×
سیاسی
شناسه خبر : 94138
تاریخ انتشار : جمعه 1401/02/09 ساعت 11:45
رژیم صهیونیستی عامل ناامنی و بی‌ثباتی در منطقه است

رئیس جمهور در دیدار با سفرا کشورهای اسلامی:

رژیم صهیونیستی عامل ناامنی و بی‌ثباتی در منطقه است

رئیس جمهور در دیدار با سفرا و روسای نمایندگی‌های کشورهای اسلامی گفت: رژیم صهیونیستی یک رژیم زبون و متزلزل است و اقدامات ضد انسانی این رژیم کمکی به پایداری و امنیت نکرده است.

نورنیوز -گروه سیاست: رئیس جمهور در دیدار با سفرا و روسای نمایندگی‌های کشورهای اسلامی گفت: رژیم صهیونیستی یک رژیم زبون و متزلزل است و تروریسم دولتی، نقض سیستماتیک حقوق بشر، بکارگیری سلاح‌های ممنوعه علیه مردم قدس و کرانه باختری و هتک حرمت مسجدالاقصی، هیچ کمکی به پایداری و امنیت رژیم صهیونیستی نکرده است.

آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی در ادامه گفت: رژیم صهیونسیتی که بیش از ۷۰ سال است که موجب ناامنی و بی‌ثباتی و آوارگی در منطقه است و اینک نیز نه تنها نمی‌تواند شریکی برای صلح باشد بلکه هر جا پای گذارد ثبات و امنیت آنجا را به مخاطره می‌اندازد.

گفتنی است، در چند سال اخیر کشورهای عربی غرب آسیا و شمال آفریقا روابط پنهانی خود با رژیم صهیونسیتی را ذیل امضای توافقنامه‌هایی علنی کردند.

بر این اساس مراکش، امارات عربی، بحرین و سودان در سال ۲۰۲۰ توافقنامه‌هایی را برای عادی‌سازی روابطشان با رژیم صهیونسیتی امضا کردند که این توافق‌ها به عنوان بخشی از پیمان ابراهیم و با میانجیگری دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق آمریکا انجام شده است.

پیمان ابراهیم (Abraham Accords) بیانیه مشترک رژیم صهیونسیتی، امارات و ایالات متحده بود که در سال ۲۰۲۰ منعقد شد.

از زمان امضای توافقنامه صلح رژیم صهیونسیتی با مصر سال ۱۹۷۹ و صلح با اردن سال ۱۹۹۴، این اولین باری بود که کشورهای عربی  با اسرائیل روابط عادی برقرار می‌کردند.

از سوی دیگر ترکیه نیز که در سال ۲۰۱۸ و در واکنش به انتقال پایتخت رژیم صهیونیستی به بیت المقدس، سفیر خود را از تل آویو فراخوانده بود، اسفند پارسال با استقبال از رئیس جمهور رژیم صهیونسیتی در آنکارا به سوی عادی سازی با این رژیم جعلی رفت. 

این نخستین سفر یک مقام صهیونیست به ترکیه از سال ۲۰۰۸ بود.

هرتزوگ به عنوان نخستین رئیس رژیم صهیونیستی که در ۱۴ سال گذشته به ترکیه سفر کرده با رجب طیب اردوغان در آنکارا دیدار کرد.

در ادامه این سیاست ها یک روزنامه اسرائیلی روز چهارشنبه فاش کرد، مقامات ترکیه به درخواست تل‌آویو شروع به تبعید ده‌ها تن از فعالان فلسطینی مرتبط با جنبش حماس کرده‌اند.

رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود در این دیدار با اشاره به وقایع افغانستان گفت: متأسفانه روندی خطرناک و هدفمند از ترویج ناامنی تکفیری با هدایت خارجی در افغانستان مشاهده می‌شود که به دنبال شعله‌ور کردن جنگ فرقه‌ای، این بار در سرزمینی دیگر از امت اسلامی است؛ به همین دلیل ایران همواره بر مشارکت واقعی همه گروه‌های قومی، مذهبی، سیاسی در حکومت آینده افغانستان تاکید داشته است تا امکان سوءاستفاده دشمنان این ملت به حداقل برسد و افغانستان بعد از سال‌ها درد و رنج، روی آرامش ببیند.

