×
سیاسی
شناسه خبر : 97287
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1401/03/03 ساعت 13:25

نورنیوز بررسی کرد؛

ترور شهید صیاد خدایی و تلاش بی‌حاصل صهیونیست‌ها برای اقتدارنمایی

نوع تبلیغات انجام شده از سوی رسانه‌های رژیم صهیونیستی در مورد ترور شهید حسن صیاد خدایی نشان می‌دهد که این رژیم هنوز بر اساس توهمات بنیان‌گذاران آن، گرفتار «نمادگرایی افراطی» بوده و از این طریق به‌دنبال ایجاد فضاهای روانی جعلی به منظور «اقتدارنمایی» است.

نورنیوز ـ گروه سیاسی: به‌دنبال ترور شهید حسن صیاد خدایی که روز یکشنبه اول خردادماه در مقابل منزل شهید در خیابان مجاهدین اسلام صورت گرفت، رسانه‌ها و حساب‌های توییتری مرتبط با رژیم صهیونیستی بر اساس روش ثابت تبلیغاتی این رژیم با انتشار اخبار و تحلیل‌های مختلف سعی کردند به صورت غیر مستقیم مسئولیت این اقدام جنایت‌کارانه را متوجه تل‌آویو کنند.

تصمیم خام و بدون محاسبه‌ای که بر اساس آن این رخداد تلخ رقم‌ خورد به طور قطع شکل دهنده معادلات جدید امنیتی برای مواجه کردن آمران و عاملان این جنایت با نتایج خطرناک عبور از خط قرمزها خواهد شد. 

اگرچه رژیم صهیونیستی به صورت رسمی مسئولیت این جنایت را نپذیرفته اما نمی‌توان پذیرفت که فعالیت پرحجم تبلیغاتی رسانه‌های رژیم در مورد اقدامی که پذیرش آن مخاطرات جدی برای امنیت ملی  غاصبان سرزمین فلسطین خواهد داشت، بدون هماهنگی دولتی انجام شده باشد.

نوع تبلیغات انجام شده در مورد ترور شهید حسن صیاد خدایی نشان می‌دهد که رژیم صهیونیستی هنوز بر اساس توهمات بنیان‌گذاران آن، گرفتار نمادگرایی افراطی بوده و از این طریق به‌دنبال ایجاد فضاهای روانی جعلی به منظور اقتدارنمایی است.

از ارائه تفسیرهای بی‌مبنا پیرامون پیام واضح تعداد گلوله‌هایی که موجب شهادت شهید حسن صیاد خدایی شد تا افسانه‌سرایی از قدرت موساد و...، جریان غالب در رسانه‌های رژیم در طول روزهای گذشته بوده است.

نمادگرایی افراطی رسانه‌های رژیم صهیونیستی در حالی دنبال می‌شود که آثار آتی آن بر ساکنین سرزمین‌های اشغالی و انتظارات امنیتی که این‌گونه تبلیغات برای آنها به‌وجود خواهد آورد در نظر گرفته نشده است.

تل‌آویو به‌دلیل وقوع رخدادهای بی‌سابقه‌ای که طی چند ماه گذشته شکاف‌های امنیتی فاحش رژیم صهیونیستی را برملا ساخت دچار نوعی سردرگمی راهبردی شده و برای برون‌رفت از این وضعیت دست به اقداماتی می‌زند که تنها بتواند شرایط موجود را مدیریت نماید.

مقابله‌های کاملا ناموفق سامانه گنبد آهنین با موشک‌های مقاومت، عبور پهپادهای مقاومت از تور پدافندی رژیم، هک مستمر سامانه‌های حیاتی و از کار افتادن آنها، افشای گسترده اطلاعات سران رژیم و نمادهای اقتدار آن از جمله موساد در فضای مجازی و عملیات مستمر نیروهای مقاومت در پایتخت و شهرهای مختلف در سرزمین‌های اشغالی که با تلفات ده‌ها نفر از صهیونیست‌ها همراه بوده تنها گوشه‌ای از مشکلات امنیتی حادی است که رژیم صهیونیستی با آن روبرو است.

فارغ از اهداف خاص و ماهیت ترور شهید صیاد خدایی که در زمان مناسب باید به آن پرداخته شود، تقارن چنین حرکت‌های خشونت‌زا و ضد امنیتی با برخی اتفاقات در تجمعات اعتراضی محدود اخیر در کشور، نشان‌گر آن است که این اقدامات با دوران سختی که هم‌زمان با اجرای برنامه‌های اقتصادی جدید در کشور در حال اجراست، برخی عوامل خارجی را امیدوار کرده تا از ابزار«خشونت» برای افزایش فشار به ملت ایران بیشترین بهره را ببرند.

