×
فرهنگی
شناسه خبر : 96893
تاریخ انتشار : دوشنبه 1401/02/26 ساعت 09:45
تحریم و ایجاد آشوب؛ سناریوهایی برای شکستن مقاومت

نورنیوز بررسی کرد؛

تحریم و ایجاد آشوب؛ سناریوهایی برای شکستن مقاومت

دور جدید فضا سازی رسانه های معاند برای هدایت نگرانی های معیشتی مردم به سمت آشوب و ناامنی به‌دلیل هم‌زمانی آغاز طرح توزیع عادلانه یارانه‌ها با مذاکرات رفع تحریم‌ها بااعزام لیدرهای حرفه ای به داخل کشور همراه شده است.

نورنیوز ـ گروه سیاست: طرح مردمی‌سازی و توزیع عادلانه یارانه‌ها  از سوی دولت سیزدهم کلید خورد تا ضمن جبران عقب‌ماندگی‌های زیان‌آوری که عدم اجرای به موقع قانون اصلاح شیوه پرداخت یارانه‌ها ایجاد کرده، رهایی‌سازی اقتصاد کشور از باتلاق اقتصاد رانتی شتاب بگیرد.

بر اساس این طرح در کنار اصلاح قیمت برخی کالاها، دولت، پرداخت یارانه مستقیم به حساب مردم را به جای پرداخت یارانه غیر شفاف و رانت‌ساز به واردکنندگان کالا اجرایی نموده و برای ایجاد اطمینان خاطر و کاهش دغدغه‌های مردم، دو ماه یارانه را به حساب مشمولین طرح واریز کرده است.

هم‌زمان با آغاز طرح، موجی از خبرسازی‌ها با انتشار گسترده و هدفمند اخبار دروغ و راست در فضای رسانه‌ های خارجی که همواره مترصد موج‌سواری بر بستر چالش‌های سیاسی، اقتصادی و اجتماعی هستند نیز شروع شد.

اگرچه راهبرد ثابت این رسانه‌ها یعنی ایجاد فضای یاس و ناامیدی نسبت به آینده و ایجاد تردید در اهداف و کارآمدی نظام جمهوری اسلامی، این بار هم با روش‌های مشابه قبل در حال پیگیری است لیکن در دور جدید به‌دلیل هم‌زمانی آغاز طرح توزیع عادلانه یارانه‌ها با مذاکرات رفع تحریم‌ها، این اقدامات با تکنیک‌های جدید رسانه‌ای همراه شده است.

در این میان به‌دلیل متاثر شدن قیمت کالاهای اساسی از اجرای طرح جدید دولت و حساسیت‌هایی که به‌صورت طبیعی در عموم مردم نسبت به وضعیت معیشت وجود دارد، فضاسازی‌های رسانه‌ای معاندین بر محور کمبود کالا، احتمال وجود قحطی، غارت فروشگاه‌ها و ناتوانی دولت در مدیریت تامین نیازمندی‌های روزانه زندگی مردم متمرکز شد.

هرچند در گزارش‌های خبری رسانه‌های معاند به صورت مستقیم به موضوع مذاکرات رفع تحریم‌ها که با بی‌عملی و زیاده‌خواهی آمریکا هنوز به نتیجه نرسیده، اشاره نمی‌شود اما در لایه‌های تحلیلی مستمرا این نکته القاء می‌شود که برخی نارسایی‌های اقتصادی داخلی به عدم پذیرش خواسته‌های غیرحقوقی غرب از سوی ایران و طولانی شدن مذاکرات مربوط است.

نکته قابل توجه اینکه؛ این رسانه‌ها هیج اشاره‌ای به دستاوردهای دولت سیزدهم در احقاق حقوق مسلم ملت در عرصه مذاکرات و تلاش شبانه‌روزی تیم اقتصادی دولت برای کمتر شدن نگرانی‌های معیشتی جامعه در خلال اجرای طرح تحول اقتصادی نکرده و همواره کوشیده‌اند فضایی مسموم را به افکار عمومی کشور تزریق کنند.

