×
اقتصادی
شناسه خبر : 93999
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1401/02/06 ساعت 14:25
جاماندگان سهام عدالت چه زمانی ثبت نام کنند؟

جاماندگان سهام عدالت چه زمانی ثبت نام کنند؟

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه 5 میلیون نفر در اولویت دریافت سهام عدالت هستند، از ثبت‌نام این دسته از مشمولان تا پایان سال جاری خبر داد.

نورنیوز-گروه اقتصاد: ثبت‌نام مشمولان جامانده از سهام عدالت برای دریافت این سهام، بار دیگر با اظهارات متناقضی همراه شده و بلاتکلیفی مشمولان را به دنبال داشته است. از سوی دیگر، قطعی نبودن زمان ثبت‌نام جاماندگان سهام عدالت و نبود آمار واقعی از تعداد این اشخاص، به ابهامات این موضوع دامن زده است.

۲۱ فروردین ماه، پورابراهیمی، رییس کمیسیون اقتصادی مجلس، از آغاز واگذاری سهام عدالت به جاماندگان در سال جاری خبر داد و گفت: از خردادماه، فراخوان واگذاری سهام به این مشمولان انجام می‌شود. این در حالی است که برخی دیگر از مسئولان، از زمان ثبت‌نام جاماندگان اظهار بی‌اطلاعی می‌کنند و اعتقاد دارند تاریخی قطعی برای ثبت‌نام مشمولان وجود ندارد.

به گفته حسین قربانزاده، رییس سازمان خصوصی‌سازی، هنوز درمورد ثبت‌نام جاماندگان سهام عدالت هیچ چیز قطعی نشده و هر فردی که تاریخی برای ثبت‌نام سهام عدالت اعلام کرده است، باید پاسخگوی این موضوع باشد. اما در این راستا، بین سازمان خصوصی‌سازی و وزارت رفاه تعامل وجود دارد و جلسات برگزار می‌شود تا زمانی که به جمع‌بندی برسیم و رسما به مردم اعلام کنیم. اما شخصا از ثبت‌نام جاماندگان در خردادماه اطلاعی ندارم.

از سوی دیگر، بر اساس آخرین اعلام پورابراهیمی، رییس کمیسیون اقتصادی مجلس، امسال با هماهنگی دولت می‌توان کار واگذاری سهام عدالت به ۵۰درصد از جمعیت ۱۸ تا ۲۰ میلیون نفری مشمولان سهام عدالت را انجام داد.

این در حالی است که مرحبا، تعداد جاماندگان را ۵ میلیون نفر اعلام کرد و گفت: ۵ میلیون نفر در اولویت دریافت سهام عدالت هستند. امسال به آنهایی که در اولویت قرار دارند، سهام عدالت تعلق می‌گیرد و ثبت‌نام این افراد باید تا پایان سال جاری انجام شود. در مرحله اول پوشش جاماندگان سهام عدالت، اولویت با تحت پوششان کمیته امداد، بهزیستی و رزمندگان است که دولت باید در فاز اول تا پایان سال این اقشار را صاحب سهام کند. رییس سازمان خصوصی‌سازی درمورد تعداد جاماندگان نیز گفت: هنوز هیچ عددی مشخص نیست.

یکی از اصلی‌ترین ابهامات، به محل تامین منابع برای اختصاص سهام به جاماندگان باز می‌گردد. با وجود اینکه پورابراهیمی از پذیرفتن بار مالی این طرح توسط دولت خبر داده است، اما مسئولان دولت قبل بارها اعلام کرده بودند که منابعی برای تامین سهام عدالت جاماندگان وجود ندارد و دولت فعلی نیز، هنوز اظهار نظری در این مورد نداشته است. با این وجود، به گفته سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس، طبق قانون دولت موظف و مکلف است از محل دارایی‌هایی که مشمول اصل ۴۴ قانونی اساسی هستند، برای جاماندگان سهام عدالت تامین کند و باید دید دولت تا پایان امسال چه سهامی را برای پوشش جاماندگان تعیین می‌کند. به هر حال تا پایان امسال جاماندگان باید مشمول سهام عدالت شده باشند. رییس سازمان خصوصی‌سازی نیز با اشاره به اینکه تعیین منابع نیاز به بررسی دارد، گفت: تکالیف دیگری نیز در قانون بودجه وجود دارد. به طور کلی ۲۰۰هزار میلیارد تومان تکلیف در قانون بودجه برای فروش سهام وجود دارد و باید بررسی کرد که چه موردی در اولویت قرار دارد.


