×
سیاسی
شناسه خبر : 93845
تاریخ انتشار : شنبه 1401/02/03 ساعت 00:28
خط نفاق انگلیسی-آمریکایی همچنان مسلمان می‌کُشد

نورنیوز بررسی کرد؛

خط نفاق انگلیسی-آمریکایی همچنان مسلمان می‌کُشد

نکته قابل توجه در خشونت علیه مسلمانان اعم از شیعه و سنی در گستره جهان اسلام، سانسور وسیع و شدیدی است که امپراتوری رسانه‌ای غربی-صهیونیستی به آن اقدام نموده است.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: سلسله حملات تروریستی علیه مردم مظلوم افغانستان روز جمعه نیز ادامه یافت و در پی حمله روز پنجشنبه به مسجد شیعیان مزار شریف، این بار مسجد اهل سنت مولوی سکتدر در ولایت قندوز هدف بمب‌گذاری قرار گرفت.

طبق آخرین گزارش‌ها؛ در این عملیات تروریستی تاکنون دستِ‌کم ۳۳ نفر شهید و ۴۳ نفر نیز زخمی شده‌اند. این در حالی است که در پی حمله تروریستی روز پنجشنبه به مسجد شیعیان مزار شریف که داعش مسئولیت آن را به عهده گرفت نیز دستِ‌کم ۳۰ نفر از نمازگزاران به شهادت رسیدند.

در پس پرده این اقدامات تروریستی که به وضوح با هدف تشدید خشونت و ایجاد جنگ داخلی در افغانستان انجام می‌شود، دست پلید عناصر و سرویس‌های اطلاعاتی غربی هویداست که با تجمیع و سازمان‌دهی گروه‌های تروریستی-تکفیری در این کشور به ویژه در مناطق شمالی جنگ نیابتی جدیدی را کلید زده‌اند.

اطلاعات موثق رسیده به «نورنیوز» حکایت از آن دارد که عملیات‌های تروریستی اخیر در این کشور در کنار اختلاف‌افکنی‌های مداوم  میان مردم ایران و افغانستان و آغاز عملیات‌های تروریستی داعش با حمایت ایالات متحده به راهبرد مشترک واشینگتن-لندن برای پایه‌گذاری جنگ ترکیبی جدید با هدف افزایش ناامنی و بی‌ثباتی در منطقه مرتبط است.

خط نفاق انگلیسی-آمریکایی که با اخراج مفتضحانه سال گذشته نظامیان آمریکایی و ناتو از افغانستان پس از بیست سال اشغال‌گری دست خود را از این کشور کوتاه می‌بیند، در ادامه سیاست‌های خصمانه خود تلاش می‌کند با تداوم تفرقه‌افکنی همچنان سایه شوم خود را در این منطقه حفظ کند.

در آن سوی جغرافیای جهان اسلام نیز، سرزمین‌های اشغالی فلسطین این روزها شاهد تجاوزهای مکرر نظامیان رژیم صهیونیستی به اماکن مقدسه همچون مسجدالاقصی و مقابله با انتفاضه جدیدی است که ابعاد آن در ادامه نبرد راهبردی «سیف‌القدس» که سال گذشته رقم خورد، این بار مناطق اشغالی موسوم به 1948 را نیز در بر گرفته است.

رفتار وحشیانه دولت مستأصل «نفتالی بنت» علیه مسلمانان فلسطینی در غزه، کرانه باختری و مناطق 1948 نیز با چراغ سبز حامیان رژیم جعلی صهیونیستی به ویژه آمریکا و انگلیس صورت می‌گیرد.

نکته قابل توجه در خشونت علیه مسلمانان اعم از شیعه و سنی در گستره جهان اسلام، سانسور وسیع و شدیدی است که امپراتوری رسانه‌ای غربی-صهیونیستی به آن اقدام نموده و با استانداردهای دوگانه سعی در بزرگ‌نمایی تحولات اوکراین و کوچک‌نمایی ظلم و جنایتی دارد که علیه مسلمانان رقم می‌خورد.