همزمان با این تحرکات رسانه‌ای، دشمن تلاش کرده با موج‌سواری بر بستر برخی تجمعات اعتراضی محدود در شهرهای کشور، فضا را به سمت شکل گیری آشوب و ایجاد اغتشاش و درخلال آن کشته‌سازی بویژه در میان گروه های قومی برای ایجاد شکاف در انسجام ملی هدایت کند.

در همین راستا؛ علاوه بر فعال شدن افسران «ایران واچر» در برخی سفارت‌خانه‌های چند کشور همسایه، اعزام دو متخصص اروپایی در سازماندهی آشوب‌های خیابانی  به ایران نیز از جمله اقدامات انجام شده در این خصوص است.

در همین چارچوب وزارت اطلاعات با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد که دو فرد اروپایی با هدف سوء استفاده از مطالبات به حق برخی از صنوف و اقشار کشور و تغییر جهت مطالبات عادی به سمت آشوب و بی‌نظمی اجتماعی وارد کشور شده بودند که توسط سربازان گمنام امام زمان(عج) از همان بدو ورود شناسایی و در زمان بازداشت شدند.

این افراد مأموریت داشتند با سامان‌دهی، هدایت، شبکه‌سازی و مرتبط‌سازی افراد و شبکه‌های آلوده داخلی بر مشکلات و مطالبات اقشار شریف و زحمت‌کش جامعه اشراف پیدا کرده و با منحرف‌سازی مطالبات و فعال کردن عوامل خود، جامعه را با موج سهم‌گینی از تخریب و ناامنی مواجه سازند.

اخبار رسیده به نور نیوز حاکی است بزودی گزارش های مبسوط با ارائه مستندات تصویری دقیق از جلسات، فعالیتها و اقدامات دوفرد بازداشت شده که با پوشش توریست وارد کشور شده اند منتشر خواهد شد.

جالب اینکه همزمان با ناکام ماندن طراحی‌ها و برنامه‌هایی که افرادخارجی بازداشت شده به همراه برخی عوامل داخلی بدنبال اجرای ان بودند ، رسانه‌های پشتیبان آنها با وارونه‌نمایی و استفاده از کلیدواژه‌هایی چون بازداشت دو تابعیتی‌ها، بازداشت اتباع کشورهای غربی، تهدید جان گردشگران و... بر آن شدند تا ضمن تشدید فضای ایران‌هراسی، نقشه دشمنان علیه امنیت ملی ایران را با فرافکنی پنهان سازند.

علاوه بر جنجال رسانه ای ایجاد شده ،برخی دولت‌های غربی نیز مستقیما وارد میدان شدند. وزارت خارجه فرانسه با احضار سرپرست سفارت ایران در فرانسه به دستگیری عوامل بازداشت شده اعتراض کرد و انگلیس نیز خواستار عدم سفر تمام اتباع خود به ایران شد.

حجم فزاینده فعالیت‌های رسانه‌ای با محوریت بحرانی جلوه دادن وضعیت معیشت ایرانیان در حالی صورت گرفته که این رسانه‌ها کمتر اشاره‌ای به تشدید گرانی و کمبود کالا در بسیاری از کشورهای اروپایی از جمله آلمان، فرانسه، اسپانیا، انگلیس و همچنین آمریکا نکرده‌اند.

کانالیزه کردن اخبار و بایکوت تحولات جهانی در این خصوص، در کنار بازتاب ویدیوهای متعدد از تجمعات ۲۰-۳۰ نفره در چند شهر محدود و القاء آشوب فراگیر در سرتاسر ایران با چاشنی پخش تصاویر جعلی از غارت فروشگاه‌ها، تکرار سناریوی کشته‌سازی و ادعای سرکوب مردم از سوی نیروهای امنیتی و... از برنامه‌ریزی برای ایجاد ناامنی در کشور خبر می‌دهد.

