×
سیاسی
شناسه خبر : 94131
تاریخ انتشار : جمعه 1401/02/09 ساعت 02:27
اهداف دشمن صهیونیست بر «فساد فی الارض» استوار است

رهبر انصارالله در سخرانی روز قدس:

اهداف دشمن صهیونیست بر «فساد فی الارض» استوار است

«عبدالملک بدرالدین الحوثی» رهبر جنبش انصارالله یمن پنجشنبه شب در سخنانی به مناسبت روز جهانی قدس گفت: دشمن اسرائیلی یک رژیم فاسد است و در ماهیت و اهداف خود بر «فساد فی الارض» استوار است.

نورنیوز -گروه بین‌الملل: عبدالملک الحوثی در آغاز سخنانش گفت: حضرت امام خمینی (ره) با نامگذاری روز قدس، قصد داشتند وظایف و مسئولیت مسلمانان را در قبال فلسطین یادآور شوند.

رهبر جنبش انصارالله یمن افزود: روز جهانی قدس، مناسبتی برای افزایش آگاهی است که از مستلزمات مبارزه با دشمن به شمار می‌رود. روز جهانی قدس، روز بسیج عمومی مسلمانان و اعلام موضع حق در قبال مسأله فلسطین است. رژیم صهیونیستی و در پسِ آن، لابی صهیونیسم در جهان، دشمن اسلام و مسلمانان هستند و باید دشمن دانسته شوند.

الحوثی همچنین گفت: با تداوم تلاش منافقان برای تغییر دیدگاه نسبت به دشمن اسرائیلی، اهمیت زنده نگه داشتن روز جهانی قدس افزایش می‌یابد. رژیم صهیونیستی، بر اساس جنایت، چپاول سرزمین و مصادره حقوق و اشغال سرزمین مسلمانان، بنا شده است. ما باید به عنوان امت اسلامی احساس مسئولیت کنیم و بدانیم که دغدغه مقابله با دشمنی را داریم که با تمام توان با ما می‌جنگد. برخی از رژیم‌های مزدور و دولت‌های منافق قصد دارند ملت‌های مسلمان را قانع کنند که دشمن اسرائیلی، همپیمان و دوست است.

رهبرانصارالله اضافه کرد: رژیم‌های امارات، سعودی و آل خلیفه در بحرین، تمامی رسانه‌های خود را برای همگرایی با دشمن بسیج کرده‌اند. رژیم‌های سازشکار در مدارس خود قصد دارند نسل‌هایی را تربیت کنند که به دشمن اسرائیلی وابسته باشند. عنوان صلح، فریبنده است و این کشورها قصد داشتند این مسأله را ابزاری برای ائتلاف با صهیونیست‌ها و دشمنی با امت اسلام قرار دهند. دوستی منافقان با دشمن صهیونیستی، سودی برای آنان جز توطئه ندارد.

الحوثی خطاب به کشورهای سازشکار گفت: شما به دشمنان خود علیه امت خود کمک کردید. رسانه‌های دشمن نیز تأکید دارند که مافیای اسرائیلی، امارات را لانه خود کرده‌اند. دشمن اسرائیلی یک رژیم فاسد است و در ماهیت و اهداف خود بر «فساد فی الارض» استوار است.

رهبر انصارالله اضافه کرد: رژیم صهیونیستی، یک رژیم عادی نیست که بتوان با آن همزیستی کرد. وجود این رژیم در منطقه برای ایفای نقش فسادآمیز و تخریبی است.

عبدالملک الحوثی در ادامه گفت: دشمن هر چقدر هم که ضرر برساند و شرور باشد، دشمن بازنده‌ای است و زوال آن حتمی است. کسانی که به آمریکا و دشمن اسرائیلی تکیه کردند از امت اسلامی متنفر هستند در حالی که در مقابل صهیونیست‌ها و آمریکایی‌ها تحقیر می‌شوند. کسانی که موضع حق را گرفتند از سوی کسانی که در کنار دشمن ایستاده‌اند مورد سرزنش قرار می‌گیرند در حالی که آنها به این سرزنش‌ها هرچه قدر که باشد اهمیتی نمی‌دهند.

