×
سیاسی
شناسه خبر : 95287
تاریخ انتشار : دوشنبه 1401/02/12 ساعت 00:56
داستان‌سرایی صهیونیست‌ها با چاشنی فرافکنی

نورنیوز بررسی کرد؛

داستان‌سرایی صهیونیست‌ها با چاشنی فرافکنی

دروغ‌پردازی مذکور که آبروی نداشته‌ی بی‌بی‌سی فارسی را نیز به حراج گذاشت، تلاشی ناشیانه و غیر مستند برای ایجاد انحراف در اذهان عمومی و کاهش فشارهای داخلی علیه دولت مجعول صهیونیستی است.

نورنیوز ـ گروه سیاسی: «بی‌بی‌سی فارسی» ساعاتی پیش در مطلبی با عنوان «گزارشی از یک طرح ترور؛ موساد عامل نیروی قدس را در خاک ایران بازجویی کرده است» به نقل از منابع صهیونیستی مدعیِ بازداشت یک عضو نیروی قدس سپاه و بازجویی او توسط عوامل موساد در داخل خاک ایران شد!

در این گزارش ادعا شده که سرویس اطلاعاتی رژیم صهیونیستی فردی را در «داخل خاک ایران» بازجویی کرده و از او اعتراف گرفته که دستور ترور یک اسرائیلی در ترکیه، یک آمریکایی در آلمان و یک روزنامه‌نگار در فرانسه را از نیروی قدس داشته است!

در این گزارش تصویر فردی ناشناس همراه با صدایی تایید نشده منتشر شده که می‌گوید دستور داشته سه عملیات ترور برای جمهوری اسلامی انجام دهد.

این جوسازی و دروغ‌پردازی ناشیانه که با صحنه‌گردانی بی‌بی‌سی فارسی رقم خورده در حالی است که رژیم صهیونیستی طی هفته گذشته به ویژه روزهای پیش و پس از روز جهانی قدس زیر فشار شدید افکار عمومی جهان در خصوص جنایت علیه فلسطینیان قرار گرفته است.

تحولات این روزها که نقطه اوج خود را در داخل سرزمین‌های اشغالی به ویژه کرانه باختری و اراضی ۱۹۴۸ شاهد بود، دولت مستأصل «نفتالی بنت» را بر آن داشته تا با فرافکنی و انتشار اخبار مضحک به نوعی بار این فشار را ولو به صورت مقطعی از خود دور نماید.

در این میان؛ علاوه بر سخنرانی ویژه سردار سلامی فرمانده کل سپاه که به صورت زنده در میان اهالی غزه ایراد شد، سخنرانی سردار قاآنی فرمانده نیروی قدس سپاه در مشهد مقدس که در آن به نفوذ پهپادهای مقاومت به داخل اراضی اشغالی اشاره و پوشالی بودن سامانه گنبد آهنین را به رخ صهیونیست‌ها کشید، بیشترین تاثیر را به‌دنبال داشت.

سردار قاآنی در سخنرانی خود به مناسبت روز قدس در مشهد مقدس با اشاره به نیرنگ و فریبکاری رژیم صهیونیستی، از عدم صداقت و آبروریزی این رژیم جنایتکار گفت که حاضر نشدند افتضاح چند ماه پیش مبنی بر نفوذ دو پهپاد ناشناس به عمق آسمان فلسطین اشغالی را بیان کنند و به دروغ گفتند که رزمایش داشته‌ایم!

بی‌شک دروغ‌پردازی مذکور که آبروی نداشته‌ی بی‌بی‌سی فارسی را نیز به حراج گذاشت، تلاشی ناشیانه و غیر مستند برای ایجاد انحراف در اذهان عمومی و کاهش فشارهای داخلی علیه دولت مجعول صهیونیستی است.

شکاف‌های امنیتی داخل سرزمین‌های اشغالی که هر روز صفحه جدیدی از ناتوانی دستگاه‌های اطلاعاتی-امنیتی رژیم صهیونیستی را ورق می‌زند، در کنار توانمندی آشکار جبهه مقاومت در ابعاد مختلف، موضوعاتی نیست که رژیم صهیونیستی بتواند با فضاسازی‌های رسانه‌ای و روش‌های نخ‌نمای عملیات روانی افکار عمومی را نسبت به آن منحرف نماید.