با این تفاسیر؛ کاملا واضح و روشن است که اقدام اصولی و شجاعانه دولت در اجرای طرح مردمی سازی و توزیع عادلانه یارانه ها، هم‌زمان با تلاش در عرصه دیپلماسی برای احقاق حقوق مردم و رفع تحریم‌های ظالمانه، دشمنان ملت ایران را به تکاپویی جدید برای ناکام گذاردن جمهوری اسلامی در مسیر پیشرفت خود واداشته که طبعا بصیرت، انسجام و همراهی قاطبه مردم و تلاش مضاعف دستگاه‌های ذیربط تنها راه مقابله با اقدامات دشمنان تابلودار ملت ایران و عبور از شرایط کنونی خواهد بود.


نورنیوز
اخبار مرتبط
خانواده‌های جدید حساب رفاهی خود را به بانک اعلام کنند
یکشنبه 1401/03/01 ساعت 14:13
جزئیات ثبت‌نام جدید یارانه‌ها؛
خانواده‌های جدید حساب رفاهی خود را به بانک اعلام کنند
سخنگوی سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها با بیان اینکه قطعا زمان ثبت‌نام یارانه‌ها تمدید خواهد شد، گفت: فردی که یارانه بگیر بوده و ازدواج کرده، باید به پلیس+10 مراجعه کند و پس از آن سرپرست خانوار باید حسابی را به عنوان حساب رفاهی به بانک اعلام کند.
پیام‌های حضور پمپئو در کمپ منافقین در آلبانی
پنج‌شنبه 1401/02/29 ساعت 10:44
نورنیوز بررسی کرد؛
پیام‌های حضور پمپئو در کمپ منافقین در آلبانی
تقارن بازدید پمپئو از کمپ گروهک تروریستی منافقین در آلبانی با مواضع دولتمردان کنونی آمریکا و همچنین تحرکات عملی غرب در قبال برخی اعتراضات محدود نسبت به شرایط اقتصادی در ایران جای تامل بیشتری دارد.
تحریم و ایجاد آشوب؛ نقشه‌ای برای تحمیل سازش
چهارشنبه 1401/02/28 ساعت 10:48
تحریم و ایجاد آشوب؛ نقشه‌ای برای تحمیل سازش
دور جدید فضا سازی رسانه های معاند برای هدایت نگرانی های معیشتی مردم به سمت آشوب و ناامنی به‌دلیل هم‌زمانی آغاز طرح توزیع عادلانه یارانه‌ها با مذاکرات رفع تحریم‌ها بااعزام لیدرهای حرفه ای به داخل کشور همراه شده است.
اشک تمساح «ند پرایس» و دم خروسی که بیرون زده است!
سه‌شنبه 1401/02/27 ساعت 16:19
نورنیوز بررسی می‌کند؛
اشک تمساح «ند پرایس» و دم خروسی که بیرون زده است!
اظهار همراهی مقامات آمریکایی با مسائل اقتصادی مردم ایران در شرایطی که بخشی از مشکلات ریشه در تحریم‌های غیرقانونی این کشور دارد، تصویری آشوب‌ناک از سیاست خارجی را به نمایش گذاشته است.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
چاقی کودکان؛ خطری که در کمین نسل آینده ایرانیان است
کشفی باورنکردنی درباره بیماری‌های خودایمنی
جارد ایزاکمن کیست و چرا رئیس ناسا شد؟
نوراینفو | نکات کلیدی برای بهبود مدیریت مالی
هوش مصنوعی جدید گوگل، بهتر از ChatGPT
ویتامین‌های مهمی که هنگام بارداری مانع پوسیدگی دندان‌های کودکان می‌شود
قرارداد اسرائیل و آلمان برای سیستم دفاعی «آرو 3»
