×
فرهنگی
شناسه خبر : 96940
تاریخ انتشار : دوشنبه 1401/02/26 ساعت 18:06
سریال «حضرت موسی(ع)» چه زمانی کلید می‌خورد؟

سریال «حضرت موسی(ع)» چه زمانی کلید می‌خورد؟

میرعلایی درباره شروعِ سریال حضرت موسی(ع)، انتخاب بازیگران و عوامل و همچنین وضعیت سلامتیِ جمال شورجه توضیحاتی ارائه داد.

نورنیوز-گروه فرهنگ: سیداحمد میرعلایی از تهیه‌کنندگان و مدیرانِ قدیمی سینما و تلویزیون است. او این روزها مشغولِ آماده کردن مقدماتِ شروعِ سریال «حضرت موسی(ع)» است. سریالی که خبرهای ضد و نقیض درباره شروعِ آن، مطرح می‌شود. برخی در سالِ گذشته اعلام کردند که قرار است کلید بخورد و منابع موثقِ دیگری خبر از شروعِ تولید این سریال در سال 1401 داده‌اند. 

سریالی که کارگردانی‌اش بعد از درگذشتِ فرج‌الله سلحشور و بیماریِ جمال شورجه به ابراهیم حاتمی‌کیا رسید. یکی از آثار فاخر و مهم مرکز سیمافیلم به شمار می‌رود که براساس قصص قرآنی نگارش شده و در جریانِ گفت‌وگوی سیداحمد میرعلایی تهیه‌کننده آن اشاره شد که بازنویسی و تحقیقات مربوط به پروژه توسط حاتمی‌کیا به پایان رسیده است. 

گفته می‌شد همزمان با بازنویسی فیلمنامه، کارگاه‌های پیش‌تولید (صحنه و لباس) کار خود را پیش می‌برند و مشغول آماده‌سازی برای تولید سریال‌اند.

میرعلایی در پاسخ به سؤال خبرنگار تسنیم مبنی بر اینکه چه زمانی قرار است عوامل «موسی(ع)» جلوی دوربین قرار بگیرند و رسماً سریال کلید بخورد؛ تصریح کرد: "خوشبختانه کارها خوب پیش می‌روند و اتفاقات بی‌نظیری را شاهد خواهیم بود. ما آماده‌ایم سریال را کلید بزنیم و منتظر دستورِ رئیس صداوسیماییم. امیدوارم هرچه زودتر این اتفاق بیفتد. 

وی درباره انتخاب بازیگران و عوامل، توضیح داد: تعداد هنرمندانی که تست گرفته شده به بیش از 12 هزارنفر می‌‌رسد که از شهرهای مختلف ایران هستند. براساس آمارها و آنالیزهای فیلمنامه‌ای با 800 نقش باید برای این سریال انتخاب شود که در چیدمان بازیگران حرفه‌ای و یا هنرمندان غیرحرفه‌ای و آماتور استفاده شود؛ حتماً از هنرمندان خارج از کشور  به‌اقتضای فیلمنامه انتخاب می‌شوند چرا که فضای کار ایجاب می‌کند حتماً از ملیت‌های دیگر استفاده شود.

میرعلایی درباره اینکه آیا بازیگران سریال «یوسف پیامبر» در گروه عوامل سریال «موسی(ع)» حضور خواهند داشت، تأکید کرد: باید طراحی‌ها کامل بشوند و البته سیستم برنامه‌ریزی و کنترل پروژه توأمان پیش می‌رود. نقش اول و نقش دوم براساس چینش‌ها و ترکیب‌بندی‌ها مشخص می‌شوند و البته مقدورات، محدودیت‌ها و امکانات هم اهمیت دارند. قطعاً‌ از بازیگران کشورمان خصوصاً بازیگران سریال "یوسف پیامبر" و البته افراد باتجربه دیگر سریال‌های مذهبی، تاریخی و دینی هم در پروژه ما خواهند بود.

او درباره وضعیت سلامتی جمال شورجه که مشاور کارگردان سریال «موسی(ع)» است گفت: حال کارگردانِ خوب سینما و تلویزیون رو به بهبودی است و خدا را شاکرم که مراحل درمانی او به خوبی پیش می‌رود.

تهیه‌کننده سریال «حضرت موسی(ع)» در خصوص حضورِ مدیران جدید و استراتژی که در برنامه‌سازی و سریال‌سازی باید در دستور کار خودشان قرار دهند، گفت: آنچه که مردم ما به آن بیش از هر زمانِ دیگری نیاز دارند روحیه نشاط و القای مفاهیمِ امیدآفرینی و خودباوری است. این مسائل نیازمند اعتمادسازی است. اگر اعتمادسازی اتفاق نیفتد نه نشاط و نه امیدی فراهم نمی‌شود. هرگونه بی‌توجهی در این مسیر از سرمایه‌های ما می‌کاهد؛ سرمایه‌هایی که به راحتی به دست نیامده‌اند.

وی افزود: من برای مدیرانِ جدید تلویزیون آرزوی موفقیت دارم و اعتماد زیادی به راهِ هدفمند آقای جبلی که اعتمادسازی و توجه به مخاطب و ساختِ برنامه‌های مخاطب‌پسند دارند، دارم. امیدوارم مدیرانِ خوبی انتخاب شده باشند و بتوانند نیازِ این جامعه را برطرف کنند. چون رادیو و تلویزیون ما مختصِ پهنه ایران نیست و براساس مطالعه و بررسی می‌گویم که کشورهای منطقه، جوان‌هایشان از تلویزیون ما الگو می‌گیرند. در عربستان جوان‌هایی که وهابی‌زاده‌اند، خبرهای جهان اسلام را از رادیو و تلویزیون جمهوری اسلامی دنبال می‌کنند. چون اعتقاد دارند بیشتر واقعیت‌ها را می‌‌‌گوید. 