مقامات وزارت خارجه کشورمان از زمان روی کار آمدن طالبان در افغانستان در نشست های متعدد با طالبان همیشه تأکید داشته‌اند شناسایی هیأت حاکمه سرپرستی افغانستان را منوط به تشکیل دولت فراگیر در این کشور می‌دانند.

با این وجود و در ادامه بی ثباتی های افغانستان، ساعاتی پیش وقوع دو انفجار جداگانه در شهر مزار شریف افغانستان باعث کشته شدن دست‌کم ۹ نفر در این شهر شد.

این انفجارها یک هفته پس از حمله به مساجد مزار شریف رخ داد که دست کم ۱۲ نفر از نمازگزاران را شهید و ده‌ها تن دیگر را مجروح کرد.


ایرنا
اخبار مرتبط
داستان‌سرایی صهیونیست‌ها با چاشنی فرافکنی
دوشنبه 1401/02/12 ساعت 00:56
نورنیوز بررسی کرد؛
داستان‌سرایی صهیونیست‌ها با چاشنی فرافکنی
دروغ‌پردازی مذکور که آبروی نداشته‌ی بی‌بی‌سی فارسی را نیز به حراج گذاشت، تلاشی ناشیانه و غیر مستند برای ایجاد انحراف در اذهان عمومی و کاهش فشارهای داخلی علیه دولت مجعول صهیونیستی است.
پیامی که در روز قدس به جهان مخابره شد
جمعه 1401/02/09 ساعت 19:25
نورنیوز بررسی کرد؛
پیامی که در روز قدس به جهان مخابره شد
حضور روز قدس در تقویم جهان اسلام و بلکه تمام ملت‌های جهان نشانه‌ای است از حقانیت مواضع و دیدگاه‌های انقلاب اسلامی که بر خلاف جوسازی‌های ایران هراسانه، توانسته دل‌های آزاده در سراسر عالم را به خود متوجه کند.
اگر سازش با صهیونیست‌ها رفاه آورده بود، مصر به فلاکت نمی‌افتاد
جمعه 1401/02/09 ساعت 10:36
اگر سازش با صهیونیست‌ها رفاه آورده بود، مصر به فلاکت نمی‌افتاد
نماینده جهاد اسلامی در سوریه خاطر نشان کرد اگر سازش و عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی، رفاه و بهبود شرایط اقتصادی را به همراه می‌داشت،مصر به فلاکت نمی‌افتاد.
حاج‌قاسم به من گفت روز قیامت درباره آزادی قدس از ما سوال می‌کنند
جمعه 1401/02/09 ساعت 10:26
حاج‌قاسم به من گفت روز قیامت درباره آزادی قدس از ما سوال می‌کنند
ابوشریف گفت: آخرین باری که حاج قاسم را قبل از شهادتش دیدم به من گفت:وقتی که ما میمیریم در روز قیامت اولین سوالی که از ما پرسیده می‌شود این است که برای آزادی قدس چه کار کرده ایم؟
اهداف دشمن صهیونیست بر «فساد فی الارض» استوار است
جمعه 1401/02/09 ساعت 02:27
رهبر انصارالله در سخرانی روز قدس:
اهداف دشمن صهیونیست بر «فساد فی الارض» استوار است
«عبدالملک بدرالدین الحوثی» رهبر جنبش انصارالله یمن پنجشنبه شب در سخنانی به مناسبت روز جهانی قدس گفت: دشمن اسرائیلی یک رژیم فاسد است و در ماهیت و اهداف خود بر «فساد فی الارض» استوار است.
آخرین اخبار
متن پیام آیت‌الله جوادی آملی به طلاب حوزوی
پیام پزشکیان به مردم آمریکا چقدر بازدید گرفت؟
آغاز موج 93 عملیات وعده صادق 4 با مشارکت نیروهای مقاومت
جزئیات گفتگوی پوتین و بن سلمان درباره تحولات بازار نفت
آخرین جزییات مربوط به وضعیت خلبان جنگنده ساقط شده در ایران/جایزه میلیاردی برای یابنده
