×
سیاسی
شناسه خبر : 93900
تاریخ انتشار : دوشنبه 1401/02/05 ساعت 15:44
پارلمان عربی: تلاش اشغالگران برای یهودی‌سازی قدس نقض قوانین بین‌المللی است

پارلمان عربی: تلاش اشغالگران برای یهودی‌سازی قدس نقض قوانین بین‌المللی است

رئیس پارلمان عربی ضمن محمومیت شدید حملات اخیر اشغالگران به مسجد الاقصی و نمازگزاران بی‌دفاع فلسطینی تاکید کرد، تلاش اشغالگران برای یهودی‌سازی قدس نقض آشکار قوانین بین‌المللی است.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: به نقل از سایت صدی البلد، عادل بن عبد الرحمان العسومی، رئیس پارلمان عربی ریاست نشست فوق‌العاده‌ای که دفتر این پارلمان در قاهره برگزار کرد، برعهده داشت.

این نشست با هدف بررسی راه‌های مقابله با اقدامات متجاوزانه اشغالگران اسرائیلی که از ابتدای ماه مبارک رمضان در حق مسجد الاقصی، مقدسات شهر قدس و ساکنان این شهر انجام داده و احساسات میلیون‌ها مسلمان در جهان را تحریک کرده و به منزله نقض حقوق بشر و آزادی عبادت و تهدیدی برای امنیت و ثبات منطقه بود، برگزار شد.

رئیس پارلمان عربی تاکید کرد: پارلمان عربی در مورد مساله فلسطین و مسجد الاقصی دائما نشست برگزار خواهد کرد.

العسومی اظهار کرد: دفتر پارلمان عربی در نشست خود به شدت این نقض‌های خطرناک و مستمر اشغالگران و یورش‌های مستمر آنها به مسجد الاقصی و حملات بزدلانه آنها به نمازگزاران و ساکنان شهر قدس را که ده‌ها زخمی و صدها بازداشتی داشت، محکوم کرد.

او در ادامه گفت: تلاش‌های برنامه‌ریزی شده نیروهای اشغالگر برای یهودی‌سازی شهر قدس به منزله نقض آشکار و تخلف شدید از قوانین بین‌المللی و تمامی قطعنامه‌های بین‌المللی است که بر عدم تغییر وضعیت تاریخی و حقوقی فعلی شهر قدس به عنوان یک شهر تحت اشغال تاکید دارند.

رئیس پارلمان عربی افزود: در این چارچوب از همان لحظات اول آغاز این حملات وحشیانه، درخواست‌های فوری برای دبیرکل سازمان ملل و کمیسر عالی حقوق بشر این سازمان، رئیس اتحادیه بین‌المجالس، روسای پارلمان‌های منطقه و مدیرکل سازمان یونسکو ارسال شده و از آنها خواسته شده فورا اقدامی در پیش گرفته و مسؤولیت‌های قانونی، انسانی و اخلاقی خود را در مقابله با این جرائم و حملات وحشیانه اشغالگران بر عهده گرفته و حمایت بین‌المللی لازم را از فلسطینی‌ها در شهر قدس و تمامی مناطق اشغالی فلسطین به عمل آورند.

العسومی در ادامه بار دیگر درخواست پارلمان عربی از جامعه جهانی برای در پیش گرفتن اقدامی فوری از طریق سازمان ملل و شورای امنیت جهت تامین و تضمین حمایت لازم برای ملت فلسطین و توقف نقض‌ها و تخلف‌ها در حق مقدسات اسلامی و مسیحی شهر قدس اشغالی را مطرح کرد.

او فاش کرد: هماهنگی و رایزنی مستمری با شورای ملی فلسطین به ریاست روحی فتوح وجود دارند و فتوح از تلاش‌های پارلمان عربی و نقشی که در حمایت از مساله فلسطین به ویژه حملات اخیر اشغالگران به مسجد الاقصی و نمازگزاران بی‌دفاع ایفا می‌کند، تقدیر کرد.

دفتر پارلمان عربی در نشست خود از نتایج نشست فوق‌العاده کمیته وزارتی اتحادیه عربی که پنج‌شنبه به ریاست اردن برگزار شد و نیز اقدامات گسترده اتحادیه عرب در این زمینه تقدیر کرد.

همچنین این دفتر موضعگیری‌های رهبران کشورهای عربی و نقش آنها در حمایت از مقاومت ملت فلسطین در مقابله با اقدامات متجاوزانه اشغالگران و دفاع از حقوق مشروع آنها برای تشکیل کشور مستقل خود با پایتختی شهر قدس را ستود.

دفتر پارلمان عربی علاوه بر این، از مقاومت دلاورانه و فداکاری‌های قهرمانانه فلسطینی‌ها در مقابله با خشونت و زورگویی اشغالگران تقدیر و تاکید کرد: نقض‌های برنامه‌ریزی‌شده و حملات مستمر اشغالگران هرگز ملت فلسطین را تسلیم نکرده و آنها را به ناامیدی سوق نخواهند داد بلکه پافشاری آنها در دفاع از حقوق مشروعشان را افزایش خواهد داد.