آنچه تاکنون دستگاه‌های امنیتی معاند و برخی دولت‌های بداندیش را در تحلیل تحولات مربوط به ایران به خطا کشانده و مانع تحقق اهداف سوء آنها در قبال ملت ایران شده در دو واقعیت مهم نهفته است:

نخست؛ فقدان شناخت نسبت به باورهای معرفت‌شناسانه ملت ایران به مقوله شهادت که در آن داشتن جایگاه اداری و مقام عالی‌ دنیوی بی‌معناست. اگرچه تاثیر شگفت‌آور این باور در عبور ملت ایران از سخت‌ترین گردنه‌های سیاسی، نظامی، اقتصادی و اجتماعی بارها و بارها به معاندین اثبات شده و ناباورانه به آن اذعان کرده‌اند اما هنوز نتوانسته‌اند در محاسبات مادی خود، وزن واقعی فرهنگ شهادت در دست‌یابی به موفقیت را تعیین کنند.

دوم؛ فهم نادرست دشمن از تبعات چنین حرکات بدون محاسبه است. دست زدن به اقداماتی مشابه ترور شهید صیاد خدایی با تصور اینکه ملت ایران بر اساس معیارهای آنها دچار وحشت، اضطراب و هرج و مرج خواهد شد و از مواضع بر حق خود عقب می‌نشیند، یکی دیگر از خطاهای محاسباتی است که دشمن را در مواجهه با ملت ایران به بی‌راهه کشانده است.

شهادت و شور و حماسه‌ای که در تشییع و بزرگداشت قهرمانانی چون شهید صیاد خدایی که جانشان را برای دفاع از امنیت ملت ایران سخاوت‌مندانه عرضه کردند، همواره موجب وحدت، انسجام و همدلی بیشتر در جامعه ایران شده است.

رخدادهایی از این دست چنانچه در شهادت سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی، همه جهان شاهد آن بود، رقیبان و مخالفان عرصه سیاست و اقتصاد و... را در کنار هم قرار می‌دهد و نمایان‌گر این واقعیت غیر قابل انکار است که مردم هوشمند ایران در مقوله امنیت ملی و ایستادگی در مقابل دولت خارجی همواره صفی متحد و بنیانی مرصوص خواهند داشت.


