×
اقتصادی
شناسه خبر : 95722
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1401/02/21 ساعت 15:27
توضیح سخنگوی دولت برای جاماندگان یارانه

توضیح سخنگوی دولت برای جاماندگان یارانه

سخنگوی دولت گفت: سازمان هدفمندی یارانه‌ها به زودی سایتی را معرفی خواهد کرد که امکان ثبت نام برای جاماندگان وجود خواهد داشت.

نورنیوزـگروه اقتصاد: علی بهادری جهرمی صبح امروز (چهارشنبه) در حاشیه جلسه هیئت دولت، در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی درباره زمان برداشت یارانه واریزی گفت: در خصوص زمان برداشت مبالغ یارانه‌های واریزی مطابق اطلاعیه ستاد مربوطه، به تدریج میزان امکان برداشت و زمان آن اطلاع رسانی خواهد شد و بلند مدت نخواهد بود و با زمان اعلام قیمت‌ها این امکان فراهم خواهد شد.

وی افزود: این موضوع که برای کسی یک ماه واریز شده صحت ندارد بلکه برای همه بزرگواران دو ماه واریز شده است که مسدود است و متعاقباً آزاد خواهد شد. برای میزان دهک بندی سایت وزارت رفاه در حال پاسخگویی است. برای سه دهک پایین معادل ۴۰۰ هزار تومان به ازای هر نفر و دهک چهارم تا ۹ معادل ۳۰۰ هزار تومان برای هر نفر بوده است و برای اعتراض نسبت به میزان واریزی و دهک بندی سایت وزرارت رفاه در حال پاسخگویی است. 

وی ادامه داد: در مورد کسانی که ثبت نام نکردند به دلیل اینکه از سال ۹۳ ثبت نام جدید صورت نگرفته و قرار است حمایت صورت گیرد، سازمان هدفمندی یارانه‌ها به زودی سایتی را در این زمینه معرفی خواهد کرد که امکان ثبت نام وجود خواهد داشت و اطلاعات لازم برای ثبت نام به زودی اطلاع رسانی خواهد شد.

بهادری جهرمی افزود: امروز در جلسه دولت گزارشی از روند و پیشرفت برنامه‌های اصلاح در نظام پرداخت یارانه‌ها که در طول سال‌های گذشته برای مردم مشکلاتی ایجاد کرده بود، طرح شد. بلافاصله بعد از این جلسه، جلسه ستاد تنظیم بازار در حال برگزاری است و تقریباً به صورت روزانه جلسات این ستاد در حال برگزاری است.

سخنگوی دولت گفت: امروز مصوباتی در صحن دولت داشتیم. هیات وزیران موافقتی درباره لغو روادید برای دارندگان گذرنامه های دیپلماتیک و خاص بین دولت ایران و قطر داشت که این کار پیرو سفری که دو ماه پیش رییس جمهور به کشور قطر داشت و در چارچوبیتوافقاتی که در آن کشور بین دو رییس جمهور صورت گرفته بود،‌ انجام شد. پیش از این هیات وزیران دولت قطر تصویب کرده بود و روادید را برای گذرنامه های دیپلماتیک و خاص لغو کرده بود تا رفت و آمدها و ارتباطات با سهولت بیشتری برقرار شود. امروز هیات وزیران با این مصوبات موافقت کرد ان شاءالله این شرایط در ظرفیت جام جهانی نیز قابل استفاده خواهد بود.

وی ادامه داد: همچنین هیات وزیران مجوزی را به وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اعطا کرد تا بتواند در زمینه های فرهنگی و آموزشی و علمی و ورزشی و جوانان و رسانه های گروهی موافقت نامه ای را بین ایران و لهستان پیش امضا کند. وزیرفرهنگ و  ارشاد اسلامی با هماهنگی که پیش از این با وزارت امور خارجه و معاون حقوقی شکل گرفت، در نظر گرفته شد تا بتواند فرایندهای تصویب و نهایی شدن بعد از پیش امضا را پیگیری کند.

وی افزود: اساسنامه صندوق توسعه صنایع دستی و فرش دستباف و احیای بهره برداری از اماکن تاریخی مشکلاتی داشت که مانع می شد تا بتوان از توسعه صنایع دستی حمایت کرد که این اساسنامه به پیشنهاد وزارت میراث فرهنگی و با تاییدی که معاونت حقوقی داشت، در هیات دولت بحث شد و به تصویب رسید. در خصوص برخی از طرح هایی که در مجلس جاری است هیات وزیران نیز تصمیم گیری هایی داشت.  همچنین  آیین نامه ای در خصوص تامین و پرداخت شهریه خانواده های شهدا و جانبازان و ازادگان پیش از این وجود داشت که معضلاتی داشت و مشکلاتی را برای خانواده شهدا و آزادگان و ایثارگران داشته که با پیشنهاد بنیاد شهید و کمیسیون علمی در دفتر دولت و موافقتی که از سازمان برنامه اخذ شد در  این آیین نامه اصلاحاتی صورت گرفت که تا  پس از این مشکلاتی در خصوص تامین شهریه در این خانواده ها نباشد. 

