×
سیاسی
شناسه خبر : 97287
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1401/03/03 ساعت 13:25
ترور شهید صیاد خدایی و تلاش بی‌حاصل صهیونیست‌ها برای اقتدارنمایی

نورنیوز بررسی کرد؛

ترور شهید صیاد خدایی و تلاش بی‌حاصل صهیونیست‌ها برای اقتدارنمایی

نوع تبلیغات انجام شده از سوی رسانه‌های رژیم صهیونیستی در مورد ترور شهید حسن صیاد خدایی نشان می‌دهد که این رژیم هنوز بر اساس توهمات بنیان‌گذاران آن، گرفتار «نمادگرایی افراطی» بوده و از این طریق به‌دنبال ایجاد فضاهای روانی جعلی به منظور «اقتدارنمایی» است.

نورنیوز ـ گروه سیاسی: به‌دنبال ترور شهید حسن صیاد خدایی که روز یکشنبه اول خردادماه در مقابل منزل شهید در خیابان مجاهدین اسلام صورت گرفت، رسانه‌ها و حساب‌های توییتری مرتبط با رژیم صهیونیستی بر اساس روش ثابت تبلیغاتی این رژیم با انتشار اخبار و تحلیل‌های مختلف سعی کردند به صورت غیر مستقیم مسئولیت این اقدام جنایت‌کارانه را متوجه تل‌آویو کنند.

تصمیم خام و بدون محاسبه‌ای که بر اساس آن این رخداد تلخ رقم‌ خورد به طور قطع شکل دهنده معادلات جدید امنیتی برای مواجه کردن آمران و عاملان این جنایت با نتایج خطرناک عبور از خط قرمزها خواهد شد. 

اگرچه رژیم صهیونیستی به صورت رسمی مسئولیت این جنایت را نپذیرفته اما نمی‌توان پذیرفت که فعالیت پرحجم تبلیغاتی رسانه‌های رژیم در مورد اقدامی که پذیرش آن مخاطرات جدی برای امنیت ملی  غاصبان سرزمین فلسطین خواهد داشت، بدون هماهنگی دولتی انجام شده باشد.

نوع تبلیغات انجام شده در مورد ترور شهید حسن صیاد خدایی نشان می‌دهد که رژیم صهیونیستی هنوز بر اساس توهمات بنیان‌گذاران آن، گرفتار نمادگرایی افراطی بوده و از این طریق به‌دنبال ایجاد فضاهای روانی جعلی به منظور اقتدارنمایی است.

از ارائه تفسیرهای بی‌مبنا پیرامون پیام واضح تعداد گلوله‌هایی که موجب شهادت شهید حسن صیاد خدایی شد تا افسانه‌سرایی از قدرت موساد و...، جریان غالب در رسانه‌های رژیم در طول روزهای گذشته بوده است.

نمادگرایی افراطی رسانه‌های رژیم صهیونیستی در حالی دنبال می‌شود که آثار آتی آن بر ساکنین سرزمین‌های اشغالی و انتظارات امنیتی که این‌گونه تبلیغات برای آنها به‌وجود خواهد آورد در نظر گرفته نشده است.

تل‌آویو به‌دلیل وقوع رخدادهای بی‌سابقه‌ای که طی چند ماه گذشته شکاف‌های امنیتی فاحش رژیم صهیونیستی را برملا ساخت دچار نوعی سردرگمی راهبردی شده و برای برون‌رفت از این وضعیت دست به اقداماتی می‌زند که تنها بتواند شرایط موجود را مدیریت نماید.

مقابله‌های کاملا ناموفق سامانه گنبد آهنین با موشک‌های مقاومت، عبور پهپادهای مقاومت از تور پدافندی رژیم، هک مستمر سامانه‌های حیاتی و از کار افتادن آنها، افشای گسترده اطلاعات سران رژیم و نمادهای اقتدار آن از جمله موساد در فضای مجازی و عملیات مستمر نیروهای مقاومت در پایتخت و شهرهای مختلف در سرزمین‌های اشغالی که با تلفات ده‌ها نفر از صهیونیست‌ها همراه بوده تنها گوشه‌ای از مشکلات امنیتی حادی است که رژیم صهیونیستی با آن روبرو است.

فارغ از اهداف خاص و ماهیت ترور شهید صیاد خدایی که در زمان مناسب باید به آن پرداخته شود، تقارن چنین حرکت‌های خشونت‌زا و ضد امنیتی با برخی اتفاقات در تجمعات اعتراضی محدود اخیر در کشور، نشان‌گر آن است که این اقدامات با دوران سختی که هم‌زمان با اجرای برنامه‌های اقتصادی جدید در کشور در حال اجراست، برخی عوامل خارجی را امیدوار کرده تا از ابزار«خشونت» برای افزایش فشار به ملت ایران بیشترین بهره را ببرند.