نورنیوز
اخبار مرتبط
پیامی که روز قدس به جهان مخابره کرد
شنبه 1401/02/10 ساعت 12:08
پیامی که روز قدس به جهان مخابره کرد
حضور روز قدس در تقویم جهان اسلام و بلکه تمام ملت‌های جهان نشانه‌ای است از حقانیت مواضع و دیدگاه‌های انقلاب اسلامی که بر خلاف جوسازی‌های ایران هراسانه، توانسته دل‌های آزاده در سراسر عالم را به خود متوجه کند.
شمخانی: روز قدس باطل‌السحر جنگ شناختی دشمن بود
شنبه 1401/02/10 ساعت 10:43
شمخانی: روز قدس باطل‌السحر جنگ شناختی دشمن بود
دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان گفت: روز قدس باطل‌السحر جنگ شناختی دشمن بود
پیامی که در روز قدس به جهان مخابره شد
جمعه 1401/02/09 ساعت 19:25
نورنیوز بررسی کرد؛
پیامی که در روز قدس به جهان مخابره شد
حضور روز قدس در تقویم جهان اسلام و بلکه تمام ملت‌های جهان نشانه‌ای است از حقانیت مواضع و دیدگاه‌های انقلاب اسلامی که بر خلاف جوسازی‌های ایران هراسانه، توانسته دل‌های آزاده در سراسر عالم را به خود متوجه کند.
خروش ایران و روایتِ حمایت از «مقتدر مظلوم»
جمعه 1401/02/09 ساعت 17:19
خروش ایران و روایتِ حمایت از «مقتدر مظلوم»
کوچه و خیابان‌های ایران، صحنه دیدنی‌های بسیار در حمایت از مردم مظلوم و مقتدر فلسطین شد؛ از نوجوانانی که «نامگذار» روز قدس را ندیدند اما پای آرمان بلندی که دلیل این نامگذاری بود ایستاده‌اند، تا زنان و مردانی که قدس را فراتر از هر مفهوم سیاسی دانسته و در حمایت از آن به صحنه آمدند.
رهبر انقلاب: کل فلسطین به صحنه مقاومت تبدیل شده است
جمعه 1401/02/09 ساعت 17:09
رهبر انقلاب: کل فلسطین به صحنه مقاومت تبدیل شده است
رهبر معظم انقلاب اسلامی فرمودند:دروغگویان مدّعی حقوق بشر در اروپا و آمریکا که در قضیّه‌ اوکراین آن غوغا را به راه انداختند، در برابر این‌ همه جنایت در فلسطین مُهر سکوت بر لب زده‌اند.
ایستگاه‌های رادیویی رژیم صهیونیستی هک شدند
جمعه 1401/02/09 ساعت 12:20
ایستگاه‌های رادیویی رژیم صهیونیستی هک شدند
به گزارش رسانه‌های صهیونیستی، گروه «هکر‌های منجی» شبکه‌های رادیویی این رژیم را هک کردند.
رژیم صهیونیستی عامل ناامنی و بی‌ثباتی در منطقه است
جمعه 1401/02/09 ساعت 11:45
رئیس جمهور در دیدار با سفرا کشورهای اسلامی:
رژیم صهیونیستی عامل ناامنی و بی‌ثباتی در منطقه است
رئیس جمهور در دیدار با سفرا و روسای نمایندگی‌های کشورهای اسلامی گفت: رژیم صهیونیستی یک رژیم زبون و متزلزل است و اقدامات ضد انسانی این رژیم کمکی به پایداری و امنیت نکرده است.
نمایش موشک‌های محور مقاومت در راهپیمایی روز قدس
جمعه 1401/02/09 ساعت 11:26
در مسیر راهپیمایی روز قدس برگزار شد؛
نمایش موشک‌های محور مقاومت در راهپیمایی روز قدس
نمایشگاه موشک‌های محور مقاومت از جمله موشک قاسم جهاد اسلامی فلسطین، موشک عیاش 250 حماس و موشک فاتح 110 حزب‌الله لبنان به نمایش درآمد.
فلسطین آزاد خواهد شد
جمعه 1401/02/09 ساعت 00:35
فلسطین آزاد خواهد شد
به مناسبت روز قدس
سخنرانی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی برای اولین بار در یک مراسم مردمی در غزه
پنج‌شنبه 1401/02/08 ساعت 12:35
سخنرانی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی برای اولین بار در یک مراسم مردمی در غزه
سردار حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به مناسبت روز جهانی قدس در مراسمی که توسط کمیته فلسطینی روز جهانی قدس در غزه برگزار می‌گردد، سخنرانی خواهد کرد. این اولین بار خواهد بود که سردار سلامی در یک مراسم عمومی در غزه سخنرانی می‌کند.
حمله سایبری بزرگ به یکی از تاسیسات برق رژیم صهیونیستی
پنج‌شنبه 1398/11/10 ساعت 15:19
حمله سایبری بزرگ به یکی از تاسیسات برق رژیم صهیونیستی
وزیر انرژی رژیم صهیونیستی از حمله سایبری بزرگ به یکی از تاسیسات برق اسرائیل در چند ماه پیش خبر داد.
نظرات

