×
سیاسی
شناسه خبر : 93900
تاریخ انتشار : دوشنبه 1401/02/05 ساعت 15:44
پارلمان عربی: تلاش اشغالگران برای یهودی‌سازی قدس نقض قوانین بین‌المللی است

پارلمان عربی: تلاش اشغالگران برای یهودی‌سازی قدس نقض قوانین بین‌المللی است

رئیس پارلمان عربی ضمن محمومیت شدید حملات اخیر اشغالگران به مسجد الاقصی و نمازگزاران بی‌دفاع فلسطینی تاکید کرد، تلاش اشغالگران برای یهودی‌سازی قدس نقض آشکار قوانین بین‌المللی است.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: به نقل از سایت صدی البلد، عادل بن عبد الرحمان العسومی، رئیس پارلمان عربی ریاست نشست فوق‌العاده‌ای که دفتر این پارلمان در قاهره برگزار کرد، برعهده داشت.

این نشست با هدف بررسی راه‌های مقابله با اقدامات متجاوزانه اشغالگران اسرائیلی که از ابتدای ماه مبارک رمضان در حق مسجد الاقصی، مقدسات شهر قدس و ساکنان این شهر انجام داده و احساسات میلیون‌ها مسلمان در جهان را تحریک کرده و به منزله نقض حقوق بشر و آزادی عبادت و تهدیدی برای امنیت و ثبات منطقه بود، برگزار شد.

رئیس پارلمان عربی تاکید کرد: پارلمان عربی در مورد مساله فلسطین و مسجد الاقصی دائما نشست برگزار خواهد کرد.

العسومی اظهار کرد: دفتر پارلمان عربی در نشست خود به شدت این نقض‌های خطرناک و مستمر اشغالگران و یورش‌های مستمر آنها به مسجد الاقصی و حملات بزدلانه آنها به نمازگزاران و ساکنان شهر قدس را که ده‌ها زخمی و صدها بازداشتی داشت، محکوم کرد.

او در ادامه گفت: تلاش‌های برنامه‌ریزی شده نیروهای اشغالگر برای یهودی‌سازی شهر قدس به منزله نقض آشکار و تخلف شدید از قوانین بین‌المللی و تمامی قطعنامه‌های بین‌المللی است که بر عدم تغییر وضعیت تاریخی و حقوقی فعلی شهر قدس به عنوان یک شهر تحت اشغال تاکید دارند.

رئیس پارلمان عربی افزود: در این چارچوب از همان لحظات اول آغاز این حملات وحشیانه، درخواست‌های فوری برای دبیرکل سازمان ملل و کمیسر عالی حقوق بشر این سازمان، رئیس اتحادیه بین‌المجالس، روسای پارلمان‌های منطقه و مدیرکل سازمان یونسکو ارسال شده و از آنها خواسته شده فورا اقدامی در پیش گرفته و مسؤولیت‌های قانونی، انسانی و اخلاقی خود را در مقابله با این جرائم و حملات وحشیانه اشغالگران بر عهده گرفته و حمایت بین‌المللی لازم را از فلسطینی‌ها در شهر قدس و تمامی مناطق اشغالی فلسطین به عمل آورند.

العسومی در ادامه بار دیگر درخواست پارلمان عربی از جامعه جهانی برای در پیش گرفتن اقدامی فوری از طریق سازمان ملل و شورای امنیت جهت تامین و تضمین حمایت لازم برای ملت فلسطین و توقف نقض‌ها و تخلف‌ها در حق مقدسات اسلامی و مسیحی شهر قدس اشغالی را مطرح کرد.

او فاش کرد: هماهنگی و رایزنی مستمری با شورای ملی فلسطین به ریاست روحی فتوح وجود دارند و فتوح از تلاش‌های پارلمان عربی و نقشی که در حمایت از مساله فلسطین به ویژه حملات اخیر اشغالگران به مسجد الاقصی و نمازگزاران بی‌دفاع ایفا می‌کند، تقدیر کرد.

دفتر پارلمان عربی در نشست خود از نتایج نشست فوق‌العاده کمیته وزارتی اتحادیه عربی که پنج‌شنبه به ریاست اردن برگزار شد و نیز اقدامات گسترده اتحادیه عرب در این زمینه تقدیر کرد.

همچنین این دفتر موضعگیری‌های رهبران کشورهای عربی و نقش آنها در حمایت از مقاومت ملت فلسطین در مقابله با اقدامات متجاوزانه اشغالگران و دفاع از حقوق مشروع آنها برای تشکیل کشور مستقل خود با پایتختی شهر قدس را ستود.

دفتر پارلمان عربی علاوه بر این، از مقاومت دلاورانه و فداکاری‌های قهرمانانه فلسطینی‌ها در مقابله با خشونت و زورگویی اشغالگران تقدیر و تاکید کرد: نقض‌های برنامه‌ریزی‌شده و حملات مستمر اشغالگران هرگز ملت فلسطین را تسلیم نکرده و آنها را به ناامیدی سوق نخواهند داد بلکه پافشاری آنها در دفاع از حقوق مشروعشان را افزایش خواهد داد.

