×
سیاسی
شناسه خبر : 97203
تاریخ انتشار : یکشنبه 1401/03/01 ساعت 21:37
باقری درباره سفر مورا به اعضای کمیسیون امنیت ملی پاسخ داد/ مذاکرات ادامه دارد

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس:

باقری درباره سفر مورا به اعضای کمیسیون امنیت ملی پاسخ داد/ مذاکرات ادامه دارد

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی از حضور معاون سیاسی وزیر امور خارجه در این کمیسیون خبر داد و گفت: علی باقری درباره سفر مذاکره کننده ارشد اتحادیه اروپا به ایران به سوالات اعضا پاسخ داد.

نورنیزو -گروه سیاست: وحید جلال زاده در توضیح جلسه روز یکشنبه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با مذاکره کننده ارشد هسته‌ای ایران به خبرنگاران گفت: پیش از آغاز سال جاری وقفه‌ای در مذاکرات ایجاد شد و آمریکایی‌ها دوباره بدعهدی کرده و به گفته‌های قبلی خود در همین مذاکرات پشت کردند و به همین خاطر شکل قبلی مذاکرات از بین رفت و بعد از آن ترک وین اتفاق افتاد. در ادامه مذاکره کننده ارشد اتحادیه اروپا دو بار به ایران آمد و گفت‌وگوهای تلفنی را نیز با مسئولان کشورمان در جهت اتصال دوباره مذاکره‌کنندگان وین انجام داد.

نماینده مردم ارومیه در مجلس تصریح کرد: آنچه که واقعی و عینی است در مذاکرات وین، مذاکره بین ایران و آمریکا است البته این مذاکره به صورت چهره به چهره و حضوری نیست و در کنار مذاکرات طرف ایرانی با ۱+۴ به صورت (none paper) و غیررسمی در حال انجام است و در نهایت ما در دو موضوع اصلی با آمریکایی‌ها به مشکل برخوردیم.

رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس یادآور شد: یکی از این موضوعات اختلافی موضوع تحریم سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است که آنها این نهاد را در زمره سازمان‌های تروریستی قرار دادند و یکی هم لیستی که مربوط به تحریم اشخاص حقیقی و حقوقی است و در این دو موضوع ما در وین اختلافاتی با آمریکایی‌ها داشتیم و امروز علی باقری کنی در جلسه امروز کمیسیون توضیحاتی را به اعضاء ارائه داد.

او در خصوص هدف سفر انریکه مورا مذاکره کننده ارشد اتحادیه اروپا به جمهوری اسلامی گفت: علی باقری در جلسه امروز توضیحاتی در خصوص اهداف سفر  مورا بیان کرد. فرستاده اتحادیه اروپا سعی بر این دارد طرف آمریکایی و ایرانی را به یکدیگر نزدیک کند اما بدون شک ما آنچه که باید انجام می‌شد را به مذاکره کننده ارشد اتحادیه اروپا انتقال دادیم و امیدواریم مورا نیز به درستی نظرات ما را به طرف آمریکایی منتقل کند.

رئیس کمیسیون امنیت ملی وسیاست خارجی مجلس تأکید کرد: جمهوری اسلامی مذاکره برای مذاکره را نمی‌پذیرد و به دنبال فرسایشی شدن روند این مذاکرات نیست. بلکه به دنبال به نتیجه رسیدن مذاکرات وین است. جمهوری اسلامی همیشه صادقانه رفتار کرده و به تعهدات خود عمل کرده و حالا طرف آمریکایی است که باید صداقت نشان داده و خسارتی که به ایران اسلامی پس از خروج یک طرفه از برجام وارد کرده، جبران کند.

جلال زاده ادامه داد: اعضای کمیسیون در نشست امروز سوالاتی را از مذاکره کننده ارشد ایران مطرح و ایشان نیز پاسخ‌هایی را ارائه کردند و تحلیل‌های اعضای کمیسیون را در بسیاری از مواقع پذیرفتند و امیدواریم در ادامه مذاکراتی که به شکل سفرهای مذاکره کنندگان اروپایی به ایران در حال انجام است، به کار بگیرند.

او خاطرنشان کرد: نگاه معاون سیاسی وزارت امور خارجه این است که مذاکرات ادامه دارد و سفرهای  مورا به تهران و نامه‌نگاری‌ها به منزله ادامه مذاکرات است و موضوع به بن‌بست رسیدن مذاکرات را وارد نمی‌دانست.


