×
سیاسی
شناسه خبر : 95403
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1401/02/15 ساعت 20:25

جهاد اسلامی فلسطین:

رخدادهای مسجدالاقصی بازی با آتشی است که منفجر می‌شود

یکی از رهبران جنبش جهاد اسلامی فلسطین با اشاره به احتمال درگیری نظامی با رژیم صهیونیستی گفت که گروه‌های مقاومت در آماده‌باش کامل هستند.

نورنیوز -گروه بین‌الملل: «داوود شهاب» از رهبران جنبش جهاد اسلامی فلسطین امروز پنج‌شنبه، تأکید کرد که تداوم تلاش‌های رژیم صهیونیستی برای تقسیم مسجدالاقصی از نظر زمانی و مکان به درگیری نظامی منجر خواهد شد.

شهاب به پایگاه خبری العهد لبنان گفت که وضعیت به مقابله نظامی نزدیک است و رخدادهای مسجدالاقصی، بازی با آتشی است که به انفجار منجر خواهد شد.

او با بیان اینکه مقاومت فلسطین آماده است و موفق شده تلاش‌ها برای تقسیم زمانی و مکانی را ناکام بگذارد، خاطر نشان کرد، مقاومت با اقدامات صهیونیست‌ها مقابله خواهد کرد.

شهاب همچنین به شبکه خبری المسیره گفت که دشمن صهیونیستی به دنبال جبران شکست مفتضحانه خود در عملیات شمشیر قدس است، ولی «موضع ما ثابت است و به حمایت از الاقصی مصمم هستیم».

این مسئول فلسطینی با بیان اینکه گروه‌های مقاومت فلسطین در حالت بسیج عمومی و آماده‌باش کامل هستند،تصریح کرد، ملت فلسطین حامی شیوه مقاومت است و آن را تنها روش برای حمایت از سرزمین و مقدسات خود می‌داند.

او با اشاره به اینکه رویارویی با رژیم صهیونیستی به هر نحوی برای حمایت از مسجدالاقصی و مقاومت در دسترس است، خاطر نشان کرد، مقاومت در نوار غزه، عملیات‌های استشهادی در کرانه باختری و اراضی ۱۹۴۸ و خیزش‌های مردمی، انواع مختلف جلوگیری از ضربه زدن به الاقصی است.

رسانه‌های فلسطینی، امروز، خبر دادند که بیش از ۷۰۰ شهرک‌نشین صهیونیست برای گرامی‌داشت سالروز اشغال فلسطین وارد مسجد الاقصی شده‌اند و در تلاش هستند تا پرچم رژیم صهیونیستی را در مسجد الاقصی به اهتزاز درآورند. با این حال، نیروهای رژیم صهیونیستی باتوجه به هشدارهای شدیداللحن گروه‌های مقاومت فلسطین از این اقدام ممانعت به عمل آوردند.

گروه‌های مقاومت فلسطین دیشب هر یک در بیانیه‌ای جداگانه درباره تبعات این اقدام به تل‌آویو هشدار دادند. رسانه‌های عبری،‌ دیشب، گزارش داده بودند که ارتش رژیم صهیونیستی در اطراف قدس و تل‌آویو سامانه‌های گنبد آهنین مستقر کرده است. لحظاتی پس از انتشار این گزارش، کانال ۱۴ تلویزیون رژیم صهیونیستی خبر داد که نهادهای امنیتی تل‌آویو هشدار امروز گروه‌های مقاومت فلسطین را جدی گرفته‌اند. 

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) در بیانیه‌ای در این خصوص هشدار داد و گفت: «اجازه مقامات [رژیم] اشغالگر صهیونیستی به شهرک‌نشینان برای ورود به صحن مسجد الاقصای شریف، فردا (پنجشنبه)، بازی با آتش است و منطقه‌ را به سمت تنشی می‌کشاند که [رژیم اشغالگر] خود کاملا مسئول آن خواهد بود.»