این دفتر در پایان تاکید کرد: فلسطین تنها مساله فلسطینی‌ها نیست بلکه مساله تمامی اعراب است و این نشست و تمامی اقدامات کشورهای عربی در این زمینه، حامل این پیام هستند که مساله فلسطین در قلب تمامی اعراب نهادینه شده و ریشه‌دار است و مساله اول و مرکزی که اعراب را با هم متحد می‌کند، باقی خواهد ماند، ملت‌ای عربی هرگز قبول نخواهند کرد که حقوق مشروع فلسطینی‌ها پایمال شده و آنها از ساده‌ترین حقوق خود برای داشتن یک زندگی آزادانه و شرافتمندانه و تشکیل کشور مستقلشان با پایتختی شهر قدس محروم شوند.


ایسنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
امکان گشایش اقتصادی با پرتودهی محصولات کشاورزی
کابینه رژیم صهیونیستی ورود کمک‌ها به غزه را متوقف کرد
نورنما | یکی از پیچیده‌ترین میدان‌های دنیا
نتایج اولیه آزمون استخدامی بانک مرکزی اعلام شد + لینک
زلنسکی: برابر روسیه تسلیم نشوید
مشاور امنیت ملی عراق، فردا با علی لاریجانی دیدار می‌کند
سفر هیات حماس به قاهره برای پیگیری اجرای توافق آتش‌بس
گزینه ایتالیایی تیم ملی فوتبال ایران معرفی شد
آغاز مرحله دوم فروش خودروهای وارداتی +جزییات و لینک سایت
تصویر سند درخواست پناهندگی رئیس‌جمهور سابق اسرائیل به فلسطین
آمار جدید وزارت بهداشت غزه: شهادت 35 نفر از زمان آغاز آتش‌بس
السیسی: مصر میزبان کنفرانس بین‌المللی بازسازی غزه است
صدور دستورالعمل اجرایی جدید پاکستان برای توسعه تجارت تهاتری با ایران
جزییات پیشنهاد جدید وزارت رفاه برای ساماندهی طرح کالابرگ+فیلم
شرط اخراج هاشمیان مشخص شد
زمان واریز حقوق مهرماه بازنشستگان تأمین اجتماعی اعلام شد
زمین لزره 4.3 ریشتری کرمان را لرزاند
رژیم صهیونیستی: با قدرت به زیرساخت‌های حماس حمله می‌کنیم
حمایت ظریف از اقدام کشورهای جهان در اجرای بند 8 قطعنامه 2231
هماهنگی تل‌آویو با واشنگتن برای حمله به غزه
کمک مالی آمریکا به کلمبیا قطع می‌شود
پزشکیان: هر مقرره‌ای که بر مردم فشار اقتصادی وارد کند، باید سریع اصلاح شود
وزیر دفاع افغانستان: سیاست ما جنگیدن با همسایگانمان نیست
ترامپ: تاسیسات اتمی ایران را بمباران نمی‌کردیم، در غزه آتش‌بس نمی‌‎شد
لیورپول 0-2 منچستریونایتد؛ چهارمین شکست پیاپی قرمزها ثبت شد+ خلاصه بازی
حکم حبس و جریمه سنگین برای وکیل قلابی
غایبان نماینده اردن در بازی بعدی استقلال در لیگ قهرمانان آسیا
حماس: به آتش‌بس پایبندیم
زرکام و زرماکارون، واحدهای نمونه کنترل کیفیت استان البرز شناخته شدند
فرمانده نیروی دریایی آمریکا: جنگ بعدی در راه است
حمله هوایی رژیم اشغالگر به مرکز نوار غزه و شهادت سه نفر+ فیلم
چین و روسیه، همکار یا رقیب در آسیای مرکزی؟
ماجرای اعتصاب غذای زندانیان در قزلحصار چه بود؟
تصادف اتوبوس دانش‌آموزان در ارومیه با 10 مصدوم
تله ترامپ برای اعراب در پرونده غزه
تعویق‌ کنفرانس‌خبری رییس جمهور
یک متر هم از حریم تخت جمشید کم نشده است
برانکو به پرسپولیس می آید؟
گروسی: یک راهکار دیپلماتیک درباره ایران پیدا می‌شود
بازگشت به حالت عادی روابط کابل و اسلام آباد
پرداخت وام ضروری به 144 هزار بازنشسته در 1404 + جزئیات
فیلیپین با هزاران آواره در محاصره طوفان
بایرن در آستانه شکستن رکورد تاریخی میلان
پس‌ از حادثه رفح، نتانیاهو خواهان عملیات علیه حماس شد
سناریوی حمله روسیه به ناتو بعد از پیروزی در اوکراین
القسام ارتباط خود را با حادثه رفح تکذیب کرد
دولت برنامه‌ای برای افزایش قیمت بنزین ندارد
آخرین خبر از وضعیت هوشیاری صابر کاظمی، والیبالیست ایرانی
کارخانه عظیم گاز روسیه هدف پهپادهای اوکراینی قرار گرفت
جاسوس رژیم صهیونیستی در قم اعدام شد
X
آگهی تبلیغاتی