×
سیاسی
شناسه خبر : 96983
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1401/02/27 ساعت 16:19
اشک تمساح «ند پرایس» و دم خروسی که بیرون زده است!

نورنیوز بررسی می‌کند؛

اشک تمساح «ند پرایس» و دم خروسی که بیرون زده است!

اظهار همراهی مقامات آمریکایی با مسائل اقتصادی مردم ایران در شرایطی که بخشی از مشکلات ریشه در تحریم‌های غیرقانونی این کشور دارد، تصویری آشوب‌ناک از سیاست خارجی را به نمایش گذاشته است.

نورنیوز ـ گروه سیاست: «ند پرایس» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا با انتشار توییتی اعلام کرد از اعتراضات در ایران حمایت می‌کند!

این اظهارات مداخله‌جویانه در ادامه فضاسازی رسانه‌های غربی تلاشی است برای تحریک‌ گروه‌های ناراضی از وضعیت اقتصادی تا زمینه امنیتی کردن فضای اجتماعی را فراهم آورد.

او در حساب توئیتری خود معترضان ایرانی را شجاعانی خوانده که برای گرفتن حقشان به پا خواسته‌اند! پرایس گفته است دولت آمریکا از حق آنها حمایت می‌کند.

 این ابراز همدلی در شرایط سخت اقتصادی درحالی صورت می‌گیرد که مردم ایران سال‌ها با تحریم‌های ظالمانه، ضد حقوق بشری و غیرانسانی آمریکا دست و پنجه نرم می‌کنند.

جالب اینکه ند پرایس سخنگوی دستگاهی است که با خروج غیر مسئولانه از برجام هزینه‌های اقتصادی زیادی را بر ایران و طرف‌های قرارداد اقتصادی ایران تحمیل کرد.

همزمانی این اعلام موضع با مذاکرات وین نیز به خوبی آشفتگی سیاست خارجی دولت باید را نشان می‌دهد.

توصیه‌های زیادی از سوی نخبگان به دولت آمریکا وجود دارد که کمپین فشار حداکثری را شکست خورده می‌داند اما ظاهرا دولت آمریکا به دلایل پرستیژی نمی‌خواهد اشتباه خود را بپذیرد.

نگاهی به سابقه مداخله‌جویی آمریکایی‌ها در مسائل ایران نشان می‌دهد این دولت از سال ۱۳۳۲ تاکنون تقریبا در تمام بزنگاه‌های سیاسی ایران تلاش کرده با امنیتی کردن اعتراضات، مطالبات اصلی مردم را منحرف کرده و از آب گل‌آلود ماهی بگیرد.

نکته جالب توجه در این باره این است که آمریکایی‌ها اعم دموکرات یا جمهوری‌خواه هیچ‌گونه خط قرمزی برای مداخله در ایران نداشته‌اند، به طوری که از هر گروه معارض، مخالف و حتی منتقد جمهوری اسلامی حمایت کرده‌اند.

آنها از تروریست‌های الاحوازیه و جندالله گرفته تا منتقدین داخلی، هرگاه مجالی بوده سعی کرده‌اند با دخالت‌های خود ثبات در ایران را از بین ببرند.

تقارن بازداشت دو اروپاییِ عامل خراب‌کاری و آشوب از سوی وزارت اطلاعات که سعی داشتند با سوء استفاده از مطالبات مردمی اعتراض مردم را منحرف و به بحران تبدیل کنند با این اظهارات نیز قابل توجه است.

هم‌زمانی این رخداد با هوچی‌گری‌های بین‌المللی فرانسه و انگلیس می‌تواند برنامه غربی‌ها برای اعمال فشار بیشتر و امتیازگیری در مذاکرات باشد، چرا که تاکنون ایران بر خواسته‌های قانونی خود پایبند بوده و شرایط شفافی را در مذاکرات برای طرف مقابل ترسیم کرده است.

مجموع این تحولات بیانگر این حقیقت است که ادعای پرایس همان سیاست آمریکای پیش از بایدن است، مگر اینکه آمریکایی‌ها تغییر واضحی در رویکرد خود نشان دهند.

تضاد معنایی این دست اظهارات مداخله‌جویانه با شعار دلسوزی و همراهی با مردم ایران در کنار رفتارهایی مانند تحریم دارویی، ممانعت از تحصیل ایرانیان در دانشگاه‌ها و بدعهدی‌ در قراردادهای بین‌المللی چیزی جز پیمودن راه شکست‌خورده آمریکا در گذشته نیست.

از این رو مردم ایران با اتکا به تجربه ۶۹ ساله عهدشکنی و بحران‌سازی آمریکایی‌ها به خوبی می‌دانند که دلسوزی این دولت ریشه‌ای در واقعیت ندارد.


