×
سیاسی
شناسه خبر : 96763
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1401/02/22 ساعت 22:07
ورود صریح جهان عرب به میدان عمل سیاسی علیه جنایات رژیم‌صهیونیستی

رهبر معظم انقلاب در دیدار با امیر قطر تأکید کردند؛

ورود صریح جهان عرب به میدان عمل سیاسی علیه جنایات رژیم‌صهیونیستی

رهبر معظم انقلاب اسلامی عصر امروز در دیدار امیر قطر با تأکید بر افزایش همکاری‌های سیاسی و اقتصادی دو کشور، بر توقع ایران از جهان عرب برای ورود صریح به میدان عمل سیاسی در مقابل این جنایت‌های آشکار تأکید کردند.

نورنیوز -گروه سیاست: حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، رهبر معظم انقلاب اسلامی عصر امروز (پنج‌شنبه) در دیدار با شیخ تمیم بن حمد آل ثانی امیر قطر و هیأت همراه با تأکید بر افزایش همکاری‌های سیاسی و اقتصادی دو کشور، راه‌حل مسائل منطقه را گفت‌وگو بدون دخالت عوامل خارجی دانستند و با اشاره به استمرار جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم فلسطین، گفتند: توقع از جهان عرب ورود صریح به میدان عمل سیاسی در مقابل این جنایت‌های آشکار است.


حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در این دیدار، استحکام و پایداری روابط ایران و قطر را به نفع هر دو کشور دانستند و افزودند: سطح کنونی ارتباطات اقتصادی دو کشور بسیار پایین است و باید چند برابر شود، همچنین در مسائل سیاسی نیز زمینه برای تبادل‌نظرهای بیشتر وجود دارد که امیدواریم این سفر مبدأ جدیدی برای گسترش همکاری‌ها باشد.

رهبر انقلاب اسلامی با تأیید سخنان امیر قطر در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی، ظلم چند ده‌ساله صهیونیست‌های خبیث به مردم فلسطین را واقعیتی تلخ و ضربه‌ای به دنیای اسلام و جهان عرب خواندند و گفتند: در مقابل این جنایت‌ها، توقع جمهوری اسلامی ایران از دنیای عرب ورود صریح به میدان عمل سیاسی است.

ایشان با اشاره به سخنان امیر قطر درباره حوادث سال گذشته محله شیخ جرّاح، خاطرنشان کردند: در آن قضیه، حمایت برخی کشورهای عربی از مردم فلسطین حتی به اندازه بعضی اروپایی‌ها هم نبود و هیچ‌گونه موضع‌گیری نکردند که اکنون نیز همین‌گونه عمل می‌کنند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای تأکید کردند: این رویکرد کشورهای عربی اگر از ترس رژیم صهیونیستی یا از روی طمع به آن است، باید بدانند امروز رژیم اشغالگر نه در شرایطی است که می‌توان به او طمع داشت و نه از او ترسید.

ایشان راه‌حل مسائل منطقه را به‌دست کشورهای منطقه و از طریق گفت‌وگو دانستند و افزودند: مسائل سوریه و یمن نیز با گفت‌وگو قابل حل است البته گفت‌وگو نباید از موضع ضعف باشد، در حالی‌که طرفهای مقابل یعنی عمدتاً آمریکا و دیگران به قدرت نظامی و مالی متکی هستند.

رهبر انقلاب با تأکید بر اینکه برای اداره منطقه احتیاجی به دخالت دیگران نیست، گفتند: صهیونیست‌ها هر جا پا می‌گذارند فساد ایجاد می‌کنند و هیچ قدرت و امتیازی نیز نمی‌توانند به کشورها بدهند، بنابراین ما کشورهای منطقه هر چه می‌توانیم باید روابط خود را از طریق همفکری و همکاری تقویت کنیم.

ایشان با اشاره به قرارهای تعیین‌شده بین ایران و قطر، تأکید کردند: این قرارها در زمان‌بندی معین و مشخص، عملیاتی شود.

رهبری+رئیس+جمهور+امیر+قطر

در این دیدار که رئیس‌جمهور کشورمان نیز حضور داشت، امیر قطر با ابراز خرسندی از دومین سفر خود به ایران، به جایگاه برجسته رهبر انقلاب اسلامی در جهان اسلام اشاره کرد و گفت: جنایات رژیم صهیونیستی در فلسطین ناگوار است و همه باید در برابر حوادث فلسطین ایستادگی کنیم.

امیر قطر با اظهار تأسف از شهادت یک خبرنگار زن در جنین به دست نظامیان صهیونیست افزود: صهیونیست‌ها با خونسردی تمام این جنایت را انجام دادند.

شیخ تمیم بن حمد آل ثانی همچنین راه‌حل مسائل کشورهای منطقه از جمله سوریه، عراق و یمن را گفت‌وگو دانست و درباره روابط اقتصادی ایران و قطر نیز خاطرنشان کرد: کمیته اقتصادی بین دو کشور فعال شده و امیدواریم تا سال آینده همکاری‌های اقتصادی ارتقاء قابل توجهی پیدا کند.


پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر مقام معظم رهبری
نظرات

آخرین اخبار
چگونه سیاست‌های آمریکا نفوذ چین در خلیج فارس را افزایش داد؟
تجاوز مجدد آمریکا به جنوب ایران/صدای انفجارهای مهیب در کویت/ تنگهٔ هرمز مسدود خواهد ماند
اهدای اعضای نوجوان 13 ساله تبریزی؛ چند بیمار به زندگی بازگشتند
بازداشت مربی استقلال در فرودگاه؛ ماجرای 80 هزار دلار چه بود؟
دبیرکل اتحادیه عرب: تنها راه‌حل، بازگشت به مذاکره است
چالش‌های آمریکا در رویارویی دوباره با ایران
آخرین وضعیت جاده‌های هرمزگان از زبان وزیر راه؛ هیچ انسداد کاملی نداریم
آمریکا و عربستان در آستانه توافق هسته‌ای
دستور مهم رئیس‌جمهور در وزارت نفت؛جمع‌آوری گازهای فلر با سرعت بیشتری انجام شود
آخرین وضعیت تنگه هرمز؛ هیچ مجوزی برای تردد صادر نمی‌شود
آغاز دور جدید فروش بدون قرعه کشی محصولات ایران خودرو/ زمان + لینک
وزیر نیرو: اولویت تامین انرژی با استان های درگیر جنگ است
سازمان انرژی اتمی حمله به سایت دارخوین را محکوم کرد
مذاکرات میان باشگاه استقلال و رامین رضاییان به کجا رسید؟
تعیین تکلیف 3405 ملک فاقد سند دستگاه‌های اجرایی استان تهران
راز قتل پسر جوان در کارگاه آهنگری فاش شد؛ اعتراف تکان‌دهنده متهم
بانک مرکزی: فعلاً خبری از افزایش سود بانکی نیست
پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا دوشنبه 29 تیر
نخست‌وزیر عراق وارد قطر شد
جنایت هولناک در بهشهر؛ قاتل کامیون را با راننده به آتش کشید
وزارت بهداشت عامل اصلی افت نرخ باروری را اعلام کرد
چگونه اسرائیل از هوش مصنوعی برای مقابله با مذاکرات ایران استفاده می‌کند؟
تغییر در فرایند پذیرش دانشجو معلمان 1405
زمان واریز حقوق تیر بازنشستگان اعلام شد؛ تکلیف معوقات چه شد؟
57 هزار معلم در آستانه بازنشستگی؛ چند نیرو جذب می‌شوند؟
عاملان جنایت میدان شهید علیخانی اصفهان اعدام شدند
سرلشکر حاتمی خادم حرم امام رضا (ع) شد
درگذشت اسماعیل یغمایی؛ فقدان بزرگ دنیای باستان‌شناسی ایران
ترکیب آزادکاران ایران در بازی‌های آسیایی مشخص شد
شوک بنزنی هرمز به چین رسید
نورویدئو | وقتی «اول آمریکا» به «اول اسرائیل» می رسد
قیمت نفت به 100 دلار نزدیک شد
تمهیدات ویژه برای برگزاری آزمون دستیاری در استان‌های جنگی
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 28 تیر 1405 +جدول قیمت ها
قالیباف: اتحاد شرط ضروری پیروزی در برابر دشمن است
حادثه برای 2 کشتی در تنگه هرمز؛ 2 شناور دیگر مسیر خود را تغییر دادند
تشییع پیکر رهبر شهید با حضور بیش از 40 میلیون شرکت‌کننده
پیام معنا دار جهان برای ترامپ و آمریکا
قیمت دلار و سایر ارزها امروز یکشنبه 28 تیر 1405
پشت پرده حمله به حلقه پنهان قدرت هوایی آمریکا در اردن
امام جمعه بغداد: تشییع میلیونی آقای شهید ایران ، نشانه مخالفت با وابستگی به بیگانگان بود
شرایط و نحوه دریافت وام اقساطی دانشجویی برای اربعین حسینی
آخرین شب جام جهانی 2026؛ ساعت فینال بزرگ اسپانیا و آرژانتین و حاشیه های این مسابقه
از تهران تا نجف؛ 40 میلیون نفر در مراسم تشییع «آقای شهید ایران»
نورنما | کارتون چیه؟ دفاع از خلیج فارس
اسرائیل به‌دنبال ممنوعیت پرواز پهپادهای شخصی از ترس حملات
اعلام برنامه‌های وزارت آموزش و پرورش برای سال تحصیلی جدید
سفر رئیس‌جمهور لبنان به واشنگتن بدون مراسم رسمی
هشدار نارنجی برای تهران؛ احتمال رخداد طوفان گرد و خاک
ثبت‌نام 880 هزار زائر در سامانه سماح