نورنیوز
اخبار مرتبط
اختلاف‌نظر صهیونیست‌ها در مورد اثرات مذاکرات وین
پنج‌شنبه 1401/03/12 ساعت 12:40
نورنیوز بررسی کرد؛
اختلاف‌نظر صهیونیست‌ها در مورد اثرات مذاکرات وین
رفتارهای تحریک‌آمیز و ناپخته رژیم صهیونیستی که تداوم آن به‌دلیل هزینه‌های بالایی که برای امنیت این رژیم دارد حتی در هیئت حاکمه صهیونیست‌ها نیز با مخالفت‌های جدی روبروست و نه تنها کمکی به تغییر وضعیت موجود نخواهد کرد بلکه به‌دلیل ماهیت خصمانه آن، موجب افزایش تنش و رخدادهای غیرقابل پیش‌بینی در منطقه خواهد شد.
ترور شهید صیاد خدایی و تلاش صهیونیست‌ها برای اقتدارنمایی
چهارشنبه 1401/03/04 ساعت 21:56
ترور شهید صیاد خدایی و تلاش صهیونیست‌ها برای اقتدارنمایی
نوع تبلیغات انجام شده از سوی رسانه‌های رژیم صهیونیستی در مورد ترور شهید حسن صیاد خدایی نشان می‌دهد که این رژیم هنوز بر اساس توهمات بنیان‌گذاران آن، گرفتار «نمادگرایی افراطی» بوده و از این طریق به‌دنبال ایجاد فضاهای روانی جعلی به منظور «اقتدارنمایی» است.
استیصال و ترس؛ معناشناسی یک ترور در تهران
چهارشنبه 1401/03/04 ساعت 14:44
نورنیوز بررسی کرد؛
استیصال و ترس؛ معناشناسی یک ترور در تهران
رژیم صهیونیستی با عمق کم راهبردی خود در درگیری با جبهه مقاومت دچار خفگی راهبردی شده به همین دلیل با اقدامات ایذایی مانند ترور شهید صیاد خدایی سعی در رهایی از موقعیت موجود دارد.
ترور و شهادت یکی از مدافعان حرم
یکشنبه 1401/03/01 ساعت 22:32
ترور و شهادت یکی از مدافعان حرم
مجاهد مدافع حرم، شهید «حسن صیاد خدایاری» پس از سال ها مجاهدت، امروز در مقابل منزلش ترور شد و به شهادت رسید.
ترور یکی از مدافعان حرم در خیابان مجاهدین اسلام تهران
یکشنبه 1401/03/01 ساعت 19:28
ترور یکی از مدافعان حرم در خیابان مجاهدین اسلام تهران
روابط عمومی کل سپاه در اطلاعیه‌ای از شهادت مدافع سرافرازحرم " سرهنگ پاسدار صیاد خدایی" در اقدام تروریستی ضد انقلاب و عوامل وابسته به استکبار جهانی خبر داد.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
دیدار پوتین و ترامپ در آلاسکا تقاطع نماد، راهبرد و روانشناسی
نبیه بری: اوضاع داخلی لبنان تحت کنترل است
ضرورت توجه بیشتر به ریشه‌ ناامنی‌های اخیر سیستان‌وبلوچستان
رزمایش مشترک کره جنوبی و آمریکا آغاز شد؛ کره شمالی هشدار داد
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(71) «بروجن»
آیا توبه تتلو پذیرفته می‌شود؟
اقتصاد اسرائیل زیر ضرب جنگ 12 روزه
زلنسکی در واشنگتن؛ دیدارهای حساس یا چانه‌زنی‌های مبهم
دلایل و زمینه‌‌های مشروعیت سلاح حزب‌الله
سپهر حیدری کشور را ترک کرد
وزیر نیرو: با کاهش دما؛ پیک مصرف را پشت سر گذاشتیم
هشدار مراقبتی به مردم؛ افزایش شدید شاخص پرتو فرابنفش در دو روز آینده
زلنسکی وارد واشنگتن شد/ترامپ: روز بزرگی در کاخ سفید است
مشاهده خرس سیاه آسیایی در منطقه‌ای از بشاگرد هرمزگان+فیلم
خراسان رضوی شنبه تعطیل شد
افشاگری100 اقتصاددان برجسته بین المللی؛آمارهای آمریکا قابل اعتماد نیستند!
روایت همسر دانشمند هسته‌ای از جاسوسی منافقین که منجر به عملیات ترور می‌شود! +فیلم
قتل هولناک در ملارد؛ اعتراف قاتل به شلیک مرگبار
فوتبال ایران منتظر رونمایی از استراتژی هاشمیان در پرسپولیس+ برنامه سایر بازی های امروز
چرا زمان برگزاری سیزدهمین آزمون استخدامی تغییر کرد؟
بقایی: احتمالاً دور بعدی گفت‌وگو با آژانس در روزهای آینده انجام می‌شود
دیدار تراکتور - استقلال حساس ترین نبرد هفته نخست لیگ برتر
سرناسازگاری اسرائیل با میانجی‌گران
انتشار نماهنگ «نگارگر روضه‌ رضوان» همراه سخنان رهبر معظم انقلاب + فیلم
تیم تپانچه ایران روی سکوی سوم آسیا ایستاد
نماینده ارامنه جنوب کشور هشدار داد؛ قفقاز گلوگاه حیاتی ماست
پوستر باشگاه پرسپولیس به بهانه دیدار امشب با شمس آذر منتشر شد
واژگونی قایق در نیجریه؛ 40 نفر مفقود شدند
پزشکیان: راهی پیدا کنیم تا بی‌عدالتی از بین برود + فیلم
برنامه مسابقات ورزشی امروز دوشنبه 27 مرداد + پخش زنده
نشست العلمین؛ طرح تازه رژیم اسرائیل برای تبادل اسرا و خلع سلاح حماس
امنیت غذایی در خطر؛ مطالبه صریح از وزارت جهاد کشاورزی
وضعیت آب و هوا امروز دوشنبه 27 مرداد 1404 + وضعیت استان‌ها
ماجرای جنجالی صدور قبوض نجومی برق در روستاها چه بود؟
اروپا نگران است؛ آیا صحنه برخورد «ترامپ» با «زلنسکی» تکرار می شود؟
شورای رقابت از قیمت گذاری خودرو حذف شد+ جزئیات
پیکر استاد محمود فرشچیان وارد اصفهان شد+ زمان مراسم
صلح بزرگ ترامپ یا امتیاز بزرگ پوتین؟
مرد گمشده پس از 7 سال در پیاده روی اربعین پیدا شد
تظاهرات یک میلیون نفری شهرک‌نشینان علیه نتانیاهو
ذخایر سوخت مایع نیروگاهی 60 درصد افزایش یافت
ولایتی: مردم ایران اجازه معامله بر سر امنیت ملی‌شان را نمی‌دهند
نورنما | انفجار در یکی از کارخانه‌های استیل آمریکا
اظهارات سرلشکر رحیم صفوی درباره احتمال وقوع جنگ جدید
مدیرعامل ایرانسل درباره افزایش 70 درصدی تعرفه اینترنت چه گفت؟
طرح اشغال کامل شهر غزه به تصویب رسید
سفارت آلمان در تهران موقتا تعطیل شد
انتظار 4 ساله برای دریافت خودروی کارخانه‌ای همچنان ادامه دارد
آتش‌سوزی گسترده در سوله هزارمتری آرد در شیراز
مکرون: فکر نمی کنم پوتین دنبال صلح باشد
X
آگهی تبلیغاتی