رکوردشکنی فروش نوروزی صنایع دستی با بیش از 217 میلیارد تومان
انفجارهای مهیب حیفا را لرزاند / انهدام کارخانه تولید پهپاد
خط قرمز عالیشاه درباره تمامیت ارضی ایران
دو رسانه آمریکایی سقوط اف35 در ایران را تایید کردند/کاخ سفید مطلع شد
آلمان: عملیات نظامی آمریکا علیه ایران به‌زودی پایان می‌یابد
ترافیک سنگین در محورهای منتهی به تهران در روزهای پایانی تعطیلات
ادامه حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/حمله به دانشگاه شهیدبهشتی تهران، قم و بندرچارک
تسلیت دکتر پزشکیان به خرازی
انیستیتو پاستور به تولید دارو و واکسن ادامه می‌دهد
اطلاعیه دانشگاه شهید بهشتی به دنبال حمله آمریکا و اسرائیل به این دانشگاه
قالیباف آمریکایی‌ها را دست انداخت
14 تله جنگ روانی و رسانه‌ای که ذهن را آسیب‌پذیر می‌کند
زمان‌بندی فعالیت متروی تهران تغییر کرد
چرا قیمت نفت دابلیوتی‌آی از برنت بیشتر شد؟
دانشجویان از چه زمانی می‌توانند برای وام‌ دانشجویی ثبت‌نام کنند؟
بررسی‌ها برای ارتقای رتبه 22 هزار معلم/زمان پرداخت اعلام شد
سفارت ایران در لندن: اسرائیل فوری‌ترین تهدید برای جهان است
ایرانیان خارج نشین درباره جنگ چه نظری دارند؟
2 فرمانده بلندپایه دیگر پنتاگون اخراج شدند
تاجگردون: خیال مردم بابت معیشت و تاب آوری اقتصادی راحت باشد
گزارش تصویری| انهدام جنگنده دشمن در آسمان مرکزی ایران
امن‌ترین نقطه ساختمان هنگام حملات هوایی کجاست ؟
ادبیات قطعنامه بحرین درباره تنگه هرمز تغییر کرد
ادامه کمک‌های مردمی عراق به ایران
تخلیه سریع ذخایر استراتژیک نفتی آمریکا عامل افزایش قیمت نفت WTI
اهمیت مستندسازی جنگ از نگاه رئیس شورای اطلاع رسانی دولت
حمایت پکن از ایران؛ مشکل اصلی در تنگه هرمز جنگ غیرقانونی آمریکا و اسرائیل است
زیرساخت‌های نظامی ارتش اسرائیل هدف حملات حزب الله قرار گرفت
پیشنهاد پاپ برای پایان جنگ علیه ایران
حداقل حقوق و سقف پاداش بازنشستگی فرهنگیان چقدر شد؟
واکنش بقائی به ساقط شدن پهپاد یک کشور همسایه در شیراز
سی‌ و چهارمین تجمع شبانه مردمی امشب در این میادین تهران برگزار می‌شود
احمدیان: گام اول اخراج آمریکا از ایران بود، ‎گام دوم اخراج از ‎منطقه
آمریکا باید اقدامات نظامی علیه ایران را متوقف کند
رویکرد آمریکا نه «پُل زدن بر شکاف‌ها»، بلکه گسترش آنهاست
اسلامی: سکوت آژانس همدستی آشکار با جنایتکاران است
دانشمندان ایرانی، انستیتو پاستوری مجهزتر خواهند ساخت
بیانیه مشترک فرانسه و کره جنوبی برای کاهش تنش‌ها و بازگشایی تنگه هرمز
تمدید مهلت صدور برگ تشخیص اظهارنامه‌های میان‌سالی
واکنش صریح ایران به سکوت آژانس بین المللی انرژی اتمی مقابل حملات آمریکا
آسیب خانه مارال فرجاد در حملات آمریکا
دستگیری جاسوس مرتبط با شبکه‌های معاند در تهران
اهداف جدید ترامپ علیه ایران از زبان لوکاشنکو
آخرین آمار شهدای کودک و نوجوان در حملات آمریکا
واکنش مسعود پزشکیان به ادعاهای اخیر ترامپ