×
سیاسی
شناسه خبر : 97178
تاریخ انتشار : یکشنبه 1401/03/01 ساعت 14:50
هنیه: ملت فلسطین آماده حمایت از مسجدالاقصی باشند

هنیه: ملت فلسطین آماده حمایت از مسجدالاقصی باشند

رهبر حماس در سخنرانی خود به مناسبت سالروز نبرد «سیف القدس» به رژیم صهیونیستی درباره یورش به مسجدالاقصی و برگزاری راهپیمایی موسوم به «پرچم» هشدار داد.

نورنیوز -گروه بین‌الملل: جنبش مقاومت اسلامی فلسطین «حماس» امروز (یکشنبه) به مناسبت سالروز نبرد «سیف القدس» همایشی تحت عنوان «سیف القدس، وحدت سرزمین و ملت» برگزار کرد.

«اسماعیل هنیه»، رئیس دفتر سیاسی حماس در  این نشست گفت: غزه و مقاومت آن همان طرفی بود که شمشیر را در برابر اشغالگر از غلاف بیرون کشید و عمق این رژیم را هدف گرفت.

هنیه در ادامه به تحولات راهبردی به وجود آمده در پی این نبرد پرداخت و افزود: سیف القدس یک نقطه تحول مهم در مسیر نبرد با دشمن صهیونیستی بود و در را به روی مرحله جدید و متفاوت باز کرد. این نبرد یک نبرد فراگیر و چند بعدی بود که تأثیرات آن فقط محدود به مسأله فلسطین نمی‌شود بلکه تأثیرات آن به کل منطقه و جامعه بین‌الملل کشیده شد.

هنیه گفت: ابتکاری که گردان‌های «القسام» شاخه نظامی حماس و گروه‌های مقاومت در هنگام آغاز نبرد سیف القدس به کار گرفتند نظریه امنیت دشمن صهیونیستی را در هم کوبید.

او تأکید کرد که این نبرد نظریه بازدارندگی، جنگ‌های برق‌آسا و انتقال به «سرزمین دشمن» را کنار زد. ابتکار عمل القسام و گروه‌های مقاومت، نظریه بازدارندگی در مقابل دشمن را ایجاد کرد. هنیه افزود: مقاومت با سیف القدس نبرد را به داخل سرزمین فلسطین کشاند و وجب به وجب فلسطین هدف اقدامات اطلاعاتی مقاومت، شلیک موشک و پرواز پهپادهای مقاومت بود. سیف القدس عناصر جدیدی را به موازنه قدرت راهبردی ملت فلسطین معرفی کرد.

رئیس حماس ادامه داد، ملت فلسطین در اراضی اشغالی ۱۹۴۸ از مهم‌ترین عناصری بودند که وارد موازنه قدرت در این نبرد شده و با غزه و کرانه باختری یکی شدند. اینها گنج ملت و مقاومت هستند و عنصری تعیین کنده در نبرد تاریخی با دشمن خواهند بود.

هنیه افزود: موازه قدرت راهبردی امروز به نفع ماست. نبرد سیف‌القدس، سرزمین، ملت و مسأله فلسطین را متحد کرد و موانع جغرافیایی در داخل فلسطین تاریخی را برداشت.

او در ادامه به فراخوان‌های صهیونیستی برای یورش به مسدالاقصی و برگزاری راهپیمایی موسوم به پرچم پرداخت و به رژیم صهیونیستی درباره اجرایی کردن این اقدام هشدار داد.

هنیه تأکید کرد: ملت فلسطین و در مقدمه آن مقاومت در قدس و کرانه باختری اجازه اجرایی شدن این خزعبلات یهودی در مسجدالاقصی را نخواهد داد. مطلقا اجازه هتک حرمت مسجدالاقصی و یاغی‌گری در خیابان‌های قدس و علیه فلسطینی‌ها در قدس، کرانه باختری و اراضی اشغالی ۱۹۴۸ داده نخواهد شد. مرحله قبل از سیف القدس با مرحله پس از آن کاملا متفاوت است.  گرفتن حقوق و تحقق پیروزی در دست ماست نه در دست دشمن ما؛ ما تمام متغیرات در فلسطین و در سطح منطقه را بررسی می‌کنیم و همه به نفع ملت ما خواهد بود.

هنیه ضمن اعلام اینکه نبرد با دشمن صهیونیستی وارد مرحله جدیدی شده، از همه ملت فلسطین خواست در آمادگی کامل برای حمایت از مسجدالاقصی باشند.