فارس
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
باران پاییزی منتظر پایان تابستان نمی‌ماند + نقشه
نماینده آمریکا: ایران باید همکاری فوری با آژانس اتمی را از سر بگیرد
حماس: جنایت اسرائیل در دوحه اعلام جنگ به کشورهای عربی است
حمله هوایی رژیم صهیونیستی به یک خودرو در جنوب لبنان
گوترش و عراقچی درباره موضوع هسته‌ای و وضعیت یمن گفتگو کردند
تصاویر مظنون تیراندازی به حامی ترامپ منتشر شد
جبهه اصلاحات: اسرائیل تهدیدکننده صلح و ثبات جهان است
فشار قطر به امارات برای تعطیلی سفارتش در اسرائیل
عراقچی: شروط سه کشور اروپایی برای تمدید اسنپ بک، غیر عاقلانه بود
تشییع شهدای حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به نشست حماس در دوحه
شورای امنیت سازمان ملل حملات اسرائیل به دوحه را محکوم کرد
جاسوسی تلفنی ترامپ با سلاح اسرائیلی
چین: با فعال‌سازی مکانیسم ماشه مخالفیم
پورمحمدی: قرار نیست هر ردیف بودجه تا ابد ادامه یابد
سارق؛ شاگرد مالک از آب درآمد!
واکنش خبرنگار بی بی سی به ترورهای آمریکا و اسرائیل در زمان مذاکرات!
روپوش دانش‌آموزان تا 3 سال تغییر نمی‌کند+فیلم
امارات حضور اسرائیل را در کنفرانس امنیتی دبی ممنوع کرد
عملیات موفقیت آمیز القسام علیه تجهیزات و نظامیان رژیم صهیونیستی
ترامپ خواستار تعرفه 100 درصدی اروپا علیه چین و هند شد
انفجار بزرگ در ونزوئلا + فیلم
کمبود نقدینگی، عامل تعطیلی 53 درصد از واحد‌های صنعتی
اولین حضور سه رهبر حماس مقابل دوربین‌ها پس از حمله اسرائیل
ایلان ماسک دیگر ثروتمندترین فرد جهان نیست
قطر: همکاری امنیتی با آمریکا قوی‌تر از همیشه است
ابلاغ آیین‌نامه اختصاص 3 درصد درآمدهای نفت و گاز به مناطق نفت‌خیز
پیراهن استقلال 3 برابر ارزش ستارۀ اسپانیایی درآمدزایی کرد
توسعه همکاری‌های انرژی میان ایران و ارمنستان
لاوروف: حمله به قطر نباید تکرار شود؛ مسکو از این حمله ناراضی است
7800 هکتار از شبکه آبیاری پایاب سد خداآفرین در اردبیل افتتاح شد
مادورو: ارتش ونزوئلا در جبهه های نبرد سراسر کشور مستقر می شوند
تحریم‌های جدید آمریکا علیه جنبش حوثی‌های یمن اعلام شد
وضعیت نگران‌کننده سد لار با 97 درصد مخزن خالی
نخست وزیر پاکستان خواستار اتحاد مسلمانان علیه تجاوز صهیونیستی شد
واکنش بغداد به مصوبه مجلس نمایندگان آمریکا
مدیوم‌شات | سخنان تند سینماگر پیشکسوت علیه موسیقی سنتی
روایت وزیر خارجه تونس از رایزنی با عراقچی
آخرین وضعیت سلامتی حمید هیراد
پزشکیان : سپردن مدیریت به افراد شایسته تنها راه حل مشکلات کشور است
هافبک ازبک پرسپولیس آماده بازی شد
اتحادیه اروپا: شاید جنگ اوکراین چند سال دیگر ادامه یابد
راه‌اندازی 68 دوربین ثبت تخلفات در جاده‌های گیلان
توافق ایران و آژانس مانع اجماع جهانی علیه ایران می‌شود
ناسا درهای خود را به روی چینی‌ها بست
اسرائیل به کجا می‌رود؟!
مرگ کارگر جوان در چاه
سه‌گانه‌ای که جهان نمی‌فهمد
نسل بیمار آینده؛ کودکان در محاصره
طرح توقیف سیستمی گواهینامه از ابتدای شهریور اجرا می‌شود
الحوثی: جنایات اسرائیل علیه مردم فلسطین «جنایت قرن» است
X
آگهی تبلیغاتی