×
فرهنگی
شناسه خبر : 95453
تاریخ انتشار : شنبه 1401/02/17 ساعت 12:07
چرخه باطل جمع‌‌آوری معتادان متجاهر در تهران

چرخه باطل جمع‌‌آوری معتادان متجاهر در تهران

رئیس پلیس تهران گفت: از سال 97 تاکنون حدود 70 هزار معتاد متجاهر و افراد ناهنجار را در مناطقی همچون شوش، مولوی و هرندی جمع‌آوری کردیم، مگر نمی‌گوییم که حدود 20 هزار معتاد متجاهر در تهران وجود دارد، پس عدد 70 هزار از کجا آمده است!

نورنیوز-گروه جامعه: سردار حسین رحیمی صبح امروز در جلسه‌ای در کلانتری مولوی درباره پاک‌سازی مناطق شوش، مولوی و هرندی از معتادان متجاهر اظهار کرد: این موضوع، موضوع تازه‌ای نیست و شاید به چهار تا پنج دهه قبل برمی‌گردد.

رئیس پلیس تهران افزود: نه تنها مصرف‌کنندگان موادمخدر بلکه زباله‌گرداها، فروشندگان مواد مخدر و پدیده‌های ناهنجار دیگری در این مناطق وجود دارد اما سؤال اینجاست مگر تاکنون اقدامی در این مناطق صورت نگرفته است؟ ما از سال 97 تاکنون حدود 70 هزار معتاد متجاهر و افراد ناهنجار را در این مناطق جمع‌آوری کردیم، مگر نمی‌گوییم که حدود 20 هزار معتاد متجاهر در تهران وجود دارد، پس عدد 70 هزار از کجا آمده است، این ارقام نشان‌دهنده دور باطلی است که صورت‌ می‌گیرد و باید فرآیند اصلاح شود.

وی با تاکید بر اینکه باید مبارزه بی‌امان با عرضه و تقاضا صورت‌ گیرد، گفت: وقتی که یک معتاد 6 ماه به مراکز بازپروری برود و آزاد شود، چرخه بازداشت، رفتن به مراکز بازپروی و رهایی مدام تکرار خواهد شد.

این مقام انتظامی با اشاره به وجود 300 منزل پلاک قرمز در تهران (107 منزل در مناطق شوش، مولوی و هرندی) که به پاتوق معتادان تبدیل شده است، تصریح کرد: در این مناطق با توجه به وجود ناهنجاری‌های فراوان اصلاً نباید رفتار ما قانون‌مدارانه باشد و نیاز به اقدام فراتر از سیستم اداری داریم و اهالی مدام می‌گویند مدام سرقت می‌شود، اعتیاد و مواد مخدر منجلابی است‌ که کنار آن هر جرمی رشد می‌کند و مرکز اعتیاد آن‌ها در این مناطق است، مراکز گرم‌خانه‌ای نباید در مناطق شوش، مولوی و هرندی باشد.

رحیمی با تأکید بر اینکه نیاز به یک اقدام کوتاه مدت و بلندمدت در این مناطق داریم، متذکر شد: در اقدام کوتاه‌مدت باید معتادان متجاهر کاملاً جمع‌آوری شوند و در اقدام بلندمدت نیز باید همفکری صورت گیرد.

فرمانده انتظامی تهران با تأکید بر اینجا در هیچ جای قانون، جمع‌آوری معتادان متجاهر برعهده پلیس نگذاشته شده است، بیان کرد: این جلسه را گذاشتیم تا بگوییم پلیس کار را شروع کرده است.

وی یادآور شد: حدود 8 تا 9 هزار معتاد متجاهر از 21 هزار معتاد متجاهر در تهران رها و حدود 7 هزار خرده‌فروش مواد مخدر در پایتخت مشغول فروش مواد مخدر هستند. نمی‌خواهیم تمام مشکلات را یک جا حل کنیم‌ اما باید برای معتادان متجاهر و خرده‌فروشان مواد مخدر کاری کنیم‌ و هر کسی به اندازه مسئولیت خود کارش را انجام دهد.