هنیه در پایان بر آزادی تمام اسرا و بیرون کردن دشمن صهیونیستی از سرزمین فلسطین و بازگرداندن آوارگان تأکید کرد و آن را وعده صادق خواند.

نبرد سیف القدس در ماه می سال جاری میلادی (۲۰۲۱) و در واکنش به تجاوز صهیونیست‌ها به مقدسات فلسطینی و قدس رخ داد و ۱۱ روز به طول انجامید. مقاومت فلسطین در پاسخ به حملات صهیونیست‌ها بیش از ۴۰۰۰ موشک به سمت فلسطین اشغالی شلیک کرد.


خبرگزاری شهاب
نظرات

آخرین اخبار
قیمت طلا و سکه امروز جمعه 10 بهمن ماه
سقوط قیمت بیت‌کوین به 81 هزار دلار
قاهره و بروکسل برای فراهم‌کردن شرایط احیای مذاکرات آمریکا و ایران اعلاام آمادگی کردند
شارژ بهمن ماه حکمت‌کارت بازنشستگان لشکری
بازی با کبریت کنار انبار انرژی
واکنش تند کوبا نسبت به محاصره نفتی آمریکا
رکود در معاملات؛ نوسانات طلا و ارز به بازار مسکن نرسید
ترامپ با یک امضای سرنوشت‌ساز، کوبا را تحت فشار گذاشت
فعال شدن امکان لغو انتخاب روش دوم کالابرگ از شنبه 11 بهمن
عرضه بزرگ‌ترین باتری چین به صنعت کشتی‌سازی
واکنش شمخانی به قرار دادن سپاه در فهرست تروریستی اتحادیه اروپا
افت 150 دلار قیمت جهانی طلا در یک روز
عراقچی: مسائل منطقه بسیار جدی است و چالش‌های جدی وجود دارد
چلسی 150 میلیون یورو برای جود بلینگام روی میز گذاشت
شهادت چند فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی به غزه
واکنش منفی ترامپ به سفر نخست وزیر انگلیس به چین
دیدار و گفتگو وزیر دفاع عربستان در واشنگتن با مقام‌های ارشد آمریکا بر سر تحولات منطقه
صعود فوتسال ایران به مرحله حذفی با عبور از عربستان
قیمت گوشت قرمز امروز 10 بهمن 1404
عراقچی وارد استانبول شد
انتقاد صریح یک مقام اروپایی از تهدید نظامی آمریکا علیه ایران
غیبت دانشجویان علوم پزشکی در امتحانات پایان ترم موجه اعلام شد
وزیر خارجه ایتالیا: گفت‌وگو با ایران نباید قطع شود
حمله به ایران، منطقه را بی‌ثبات‌تر می‌کند
زنان ایرانی گواهینامه موتور می‌گیرند
مدیریت تعلیق آمریکا در برابر حقوق قانونی ایران
پاکستان: به توافق سازش با اسرائیل ملحق نمی‌شویم
هشدار البرادعی درباره تهدیدات نظامی ترامپ علیه ایران
انفجار شدید در پالایشگاه توپراش ترکیه+ فیلم
جنگی که همه از آن حرف می‌زنند،شروع خواهد شد؟
کاهش فشار آمریکا بر صنعت نفت ونزوئلا
محدودیت‌های ترافیکی امروز محورهای شمالی
باکو: حریم هوایی و خاک آذربایجان علیه ایران استفاده نخواهد شد
پرداخت بی‌سابقه پاداش به بازنشستگان فرهنگی
دیدار وزیر دفاع عربستان با مقامات ارشد آمریکا
سریعترین راه برای دریافت کارت سوخت
جزئیات کامل احراز صلاحیت داوطلبان انتخابات شورای شهر تهران اعلام شد
کیفیت هوای تهران قابل قبول است
جمعه 10 بهمن |جدول فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون
ادعای ترامپ درباره مذاکره با ایران
گفتگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و جمهوری آذربایجان
برنامه مسابقات ورزشی امروز جمعه 10 بهمن 1404
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 10 بهمن+ وضعیت استان ها
عوامل خطر و راهکارهای پیشگیری از سرطان روده بزرگ
شنیدن صدای دوپامین در مغز زنده
پیش‌بینی آینده شبکه‌های اجتماعی در 2026
تداخل وارفارین با آنتی‌بیوتیک‌ها؛ خطری جدی برای سالمندان
کشف کلید مولکولی آلزایمر؛ امید تازه برای محافظت از حافظه
مازندران رتبه برتر کاهش تصادفات جاده‌ای کشور را کسب کرد
وزارت دفاع ایران اقدام اتحادیه اروپا علیه سپاه را محکوم کرد