×
سیاسی
شناسه خبر : 97267
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1401/03/03 ساعت 11:32
بیشتر آمریکایی‌ها بایدن را «بی‌کفایت» و «حواس‌پرت» می‌دانند

بیشتر آمریکایی‌ها بایدن را «بی‌کفایت» و «حواس‌پرت» می‌دانند

بر اساس یک نظرسنجی جدید بیشتر آمریکایی‌ها از نحوه مدیریت جو بایدن به‌شدت خسته شده‌اند و چندان هم اعتقاد ندارند که اوضاع به‌زودی بهتر خواهد شد. نتایج این نظرسنجی می‌تواند در انتخابات میان‌دوره‌ای آتی برای دموکرات‌ها فاجعه‌بار باشد.

نورنیوزـگروه بین‌الملل: به گزارش نیویورک‌پست، طبق نظرسنجی شبکه سی‌بی‌اس نیوز (CBS News/YouGov) از هر ۱۰ رای‌دهنده تقریبا هشت نفر (۷۷ درصد) گفته‌اند که اوضاع در آمریکا «تا حدودی» یا «بسیار بد» پیش می‌رود؛ ۶۹ درصد فکر می‌کنند که وضعیت اقتصادی «نسبتا بد» یا «بسیار بد» است و ۵۶ درصد با نحوه مدیریت جو بایدن مخالف‌اند. به این ترتیب، تنها ۴۴ درصد از نحوه عملکرد بایدن در مقام ریاست‌جمهوری راضی‌اند.

شرکت‌کنندگان در این نظرسنجی به سوالی درباره چشم‌انداز موردانتظارشان در ماه‌های آینده هم پاسخ دادند. بر اساس جواب‌ها، مشخص شد که ۶۸ درصد به وضعیت اقتصادی بدبین‌اند، ۷۷ درصد در مورد افزایش قیمت کالاها و خدمات نگاهی بدبینانه دارند، ۶۷ درصد نگران بازار سهام‌اند و ۵۷ درصد برای برنامه‌هایشان در دوران بازنشستگی ابراز نگرانی کردند؛ در همین حال، فقط ۵۳ درصد در پاسخ به نحوه مقابله با ویروس کرونا اعلام خوش‌بینی کردند.

در بخشی از این نظرسنجی، از آمریکایی‌ها درباره مواجهه با نرخ تورم که به بالاترین حد در ۴۰ سال اخیر رسیده و قیمت گاز که تا پنج دلار در هر گالن بالا رفته است، سوال شد. سپس از شرکت‌کنندگان خواسته شد بایدن را با یک کلمه توصیف کنند؛ در پاسخ، ۵۷ درصد او را «حواس‌پرت» نام دادند، ۵۱ درصد از واژه «بی‌کفایت» استفاده کردند و ۴۷ درصد گفتند که او «تفرقه‌انداز» است. در این میان، تنها ۴۵ درصد او را «لایق» و ۴۰ درصد «متمرکز» دانستند.

به نوشته ایندیپندنت، این نظرسنجی همچنین نشان داد که ۶۵ درصد افراد معتقدند جو بایدن در واکنش به «مسائل و رویدادهای مهم» آهسته و کند عمل می‌کند.

وقتی از آمریکایی‌های شرکت‌کننده خواسته شد که احساساتشان را در مورد وضعیت کشور خود توصیف کنند، ۶۳ درصد گفتند که وضعیت «ناراحت» یا «نگران‌کننده» است، ۶۱ درصد واژه «ناامیدکننده» را انتخاب کردند و تنها ۱۱ درصد وضعیت را «آرام» دانستند؛ هشت درصد هم کلمه «امن» و هفت درصد واژه «الهام‌بخش» را استفاده کردند.

نتایج این نظرسنجی در حالی منتشر می‌شود که خبرگزاری آسوشیتدپرس هم در روز جمعه، ۳۰ اردیبهشت، در گزارشی نوشت که در ماه مه، تنها ۳۹ درصد بزرگسالان آمریکایی از عملکرد بایدن در مقام ریاست‌جمهوری راضی بوده‌اند.