تیم ملی فوتبال مراکش قهرمان جام کشورهای عربی شد
توقف پروازها در بندرعباس به دلیل طوفان شدید
واکنش ایران به اشغالگری اسرائیل در سوریه
تحلیل دقیق الجزیره از جنگ 12 روزه
سازمان ملل : اسرائیل از نقض حاکمیت سوریه خودداری کند
سخنگوی داعش خراسان بازداشت شد+ جزئیات دستگیری
هشدار درباره افزایش مصرف گاز با برودت هوا
تلاش سران اروپا برای توافق بر سر بلوکه کردن دارایی‌های روسیه
ترخیص 4 میلیون تن نهاده دامی/ شرایط برای استمرار تولید فراهم است
هفته نوزدهم لیگ برتر فوتسال؛ گیتی‌پسند صدرنشینی را حفظ کرد
کری‌خوانی اسکوچیچ برای پرسپولیس؛ خدا پاسخ شادی‌های تحریک‌آمیزتان را داد
اشغال سوریه توسط اسرائیل صدای فرانسه و انگلیس را در آورد
هشدار احتمال وقوع طوفان و سیلاب در بوشهر
نورنما | گرفتار شدن گوسفندها زیر برف
واکنش دیوان کیفری بین‌المللی به تحریم آمریکا علیه دو قاضی
سقوط هواپیما در ایالت کارولینای شمالی آمریکا
پزشکیان: آن‌چه را که می‌نویسیم، عمل می‌کنیم
24 کشته و زخمی در واژگونی مرگبار اتوبوس در محور اصفهان–نطنز + شناسایی هویت 9 جان‌باخته
میامی؛ میزبان مرحله دوم مذاکرات آتش‌بس غزه
نورنما | دلی به وسعت دریا،زیر باران رحمت الهی!
یورش شهرک نشینان به مسجدالاقصی
فعال شدن دو سامانه به اندازه 6 برابر همه باران کشور
اخطار قرمز هواپیمایی / آماده‌باش فرودگاه‌ها با تشدید بارش‌ها
حریق واحد مسکونی در عظیمیه دو مصدوم بر جای گذاشت
تحریم دو قاضی دیوان کیفری بین‌المللی به دلیل صدور حکم علیه اسرائیل
شارژ اعتبار مرحله دوم طرح یسنا ویژه شب یلدا
کره شمالی تلاش‌های ژاپن برای بازنگری اصول غیرهسته‌ای خود را محکوم کرد
تجمع 20 هزار نیروهای مورد حمایت عربستان در مرز یمن
تحریم های جدید آمریکا علیه کشتی‌ها و شرکت‌های مرتبط با ایران
فعالیت «سامانه موشکی اورشنیک» روسیه در بلاروس آغاز شد
تقویت همکاری بین عمان و هند با امضای پیمان شراکت اقتصادی جامع
معاون وزیر بهداشت: داروی آنفلوانزا بیش از میزان نیاز در کشور موجود است
تراکتور 1 (8) - پرسپولیس 1 (7) | صعود تراکتور در ماراتن پنالتی‌ها + فیلم خلاصه بازی
خبر معاون وزیر نفت از بازطراحی ساختار شرکت ملی پالایش و پخش
سردار رادان: دشمن در پی ایجاد اغتشاش از طریق فضای مجازی در کشور است
واکنش ایران به دلسوزی مزدورانه واشنگتن برای ایرانیان
مصر از طرح ترامپ برای برقراری صلح در سودان حمایت کرد
وزیر کار: قزوین پدر تجارت ایران است
باکو صادرات سوخت را به ارمنستان کلید زد
فرانسه میزبان کنفرانس بین‌المللی برای تقویت ارتش لبنان شد
هشدار مسکو به توکیو درباره رزمایش‌هایش با آمریکا
بانک‌مرکزی: 15 نفر 6 میلیارد دلار را ناپدید کردند
روسیه خواستار خویشتنداری برای جلوگیری از تحولات غیرقابل پیش‌بینی پیرامون ونزوئلا شد
X
آگهی تبلیغاتی