وی درباره  ماده ۱۰۶ قانون کار گفت: با توجه به این که  شورای حفاظت فنی صلاحیتی را برای حوزه های فنی محیط کار داشته، اعتقاد هیات وزیران این بود که همین شورا ایین نامه و مصوباتی برای تعیین حوزه های فنی داشته باشد. با توجه به اختلاف دیدگاهی که بود ، دولت لایحه استفساریه ای برای ماده ۱۰۶ تصویب کرد که برای مجلس ارسال شود. 


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
غزه تحویل گرفتن 15 پیکر شهید از رژیم صهیونیستی را تأیید کرد
کاهش 50 درصدی سقط جنین در کشور
امشب هر دو مسیر تونل رسالت مسدود است
پیروزی و صعود فوتسال ایران مقابل تاجیکستان + گل ها
خیبر - تراکتور / جدال برای صدر جدول لیگ برتر
محکومیت شرکت «بادران گستران» به دو سال ممنوعیت از فعالیت در حوزه رمزارز
آغاز تولید فصل سوم «کارآگاه علوی» با حضور وحید رهبانی
افزایش فشار ترامپ بر مخالفان سیاسی
دوگانگی غرب؛ از تطهیر جولانی تا تحریم غزه
دیدار تراکتور و پرسپولیس با تماشاگر برگزار می‌شود
مذاکرات کابل-اسلام‌آباد در نشست «استانبول» بی‌نتیجه ماند
300 پرونده قتل در 6 ماه اول سال منجر به سازش شد
احضار مدیرعامل و سرپرست رسانه‌ای استقلال به کمیته اخلاق
علوی: شایعه برگزاری شهرآورد بدون تماشاگر صحت ندارد
شش کشته در آتش‌سوزی کارخانه لوازم آرایشی در ترکیه+ فیلم
افشای دخمه‌های مرگ
رشد قیمت املاک نداریم
هشدار جدی درباره بحران آب در تهران؛ محدودیت‌ها آغاز شد
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 17 آبان 1404 + جدول
هیچ تصمیمی برای حذف ارز ترجیحی کالاهای اساسی و دارو اتخاذ نشده است
جنگ 12 روزه آزمایشگاه واقعی برای تست گزاره‌های معیوب علیه ایران بود
آمار تکان‌دهنده سازمان ملل از حملات ژیم صهیونیستی به کرانه باختری
نخستین قطار باری روسیه به بندر خشک آپرین رسید + فیلم
عارف: دولت حق ندارد خلاف منویات مردم کاری کند
زندی در صدر رنکینگ جهانی تکواندو
واردات خودرو امسال به 50 هزار دستگاه هم نمی‌رسد
نبیه بری: عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی مطرح نیست
حذف 4 صفر از پول ملی کلید خورد/رفع فیلتر تلگرام منوط به جزئیات توافق است
رشد بورس در نخستین روز هفته
قیمت دلار و سایر ارزها امروز شنبه 17 آبان 1404
استراتژی بقا در عصر هوش مصنوعی
جزئیات تغییر در پرداخت کالابرگ الکترونیک
آزادی 14 زندانی جرائم غیر عمد در ایام فاطمیه با کمک خیران
4 شهر خوزستان در وضعیت بنفش
آخرین جزئیات از آزمون استخدامی قوه قضاییه
قاتل فراری کرمانشاه در تهران دستگیر شد
واکنش مشاور وزیر آموزش و پرورش به «کاهش سن ورود به مدرسه»
13 میلیون ایرانی در حوزه استخراج غیرمجاز رمز ارز فعال هستند
گالیاردی جانشین احتمالی قلعه نویی پس از 2026
کاشف ساختار مارپیچ دوگانه دی‌ان‌ای در گذشت
آغاز سکوت انتخاباتی در عراق
رودخانه تجارت، میان دو دل شرقی
دبیرکل ناتو: جنگ هسته‌ای هیچ برنده‌ای ندارد
قیمت خودروهای داخلی و مونتاژی امروز شنبه17 آبان 1404 + جدول
جزئیات تازه از پرونده قتل در اداره مخابرات فرودگاه امام(ره)
تجاوز دوباره رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
کارگردان سریال های تلویزیونی درگذشت + آثار
راز مرگ دو ایرانی در آتش‌سوزی ریچموندهیل فاش شد؛ دستگیری دو مظنون اهل تورنتو
تهران؛ پایتختی که شب‌ها آب ندارد!
منشأ آلودگی هوای جنوب تهران چیست؟
X
آگهی تبلیغاتی