اقتصاد آنلاین
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
معاون رئیس‌جمهور: تعطیلی پنجشنبه‌ها فعلاً ممکن نیست
جدول لیگ برتر در هفته هفتم پس از بازی پرسپولیس
پایان 10 سالگی برجام در آینه رسانه‌های اروپا
اوربان: دیدار پوتین-ترامپ، شانس توافق درباره اوکراین را افزایش می‌دهد
آغاز بازگشایی گذرگاه رفح از دوشنبه
پزشکیان: در کنار رسیدگی به تخلفات افراد، اجازه ندهیم حقوق او تضییع شود
2-0 | سیتی بدون رودری هم درخشان است
بزرگداشت استاد محمود فرشچیان در وین؛ شاعر رنگ و عشق در خاطره‌ها ماندگار خواهد ماند
رایزنی تلفنی وزیر خارجه مصر با عراقچی، گروسی و ویتکاف
خیبر (2)- پرسپولیس (1) | پرسپولیس در دقیقه 97 تسلیم خیبر شد
1-0 | پیکان هم در برابر آلومینیوم شکست خورد+ خلاصه بازی
کشته و زخمی شدن 210 تن در حملات پاکستان به اسپین‌بولدک افغانستان
واگذاری سایپا رسما کلید خورد
47 بار نقض آتش بس در غزه از سوی رژیم صهیونیستی
عارف: المپیک 2028 فرصت حیثیتی برای کشورمان است
چرا برای پرونده نیشکر هفت‌تپه کیفرخواست جدید صادر شده است؟
برقراری پرواز رشت- آستراخان از فردا
پیروزی پرگل تیم فوتبال نوجوانان مقابل قرقیزستان در بیشکک
زلزله‌ای به بزرگی 6.2 ریشتر جنوب فیلیپین را لرزاند
حمله پهپادی رژیم اسرائیل به جنوب لبنان
مطالبات گندمکاران تسویه شد
واکنش حماس به تشدید حملات صهیونیست ها به کرانه باختری
اخراج ژنرال ارشد چین و 8 مقام نظامی دیگر به‌اتهام فساد
جاده چالوس یکطرفه شد
دوحه مقصد مشترک هیئت‌های طالبان و پاکستان
استاد دانشگاه تهران برنده جایزه دانشمند جوان یونسکو شد
بیانیه باشگاه الریان قطر درباره وضعیت صابر کاظمی
پوتین تا بوداپست با جنگنده‌ها اسکورت می شود
هشدار هواشناسی برای 4 استان؛ احتمال وقوع سیلاب و سرمازدگی باغات
پایان رزمایش مرکب دریایی ایران و آذربایجان در باکو
درگیری بر سر ارز، به قتل صراف انجامید
اعوجاج ترامپ میان تجارت جنگ و ژست صلح
دومین حادثه دریایی امروز شنبه در سواحل یمن
100 مورد نقض حقوق بشر دوستانه را مستند کرده‌ایم
تحویل پیکر 15 شهید فلسطینی در چهارمین مرحله از تبادل
شورای عالی روستاهای دریاپایه کشور تشکیل می‌شود
ماندگاری محصولات با پرتودهی نماد استفاده از دانش هسته‌ای است
تحریم‌ها، تهدیدی خاموش اما مرگبار برای سلامت جهانی
پکن به آمریکا: سیاست‌های قلدری تجاری را کنار بگذارید
احیای صلح و ثبات در مرزها محور مذاکرات با طالبان
هشدار پاکستان به هند: جایی برای جنگ در فضای هسته‌ای وجود ندارد
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز شنبه 26 مهر1404+ جدول
غرب و نقشه پنهان جنگ داخلی غزه
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(103) « بندر کنگان»
خرید بلیت بیش از یک کوپه قطار ممنوع شد
واردات گوشت از پاکستان و برزیل
تسلیت رهبر معظم انقلاب در پی درگذشت سردار علیرضا افشار
حمله به سفارت آمریکا در کلمبیا با تیر و کمان
معاون ترامپ برای پیگیری آتش‌بس غزه به اراضی اشغالی سفر می‌کند
تلخابی رییس فدراسیون بدنسازی شد
X
آگهی تبلیغاتی