×
فرهنگی
شناسه خبر : 96923
تاریخ انتشار : دوشنبه 1401/02/26 ساعت 14:56
افزایش تعداد روزبازارهای تهران به 60 بازار

افزایش تعداد روزبازارهای تهران به 60 بازار

مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران گفت: امسال تعداد روزبازارها به 60 بازار افزایش خواهد یافت و ظرفیت پوشش 10 هزار دستفروش را خواهند داشت.

نورنیوز-گروه جامعه: حجت الله محمدی در نشست خبری امروز دوشنبه با اشاره به این که مدیریت شهری جدید در حقیقت مدیریتی اجتماعی را در  پیش گرفته است، افزود: شهرداری تهران در حقیقت شهرداری اجتماعی است که به معنای مردمی بودن است لذا در شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل پاک کردن تهران از آلودگی های صنفی و شغلی که دارای عقب ماندگی تاریخی است به عنوان اولویت کاری قرار گرفته و بخشی از آلودگی های امروز تهران نیز به همین صنایع و مشاغل مرتبط است.

وی افزود: امروز خانه های مسکونی که به انبار تبدیل شده و کالاهایی که مقصد اصلی آنها استان های دیگر است باعث شده که شبها حدود ۹۰۰ کامیون که اغلب فرسوده هم هستند وارد تهران شوند و آلودگی بسیاری را به تهران تحمیل کنند. بر همین اساس طرحی را آغاز کردیم که انبارهای کالا از داخل تهران به خارج از آن منتقل شود.

مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران ادامه داد: بی تردید نمی خواهیم کسی شغل ودرآمد خود را از دست بدهد بلکه کمک خواهیم کرد مشاغل مزاحم از تهران منتقل شوند و مشاغلی که مزاحم هستند ساماندهی شوند. بر همین اساس ساماندهی دستفروشان را آغاز کردیم به این شکل که هیچ دستفروشی حذف نمی شود. امروز روزبازارهای ما امکانات خوبی برایشان فراهم شده و تلاش خواهیم کرداز ۴۰ روز بازار فعلی تعداد آنها را به ۶۰ روز بازار افزایش دهیم و ظرفیت فعالیت ۱۰ هزار دستفروش را در آنها فراهم کنیم.

وی تاکید کرد: در این راستا شناسایی دستفروشان واقعی یعنی افرادی که به دنبال امرار معاش هستند را آغاز کرده ایم و ۵ معبریعنی تجریش، ۷تیر،ولیعصر، خیابان شهرزاد و۱۵ خرداد ساماندهی دستفروشان در آن انجام خواهد شد.

مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع ومشاغل شهر تهران در بخش دیگری از صحبت های خود با اشاره  به این که در منطقه ۱۸ دوهکتار فضای خالی میان خانه ها به اسم گاراج محل فعالیت حدود ۴۰ شغل از  جمله ذوب فلزات، سنگ بری و... بود که همگی غیر مجازبودند وطرح تخلیه این گاراج حدود ۲۵ سال معطل مانده بود، افزود: ظرف ۳ ماه با همکاری منطقه ۱۸  تمامی این مشاغل تخلیه شدند و یک معضل ۲۵ساله حل  وفصل شد.همچنین برای گل فروشی های محورستاری و املاکی که در دست شهرداری بود با برگزاری مزایده، هم احقاق حقوق بیت المال وهم احقاق حقوق شهروندان انجام شد.

وی به نقاط حادثه خیز و تاریک درشهر تهران که محل تردد معتادین متجاهر شده است اشاره کرد و افزود: با انجام کار کارشناسی تلاش خواهیم کرد این نقاط به نقاط پر رونق و پر نشاط شهر تبدیل شود. خیابان اجتماعی درمنطقه ۹ که پیشتر احداث شده بود بلااستفاده مانده بود که ظرف هفته آینده مجموعه‌ای همانند محور باب همایون در آن محل به بهره برداری می رسد که می‌تواند به محل نشاط خانواده ها تبدیل شود.

