×
سیاسی
شناسه خبر : 93900
تاریخ انتشار : دوشنبه 1401/02/05 ساعت 15:44
پارلمان عربی: تلاش اشغالگران برای یهودی‌سازی قدس نقض قوانین بین‌المللی است

پارلمان عربی: تلاش اشغالگران برای یهودی‌سازی قدس نقض قوانین بین‌المللی است

رئیس پارلمان عربی ضمن محمومیت شدید حملات اخیر اشغالگران به مسجد الاقصی و نمازگزاران بی‌دفاع فلسطینی تاکید کرد، تلاش اشغالگران برای یهودی‌سازی قدس نقض آشکار قوانین بین‌المللی است.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: به نقل از سایت صدی البلد، عادل بن عبد الرحمان العسومی، رئیس پارلمان عربی ریاست نشست فوق‌العاده‌ای که دفتر این پارلمان در قاهره برگزار کرد، برعهده داشت.

این نشست با هدف بررسی راه‌های مقابله با اقدامات متجاوزانه اشغالگران اسرائیلی که از ابتدای ماه مبارک رمضان در حق مسجد الاقصی، مقدسات شهر قدس و ساکنان این شهر انجام داده و احساسات میلیون‌ها مسلمان در جهان را تحریک کرده و به منزله نقض حقوق بشر و آزادی عبادت و تهدیدی برای امنیت و ثبات منطقه بود، برگزار شد.

رئیس پارلمان عربی تاکید کرد: پارلمان عربی در مورد مساله فلسطین و مسجد الاقصی دائما نشست برگزار خواهد کرد.

العسومی اظهار کرد: دفتر پارلمان عربی در نشست خود به شدت این نقض‌های خطرناک و مستمر اشغالگران و یورش‌های مستمر آنها به مسجد الاقصی و حملات بزدلانه آنها به نمازگزاران و ساکنان شهر قدس را که ده‌ها زخمی و صدها بازداشتی داشت، محکوم کرد.

او در ادامه گفت: تلاش‌های برنامه‌ریزی شده نیروهای اشغالگر برای یهودی‌سازی شهر قدس به منزله نقض آشکار و تخلف شدید از قوانین بین‌المللی و تمامی قطعنامه‌های بین‌المللی است که بر عدم تغییر وضعیت تاریخی و حقوقی فعلی شهر قدس به عنوان یک شهر تحت اشغال تاکید دارند.

رئیس پارلمان عربی افزود: در این چارچوب از همان لحظات اول آغاز این حملات وحشیانه، درخواست‌های فوری برای دبیرکل سازمان ملل و کمیسر عالی حقوق بشر این سازمان، رئیس اتحادیه بین‌المجالس، روسای پارلمان‌های منطقه و مدیرکل سازمان یونسکو ارسال شده و از آنها خواسته شده فورا اقدامی در پیش گرفته و مسؤولیت‌های قانونی، انسانی و اخلاقی خود را در مقابله با این جرائم و حملات وحشیانه اشغالگران بر عهده گرفته و حمایت بین‌المللی لازم را از فلسطینی‌ها در شهر قدس و تمامی مناطق اشغالی فلسطین به عمل آورند.

العسومی در ادامه بار دیگر درخواست پارلمان عربی از جامعه جهانی برای در پیش گرفتن اقدامی فوری از طریق سازمان ملل و شورای امنیت جهت تامین و تضمین حمایت لازم برای ملت فلسطین و توقف نقض‌ها و تخلف‌ها در حق مقدسات اسلامی و مسیحی شهر قدس اشغالی را مطرح کرد.

او فاش کرد: هماهنگی و رایزنی مستمری با شورای ملی فلسطین به ریاست روحی فتوح وجود دارند و فتوح از تلاش‌های پارلمان عربی و نقشی که در حمایت از مساله فلسطین به ویژه حملات اخیر اشغالگران به مسجد الاقصی و نمازگزاران بی‌دفاع ایفا می‌کند، تقدیر کرد.

دفتر پارلمان عربی در نشست خود از نتایج نشست فوق‌العاده کمیته وزارتی اتحادیه عربی که پنج‌شنبه به ریاست اردن برگزار شد و نیز اقدامات گسترده اتحادیه عرب در این زمینه تقدیر کرد.

همچنین این دفتر موضعگیری‌های رهبران کشورهای عربی و نقش آنها در حمایت از مقاومت ملت فلسطین در مقابله با اقدامات متجاوزانه اشغالگران و دفاع از حقوق مشروع آنها برای تشکیل کشور مستقل خود با پایتختی شهر قدس را ستود.

دفتر پارلمان عربی علاوه بر این، از مقاومت دلاورانه و فداکاری‌های قهرمانانه فلسطینی‌ها در مقابله با خشونت و زورگویی اشغالگران تقدیر و تاکید کرد: نقض‌های برنامه‌ریزی‌شده و حملات مستمر اشغالگران هرگز ملت فلسطین را تسلیم نکرده و آنها را به ناامیدی سوق نخواهند داد بلکه پافشاری آنها در دفاع از حقوق مشروعشان را افزایش خواهد داد.

