×
سیاسی
شناسه خبر : 96764
تاریخ انتشار :

نورنیوز بررسی کرد؛

خبرنگار مسیحی که با شهادت مظلومانه‌اش خبرساز شد!

شیرین ابوعاقله صبح روز چهارشنبه 21 اردیبهشت (11 مه 2022) با همان روحیه و عزم انقلابی برای پوشش مقاومت مردم فلسطین برای چندمین بار به اردوگاه جنین واقع در کرانه باختری رفت ولی این بار دیگر بازنگشت و با شهادت مظلومانه‌اش خبرساز شد.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: «شیرین ابوعاقله» خبرنگار شهید شبکه الجزیره که از سوی نظامیان رژیم صهیونیستی حین پوشش خبری درگیری‌های اردوگاه مقاوم جنین به شهادت رسید بیش از سی سال صدای مظلومیت ملت فلسطین و جنایت‌های صهیونیست‌ها را به جهانیان رساند و خود با شهادتش خبرساز شد.

اقدام رژیم صهیونیستی با هدف قرار دادن مستقیم سر شهید ابوعاقله با گلوله انفجاری، رفتار وحشیانه و عامدانه‌ای بود که بارها از سوی صهیونیست‌ها علیه خبرنگاران آزادی‌خواه فلسطینی و تیم‌های رسانه‌ای فعال در سرزمین‌های اشغالی شاهد آن بوده‌ایم.

در این سال‌ها صهیونیست‌ها تلاش کرده‌اند با این این‌گونه اقدامات جنایت‌کارانه و ضدبشری صدای رسانه‌ها را در بیان وقایع فلسطین اشغالی خاموش کنند.

سال‌ها پیش نیز هنگامی که شهید شیرین ابوعاقله در حال ارسال گزارش از فراز ساختمان شبکه الجزیره بود، صهیونیست‌ها حین پخش زنده وحشیانه به دفتر الجزیره یورش بردند.

آنچه که شهیده ابوعاقله را بسیار متمایز می‌کرد، حضور شجاعانه و بدون ترس و واهمه او در بسیاری از تحولات فلسطین اشغالی بود. صهیونیست‌ها نیز به همین دلیل بارها مستقیم و غیر مستقیم او را تهدید به مرگ کرده بودند.

شیرین ابوعاقله صبح روز چهارشنبه ۲۱ اردیبهشت (۱۱ مه ۲۰۲۲) با همان روحیه و عزم انقلابی برای پوشش مقاومت مردم فلسطین برای چندمین بار به اردوگاه جنین واقع در کرانه باختری رفت ولی این بار دیگر بازنگشت و با شهادت مظلومانه‌اش خبرساز شد.

او با وجود پوشیدن کلاه و جلیقه ضدگلوله توسط تک تیراندازهای رژیم صهیونیستی با اصابت گلوله‌ مستقیم انفجاری به شهادت رسید و با وجود تلاش اهالی اردوگاه جنین برای نجاتش، در آن همان ارودگاه جان به جان آفرین تسلیم کرد و به درجه رفیع شهادت نائل شد.

مقامات تروریست اسرائیلی مرگ او را غیرعمد و در نتیجه تبادل آتش میان طرفین اعلام کردند، این در حالی است که علی الصمودی خبرنگار حاضر در صحنه گفته؛ هیچ نیروی فلسطینی در صحنه حاضر نبوده و نیروهای اسرائیلی بدون هیچ هشدار قبلی آن‌ها را مورد هدف قرار داده‌اند.

این بانوی مجاهد به دلیل حضور فعال در تحولات سرزمین‌های اشغالی بارها توسط صهیونیست‌ها بازداشت، ضرب و شتم و یا مورد اصابت گلوله قرار گرفته بود.

شهید شیرین ابوعاقله در سال 1971 در خانواده‌ای مسیحی در شهر بیت‌المقدس به دنیا آمد، مدرک دیپلمش را از مدرسه راهبات الوردیة در شهر قدس گرفت و برای ادامه تحصیل در رتبه مهندسی معماری به دانشگاه یرموک اردن رفت و با رتبه ممتاز فارغ‌التحصیل شد.

او پس از بازگشت به فلسطین وارد فعالیت‌های رسانه‌ای شد و در بخش رسانه آنوروا سازمان ملل، رادیو صدای فلسطین، تلویزیون عمان، موسسه مفتاح و رادیو مونت کارلو مشغول به کار شد و در سال 1997 در آغاز تاسیس دفتر الجزیره در فلسطین به عضویت آن در آمد.

بسیاری از فعالان رسانه در فلسطین او را استاد زبردست علوم رسانه و الگوی خود در حمایت از مردم  مظلوم فلسطین قلمداد می‌کردند.

هیچ شهر و روستا و اردوگاه فلسطینی نبود که شهید ابوعاقله برای بازتاب آلام و مبارزات رهایی‌بخش آنان حضور نیافته باشد.

مردم فلسطین او را ادامه دهنده راه اسقف مبارز هیلاریون کاپوچی می‌دانستند که مصمم بود از طریق رسانه، مظلومیت ملت فلسطین و جنایات صهیونیست‌ها را به سمع و نظر جهانیان برساند.

در واکنش به شهادت او، محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین اعلام کرد که مسئولیت کامل جنایت ترور شهید ابوعاقله بر عهده رژیم صهیونیستی است.

همچنین سعید خطیب‌زاده سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران گفت: «این اقدام جنایت‌کارانه رژیم صهیونیستی گواه روشنی بر عدم پایبندی این رژیم به نقش و جایگاه مطبوعات، رسانه‌ها و خبرنگاران در آگاهی‌بخشی به افکار عمومی است.»