تسنیم
نظرات

آخرین اخبار
چه کسانی منتظر یارانه نباشند؟ همراه با جزئیات
پایبندی اسرائیل به قطعنامه‌های شورای امنیت ضروری است
بازنگری قیمت گندم در دستور کار دولت
گروسی: در خطر بودن فرصت دیپلماسی با ایران، نیاز به سرعت در گفت‌وگوها
پنجمین شارژ کارت‌های بانکی «یسنا» در سال جاری
سازمان ملل نگران نسل‌کشی در غزه و کرانه باختری
افزایش چشمگیر قیمت آش و حلیم نسبت به سال گذشته
قیمت مسکن ملی پرند مشخص شد + شرایط خرید
ایالت‌های آمریکا علیه ترامپ: بودجه انرژی پاک را آزاد کنید
آمادگی اقتصادی و نظامی کشور پشتوانه مذاکرات هسته‌ای است
دیدار فرمانده نیروی دریایی ایران با همتایان آفریقای جنوبی و سریلانکا
وزیر علوم: دانشگاه‌ها باید به ماموریت اصلی خود بازگردند
تراکتور رکورد درآمدزایی باشگاه‌های ایران را شکست
اعتراض گسترده کنگره آمریکا به سیاست‌های تهاجمی ترامپ
پایان رزمایش مشترک ایران و روسیه
شمع توسعه در باد ناترازی
قیمت نفت در بازار آسیا افزایش یافت
واردات برنج باز شد اما نقدینگی کافی برای تامین محموله‌ها وجود ندارد
زاکربرگ : ایجاد محدودیت سنی در اینستاگرام دشوار است
کالابرگ مادران و کودکان شارژ شد
پیش بینی وضعیت آب و هوای تهران در 2 روز آینده
روسیه: به توسعه روابط با ایران ادامه می‌دهیم
سقف وام ازدواج 1405 مشخص شد
بازداشت برادر پادشاه انگلیس در رابطه با پرونده اپستین
اذان صبح و اذان مغرب تهران در طول کل ماه رمضان 1404+ جدول ساعت اذان
افزایش آمادگی اقتصادی و نظامی کشور نسبت به «جنگ 12 روزه»
لندن به حکم حبس زوج بریتانیایی در ایران واکنش نشان داد
گفت‌وگوی عراقچی و وزیر خارجه عربستان درباره مذاکرات هسته‌ای
پرونده تجاوز سازمان‌یافته کودکان زیر سایه تاج‌وتخت انگلیس
تمرین مشترک ایران و روسیه برای آزادسازی کشتی ربوده‌شده
آبفا هشدار داد: مدیریت مصرف در خانه‌تکانی اسفند حیاتی است
روسیه و چین هیچ آزمایش هسته‌ای انجام نداده‌اند
فشارخون‌تان را روزی دو بار اندازه بگیرید
رایزنی شهباز شریف در واشنگتن درباره ایران
جزئیات حج 1405 اعلام شد ؛ مدت سفر کوتاه‌تر می شود
روسیه بر حل سیاسی اوضاع پیرامون ایران تأکید کرد
قیمت سکه و طلا امروز 30 بهمن 1404 + خیز سکه امامی برای فتح قله 200 میلیونی
واشنگتن به‌دنبال تحریم‌ها در صورت انتخاب نوری المالکی است
هکرها در کمین وای‌فای رایگان عمومی
کشور با کسری 15 درصدی خون مواجه است
قیمت دلار و سایر ارزها امروز پنجشنبه 30 بهمن 1404
تهدید کیم جونگ اون پس از رونمایی از سلاح جدید هسته‌ای
افزایش 25 درصدی قیمت بلیت اتوبوس‌های برون‌شهری از فردا
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز پنجشنبه 30 بهمن 1404+ جدول
رئیس‌جمهور سابق کره‌جنوبی به حبس ابد محکوم شد
پیش بینی وضعیت آب و هوا البرز فردا جمعه یکم اسفند 1404
هشتمین رئیس‌جمهور موقت پرو در 10 سال گذشته انتخاب شد
تبریک قالیباف به روسای مجالس کشورهای اسلامی به مناسبت حلول ماه مبارک رمضان
رکوردشکنی واردات نفت آسیا
ترافیک سنگین در هراز و آزادراه تهران-کرج-قزوین