رهبر انصارالله اضافه کرد: گزینه‌های فرار از مسئولیت، سکوت و تسلیم شدن، گزینه‌هایی است که به نفع دشمن است.

عبدالملک بدرالدین الحوثی در بخش دیگر صحبت‌هایش گفت که نبرد با دشمن اسرائیلی، نبردی است که در همه عرصه‌های زندگی جریان دارد.


المسیره
اخبار مرتبط
پیامی که در روز قدس به جهان مخابره شد
جمعه 1401/02/09 ساعت 19:25
نورنیوز بررسی کرد؛
پیامی که در روز قدس به جهان مخابره شد
حضور روز قدس در تقویم جهان اسلام و بلکه تمام ملت‌های جهان نشانه‌ای است از حقانیت مواضع و دیدگاه‌های انقلاب اسلامی که بر خلاف جوسازی‌های ایران هراسانه، توانسته دل‌های آزاده در سراسر عالم را به خود متوجه کند.
رژیم صهیونیستی عامل ناامنی و بی‌ثباتی در منطقه است
جمعه 1401/02/09 ساعت 11:45
رئیس جمهور در دیدار با سفرا کشورهای اسلامی:
رژیم صهیونیستی عامل ناامنی و بی‌ثباتی در منطقه است
رئیس جمهور در دیدار با سفرا و روسای نمایندگی‌های کشورهای اسلامی گفت: رژیم صهیونیستی یک رژیم زبون و متزلزل است و اقدامات ضد انسانی این رژیم کمکی به پایداری و امنیت نکرده است.
نمایش موشک‌های محور مقاومت در راهپیمایی روز قدس
جمعه 1401/02/09 ساعت 11:26
در مسیر راهپیمایی روز قدس برگزار شد؛
نمایش موشک‌های محور مقاومت در راهپیمایی روز قدس
نمایشگاه موشک‌های محور مقاومت از جمله موشک قاسم جهاد اسلامی فلسطین، موشک عیاش 250 حماس و موشک فاتح 110 حزب‌الله لبنان به نمایش درآمد.
انصارالله در عرصه میدانی، سیاسی و اقتصادی یمن دست برتر را دارد
شنبه 1400/10/25 ساعت 13:58
انصارالله در عرصه میدانی، سیاسی و اقتصادی یمن دست برتر را دارد
عملیات دریایی انصارالله یک چالش جدی برای صهیونستها ایجاد کرد که اگر بخواهند در روند عادی سازی روابط خوابهای تازه ای ببینند، این ملت یمن است که می تواند معادلات آنها را برهم بزند.
انصارالله معرفی حماس به عنوان سازمان تروریستی را محکوم کرد
شنبه 1400/08/29 ساعت 13:15
انصارالله معرفی حماس به عنوان سازمان تروریستی را محکوم کرد
«محمد علی الحوثی» یکی از رهبران «جنبش انصارالله» قرار گرفتن نام «جنبش مقاومت اسلامی فلسطین» (حماس) در فهرست گروه های تروریستی از سوی دولت انگلستان را محکوم کرد.
انصارالله چگونه در قلب یمنی‌ها جا گرفت؟
چهارشنبه 1399/12/20 ساعت 13:03
انصارالله چگونه در قلب یمنی‌ها جا گرفت؟
سید رضا صدرالحسینی کارشناس مسائل منطقه: در طول شش سال گذشته توانمندی، انگیزه و نفوذ مقاومت در حوزه های سیاسی اجتماعی رو به گسترش بوده است
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
سخنان سید عباس عراقچی وزیر خارجه ایران در نشست شورای امنیت سازمان ملل
مستند ایرانی جایزه جشنواره بوسان را گرفت
فرزند شهید نصرالله: آمریکا از طرح‌های شیطانی علیه کشورهای اسلامی استفاده می‌کند
مورایس: استقلال در حال رشد است
واکنش ایران به سخنرانی «نتانیاهو» در مجمع عمومی سازمان ملل در مقابل صندلی‌های خالی
ظریف: فعالسازی اسنپ‌بک، سودی برای اروپا نخواهد داشت