حازم قاسم سخنگوی حماس نیز در این باره تأکید کرد: جنایت ترور شیرین ابوعاقله، جنایتی دیگر است که به سلسله کارنامه جنایات رژیم صهیونیستی علیه رسانه‌ها در فلسطین اضافه می‌شود.

سفیر آمریکا در تل‌آویو با توجه به اینکه شیرین دارای تابعیت آمریکا بود، خواهان انجام تحقیقات در رابطه با شیوه مرگ او شده است.

پس از شهادت او، سازمان ملل با محکومیت کشته‌شدن خبرنگار الجزیره در فلسطین، خواستار تحقیقات فوری در این رابطه شد.

بی‌تردید؛ با وجود تلاش صهیونیست‌های آدم‌کش برای خاموش کردن صدای خبرنگاران آزاده، با شهادت این شهید مجاهد صدای آنان بلندتر از همیشه شنیده خواهد شد و خون او و همه شهدای مقاومت گریبان جنایت‌کاران رژیم صهیونیستی را خواهد گرفت.

قطعا روزی که رسانه‌ها خبر آزادی قدس شریف را اعلام کنند دور نیست!


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
ابهام استراتژیک در دیپلماسی هسته‌‌‌ای ایران
جریان های جدید سیاسی و نظامی در غرب آسیا
اولین سفر دریایی زائران اربعین از بندر خرمشهر به بصره جمعه شروع می‌شود
زمان و مکان مسابقه سوپرجام 1403 مشخص شد
همدلی مردم انگلیس با فلسطینیان افزایش یافت
اعدام 2 عضو گروه منافقین در تهران +تصاویر
روبیو: ترامپ پلیس جهان است!
احتمال ادامه تعطیلی چهارشنبه‌ها تا پایان تابستان
تجربه تعامل ایران و تروئیکای اروپا در پرونده هسته‌ای
استفاده از موبایل برای نمایندگان در صحن مجلس ممنوع شد
مسئله آب در ایران و گسست قدرت
مجلس با دوفوریت لایحه مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع در فضای مجازی موافقت کرد
ماکرون: فلسطین باید اسرائیل را به رسمیت بشناسد!
موج محکومیت علمای اهل سنت در پی حادثه تروریستی دیروز زاهدان
پایان بازی دوستانه منچستریونایتد 2 - وستهم 1 + خلاصه بازی
ایران‌نما | معرفی جاذبه‌های گردشگری شهرهای ایران(58) «برزُک»
روایت پزشکیان از حمله اسرائیل به شورای عالی امنیت ملی +فیلم
ولایتی: دشمنان با طرح دالان زنگه‌زور در پی تهدید تمامیت ارضی هستند
اینترنت و تماس ارزان اربعینی فقط با ثبت‌نام در سماح!
نوراینفو | سالروز عملیات افتخارآفرین مرصاد
پرداخت مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی از فردا آغاز می‌شود +جدول زمان واریز برای دهک‌ها
وزیر علوم: مدت دوره‌ی کارشناسی سه ساله می‌شود
رئیس مجلس: تروریسم در زاهدان انتقام دشمن از مقاومت مردم ایران بود
وضعیت آب و هوا امروز یکشنبه 5 مرداد 1404+ وضعیت استان‌ها
کسب 3 طلا و یک نقره توسط تیم ایران در المپیاد جهانی زیست‌شناسی
انتقاد درویش از زنوزی؛ اگر حق با شماست، چرا دنبال مصالحه‌اید؟
سرژ اوریه در آستانه پیوستن به پرسپولیس+ عکس
تکذیب شایعات پرآبی سدهای تهران:/وضعیت منابع آبی بحرانی است
رژیم صهیونیستی تهدید کرد؛ کشتی «حنظله» را توقیف می کنیم
کریستیانو رونالدو همچنان در رتبه اول پردرآمدترین فوتبالیست‌ های جهان
احداث سازه مجاور برج آزادی بدون تایید میراث فرهنگی!
تخت‌روانچی: غنی‌سازی باید جزء جدایی‌ناپذیر هر توافقی باشد/مذاکره باید برد-برد باشد
ورود 117 کامیون کمک بشردوستانه به نوار غزه
سردار ابن‌رضا جانشین وزیر دفاع شد
نورنما | کودکان چه نقشی در جنگ دارند؟
یک کفش کتانی، راز سرقت میلیاردی در تهران را فاش کرد
اربعین زنان؛ کنشگری خیر دینی زنان ایرانی عراقی در آیین پیاده‌روی اربعین
امیدی تازه در درمان تومورهای مقاوم
دستور وزیر کشور برای پیگیری حادثه زاهدان/عارف و اژه‌ای پیام دادند، مولوی عبدالحمید بیانیه
عکس های منتخب ایران، شنبه 4 مرداد 1404
چرخش خطرناک قدرت؛ از دوحزبی‌گری تا فاشیسم
دوربین‌ شهروندان راست می‌گوید یا آمار و تحلیل دولت؟
زلزله 4.7 ریشتری در عسلویه/ تاسیسات نفت و گاز آسیبی ندیدند
قدرت‌نمایی هواوی با رونمایی از سیستم پیشرفته‌تر از انویدیا
چگونه با پویش «کلیک امن» پلیس فتا گرفتار کلاهبرداران اینترنتی نشویم؟
جزئیات زمانبندی جدید دانشگاه آزاد برای جاماندگان امتحانات نیمسال دوم
مسیر اربعین برای مشمولان فاقد معافیت در اربعین 1404 بسته است!
ماکرون در مورد ایران با سران آلمان و انگلیس رایزنی کرد
600 جایگاه CNG در جنگ 12 روزه گاز رایگان عرضه کردند
نصب سیستم اعلان عمومی آژیر هشدار در تهران آغاز شد
X
آگهی تبلیغاتی