آنچه تاکنون دستگاه‌های امنیتی معاند و برخی دولت‌های بداندیش را در تحلیل تحولات مربوط به ایران به خطا کشانده و مانع تحقق اهداف سوء آنها در قبال ملت ایران شده در دو واقعیت مهم نهفته است:

نخست؛ فقدان شناخت نسبت به باورهای معرفت‌شناسانه ملت ایران به مقوله شهادت که در آن داشتن جایگاه اداری و مقام عالی‌ دنیوی بی‌معناست. اگرچه تاثیر شگفت‌آور این باور در عبور ملت ایران از سخت‌ترین گردنه‌های سیاسی، نظامی، اقتصادی و اجتماعی بارها و بارها به معاندین اثبات شده و ناباورانه به آن اذعان کرده‌اند اما هنوز نتوانسته‌اند در محاسبات مادی خود، وزن واقعی فرهنگ شهادت در دست‌یابی به موفقیت را تعیین کنند.

دوم؛ فهم نادرست دشمن از تبعات چنین حرکات بدون محاسبه است. دست زدن به اقداماتی مشابه ترور شهید صیاد خدایی با تصور اینکه ملت ایران بر اساس معیارهای آنها دچار وحشت، اضطراب و هرج و مرج خواهد شد و از مواضع بر حق خود عقب می‌نشیند، یکی دیگر از خطاهای محاسباتی است که دشمن را در مواجهه با ملت ایران به بی‌راهه کشانده است.

شهادت و شور و حماسه‌ای که در تشییع و بزرگداشت قهرمانانی چون شهید صیاد خدایی که جانشان را برای دفاع از امنیت ملت ایران سخاوت‌مندانه عرضه کردند، همواره موجب وحدت، انسجام و همدلی بیشتر در جامعه ایران شده است.

رخدادهایی از این دست چنانچه در شهادت سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی، همه جهان شاهد آن بود، رقیبان و مخالفان عرصه سیاست و اقتصاد و... را در کنار هم قرار می‌دهد و نمایان‌گر این واقعیت غیر قابل انکار است که مردم هوشمند ایران در مقوله امنیت ملی و ایستادگی در مقابل دولت خارجی همواره صفی متحد و بنیانی مرصوص خواهند داشت.


نورنیوز
اخبار مرتبط
اختلاف‌نظر صهیونیست‌ها در مورد اثرات مذاکرات وین
پنج‌شنبه 1401/03/12 ساعت 12:40
نورنیوز بررسی کرد؛
اختلاف‌نظر صهیونیست‌ها در مورد اثرات مذاکرات وین
رفتارهای تحریک‌آمیز و ناپخته رژیم صهیونیستی که تداوم آن به‌دلیل هزینه‌های بالایی که برای امنیت این رژیم دارد حتی در هیئت حاکمه صهیونیست‌ها نیز با مخالفت‌های جدی روبروست و نه تنها کمکی به تغییر وضعیت موجود نخواهد کرد بلکه به‌دلیل ماهیت خصمانه آن، موجب افزایش تنش و رخدادهای غیرقابل پیش‌بینی در منطقه خواهد شد.
ترور شهید صیاد خدایی و تلاش صهیونیست‌ها برای اقتدارنمایی
چهارشنبه 1401/03/04 ساعت 21:56
ترور شهید صیاد خدایی و تلاش صهیونیست‌ها برای اقتدارنمایی
نوع تبلیغات انجام شده از سوی رسانه‌های رژیم صهیونیستی در مورد ترور شهید حسن صیاد خدایی نشان می‌دهد که این رژیم هنوز بر اساس توهمات بنیان‌گذاران آن، گرفتار «نمادگرایی افراطی» بوده و از این طریق به‌دنبال ایجاد فضاهای روانی جعلی به منظور «اقتدارنمایی» است.
استیصال و ترس؛ معناشناسی یک ترور در تهران
چهارشنبه 1401/03/04 ساعت 14:44
نورنیوز بررسی کرد؛
استیصال و ترس؛ معناشناسی یک ترور در تهران
رژیم صهیونیستی با عمق کم راهبردی خود در درگیری با جبهه مقاومت دچار خفگی راهبردی شده به همین دلیل با اقدامات ایذایی مانند ترور شهید صیاد خدایی سعی در رهایی از موقعیت موجود دارد.
ترور و شهادت یکی از مدافعان حرم
یکشنبه 1401/03/01 ساعت 22:32
ترور و شهادت یکی از مدافعان حرم
مجاهد مدافع حرم، شهید «حسن صیاد خدایاری» پس از سال ها مجاهدت، امروز در مقابل منزلش ترور شد و به شهادت رسید.
ترور یکی از مدافعان حرم در خیابان مجاهدین اسلام تهران
یکشنبه 1401/03/01 ساعت 19:28
ترور یکی از مدافعان حرم در خیابان مجاهدین اسلام تهران
روابط عمومی کل سپاه در اطلاعیه‌ای از شهادت مدافع سرافرازحرم " سرهنگ پاسدار صیاد خدایی" در اقدام تروریستی ضد انقلاب و عوامل وابسته به استکبار جهانی خبر داد.
نظرات