محمدی ادامه داد: گذراقوام  ایرانی با ۳۱ غرفه به همراه المان ویژه هر استان ساخته خواهد شد تا سوغات و غذاهای استان ها در آن عرضه شود. این گذر درحاشیه شرقی پارک ملت با المان سینمایی به بهره برداری خواهد رسید. بطوری که در این محل جشنواره اقوام ایرانی به همراه کارهای هنری هر استان اجرا خواهد شد و امیدواریم تا حدود مهر ماه این محل به یک جاذبه گردشگری برای شهر تهران تبدیل شود.

وی به موضوع دستفروشان کنار محور اتوبان آزادگان و خیابان خلازیر اشاره کرد وافزود: در این محور حوادث بسیاری اتفاق می‌افتاد که آثار اجتماعی به همراه داشت؛ لذا بزرگترین مرکز دستفروشی کشور در این محدوده احداث شده که ۸۰۰تا هزار غرفه در آن وجود دارد و ظرف هفته جاری به بهره برداری می رسد تا تمام دستفروشان این محدوده در این محل مستقر شوند. با این اقدام شکل عرضه اقلام نیز تغییر کرده و به سمت عرضه اجناس نو رفته است. تاکید کردیم دیگر به کسی اجازه فعالیت در خیابان را نخواهیم داد. همچنین مراکز ضایعاتی درخلازیر موضوع اش به کمیسیون ماده ۵ می‌رود تا در خود خلازیر با احداث ایستگاه  آتش‌نشانی و کلانتری و حصار کشی، ساماندهی خیابانها را محقق کنیم.

مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران ادامه داد: محورشهید هاشمی نژاد مجموعه غرفه های کنار جاده حدود ۱۵ سال پیش ساخته شده اما بعدها این غرفه هاکه متعلق به شرکت ساماندهی صنایع ومشاغل بوده به افراد غیر برای بهره برداری واگذار شده وگل فروشی ها در آنها مستقر بودند؛ لذا برای ترمیم غرفه ها وگسترش آنها اقدام کردیم و ساماندهی آنها را انجام دادیم. امیدواریم تا تیر ماه سال جاری دیگر شاهد حضور افراد به صورت فردی و خارج از غرفه ها نباشیم.

محمدی به بحث ون‌کافه ها اشاره کرد و  افزود: حدود ۶ سال است که ون‌کافه ها بدون هیچ نظارت و مجوزی فعالیت می کردند؛ لذا برای اولین بار سراغ  آنها رفتیم وتاکنون ۵۰ درصد آنها با تشکیل پرونده و در قبال دادن تعهد و ضمانت در مسائل ترافیکی و امنیتی، مجوزهای سه ماهه را اخذ کردند. این ون‌کافه‌ها از ساعت ۱۰ شب به بعد می‌توانند فعالیت کنند و برابر قانون تا ساعت ۱۲ و۳۰ دقیقه می‌توانند به فعالیت خود ادامه دهند؛ ولی با این تدبیر درچتر کنترلی ما قرارگرفتند تا بی نظمی در این حوزه وجود نداشته باشد.

وی تاکیدکرد: کمبود پمپ های بنزین در تهران با توجه به ارزش زمین و سودساخت و ساز بسیار کم است و رغبتی برای احداث جایگاه سوخت وجود ندارد؛ لذا پمپ های بنزین سیار به صورت پایلوت درمنطقه ۲ فعالیت خود را آغاز کردند که زمان انتظار برای سوخت گیری از۴۵دقیقه به ۱۵ دقیقه کاهش پیدا کرد و امیدواریم این طرح به سایر مناطقی که این ظرفیت را دارند گسترش پیدا کنند.


