×
سیاسی
شناسه خبر : 94138
تاریخ انتشار : جمعه 1401/02/09 ساعت 11:45
رژیم صهیونیستی عامل ناامنی و بی‌ثباتی در منطقه است

رئیس جمهور در دیدار با سفرا کشورهای اسلامی:

رژیم صهیونیستی عامل ناامنی و بی‌ثباتی در منطقه است

رئیس جمهور در دیدار با سفرا و روسای نمایندگی‌های کشورهای اسلامی گفت: رژیم صهیونیستی یک رژیم زبون و متزلزل است و اقدامات ضد انسانی این رژیم کمکی به پایداری و امنیت نکرده است.

نورنیوز -گروه سیاست: رئیس جمهور در دیدار با سفرا و روسای نمایندگی‌های کشورهای اسلامی گفت: رژیم صهیونیستی یک رژیم زبون و متزلزل است و تروریسم دولتی، نقض سیستماتیک حقوق بشر، بکارگیری سلاح‌های ممنوعه علیه مردم قدس و کرانه باختری و هتک حرمت مسجدالاقصی، هیچ کمکی به پایداری و امنیت رژیم صهیونیستی نکرده است.

آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی در ادامه گفت: رژیم صهیونسیتی که بیش از ۷۰ سال است که موجب ناامنی و بی‌ثباتی و آوارگی در منطقه است و اینک نیز نه تنها نمی‌تواند شریکی برای صلح باشد بلکه هر جا پای گذارد ثبات و امنیت آنجا را به مخاطره می‌اندازد.

گفتنی است، در چند سال اخیر کشورهای عربی غرب آسیا و شمال آفریقا روابط پنهانی خود با رژیم صهیونسیتی را ذیل امضای توافقنامه‌هایی علنی کردند.

بر این اساس مراکش، امارات عربی، بحرین و سودان در سال ۲۰۲۰ توافقنامه‌هایی را برای عادی‌سازی روابطشان با رژیم صهیونسیتی امضا کردند که این توافق‌ها به عنوان بخشی از پیمان ابراهیم و با میانجیگری دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق آمریکا انجام شده است.

پیمان ابراهیم (Abraham Accords) بیانیه مشترک رژیم صهیونسیتی، امارات و ایالات متحده بود که در سال ۲۰۲۰ منعقد شد.

از زمان امضای توافقنامه صلح رژیم صهیونسیتی با مصر سال ۱۹۷۹ و صلح با اردن سال ۱۹۹۴، این اولین باری بود که کشورهای عربی  با اسرائیل روابط عادی برقرار می‌کردند.

از سوی دیگر ترکیه نیز که در سال ۲۰۱۸ و در واکنش به انتقال پایتخت رژیم صهیونیستی به بیت المقدس، سفیر خود را از تل آویو فراخوانده بود، اسفند پارسال با استقبال از رئیس جمهور رژیم صهیونسیتی در آنکارا به سوی عادی سازی با این رژیم جعلی رفت. 

این نخستین سفر یک مقام صهیونیست به ترکیه از سال ۲۰۰۸ بود.

هرتزوگ به عنوان نخستین رئیس رژیم صهیونیستی که در ۱۴ سال گذشته به ترکیه سفر کرده با رجب طیب اردوغان در آنکارا دیدار کرد.

در ادامه این سیاست ها یک روزنامه اسرائیلی روز چهارشنبه فاش کرد، مقامات ترکیه به درخواست تل‌آویو شروع به تبعید ده‌ها تن از فعالان فلسطینی مرتبط با جنبش حماس کرده‌اند.

رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود در این دیدار با اشاره به وقایع افغانستان گفت: متأسفانه روندی خطرناک و هدفمند از ترویج ناامنی تکفیری با هدایت خارجی در افغانستان مشاهده می‌شود که به دنبال شعله‌ور کردن جنگ فرقه‌ای، این بار در سرزمینی دیگر از امت اسلامی است؛ به همین دلیل ایران همواره بر مشارکت واقعی همه گروه‌های قومی، مذهبی، سیاسی در حکومت آینده افغانستان تاکید داشته است تا امکان سوءاستفاده دشمنان این ملت به حداقل برسد و افغانستان بعد از سال‌ها درد و رنج، روی آرامش ببیند.