آخرین اخبار
بحران مهمات در ارتش اسرائیل
گردن آویز برنز برای صحرایی در کشتی سمیرم
آخرین قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 12 شهریور 1405 ؛ سکه 9 میلیون تومان گران شد
پوتین: برای احیای رابطه با آمریکا آماده‌ایم، اما واشنتگن هم باید قدم بردارد
تهران نفس‌گیر شد؛ شاخص آلودگی هوا به 124 رسید
کی‌روش در غنا ماندنی شد
پزشکیان: رانندگان و مردم را با اصلاح الگوی مصرف آشنا کنید
تیراندازی در کرانه باختری؛ 2 فلسطینی شهید شدند
بن بست ترامپ در جنگ با ایران
اسرائیل سطح آماده‌باش در کرانه باختری را افزایش داد
آخرین قیمت دلار و سایر ارزها امروز پنج شنبه 12 شهریور 1405؛ دلار بازهم افزایشی شد
سایپا هم قیمت 4 خودرو تولیدی اش را گران کرد+ جدول خودروها و قیمت های جدید
استقلال از داوران دربی شکایت کرد
پاسخ مسکو به آمریکا؛ حمایت روسیه از ایران ادامه دارد
تک ضرب | خداحافظی با یک اسطوره پا به توپ
پیش‌ بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه 12 شهریور 1405 ؛ سکه در مسیر کانال‌های بالاتر
مخالفت پکن با تحریم های مرتبط با ایران
توقف همه مسابقات فوتبال در آرژانتین در دقیقه 10
رقابت خاتون بم در گروه مرگ
تشکیل پرونده قضایی برای عوامل «دیدارنیوز»
هشدار هواشناسی برای شمال کشور؛ بارش شدید و سیلابی
پادکست | تصویری از مقاومت مردم تنگستان به رهبری رئیسعلی دلواری در برابر اشغال بوشهر
درخشش شطرنج بازان ایرانی در ترکیه
محدودیت های روز جمعه برای تردد در جاده چالوس
پایگاه‌های آمریکا در امارات و کویت زیر آتش نیروهای مسلح ایران
عرضه کالا با 25 درصد زیر قیمت بازار در تهران
آخرین قیمت‌گوشت قرمز امروز 12 شهریور 1405 + جدول قیمت ها
ترامپ به دنبال اعلام پایان جنگ با ایران است
نفت در مرز 100 دلار؛ برنت همچنان بالای 95 دلار ماند
بمب امریکایی مراسم عروسی سیریک را هدف قرار داد
نوراینفو | علائم کمبود مواد معدنی در بدن؛ این نشانه‌ها را جدی بگیرید
افشای عملیات ترور مشاور بشار اسد پس از 18 سال
اژه‌ای: صدای مردم ایران را در اجلاس بریکس به گوش جهان می‌رسانم
رایزنی تلفنی ترامپ و رئیس امارات
حکم نهایی ساعدی‌نیا صادر شد
نامه ایران به شورای امنیت در پی تجاوز آمریکا به خاک کشور
برنامه قطعی برق قم امروز 12 شهریور + لینک برنامه خاموشی قم
سران آمریکا درباره حمله های خود به عروسی‌ها در کشورهای مختلف به افکار عمومی جهان پاسخ دهند
جزئیات آخرین تحولات جنگ ایران و آمریکا
الگوی تهاجم سه‌وجهی واشنگتن
داستان منطقه E1 چیست؟
خبر خوش برای مردم؛ خاموشی‌ها در خط پایان
«کریدور داوود» توطئه جدید اسرائیل علیه ایران
جدول قطعی برق هرمزگان پنجشنبه 12 شهریور+برنامه خاموشی هرمزگان
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 12 شهریور 1405؛جهش عجیب قیمت مونتاژی‌ها+ جدول قیمت ها
امروز؛ آخرین مهلت انتخاب رشته برای متقاضیان کارشناسی ارشد
نتایج مرحله اول المپیاد علمی دانشجویی 1405 منتشر شد
روایت ناتمام دلواری‌ها در آب‌های تنگه هرمز
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 12 شهریور 1405 + وضعیت استان‌ها
18شهید و 142مصدوم در تجاوز اخیر امریکا به ایران