ایسنا
نظرات

آخرین اخبار
هوای قابل قبول پایتخت در ششمین روز اردیبهشت
معاریو: جنگ با ایران میلیاردها دلار برای آمریکا هزینه داشت
اژه‌ای: اتحاد ملی سد شکست‌ناپذیر مقابل دشمن است
«نشست تهران»؛ دیپلماسی جهانی تنگه هرمز
انتقاد سناتور دموکرات از دولت ترامپ به دلیل گرانی سوخت
روانپریشی که دنیا را تهدید می‌کند
مهلت ثبت درخواست بیمه بیکاری تمدید شد
مداردیپلماسی | آیا بحران ایران و آمریکا وارد فاز نهایی شده است؟
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز یکشنبه 6 اردیبهشت 1405+ جدول
سفر‌های دیپلماتیک عراقچی
تغییر نگاه نسل Z به سیاست خارجی آمریکا
تغییرات راهبردی فوری جنگ
اضافه‌وزن در 17 تا 29 سالگی خطرناک‌تر از میانسالی است
پیش یینی جنجالی سخنگوی کاخ سفید از تیراندازی در ضیافت شام ترامپ
حسن عجمی طلایی شد؛ آغاز درخشان کاروان ایران در سانیا 2026
پایان پرونده تروریست آموزش‌دیده؛ اجرای حکم اعدام عامر رامش در بامداد امروز
دستکاری ژنتیکی سلول‌های بنیادی؛ جهشی تازه در مسیر پزشکی بازساختی
وضعیت آب و هوا امروز یکشنبه 6 اردیبهشت 1405 + وضعیت استانها
آخرین جزئیات از تیراندازی در ضیافت شام ترامپ + فیلم تیراندازی
برنامه مسابقات ورزشی امروز 6 اردیبهشت 1405+ جدول پخش
ترامپ: هدف حمله امشب من بودم/ به جنگ با ایران مرتبط نبود
تیراندازی در بیمارستانی در شیکاگو و کشته شدن یک افسر پلیس آمریکا
مسن‌ترین بازیکنان جام جهانی
پیشروی نیروهای رژیم اشغالگر اسرائیل در جنوب غرب سوریه
حفاظت از یوزپلنگ چه چالش‌هایی دارد؟
سردرگمی ترامپ برای خروج از جنگ ایران
مجروح شدن افسر سرویس مخفی آمریکا در جریان تیراندازی در هتل واشنگتن هیلتون
آغاز توزیع متمرکز اقلام استراتژیک تجهیزات پزشکی از میلاد امام رضا (ع)
چین همچنان قدرت مسلط آموزش عالی در سیا است
ترامپ تیراندازی در مراسم کاخ سفید را تایید کرد
انفجار در جنوب غرب کلمبیا حداقل 13 کشته برجای گذاشت
4 توصیه درباره مصرف سبزیجات
تاکر کارلسون : از سیاست های جنگ طلبانه ترامپ متنفرم
انتقاد سناتور آمریکایی از ترامپ برای افزایش قیمت بنزین
طعنه رهبر اقلیت دموکرات به ترامپ: منتظر «تغییر رژیم» باش!
تمدید 90روزه معافیت «قانون جونز»؛ عقب‌نشینی آمریکا زیر فشار جنگ ایران و بحران انرژی
روزنامه عبری یسرائیل هیوم : زور اسرائیل به موشک‌های حزب الله نمی‌رسد
جابجایی بیش از 16 میلیون تُن کالا از جاده های کشور در سال گذشته
گفت‌وگوی تلفنی فیدان با عراقچی
حمله توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به جنوب نوار غزه
در فصل بهار لبنیات سنتی نخورید!
گفتگوی تلفنی وزیران خارجه ایران و مصر
مرتس: جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران کاملا غیرضروری است
پزشکیان: ایران تحت فشار، تهدید و محاصره وارد مذاکره تحمیلی نخواهد
مصدومیت محمد صلاح؛ آیا ستاره مصری به جام جهانی می‌رسد؟
تظاهرات هزاران نفری در تل‌آویو علیه نتانیاهو
افزایش تلفات رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان
دومین قهرمانی متوالی الاهلی در لیگ نخبگان آسیا با گل بورایکان
تأکید پاکستان بر تداوم نقش تسهیل‌گر در تعاملات دیپلماتیک میان ایران و آمریکا
بقائی : روابط ایران ـ عمان، ممتاز و نمونه است