آخرین اخبار
ایمپلنت نرمی که با رگ‌های شما «نفس» می‌کشد!
گالانت: اهداف راهبردی علیه ایران محقق نشد
پاکستان برای میانجیگری صلح به تهران آمد
حماس: در صورت شکست مذاکرات گزینه‌های آماده داریم
رویترز: دیپلماسی تند ترامپ در برابر ایران به بن‌بست رسید
گزارش شبکه 12 اسرائیل از سرکوب مخالفان در بحرین
الیکا عبدالرزاقی مجری «کودک شو» شد
خودداری آمریکا از تمدید معافیت خرید نفت روسیه
شکست ماموریت چین؛ ترامپ و کابوس جنگی که تمام نمی‌شود
حقوق بشر برای دشمنان، مصونیت برای متحدان
لفاظی‌های جدید ترامپ در اوج انزوای جهانی و شکست در میدان
قالیباف: مقاومت 70 روزه ملت ایران تحول جهان را سرعت بخشید
هلاکت یک افسر صهیونیست در حمله حزب‌الله
سایه سنگین ناامنی بر مدارس نیجریه/ ربایش ده‌ها کودک
اعتراف تلخ بورل: اتحادیه اروپا برای جهان امروز طراحی نشده است
پایان تعطیلات اجباری بازار سهام + زمان بازگشایی
فشار بی‌سابقه سیاسی بر کاخ سفید همزمان با جهش قیمت بنزین
«هرمز سیف» وارد میدان شد/ مدیریت هوشمند قدیمی‌ترین آبراه جهان با بیمه ایرانی
طرح آمریکا برای «نیابتی کردن» جنگ در جزایر ایرانی
تجاوز هوایی به «قانون النهر» قربانی گرفت
تظاهرات ضد جنگ در لندن با محوریت حمایت از ایران
آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از اول خرداد+ اعلام مهلت نهایی
وداع تلخ با بازیگر نمایش «فردریک»/ صحنه در سوگ بهناز نازی نشست
فرصت‌سوزی تاریخی جمهوری‌خواهان؛ بازنده بزرگِ جنگِ ترامپ علیه ایران
نفت 150 دلاری کابوس وزیر انرژی آمریکا
وقوع زلزله 4.5 ریشتری حوالی گلوگاه/کانون لرزش کجا بود؟
پایان باشکوه باواریایی‌ها با هت‌تریک یازدهم هری کین
فهرست نهایی تیم ملی/ قلعه‌نویی 30 یوز را انتخاب کرد
تسهیلات میلیاردی برای احیای بازار جنت/ واریز 50 میلیون تومان کمک بلاعوض تا فردا صبح
توافق صلح لبنان با اسرائیل، توافقی جنجالی تر از سال 1983
20 جام، 10 سال، یک پپ!
بتن‌ریزی واحد دوم نیروگاه هسته‌ای بوشهر زیر سایه امنیت
هماهنگی مسکو و پکن برای دفاع از ایران در تنگه هرمز
بحران در عدن، بازداشت‌ در سایه اختلافات امارات و عربستان
زلزله در صندوق‌های درآمد ثابت، کوچ به سمت املاک و طلا
سقوط برج ترامپ زیر سایه جنگ ایران
برگ‌های برنده ایران در صورت ازسرگیری جنگ با آمریکا
سید صولت مرتضوی :در نشست خبری گرامیداشت دومین سالگرد شهادت آیت الله رئیسی
اشاره رئیس‌جمهور به کهن‌سال‌ترین موجود زنده آسیا که ریشه در خاک ایران دارد
محمدمهدی اسماعیلی:در نشست خبری گرامیداشت دومین سالگرد شهادت آیت الله رئیسی
سپهر خلجی : در نشست خبری گرامیداشت دومین سالگرد شهادت آیت الله رئیسی
قدرت نامتقارن، لایه رسوخ‌ناپذیر دفاعی ایران در برابر حملات
سقوط آزاد اوراق قرضه از واشنگتن تا توکیو
فراخوان عارف برای مدیریت بی‌ساعت در صنایع/ساعت‌ها را از مچ باز کنید
سقوط آزاد بودجه مدارس آمریکا در چاه نفت
بسته خبری دولت از وام 75 میلیونی تا هوش مصنوعی و تنظیم بازار مرغ
ناگاتومو اولین 5 ستاره تاریخ فوتبال آسیا!
توافق بزرگ پکن و واشنگتن برای خرید 750 هواپیما
معاریو: ارتش اسرائیل با کمبود 15 هزار سرباز روبه‌روست
تحلیلگر رمزارز: جنگ با ایران ضعف بازارهای مالی سنتی را آشکار کرد