نورنیوز
اخبار مرتبط
تکرار سناریوی اختلاف‌افکنی این بار با ادعای درگیری مرزی!
پنج‌شنبه 1401/02/08 ساعت 06:20
نورنیوز بررسی کرد؛
تکرار سناریوی اختلاف‌افکنی این بار با ادعای درگیری مرزی!
در روزهای اخیر برخی جریان‌ها با انتشار اخباری ناقص تلاش کردند زمینه‌ اختلاف میان ایران و افغانستان را ایجاد کنند، حال آنکه جمهوری اسلامی اثبات کرده ضمن برخورد قاطع در موضوعات مرزی و امنیتی، در دام تفرقه‌افکنی نمی‌افتد.
تداوم مسلمان‌کشی؛ خط نفاق انگلیسی آمریکایی
یکشنبه 1401/02/04 ساعت 12:29
تداوم مسلمان‌کشی؛ خط نفاق انگلیسی آمریکایی
نکته قابل توجه در خشونت علیه مسلمانان اعم از شیعه و سنی در گستره جهان اسلام، سانسور وسیع و شدیدی است که امپراتوری رسانه‌ای غربی-صهیونیستی به آن اقدام نموده است.
عبدالمجید شدید؛ عضو شورای انقلابی جنبش فتح
پنج‌شنبه 1401/02/01 ساعت 14:39
عبدالمجید شدید؛ عضو شورای انقلابی جنبش فتح
انتفاضیه فلسطین ـ الخلیل
دبیرکل سازمان ملل خواستار یک آتش‌بس 4 روزه برای کمک به آوارگان اوکراینی شد
چهارشنبه 1401/01/31 ساعت 12:08
دبیرکل سازمان ملل خواستار یک آتش‌بس 4 روزه برای کمک به آوارگان اوکراینی شد
دبیرکل سازمان ملل متحده خواستار توقف درگیری‌ها در اوکراین شد.
خروش مسجد‌الاقصی و شکست خط سازش با صهیونیسم
سه‌شنبه 1401/01/30 ساعت 17:09
خروش مسجد‌الاقصی و شکست خط سازش با صهیونیسم
خیزش گسترده مردم فلسطین در ماه رمضان با وجود سرکوب‌های شدید از سوی نظامیان رژیم صهیونیستی نشان می‌دهد که مردم تحت ستم این کشور مقوله سازش با اسرائیل را راهبردی شکست خورده و عامل گستاخی بیشتر صهیونیست‌ها می‌دانند.
اطلاعیه جدید داعش؛ انتقام‌گیری یا خدمت‌رسانی به غرب
دوشنبه 1401/01/29 ساعت 19:09
نورنیوز بررسی کرد؛
اطلاعیه جدید داعش؛ انتقام‌گیری یا خدمت‌رسانی به غرب
داعش در بیانیه‌ای اعلام کرده است که انتقام سرکردگان خود را از غرب خواهد گرفت، این در حالی است که شواهد نشان می‌دهد این موضع فرصت بزرگی برای دولت‌های غربی فراهم خواهد کرد تا از تنگنای بین‌المللی خارج شوند.
رئیسی: کوچکترین خطایی از صهیونیست‌ها سر بزند، در مرکز رژیم صهیونیستی پاسخ خواهیم داد
دوشنبه 1401/01/29 ساعت 10:40
رئیسی: کوچکترین خطایی از صهیونیست‌ها سر بزند، در مرکز رژیم صهیونیستی پاسخ خواهیم داد
رئیس‌جمهور گفت: اگر اسراییل دنبال عادی‌سازی روابط با برخی کشورهاست بداند کوچکترین حرکت آن‌ها از چشم ما مخفی نیست و اگر‌ کوچکترین خطایی از آن‌ها سر بزند، پاسخ ما در مرکز رژیم صهیونیستی خواهد بود و نیروهای مسلح ما آن‌ها را آرام نخواهند گذاشت.
نظرات