ایرنا
اخبار مرتبط
مذاکرات وین؛ کدام یک از طرفین باید تصمیم‌های سخت بگیرند؟
یکشنبه 1400/11/10 ساعت 09:11
مذاکرات وین؛ کدام یک از طرفین باید تصمیم‌های سخت بگیرند؟
برخی از تحلیلگران و کارشناسان غربی در روزهای گذشته تصریح کرده‌اند که با مشخص شدن نحوه اجرای تعهدات ایران، گره مذاکرات وین در دست طرف‌های غربی است و بایستی به دست آنها گشوده شود.
مذاکرات وین در بن بست است یا انگلیس
جمعه 1400/11/08 ساعت 17:38
مذاکرات وین در بن بست است یا انگلیس
مذاکرات وین؛ رمزگشایی از بازی مخرب فرانسه
چهارشنبه 1400/10/01 ساعت 10:54
مذاکرات وین؛ رمزگشایی از بازی مخرب فرانسه
اگرچه آمریکا در راهبرد کلان خود بدنبال تداوم فشار همه‌جانبه به ایران است اما نشانه‌های نه چندان محکمی وجود دارد که دولت بایدن در این مرحله از مذاکرات بدلیل نیاز شدید به داشتن دستاورد در حوزه سیاست خارجی با رویکرد تخریبی فرانسه و به تبع آن اتحادیه اروپا موافق نیست.
مذاکرات وین؛ خواسته‌های فرابرجامی غرب با تکرار «شیرینی‌های آدامسی» در رفع تحریم‌ها
سه‌شنبه 1400/09/23 ساعت 20:17
مذاکرات وین؛ خواسته‌های فرابرجامی غرب با تکرار «شیرینی‌های آدامسی» در رفع تحریم‌ها
روالی که هیأت حاکمه آمریکا و به موازات آنها کشورهای غربی بعد از اجرای برجام در تعلیق موقت تحریم‌ها در دستور کار داشتند ایجاد «شیرینی‌های آدامسی» برای ایران از تجربه رفع تحریم‌ها بود.
نظرات

آخرین اخبار
طوفان در قلب پایگاه‌های آمریکا؛ پاسخ موشکی ایران به آمریکا در منطقه؛ از اردن تا کویت
احضار مجدد سفیر انگلیس در تهران به وزارت امور خارجه
روسیه خواستار بازگشت فوری ایران و آمریکا به میز مذاکره شد
تشییع باشکوه شهدای گتوند؛ سه رزمنده شهید در گلزار شهدا آرام گرفتند
یک نظامی اسرائیلی با ادعای همکاری با ایران به حبس محکوم شد
برگ برنده جدید چین در تجارت دریایی رونمایی می شود
هشدار آمریکا به شهروندان خود برای سفر به 23 کشور
پروازهای دبی–شیراز پس از 5 ماه از سر گرفته شد
نگرانی ها از تأمین کالا در آمریکا در پی جنگ علیه ایران
ادعای پنتاگون درباره پایان مأموریت ائتلاف در عراق
عکس های منتخب جهان؛ 26 جولای 2026
فرودگاه بین‌المللی صنعاء فعالیت عادی خود را از سر گرفت
چرخش سریع ترامپ درباره تنگه هرمز، سردرگمی واشنگتن را آشکار کرد
عضو مجمع تشخیص: انتقام و مذاکره منافاتی با یکدیگر ندارند
شنیده شدن صدای انفجارهای مهیب در اربیل
قالیباف: باید همواره آماده نبرد باشیم و برای حفظ امنیت و منافع ملی خود تا پای جان بایستیم
غریب‌آبادی: هر اقدام تجاوزکارانه آمریکا پاسخ قاطع را به دنبال دارد
معاون دبیر شورای‌عالی امنیت ملی: مجازات متجاوزان ضامن صیانت از امنیت ملی است
شکست ایران مقابل اوکراین در دیداری پراشتباه
احسان حاج‌صفی در سپاهان ماندنی شد
محکومیت اقدام لندن علیه سپاه؛ وزارت خارجه یمن موضع گرفت
تاج: مدیریت رقابت‌های گسترده بر عهده فدراسیون است
تنش سیاسی در آستانه بازی آرژانتین و انگلیس/فالکلند دوباره خبرساز شد
زمان فینال جام جهانی تغییر می کند
سفیر سابق آمریکا: حمله به زیرساخت‌های ایران راه‌حل بحران نیست
حماس نماینده ویژه صلح در غزه را به جانبداری از اسرائیل متهم کرد
سنتکام ادعا کرد: دو کشتی مجبور به تغییر مسیر در تنگه هرمز شد
اعمال تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران
کرملین: آمریکا از روند صلح اوکراین دور شده است
هفته ای ماندگار با امتی عزادار
واریز نخستین مرحله وام 75 میلیون تومانی بازنشستگان آغاز شد
محکومیت شدید جنایات رژیم صهیونیستی در فلسطین اشغالی وزارت امور خارجه ایران
حمله جدید اسرائیل با بمب فسفری به جنوب لبنان
دبیرکل نجباء به اهانت ترامپ واکنش نشان داد
بازار نفت در آستانه بحران
متهمی که هنوز لباس قاضی را بر تن دارد
ستاد اربعین: همه مرزهای کشور آماده پذیرش زائران هستند
رایزنی بغداد و شورای اروپا؛ تأکید بر مهار تنش‌های منطقه‌ای
جنگ ایران، ذخایر نفتی جهان را بلعید
بقایی: حمله آمریکا به جنوب کشور مصداق تجاوز و کاملا غیرقانونی است
توصیه های رهبر شهید از زبان مردم عزادار
موافقت شورای نگهبان با برگزاری مجازی جلسات مجلس
نمایندگی ایران در ژنو: جنایات جنگی آمریکا حد و مرزی ندارد
ادعای وقیحانه ترامپ درباره جنایت پنتاگون علیه مدرسه میناب
جنایت خانوادگی؛ زن جوان همسرش را به قتل رساند
هشدار هواشناسی؛ ماندگاری گرمای شدید در تهران ادامه دارد
مهلت ثبت‌نام خادمان اربعین تمدید شد
پیشنهاد صریح اردوغان به ترامپ درباره چه بود؟
اتحادیه اروپا و اوکراین برای تولید مشترک پهپاد توافق کردند
تأکید رئیس‌جمهور بر پاسخگویی به مطالبات مردم و تقویت انسجام ملی