این دفتر در پایان تاکید کرد: فلسطین تنها مساله فلسطینی‌ها نیست بلکه مساله تمامی اعراب است و این نشست و تمامی اقدامات کشورهای عربی در این زمینه، حامل این پیام هستند که مساله فلسطین در قلب تمامی اعراب نهادینه شده و ریشه‌دار است و مساله اول و مرکزی که اعراب را با هم متحد می‌کند، باقی خواهد ماند، ملت‌ای عربی هرگز قبول نخواهند کرد که حقوق مشروع فلسطینی‌ها پایمال شده و آنها از ساده‌ترین حقوق خود برای داشتن یک زندگی آزادانه و شرافتمندانه و تشکیل کشور مستقلشان با پایتختی شهر قدس محروم شوند.


ایسنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
قول 5 ساله پاکستان برای حذف همه موانع تجاری با ایران
عراقچی: جایزه صلح نوبل را به حامی جنایات رژیم صهیونیستی دادند
رئیس جمهور عراق خواستار مشارکت گسترده مردم در انتخابات پارلمانی شد
15 کشته و زخمی در جریان تعقیب و گریز پلیس آمریکا
گزارشگر سازمان ملل: اگر می توانستم  طلسم کنم جلوی جنایات اسرائیل را می گرفتم
مدارس برخی شهرستان‌های خوزستان فردا یکشنبه غیرحضوری شد
جلسه سران قوا برگزار شد
واکنش پرسپولیس به رأی اصلاحی کمیته استیناف؛ ابطال کنید
کشف جسد یک افسر اسرائیلی در جنوب غزه
فهرست تیم ملی اعلام شد
وزارت دادگستری آمریکا همچنان به دنبال تحقیقات درباره پرونده ترامپ-روسیه
رسانه‌های عراقی از خشک شدن دریاچه حمرین در استان دیاله عراق خبر دادند
نخست وزیر مجارستان جو بایدن را مسئول آغاز جنگ اوکراین دانست
تامین 3 میلیارد دلار برای واردات ماشین‌آلات و تجهیزات تولید
وزیر جنگ آمریکا: وضعیت کنونی جهان مانند آغاز جنگ جهانی دوم است
ائتلاف احزاب لبنانی: دولت، مداخله وقیحانه سفارت آمریکا را محکوم کند
تیم ملی والیبال ایران مقابل ترکیه پیروز شد
نفوذ دوباره رژیم صهیونیستی به جنوب سوریه
فوجیان، غول دریایی چین وارد میدان شد+فیلم
لاوروف: دستور پوتین درباره آزمایش‌های هسته‌ای در حال انجام است
پزشکیان به گلستان سفر می‌کند
گروسی: سایت‌های فردو، نطنز و اصفهان برای بازرسان ما غیرقابل دسترسی هستند
خبر بد در اردوی پرسپولیس
جدول لیگ برتر پس از اتمام بازی تراکتور و خیبر در هفته دهم
ارتش آمریکا یک میلیون پهپاد می‌خرد
وضعیت اسفناک فلسطینیان در زندان زیرزمینی اسرائیل
خیبر (2)- تراکتور (1) | شاگردان رحمتی رویای صدرنشینی را از تبریزی ها گرفتند+ خلاصه بازی
خارج‌ کردن توده 10 کیلویی از شکم یک بیمار
مصر خواستار انتقال به مرحله دوم توافق غزه و اجرای آتش‌بس در سودان شد
تاج: آمریکا به افسر امنیتی ایران ویزا نمی‌دهد؛ ولی تمام افراد باید حاضر باشند
نورنما | اسرار‌آمیز‌ترین افعی جهان
آبفا: سرانه مصرف آب در شمال تهران،860 لیتر برای هر نفر است!
بزرگترین کشف ماریجوانا سال جاری توسط پلیس ری
دمای 7 استان به صفر می‌رسد
قالیباف: هدف ما افزایش مبادلات ایران و پاکستان از 3 به 10 میلیارد دلار است
وزیر ارشاد: قصد مچ‌گیری از مدیران را نداریم
بیانیه وزارت کشور یمن در خصوص کشف یک شبکه جاسوسی+ فیلم
کشف شی تاریخی عصر آهن در اسلامشهر
رهگیری و انهدام 8 پهپاد اوکراینی از سوی روسیه
زمین‌گیر شدن بوئینگ‌های ام‌دی 2 شرکت معروف آمریکایی
دنیامالی: پاداش قهرمانان بازنگری می‌شود
کاخ سفید: بی‌بی‌سی ماشین تبلیغاتی است!
غزه تحویل گرفتن 15 پیکر شهید از رژیم صهیونیستی را تأیید کرد
کاهش 50 درصدی سقط جنین در کشور
امشب هر دو مسیر تونل رسالت مسدود است
پیروزی و صعود فوتسال ایران مقابل تاجیکستان + گل ها
محکومیت شرکت «بادران گستران» به دو سال ممنوعیت از فعالیت در حوزه رمزارز
آغاز تولید فصل سوم «کارآگاه علوی» با حضور وحید رهبانی
افزایش فشار ترامپ بر مخالفان سیاسی
دوگانگی غرب؛ از تطهیر جولانی تا تحریم غزه
X
آگهی تبلیغاتی