میرعلایی درباره ساخته شدنِ سریال‌های گرانبها به جایِ فاخر، گفت: برخی ساختن سریالِ فاخر را با گرانبها بودن اشتباه گرفته‌اند. سریال فاخر یعنی محتوا و ساختار مطلوب و استاندارد و گرانبهایی داشته باشد نه اینکه سریال پرهزینه‌ای باشد. ما باید به سمت ساخت سریال‌هایی برویم که بتوان به آنها فخر فروخت و ماندگاری و اثرگذاری بیشتری داشته باشد. جامعه را به سمت ارتقاء ببرد نه ابتذال؛ همچون فیلم‌هایی که در سینما می‌گویند اصطلاحاً بفروشند اما هیچ محتوای درستی برای جامعه ندارند.  من در دیدار با سریال‌سازان، خدمتِ آقای جبلی گفتم سینمای ما اگر مشکلی در ابتذال دارد بخشی در تلویزیون دنبال شود که فراگیرتر است و ذائقه‌سازی‌ها در آنجا بیشتر معنا و هویت پیدا می‌کند. 

قصه سریال 52قسمتی "موسی(ع)" از قبل تولد و از زمان رحلت یوسف پیامبر(ع) شروع می‌شود؛ پیش از این تهیه‌کننده سریال گفته بود سعی می‌کنیم شأن قرآن و فرهنگ و هنر کشورمان حفظ شود و هر لحظه داستان موسی(ع) برای مخاطب جذاب و دلپذیر خواهد بود.


تسنیم
نظرات

آخرین اخبار
کدام کشورها رسانه‌های اجتماعی را برای کودکان ممنوع کرده‌اند؟
توزیع 100 آمبولانس جدید در طرح ارتقای اورژانس
رایزنی غریب آبادی با سفرای روسیه و چین درباره گفتگوهای ژنو
علی کریمی تهدید به سوزاندن قرآن کرد
آمریکا پایگاه نظامی با 5000 سرباز در غزه می‌سازد
فیفا به غزه کمک می‌کند
اردوغان: ترکیه ناوهواپیمابر بومی می سازد
صدرنشینی مس کرمان در لیگ برتر هندبال
واکنش حماس به نشست شورای صلح غزه در واشنگتن
اتصال شبکه بانکی به سیستم استعلام وضعیت طرح دعوای چک
بحران غزه تنها با رویکرد ترامپ قابل حل بود
معترضان آمریکایی:غزه فروشی نیست!
خروج بخشی از نیروهای آلمان از اربیل
6 هکتار از اراضی تالاب انزلی طعمه حریق شد
10 مصدوم در تصادف بزرگراه آیت‌الله سعیدی
آمریکایی‌ها خواهان پایان جنگ‌ و مداخلات خارجی هستند
سفر هیأت عراقی به ایران برای تأمین گاز
مخالفت قانونگذاران آمریکایی با سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ علیه ایران
آغاز ثبت‌نام تکمیل ظرفیت آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی کشور
گزارش تصویری| محفل انس با قرآن با حضور رهبر انقلاب
ونس هیات صلح غزه را به عنوان پیروزی دولت ترامپ تبلیغ کرد
گفتگوی سفرای ایران، روسیه و چین در وین با گروسی
دستگیری 34 اغتشاشگر و تروریست خیابانی
معاون رئیس‌جمهور: هدف دولت توزیع عادلانه ثروت ملی است
سرمایه‌گذاری 10 میلیارد دلاری امریکا برای بازسازی غزه
اروگوئه به دنبال برگزاری دیدار دوستانه با ایران؟
تعجب فرانسه از حضور نماینده کمیسیون اتحادیه اروپا در شورای صلح
برنامه لیگ برتر والیبال در رمضان اعلام شد
باشگاه استقلال اطلاعیه داد
نتانیاهو: آمریکا با خلع سلاح حماس موافق است
شتاب‌ ساخت آزادراه قائم‌شهر-ساری با بودجه 500میلیاردی
اسارت بیش از 9300 فلسطینی و عرب در زندان‌های رژیم صهیونیستی
دیپلماسی تنها مسیر پایدار برای حل مساله هسته‌ای ایران
حال و هوای تئاترهای خصوصی در آخرین ماه سال
بازدید وزیر ارتباطات ایران از نمایشگاه هوش مصنوعی هند
معاونت کمیته ویژه منشور ملل متحد به ایران رسید
قیمت نفت باز هم بالا رفت
بارندگی کم و وضعیت دشوار منابع آبی پایتخت
نقش 10 سرویس اطلاعاتی خارجی در اغتشاشات دی ماه
افززایش تعداد شهدای غزه در ماه رمضان
روابط ایران و مصر وارد مرحله جدید شد
اعلام قیمت جدید مرغ توسط وزارت جهادکشاورزی + جدول
برخورد رو‌در‌رو کمپرسی و سواری در شمال اردبیل
اعطای تسهیلات 40 میلیاردی فناوران
صرفه‌جویی 1.2 میلیارد متر مکعب در مصرف سوخت نیروگاه‌ها
انهدام باند قاچاق 5 میلیون لیتر سوخت در کشور
چرخش محمدصلاح به سوی عربستان
سرمربی پرسپولیس: ناراحتی ما از باخت بیشتر از هواداران است
شکست نابغه ایرانی در تورنمنت تنیس میلیون‌دلاری
ناکامی ترامپ در استفاده دو پایگاه برای حمله به ایران