پزشکیان: اقدامات رئیس‌جمهور آمریکا منطقه را به سمت آتش سوق می‌دهد
آلمان: تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران اعمال خواهند شد
کشورهای اسلامی برای مردم خود و ملت‌های مسلمان با توسعه همکاری‌ها امنیت و رفاه ایجاد کنند
تکذیب بازرسی آژانس در فردو و نطنز +فیلم
ترافیک سنگین در تمامی محور‌های ورودی تهران
چین: فعال کردن مکانیسم اسنپ‌بک به حل اختلافات کمکی نخواهد کرد.
تعقیب و گریز قاچاقچیان سوخت توسط پلیس هرمزگان
بن بست مذاکرات امنیتی بین اسرائیل و سوریه در آخرین لحظه
ایران جهان را به ایستادگی در برابر استانداردهای دوگانه و مزورانه فرامی‌خواند
شهادت 93 دانش‌آموز و 30 استاد دانشگاه در جنگ 12 روزه
اعلام زمان رای گیری شورای امنیت درباره ایران
وزیر خارجه عراق حمله به هر شهرونده عراقی را حمله به عراق دانست
جدول به روز لیگ برتر پس از بازی استقلال
تحقیر نتانیاهو در مجمع عمومی سازمان ملل
جنایت رژیم صهیونیستی توهین به کرامت انسانی است
استقلال(1) -شمس آذر (1) /توقف آبی پوشان در خانه+ فیلم
عرضه 11 محصول ایران‌خودرو بدون نیاز به حساب وکالتی
گروسی: نشانه‌ای درباره افزایش سطح غنی‌سازی اورانیوم ایران وجود ندارد
تاکید نخست‌وزیر چین به افزایش اقدامات یک‌جانبه توسط برخی کشورها
ایران از مواضع تاجیکستان در جنگ 12 روزه تقدیر کرد
سایپا فردا پیش‌فروش جدید خود را کلید می‌زند
هاشمیان در نشست هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس
اعتراف گروسی به غیر منصفانه بودن عدم بازرسی آژانس اتمی از اسرائیل
انتخاب قطر به عنوان میزبان والیبال قهرمانی جهان در سال 2029
مصرف بنزین در تابستان امسال رکورد زد
خلاصه بازی گل‌گهر 0-0 فولاد؛ دوئل لک و گروسیان! +فیلم
ادعای ترامپ: به پایان جنگ غزه نزدیک شده‌ایم
عکس های منتخب حیات وحش هفته
سخنرانی عراقچی در نشست گروه دوستان مدافع منشور سازمان ملل
حذف تیم ملی چوگان ایران از جام‌جهانی
طی 6 ماهه گذشته بیش از 7 میلیون لیتر قاچاق سوخت در هرمزگان کشف شد
دیدار پزشکیان و ولیعهد کویت در نیویورک
شهباز شریف: نیروهای پاکستان «پاسخ قاطعی» به هند دادند
بیانیه گروه دوستان منشور ملل متحد در محکومیت تجاوزات امریکا و اسرائیل علیه ایران
درخواست فلسطین برای عضویت در بریکس
اسلامی: ایران اهل تعامل است، اما غرب تقابل را برگزیده
دخالت غیرمنتظره ترامپ در جام جهانی؛ تغییر محل بازی‌ها در صورت ناامنی
درخواست عراقچی از شورای امنیت سازمان ملل متحد
دلیل لغو کنسرت‌های سیروان خسروی و ایهام
طمع سازندگان بازار مسکن را متلاطم کرد
گروسی: قطع همکاری ایران با آژانس باعث افزایش تنش بین‌المللی می‌شود
فراخوان فوری پنتاگون برای نشست صدها ژنرال آمریکایی در پایگاه تفنگداران ویرجینیا
یائیر لاپید: رفتارهای دیکتاتورمآبانه نتانیاهو، مخالف اصول دموکراسی است
سخنرانی نتانیاهو در سازمان ملل؛دروغ پردازی های جنایتکار اصلی غرب آسیا درباره ایران
X
آگهی تبلیغاتی