آخرین اخبار
توافق مخفیانه نظامی میان هلسینکی و تل‌آویو
تیم والیبال نوجوانان ایران قهرمان جهان شد؛ شکست فرانسه در فینال
پرسپولیس 3-0 ملوان/ عطش تند سرخپوشان برای پیروزی
شرط العامری برای واگذاری کامل سلاح به دولت عراق
چرا با سقوط اونس، قیمت‌ها در تهران بالا رفت؟
احضار سفیر اوکراین در آنکارا؛ هشدار ترکیه درباره امنیت دریانوردی
پرداخت 40 هزار میلیارد ریال خسارت به خودروهای آسیب‌دیده از جنگ
آمادگی مترو تهران برای جابه‌جایی شرکت‌کنندگان جشن «امت احمد»
نورویدئو | کنفرانس وحدت اسلامی در مسیر کارآمدی
پیش بینی قیمت دلار فردا یکشنبه 8 شهریور؛ دلار به 207 هزار تومان می‌رسد؟
نبیه بری: هیچ جایگزینی برای حضور بین‌المللی در جنوب لبنان وجود ندارد
رایزنی قطر و ترکیه برای کاهش تنش‌های منطقه‌ای
پاسخ قالیباف به ادعاهای تحریمی وزیر خزانه‌داری ترامپ
تاتنهام 0-0 نیوکاسل/ترکیب متفاوت تاتنهام برای کسب سه امتیاز
نخست‌وزیر اسلواکی : صلح پایدار در اروپا بدون روسیه امکان‌پذیر نیست
باند خرید سکه با کارت ملی جعلی در سمنان متلاشی شد
هشدار فلسطین درباره تشدید فشار صهیونیست‌ها بر روستای المغیر
صف‌های بنزین در جنوب کرمان شکست
نورنما | بزرگداشت شهدای دولت، شهیدان رجایی و باهنر
بنزین بدون وقفه توزیع می‌شود؛ سوخت‌گیری غیرضروری نکنید
ضربه تازه ترامپ به دانشجویان خارجی و دانشگاه‌ها در آمریکا
80 درصد موقوفات سنددار شدند
نجات 118 گردشگر از غرق‌شدگی در گیلان
کارنامه آزمون‌های نهایی در سامانه «بینا» منتشر شد+ فرصت 3 روزه برای اعتراض
شروط گردان‌های سیدالشهداء برای همراهی با فرایند انحصار سلاح در عراق
جنگ ایران به «جنگ بی‌پایان» ترامپ تبدیل شده است
درخواست فلسطین برای توقف حملات شهرک‌نشینان
اروپا زیر موج گرما؛ کمبود بارش سلامت جنگل‌ها را تهدید می‌کند
اعتراض‌ها به توافق نظامی فنلاند و تل‌آویو
ممنوعیت تردد در مسیر جنوب به شمال چالوس و آزادراه تهران ـ شمال
آرایش پرسپولیس برای مقابله با ملوان
وزیر خارجه: ملت ایران با مقاومت خود شگفتی آفرید
والیبال زنان ایران از فینال آسیا بازماند
فراتر از یک «خدا قوت» به دولت
نورنما | میلاد نبی رحمت (ص) و امام صادق (ع)؛ مبارک باد، روزی که نور در نور شگفت
ادعای اوکراین؛ برنامه‌ریزی روسیه برای حمله زمینی به کی‌یف
کشف 1435 تخلف زمین‌خواری
آغاز نخستین لیگ برتر کشتی پهلوانی ایران در مهرماه
افزایش حمایت بیمه‌ای از حوادث طبیعی
تهران در انتظار باد و خیزش خاک؛ کاهش دما از سه‌شنبه
اقلیم کردستان: هر تصمیم دولت عراق درباره نفت را اجرا می‌کنیم
ادعای ترور یکی از فرماندهان القسام
آخرین قیمت دلار امروز شنبه 7 شهریور 1405؛ دلار 3 هزار تومان گران شد
قیمت سکه پارسیان امروز شنبه 7 شهریور 1405+ جدول قیمت ها
5 هزار میلیارد تومان برای مدارس تهران
توقیف 2 میلیون لیتر گازوئیل قاچاق در آب‌های هرمزگان
قالیباف: وحدت، رمز شکست دشمن بود
تحول در خدمت‌رسانی؛ پایان سرگردانی مردم در ادارات
توسعه همکاری تجاری و اقتصادی روسیه و بلاروس
بدهی 300 میلیون یورویی به شبکه بانکی