نورنیوز
اخبار مرتبط
پیام‌های حضور پمپئو در کمپ منافقین در آلبانی
پنج‌شنبه 1401/02/29 ساعت 10:44
نورنیوز بررسی کرد؛
پیام‌های حضور پمپئو در کمپ منافقین در آلبانی
تقارن بازدید پمپئو از کمپ گروهک تروریستی منافقین در آلبانی با مواضع دولتمردان کنونی آمریکا و همچنین تحرکات عملی غرب در قبال برخی اعتراضات محدود نسبت به شرایط اقتصادی در ایران جای تامل بیشتری دارد.
تحریم و ایجاد آشوب؛ نقشه‌ای برای تحمیل سازش
چهارشنبه 1401/02/28 ساعت 10:48
تحریم و ایجاد آشوب؛ نقشه‌ای برای تحمیل سازش
دور جدید فضا سازی رسانه های معاند برای هدایت نگرانی های معیشتی مردم به سمت آشوب و ناامنی به‌دلیل هم‌زمانی آغاز طرح توزیع عادلانه یارانه‌ها با مذاکرات رفع تحریم‌ها بااعزام لیدرهای حرفه ای به داخل کشور همراه شده است.
دخالت آشکار آمریکا در امور داخلی ایران
دوشنبه 1401/02/26 ساعت 16:56
نورنیوز بررسی کرد؛
دخالت آشکار آمریکا در امور داخلی ایران
اظهارات مداخله‌جویانه سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در حالی مطرح شده که طی روزهای گذشته برخی ابراز نگرانی‌های مردم بدون هیچ‌گونه مشکلی انجام شده است.
تحریم و ایجاد آشوب؛ سناریوهایی برای شکستن مقاومت
دوشنبه 1401/02/26 ساعت 09:45
نورنیوز بررسی کرد؛
تحریم و ایجاد آشوب؛ سناریوهایی برای شکستن مقاومت
دور جدید فضا سازی رسانه های معاند برای هدایت نگرانی های معیشتی مردم به سمت آشوب و ناامنی به‌دلیل هم‌زمانی آغاز طرح توزیع عادلانه یارانه‌ها با مذاکرات رفع تحریم‌ها بااعزام لیدرهای حرفه ای به داخل کشور همراه شده است.
نظرات

آخرین اخبار
قیمت دلار و سایر ارزها امروز چهارشنبه 29 بهمن 1404+ جدول
سخنگوی دولت: نرخ ارز دارو ثابت ماند
121 هزار و 581 داوطلب در انتخابات شوراهای روستا ثبت‌نام کردند
میدری: مبلغ کالابرگ با تورم افزایش می‌یابد
چه کسانی نباید روزه بگیرند؟
اجرای سهمیه سوخت به کارت بانکی مالکان خودرو از سال آینده
کنکور 1405 طبق قوانین قبلی برگزار می شود
افزایش چشمگیر یارانه آرد و نان در بودجه سال آینده
قدرت هوایی ایران با هم‌افزایی جنگنده و پهپاد افزایش می‌یابد
رزمایش دریایی ایران و روسیه فردا آغاز می‌شود
اجرای طرح موقت مقابله با سارقان خشن در کشور
رایزنی نخست‌وزیر انگلیس و ترامپ درباره مذاکرات ایران
آخرین وضعیت ترافیکی آزادراه‌ها و محورهای کشور
جزئیات تفاهم‌نامه‌های اقتصادی ایران و روسیه
پیام ناو و ضدناو؛ رمزگشایی از بیانات راهبردی رهبر معظم انقلاب
جزئیات بازگشت 151 شیء تاریخی ایران از چین اعلام شد
نحوه ثبت درخواست برای جبران خسارت دی‌ماه در تهران
186 معلم ایرانی به مدارس خارج از کشور اعزام شدند
آزادی بسیاری از بازداشتی‌های زیر 18 سال در حوادث اخیر
پادکست | مدیریت خشم در خانه چگونه آتش را خاموش کنیم؟
رویترز: پیشرفت مذاکرات ایران و آمریکا بهای نفت را کاهش داد
«جادوگر فوتبال» به 5 سال حبس محکوم شد
تعویق محاکمه نیکلاس مادورو در آمریکا
شیوه جدید پرداخت یارانه اعلام شد
ساعت کاری ادارات در ماه رمضان 1404 اعلام شد
آیا پدرخوانده ترامپ، ناقوس جنگ را به صدا در می آورد؟
شکاف بین نسلی چیست و چطور پدید آمده است؟
ادعای تلگراف درباره توافق ایران و آمریکا بر سر عناصر بالقوه
4 چیز که نمی‌توانستیم بگوییم و دیروز گفته شد
آکسیوس: مذاکرات اوکراین و روسیه در ژنو به بن‌بست رسید
معاون ترامپ: متحدان اروپایی به منافع خود آسیب می‌زنند
افزایش نرخ ارز در سایه نظم رانتی
فنلاند تصمیم رژیم صهیونیستی درباره کرانه باختری را محکوم کرد
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز چهارشنبه 29 بهمن 1404+ جدول
ژنو، دو مذاکره و یک بازنده مشترک
تکرار اتهام زنی آمریکا در مورد آزمایش هسته‌ای مخفی چین
اقتصادنگار | دستمزد ناچیز کارگران برای سبد گران معیشت
واتیکان: در هیات موسوم به «صلح غزه» رئیس جمهور آمریکا شرکت نخواهیم کرد
نخست‌وزیر مجارستان: امید سران کشورهای اروپایی به پیروزی کی‌یف بر مسکو، توهم‌آمیز است
زلنسکی: رویکرد ترامپ منصفانه نیست
معاون رئیس‌جمهور آمریکا: مذاکرات با ایران به نوعی خوب پیش رفت
سازمان ملل: امیدواریم مذاکرات ایران و آمریکا منجر به کاهش تنش‌های منطقه‌ای شود
وضعیت آب و هوا امروز چهارشنبه 29 بهمن ماه 1404 + وضعیت استان‌ها
برنامه مسابقات امروز 29 بهمن + پخش زنده
در زمان مواجهه با تشنج این اقدامات را انجام ندهید
مولکولی که نور خورشید را سال‌ها نگه می‌دارد
دستاوردی قابل توجه در ترمیم نخاع
فشارخونتان را روزی دو بار اندازه بگیرید
پیش‌علامت پارکینسون و زوال عقل مشخص شد
نقش موثر رژیم «فستینگ» در کاهش علائم التهاب روده