مقامات وزارت خارجه کشورمان از زمان روی کار آمدن طالبان در افغانستان در نشست های متعدد با طالبان همیشه تأکید داشته‌اند شناسایی هیأت حاکمه سرپرستی افغانستان را منوط به تشکیل دولت فراگیر در این کشور می‌دانند.

با این وجود و در ادامه بی ثباتی های افغانستان، ساعاتی پیش وقوع دو انفجار جداگانه در شهر مزار شریف افغانستان باعث کشته شدن دست‌کم ۹ نفر در این شهر شد.

این انفجارها یک هفته پس از حمله به مساجد مزار شریف رخ داد که دست کم ۱۲ نفر از نمازگزاران را شهید و ده‌ها تن دیگر را مجروح کرد.


ایرنا
اخبار مرتبط
داستان‌سرایی صهیونیست‌ها با چاشنی فرافکنی
دوشنبه 1401/02/12 ساعت 00:56
نورنیوز بررسی کرد؛
داستان‌سرایی صهیونیست‌ها با چاشنی فرافکنی
دروغ‌پردازی مذکور که آبروی نداشته‌ی بی‌بی‌سی فارسی را نیز به حراج گذاشت، تلاشی ناشیانه و غیر مستند برای ایجاد انحراف در اذهان عمومی و کاهش فشارهای داخلی علیه دولت مجعول صهیونیستی است.
پیامی که در روز قدس به جهان مخابره شد
جمعه 1401/02/09 ساعت 19:25
نورنیوز بررسی کرد؛
پیامی که در روز قدس به جهان مخابره شد
حضور روز قدس در تقویم جهان اسلام و بلکه تمام ملت‌های جهان نشانه‌ای است از حقانیت مواضع و دیدگاه‌های انقلاب اسلامی که بر خلاف جوسازی‌های ایران هراسانه، توانسته دل‌های آزاده در سراسر عالم را به خود متوجه کند.
اگر سازش با صهیونیست‌ها رفاه آورده بود، مصر به فلاکت نمی‌افتاد
جمعه 1401/02/09 ساعت 10:36
اگر سازش با صهیونیست‌ها رفاه آورده بود، مصر به فلاکت نمی‌افتاد
نماینده جهاد اسلامی در سوریه خاطر نشان کرد اگر سازش و عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی، رفاه و بهبود شرایط اقتصادی را به همراه می‌داشت،مصر به فلاکت نمی‌افتاد.
حاج‌قاسم به من گفت روز قیامت درباره آزادی قدس از ما سوال می‌کنند
جمعه 1401/02/09 ساعت 10:26
حاج‌قاسم به من گفت روز قیامت درباره آزادی قدس از ما سوال می‌کنند
ابوشریف گفت: آخرین باری که حاج قاسم را قبل از شهادتش دیدم به من گفت:وقتی که ما میمیریم در روز قیامت اولین سوالی که از ما پرسیده می‌شود این است که برای آزادی قدس چه کار کرده ایم؟
اهداف دشمن صهیونیست بر «فساد فی الارض» استوار است
جمعه 1401/02/09 ساعت 02:27
رهبر انصارالله در سخرانی روز قدس:
اهداف دشمن صهیونیست بر «فساد فی الارض» استوار است
«عبدالملک بدرالدین الحوثی» رهبر جنبش انصارالله یمن پنجشنبه شب در سخنانی به مناسبت روز جهانی قدس گفت: دشمن اسرائیلی یک رژیم فاسد است و در ماهیت و اهداف خود بر «فساد فی الارض» استوار است.
آخرین اخبار
گفتگوی تلفنی وزیران خارجه ایران و مصر
مرتس: جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران کاملا غیرضروری است
پزشکیان: ایران تحت فشار، تهدید و محاصره وارد مذاکره تحمیلی نخواهد
مصدومیت محمد صلاح؛ آیا ستاره مصری به جام جهانی می‌رسد؟
تظاهرات هزاران نفری در تل‌آویو علیه نتانیاهو
افزایش تلفات رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان
دومین قهرمانی متوالی الاهلی در لیگ نخبگان آسیا با گل بورایکان
تأکید پاکستان بر تداوم نقش تسهیل‌گر در تعاملات دیپلماتیک میان ایران و آمریکا
بقائی : روابط ایران ـ عمان، ممتاز و نمونه است
وزیر امور خارجه اسلام‌آباد را ترک کرد/ورود عراقچی به مسقط/بازگشت دوباره به اسلام آباد
امنیت و کرامت زائران ایرانی اولویت اصلی در حج 1405 است
راهیابی سیتی به فینال جام حذفی انگلیس
چه خبر از زمان برگزاری آزمون سراسری؟
کمک انگلیس از مالویناس برای تقویت عملیات علیه ایران
پیروزی آرسنال و لیورپول در هفته 34؛ سقوط استون‌ویلا و فرار دیرهنگام تاتنهام
هدف قرار دادن پایگاه آمریکایی با جنگنده اف 5 ایرانی 67 سال پیش!
محکومیت هدف قرار دادن خبرنگاران در لبنان توسط انگلیس و فنلاند
گراهام: لغو سفر ویتکاف و کوشنر به پاکستان «عاقلانه» بود!
تظاهرات در استکهلم علیه حملات اسرائیل به غزه و ایران
نتانیاهو دستور حملات شدید به جنوب لبنان را صادر کرد
تداوم رایگان بودن خدمات بستری مجروحان جنگ اخیر و حوادث دی‌ماه 1404
تورم سالانه به 50.6 درصد رسید/ کدام گروه کالایی بیشترین تورم را تجربه کرد؟
تماس تلفنی نخست وزیر پاکستان با پزشکیان
تعویق مجدد نشست انتخاب نخست وزیر عراق
مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور: با مازاد عرضه ذرت و جو در بازارگاه روبرو هستیم
ورود سنگین پول به صندوق‌های درآمد ثابت و خروج حقیقی‌ها از طلا
اصلاحات تعرفه‌ای سال 1405 ابلاغ شد
پزشکیان: رضایت 80 درصدی مردم از عملکرد دولت در جنگ 40 روزه
دروغی دیگر از ترامپ
عکس های منتخب ایران، شنبه 5 اردیبهشت 1405
سپاه: هر تجاوز دیگر دشمن با پاسخی در سطح بازدارندگی راهبردی مواجه خواهد شد
اعلام آمار جدید از میزان شهدای لبنان
ایران برای نخستین بار سهمیه ترای‌اتلون المپیک جوانان را کسب کرد
ان‌بی‌سی: خسارت حملات ایران به پایگاه‌های آمریکا بیشتر از اعلام رسمی است
حماس: مردم فلسطین حق دارند نمایندگان خود را انتخاب کنند
انتقاد تاجرنیا از بلاتکلیفی لیگ/ سهمیه ایران در لیگ نخبگان به 1+2 رسید
عراقچی: سفر به پاکستان بسیار ثمربخش بود
مهاجرانی:باید با پذیرش مشکلات برای آن راه حل پیدا کنیم
ازسرگیری پروازها در شیراز پس از 50 روز وقفه
مورفی: حضور ویتکاف و کوشنر در مذاکرات صلح با ایران فاجعه‌بار است
پاسخ حزب‌الله لبنان به نقض آتش بس از سوی اسرائیل
شوک نفتی تنگه هرمز نتوانست تقاضا را کاهش دهد
آژانس بین‌المللی انرژی: قیمت نقدی نفت بالاتر از نفت کاغذی است
نفوذ حنظله به لایه پرسنلی تیپ 89 ارتش اسرائیل
مقتدی صدر دستور جمع‌آوری سلاح‌های «سرایا السلام» در کربلا را صادر کرد
مومنی: بزرگ‌ترین مؤلفه قدرت کشور همبستگی ملی است که باید صیانت کرد
صالحی‌امیری: اگر مدالی باشد، باید به شهدای جنگ تحمیلی داده شود
ماکرون: هدفمان بازگشایی کامل تنگه هرمز است
بی‌بی‌سی: اعتراض‌ها به استفاده از پایگاه هوایی فیرفورد در انگلیس بالا گرفت
باند سارقان حرفه‌ای منازل در تهران منهدم شد