این دفتر در پایان تاکید کرد: فلسطین تنها مساله فلسطینی‌ها نیست بلکه مساله تمامی اعراب است و این نشست و تمامی اقدامات کشورهای عربی در این زمینه، حامل این پیام هستند که مساله فلسطین در قلب تمامی اعراب نهادینه شده و ریشه‌دار است و مساله اول و مرکزی که اعراب را با هم متحد می‌کند، باقی خواهد ماند، ملت‌ای عربی هرگز قبول نخواهند کرد که حقوق مشروع فلسطینی‌ها پایمال شده و آنها از ساده‌ترین حقوق خود برای داشتن یک زندگی آزادانه و شرافتمندانه و تشکیل کشور مستقلشان با پایتختی شهر قدس محروم شوند.


ایسنا
نظرات

آخرین اخبار
لوپوس چیست و چگونه می‌توان آن را زودتر تشخیص داد؟
مصرف قند با بی‌خوابی چه رابطه ای دارد؟
پشت پرده خطرناک آمپول‌های لاغری
چرا همیشه «آخر ماه» پول کم می‌آوریم؟
کشف نوعی سلول ایمنی «انتحاری» در کرم‌های پلاناریا
رئیس‌جمهور بولیوی وضعیت اضطراری اعلام کرد
اردوغان: آنها که قوی نیستند جایگاهی در میز مذاکره ندارند
هلند به باشگاه 100تایی‌های جام جهانی پیوست
عکس های منتخب جام جهانی 2026 - روز نهم
ناتوانی ارتش اسرائیل در ورود به ارتفاعات نبطیه
دستور عارف برای بسیج همگانی در مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب
بدرقه تیم ملی فوتبال به لس‌آنجلس با حضور تاج
دستگیری 17 نفر از مزدوران شبکه خرابکاری آمریکایی-صهیونیستی در ایلام
توقف ناگهانی قلب جادویی؛ فرناندو گاگو در اتاق عمل
واشنگتن تسلیم شد
تیراندازی در آمریکا 13 مجروح بر جای گذاشت
مالکی: تفاهمنامه آسیب دیده؛ ادامه مذاکرات به رفتار آمریکا بستگی دارد
کشف دستکند زیرزمینی باستانی در الیگودرز+ جزئیات
اولین تجربه بازیگری شروین؛ آیا «بُن سای» جادوی جدید او خواهد بود؟
توفان لاله‌های نارنجی در هیوستون و انتقام از سوئد
حملات هوایی اسرائیل به اردوگاه البریج در غزه/شهادت تصویربردار شبکه الجزیره
مخبر: اگر توافق روی کاغذ بماند، جریان انرژی خاورمیانه متوقف می‌شود
شاپور رحیمی؛ اسطوره موسیقی در ICU بستری شد
اظهارات مهدی محمد نبی درباره تبعیض‌های فیفا علیه ایران
پاسخ عضو کمیته رسانه‌ای مذاکرات به ادعاهای اخیر نبویان+ اطلاعیه صدا و سیما
حماس: توافق ملی پیش از انتخابات شورا، حیاتی است
نبطیه لبنان زیر آتش سنگین/ دستور نتانیاهو و کاتس برای توقف حملات به لبنان!
نورنما | آتش سوزی مهیب معبد چوبی 124 ساله در اوبیهیرو ژاپن
نرخ جدید خرید مرغ مازاد تصویب شد
رونالدینیو در 46 سالگی به مستطیل سبز بازگشت
قدردانی رئیس‌جمهور از نقش سازنده اسلام آباد در روند دیپلماتیک منجر به توافق پایان جنگ
بلیت پخش سینمایی بازی ایران و بلژیک چقدر فروخت؟
قلعه‌نویی: تیم ملی ایران برای تاریخ‌سازی مقابل بلژیک آماده است
امکان استعلام ممنوع‌الخروجی قضایی فراهم شد
کالاهای لبنانی دوباره به بازارهای عربستان سرازیر شدند
انتقاد ایران از محدودیت استرالیا علیه پزشکان منتقد رژیم صهیونیستی
شفاف سازی ایران خودرو درباره قیمت جدید محصولات+ نامه
ادعای جدید سنتکام درباره تنگه هرمز
الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است
ادعای ترامپ : می توانم جلوی حمله اسرائیل به لبنان را بگیرم
مشکل منیرالحدادی برای ماندن در استقلال حل شد
نشست سران قوا در نهاد ریاست‌جمهوری برگزار شد
ترامپ : اگر من نبودم اسرائیل وجود نداشت
اعتراف رابرت مالی به شکست آمریکا در جنگ با ایران
ممنوعیت عزاداری حسینی در بحرین برای چهارمین روز متوالی
اعتراف ترامپ به ناکامی در جنگ: با ادامه بمباران تنگه هرمز باز نمی‌شد
جرمی دوکو به بازی با ایران نمی‌رسد؟
ترامپ : بزرگ ترین پل ایران را هدف قرار دادیم تا به جلسه مذاکره باز گردند
ایتالیا در مراسم روز استقلال آمریکا شرکت نمی کند!
کنایه ترامپ به نتانیاهو با انتشار یک مقاله