران به مقوله شهادت که در آن داشتن جایگاه اداری و مقام عالی‌ دنیوی بی‌معناست. اگرچه تاثیر شگفت‌آور این باور در عبور ملت ایران از سخت‌ترین گردنه‌های سیاسی، نظامی، اقتصادی و اجتماعی بارها و بارها به معاندین اثبات شده و ناباورانه به آن اذعان کرده‌اند اما هنوز نتوانسته‌اند در محاسبات مادی خود، وزن واقعی فرهنگ شهادت در دست‌یابی به موفقیت را تعیین کنند.

دوم؛ فهم نادرست دشمن از تبعات چنین حرکات بدون محاسبه است. دست زدن به اقداماتی مشابه ترور شهید صیاد خدایی با تصور اینکه ملت ایران بر اساس معیارهای آنها دچار وحشت، اضطراب و هرج و مرج خواهد شد و از مواضع بر حق خود عقب می‌نشیند، یکی دیگر از خطاهای محاسباتی است که دشمن را در مواجهه با ملت ایران به بی‌راهه کشانده است.

شهادت و شور و حماسه‌ای که در تشییع و بزرگداشت قهرمانانی چون شهید صیاد خدایی که جانشان را برای دفاع از امنیت ملت ایران سخاوت‌مندانه عرضه کردند، همواره موجب وحدت، انسجام و همدلی بیشتر در جامعه ایران شده است.

رخدادهایی از این دست چنانچه در شهادت سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی، همه جهان شاهد آن بود، رقیبان و مخالفان عرصه سیاست و اقتصاد و... را در کنار هم قرار می‌دهد و نمایان‌گر این واقعیت غیر قابل انکار است که مردم هوشمند ایران در مقوله امنیت ملی و ایستادگی در مقابل دولت خارجی همواره صفی متحد و بنیانی مرصوص خواهند داشت.