نتایج این نظرسنجی که با همکاری خبرگزاری آسوشیتدپرس و دانشگاه شیکاگو انجام شد، نشان داد که از هر ۱۰ آمریکایی، فقط دو نفر معتقد است که ایالات متحده در مسیر درستی قرار دارد یا وضعیت اقتصادی آمریکا مناسب است. نکته قابل ملاحظه در این نظرسنجی اینجا است که نارضایتی از عملکرد بایدن در نظر پاسخ‌دهندگانی که خود را دموکرات معرفی کردند، از جمهوری‌خواهان بیشتر بود.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
چگونه به رشد کودکان کمک کنیم؟
هشدار جهانی درباره مقاومت آنتی‌بیوتیکی در حیوانات خانگی
کشف نشانه‌های اتاق‌های پنهان در مقبره توت‌عنخ‌آمون
هوش مصنوعی شیوه آموزش را متحول می‌کند
سخنرانان کنفرانس لندن: تحولات غزه و ایران آزمونی برای نظم جهانی است
نیویورک‌تایمز: اقتصاد جهان در حال فاصله گرفتن از آمریکا است
حیاتی به فینال بدمینتون سنگال رسید
تیم ملی ایران نایب‌قهرمان تنت‌پگینگ شد
دبیرکل حزب‌الله: مقاومت تنها راه آزادسازی است
سرلشکر رضایی: 7 شرط ایران برای آغاز هر مذاکره ای به آمریکا اعلام شده است
برد قاطع شطرنج‌بازان ایران برابر مولداوی
برنامه کبدی ایران در بازی‌های آسیایی ناگویا اعلام شد
تأکید ترکیه بر لزوم دستیابی به نتیجه در مذاکرات میان آمریکا و ایران
تماس‌های حماس با میانجی‌ها درباره بحران غزه
سارق طلافروشی بیرجند در تور پلیس افتاد
انصارالله: در کنار ایران ایستاده‌ایم
پل بیات هشترود به شبکه ترانزیتی بازگشت
کاهش 55 درصدی آب رودخانه‌های اردبیل
سد پدافند هوایی روسیه، موج پهپادهای اوکراینی را در هم شکست
اتابک: سیاست تجاری بر سیاست ارزی مقدم است
ادعای جدید ترامپ؛ وضع قوانین کیفری و مدنی برای هوش مصنوعی!
بهروزآذر: سیاستگذاری زنان داده‌محور می‌شود
انفجارهای گسترده در خان‌یونس همزمان با تداوم حملات غزه
استاندار تهران خواستار برنامه مشخص برای ازدواج و مسکن جوانان شد
بازداشت فرد مرتبط با ایران اینترنشنال در پردیس
حذف قهرمان آسیا از جام بین‌قاره‌ای
راهیابی نماینده تنیس ایران به فینال تور جهانی
ادعای رئیس مجلس نمایندگان آمریکا: جنگ با ایران در مرحله پایانی قرار دارد
نورنما | میلاد یازدهمین آفتاب امامت حضرت امام حسن عسکری (ع) مبارک باد
ترمیم مزد کارگران به مهر موکول شد
واکنش سردار شکارچی به ادعای سنتکام درباره تنگه هرمز
درخشش تکواندوکاران تهرانی در کره جنوبی با کسب 2 مدال
زمان فروش فوری کوئیک و سهند سایپا بدون قرعه‌کشی اعلام شد+ لینک ثبت نام
انتخاب یک ژنرال آلمانی به ریاست عالی‌ترین نهاد نظامی ناتو
پاختاکور با اخراج پورعلی‌گنجی هم پیروز ماند
توضیح بقائی درباره سفر وزیر کشور پاکستان به ایران
جدول خاموشی برق کرمانشاه فردا یکشنبه 29 شهریور+جدول خاموشی
سران قوا بر تأمین کالاهای اساسی و حمایت از تولید تأکید کردند
تاوان اتهام حمله به مکه
حملات هوایی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
گل‌های ایرانی، کلباء را به پیروزی رساند +فیلم
قیمت نقره امروز شنبه 28 شهریور 1405+جدول قیمت ها
واکنش مهاجرانی به خبر بازگشتش به ایران
ساعت کاری جدید ادارات از اول مهر 1405 اعلام شد؛ جزئیات تصمیم جدید دولت
حاجی‌میرزایی: پزشکیان بر وفاق برای حل مشکلات تأکید دارد
گرینلند به کنترل انحصاری آمریکا درمی‌آید؟
قیمت دینار عراق امروز شنبه 28 شهریور 1405
آیا شکاف بودجه، آغاز نبرد ارتش و کابینه رژیم صهیونیستی است؟
آخرین وضعیت امیر نوری پس از تصادف مرگبار؛ مهران غفوریان خبر مرگ را تکذیب کرد
کشف انبار میلیاردی کالای احتکاری در آبادان