×
فرهنگی
شناسه خبر : 97263
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1401/03/03 ساعت 11:35

هزینه 4 میلیارد دلاری دیابت برای کشور

رییس فدراسیون ورزش‌های همگانی با بیان اینکه دیابت سالانه حدود 4 میلیارد دلار هزینه مستقیم و غیرمستقیم برای کشور به همراه دارد و هر ساله یک درصد به این میزان اضافه می شود، گفت: پزشکان معتقدند با ورزش کردن هم می شود دیابت را کنترل کرد و همه وضعیت را بهبود بخشید.

نورنیوز-گروه جامعه: افشین ملایی در مجمع انتخابات ریاست هیات ورزش‌های همگانی استان کهگیلویه و بویراحمد با تاکید بر ضرورت ارائه هشدار در حوزه افزایش کم تحرکی و اضافه وزن بین مردم ایران، اظهار کرد: هشدارها باید تکرار شوند تا شاید واکنش مسئولان را به همراه داشته باشد.

وی ادامه داد: بانوان که مادران بخش عمده آن‌ها را تشکیل می دهند باید موتور مولد نشاط و تندرستی در خانواده باشند اما زمانی که خود مادر به بیماری‌های ناشی از کم تحرکی مبتلا شوند، وضعیت یک خانواده تحت تاثیر قرار می گیرد.

رییس فدراسیون ورزش‌های همگانی با بیان اینکه آمارها نشان می دهد  وضعیت بانوان از نظر کم تحرکی و چاقی در مرز خطرناک قرار دارد، خاطرنشان کرد: اگر فکری به حال رفع این مشکل نشود در آینده با دردسرهای بزرگی مواجه خواهیم شد.

رئیس فدراسیون ورزشهای همگانی تاکید کرد: یکی از وظایف مردان مسئول این است که بتوانند زمینه را برای تامین سلامت بانوان فراهم کنند و در برنامه هایشان این موضوع مهم و تاثیرگذار را در نظر بگیرند تا شاهد کاهش کم تحرکی بین بانوان باشیم و اگر این شرایط ادامه داشته باشد، کم تحرکی یکی از چالش هایی خواهد بود که کشور را به مخاطره خواهد انداخت.  

ملایی با اعلام اینکه ۸۲ درصد از مرگ هایی که در کشور اتفاق می افتد حاصل بیماری های غیرواگیر است، تصریح کرد: دیابت به عنوان یکی از اصلی ترین بیماری ها در سال حدود ۴ میلیارد دلار هزینه مستقیم و غیرمستقیم برای کشور به همراه دارد و هر ساله یک درصد به این میزان اضافه می شود در حالی که پزشکان اعتقاد دارند با ورزش کردن هم می شود دیابت را کنترل کرد و همه وضعیت را بهبود بخشید.

وی ادامه داد: اگر مسئولان ورزش با هم افزایی بین بخشی، بستر لازم برای ورزش کردن همه اقشار را فراهم نکنند، دود این کم کاری به چشم مردم خواهد رفت، بنابراین باید بتوانیم این اقدامات را به صورت یک نهضت تاثیرگذار پیش ببریم تا تاثیر آن را بین مردم ببینیم.  

رییس فدراسیون ورزش‌های همگانی در ادامه به میزان کم تحرکی و چاقی در استان کهگیلویه و بویراحمد اشاره کرد و گفت: همه مسئولان  ورزشی و سیاسی و اجتماعی این استان وظیفه دارند موانع مشارکت و حضور بانوان در ورزش را برطرف و زمینه را برای ورزش کردن آن‌ها فراهم کنند.  

ملایی افزود: باید بررسی شود که عوامل محدود کننده ورزش بانوان چیست و روی برداشتن این موانع تمرکز کرد تا بانوان هم متناسب با نقش آفرینی که در جامعه دارند از فرصت های ورزش همگانی استفاده کنند.  

وی در پایان نقش بسته های آموزشی را پر اهمیت خواند و گفت: مسئولان استان باید نسبت به برگزاری دوره های آموزشی با روش های جدید اقدام کنند و از مربیان تندرستی که هدف اصلی آن‌ها اصلاح سبک زندگی مردم است استفاده شود تا با همکاری همه جانبه بحران کم تحرکی کاهش پیدا کند و به مرحله معکوس برسیم.


ایسنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
جزییات کشف مجموعه‌ای ارزشمند از اشیای تاریخی در «کمرزرین» اصفهان
وزیر کشور: امروز راهی جز توسعه حمل و نقل عمومی نداریم
بدرقه ملی پوشان کشتی به مسابقات زاگرب
هشدارمقام حزب‌الله نسبت به سونامی انسانی در لبنان
رفیع‌زاده: سامانه های سازمانی باید به پایگاههای اطلاعاتی متصل شود
اسلواکی نیروی نظامی به اوکراین اعزام نمی کند
دور سوم مذاکرات فنی ایران و آژانس در وین برگزار شد
عکس های منتخب ایران ؛ شنبه 16 شهریور 1404
ریزش پل در کربلا/تعداد مصدومان
برگزیدگان هشتاد و دومین جشنواره فیلم ونیز معرفی شدند
شهربانو منصوریان برای ششمین‌بار قهرمان جهان شد
زمان پرداخت سود سهام عدالت اعلام شد+فیلم
نورنما | لحظه تشکیل یک جزیره در میان آب‌های بی‌انتهای اقیانوس
ترکیه ادعای رسانه‌ رژیم صهیونیستی درباره تلاش آنکارا برای ترور وزیر امنیت داخلی را رد کرد
مدیرکل آموزش‌وپرورش تهران: خانواده‌ها زمان ثبت‌نام وجه پرداخت نکنند+فیلم
مودی در نشست مجمع عمومی سازمان ملل شرکت نمی‌کند
سبد غذایی؛ قافله عقب مانده درآمد
مدافع سابق تیم ملی ایتالیا در راه تهران؟
استقرار 10 «اف-35» آمریکا در کارائیب برای حمله محتمل به ونزوئلا
عراقچی: هر وقت آمریکا آمادگی مذاکره عادلانه و با احترام داشته باشد مذاکره را آغاز می‌کنیم
نحوه پرداخت خسارت وسایل منازل آسیب‌دیده در دفاع مقدس 12 روزه اعلام شد+فیلم
پرتغال(5) - ارمنستان (0) |پرتغال همچنان با ستاره 40 ساله خود می‌درخشد + خلاصه بازی
انگلیس(2) - آندورا(0) | شروعی آهسته و بی‌روح در رقابت‌های انتخابی جام جهانی + خلاصه بازی
استوری منیر الحدادی که با قرارداد 2 ساله به استقلال پیوست
دفتر اطلاع‌رسانی دولتی در غزه، فعالیت‌های نظامی » در برج‌های مسکونی را تکذیب کرد
مادورو: ونزوئلا آماده مبارزه مسلحانه در صورت حمله است
هتل‌های سبز ایران به‌زودی نشان ملی دریافت می‌کنند
پلیس راهور: حضور معلم در سرویس مدارس ممنوع شد+فیلم
زهرا کیانی نخستین طلای تالوی ایران در جهان را کسب کرد
خطوط 2 و 5 مترو تهران به هم متصل شد
تیم امید ایران(6) - گوام(0) پیروزی بی‌دردسر تیم ملی امید ایران برابر گوام + خلاصه بازی
اسلواکی اعزام نیرو به اوکراین را رد کرد
حماس:هدف نابودی کامل شهر غزه، جنایتی بی‌سابقه در تاریخ معاصر به‌شمار می‌رود
فرمان ترامپ، نقاب حمایت از جاسوسان
سازمان ملل قطعنامه همکاری با اکو را تصویب کرد
آخرین خبر از افتتاح مسیر رفت فاز 2 آزادراه تهران - شمال
متوسط عمر زنان و مردان در ایران چقدر است؟
واکنش فدراسیون فوتبال به تمسخر تیم‌ملی
سامانه اعلام قیمت خودرو مشخص شد
انتقاد تند وزارت صمت به وزارت نیرو
بادبان‌های انسانیت روی عرشه قایق‌های امید
دولت فرانسه، ادعای واشنگتن درخصوص به رسمیت شناختن کشور فلسطین را رد کرد
پرتکرارترین نام‌های زن در ایران چه نامهایی هستند؟
روند عادی‌سازی با کشورهای عربی را خدشه دار می کند
نیم کیلو طلا در انتظار کاربران؛ کمپین مشترک روبیکا و ملی‌گلد آغاز شد
تمدید فرصت ثبت‌نام کتب درسی تا 30 شهریور
ابلاغ دستورالعمل جدید تنظیم بازار خودرو + جزئیات
محرومیت سنگین جام اتحادیه برای لوئیس سوارز
انتقاد از طرح مسکن 15 متری/رکود بی سابقه بازار مسکن در 50 سال اخیر
سقف وام خرید خودرو جانبازان تعیین شد
X
آگهی تبلیغاتی