نورنیوز
اخبار مرتبط
اختلاف‌نظر صهیونیست‌ها در مورد اثرات مذاکرات وین
پنج‌شنبه 1401/03/12 ساعت 12:40
نورنیوز بررسی کرد؛
اختلاف‌نظر صهیونیست‌ها در مورد اثرات مذاکرات وین
رفتارهای تحریک‌آمیز و ناپخته رژیم صهیونیستی که تداوم آن به‌دلیل هزینه‌های بالایی که برای امنیت این رژیم دارد حتی در هیئت حاکمه صهیونیست‌ها نیز با مخالفت‌های جدی روبروست و نه تنها کمکی به تغییر وضعیت موجود نخواهد کرد بلکه به‌دلیل ماهیت خصمانه آن، موجب افزایش تنش و رخدادهای غیرقابل پیش‌بینی در منطقه خواهد شد.
ترور شهید صیاد خدایی و تلاش صهیونیست‌ها برای اقتدارنمایی
چهارشنبه 1401/03/04 ساعت 21:56
ترور شهید صیاد خدایی و تلاش صهیونیست‌ها برای اقتدارنمایی
نوع تبلیغات انجام شده از سوی رسانه‌های رژیم صهیونیستی در مورد ترور شهید حسن صیاد خدایی نشان می‌دهد که این رژیم هنوز بر اساس توهمات بنیان‌گذاران آن، گرفتار «نمادگرایی افراطی» بوده و از این طریق به‌دنبال ایجاد فضاهای روانی جعلی به منظور «اقتدارنمایی» است.
استیصال و ترس؛ معناشناسی یک ترور در تهران
چهارشنبه 1401/03/04 ساعت 14:44
نورنیوز بررسی کرد؛
استیصال و ترس؛ معناشناسی یک ترور در تهران
رژیم صهیونیستی با عمق کم راهبردی خود در درگیری با جبهه مقاومت دچار خفگی راهبردی شده به همین دلیل با اقدامات ایذایی مانند ترور شهید صیاد خدایی سعی در رهایی از موقعیت موجود دارد.
ترور و شهادت یکی از مدافعان حرم
یکشنبه 1401/03/01 ساعت 22:32
ترور و شهادت یکی از مدافعان حرم
مجاهد مدافع حرم، شهید «حسن صیاد خدایاری» پس از سال ها مجاهدت، امروز در مقابل منزلش ترور شد و به شهادت رسید.
ترور یکی از مدافعان حرم در خیابان مجاهدین اسلام تهران
یکشنبه 1401/03/01 ساعت 19:28
ترور یکی از مدافعان حرم در خیابان مجاهدین اسلام تهران
روابط عمومی کل سپاه در اطلاعیه‌ای از شهادت مدافع سرافرازحرم " سرهنگ پاسدار صیاد خدایی" در اقدام تروریستی ضد انقلاب و عوامل وابسته به استکبار جهانی خبر داد.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
ساینا کریمی طلای تکواندو ایران را گرفت
دیدار معاون سیاسی رئیس مجلس لبنان با دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران
واکنش دفتر بیل کلینتون به تهدیدهای ترامپ
پرواز هواپیمای بارورسازی ابرها بر فراز حوضه آبریز دریاچه ارومیه
هستی محمدی مدال برنز گرفت
بارش نخستین برف پاییزی در تهران+فیلم
پرداخت زود هنگام یارانه ها در آبان ماه تکرار می شود؟
مخالفت سران‌ پاکستان و اردن با کوچ اجباری فلسطینیان از سرزمین مادری
امریکا یک بمب حرارتی هسته‌ای بدون کلاهک آزمایش کرد
خوش‌روش برنز گرفت
رئیس‌جمهور بخشنامه تهیه و تنظیم لایحه بودجه 1405 را به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کرد
تب برفکی در کشور کنترل شد
نبیه بری: اسرائیل به یک بند توافق هم پایبند نبوده است
انصارالله یمن: پاسخ ما به تمدید تحریم‌های شورای امنیت متقابل خواهد بود
مادران شاغل با چند سال خدمت می توانند بازنشسته شوند؟
میزان هدررفت آب در کشور چقدر است؟
زمان اجرای طرح یسنا اعلام شد+ جزئیات
هشدار حماس درباره تشدید فاجعه انسانی در غزه
ابلاغ بخشنامه لایحه بودجه 1405 کل کشور
تیم رباتیک ایران مدال طلای روبوکاپ آسیا اقیانوسیه را بدست آورد
شکست تیم امید ایران برابر قرقیزستان
هلال‌احمر به حالت آماده باش درآمد
رژیم اسرائیل پیکرهای 15 شهید فلسطینی دیگر را تحویل داد
دو دوپینگی جدید کدام یک از ورزشکاران هستند؟
پزشکیان: داشتن زندگی آسان در گرو کنار گذاشتن تجملات است
اقدام نظامی ترامپ در ونزوئلا عواقب جدی دارد
بعد از بانک آینده، نوبت به ادغام موسسه ملل رسید
پاسخ ضرغامی به اظهارات پزشکیان در مورد رهبر معظم انقلاب
راهبرد هوشمندانه ایران در برابر مهار‌سازی غرب
مجارستان: ما وارد جنگ اوکراین نمی شویم
غرب به دنبال تهیه دستورالعمل جدیدی برای نظارت بازرسان آژانس در ایران
ارتش اسرائیل به دنبال یک «طرح اضطراری» برای غزه است!
واشنگتن در پی توجیه حملات به قایق‌ها در کارائیب است
هشدار ایران نسبت به پیامدهای تحرکات نظامی آمریکا در منطقه کارائیب
رزمایش جدید آمریکا در ترینیداد و توباگو
عباس اقلامی منتقد سینما درگذشت
آغاز طرح جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده+ جزئیات ارائه تسهیلات
کشف محموله بزرگ مواد اولیه ساخت موادمخدر صنعتی
یک وبسایت ملی از آزمایش بمب هسته‌ای در آمریکا خبر داد
ابرناکی و کاهش دمای تهران تا دوشنبه
چند میلیون جوان زیر 20 سال ازدواج‌ نکرده اند؟
ایران پنجمین وارد کننده طلای جهان شد
دیدار تراکتور – پرسپولیس در جام حذفی به تعویق افتاد
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می شود+ فیلم
قائم‌پناه: منافع مردم را وجه‌المصالحه نمی‌کنیم
رشد 6600 واحدی شاخص بورس
ربیعی: مقابله با بازماندگی از تحصیل برنامه اصلی دولت است
سفر «بن سلمان» به واشنگتن با هدف دریافت تضمین‌های امنیتی
سقوط یک پهپاد اسرائیلی در لبنان
رتبه ایران در اینترنت موبایل 3 پله صعود کرد
X
آگهی تبلیغاتی